Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

update

Jahopp så började Nova kräka igen ikväll. Vid 17-tiden hade hon riktigt ont magen sa hon sen bara kom det. Hon hade lite innan sagt att hon ville sova och det säger hon ALDRIG annars. Det är liksom fullt ös medvetslös när det gäller henne i vanliga fall. Hon somnade efter en omgång och sov i ca en timme. Micke kom hem tidigare från jobb. Inte lätt att stå med henne samtidigt som Elliot gallskriker. Philip fick underhålla honom när det var som värst och Nova var jätteledsen. Så sa Philip "Nej mamma, nu får du ta honom igen. Han är ju skitjobbig att leka med!" haha. Elliot är rätt trött och gnällig från ca 17, precis då man ska äta middag och så och vill bäras helst eller att man riktigt leker med honom. Typ kasta upp i luften lekar. Lite svårt när man har annat på G och då ballar han ur totalt. Kastar sig av och an var han än är. Japp, humör/tålamod efter storasyster (mamma?) Elliot har nog oxå åkt på nåt skit tyvärr. Kass i magen är han och jag tycker han kräker mer än vanligt. Han brukar inte kräka så mkt numera men idag och igår har det kommit en del ett par ggr. Han äter och verkar inte påverkad av det, är inte extra gnällig osv.

Fotograferingen gick jättebra =) Fina dom var med sina nya kläder! Eller ja, det var egentligen bara Nova som hade nytt från topp till tå. Svart velourklänning, röda glitter strumpbyxor, svarta finskor med paljetter och rosetter på och ett svart diadem med blommor på (allt från H&M) Elliot hade en body sedan innan med tryckt slips och väst på (från lindex) samt nyinköpta svarta byxor och röda strumpor (H&M) Philip hade svarta byxor, vit skjorta, svart pullover (sedan innan) och en nyinköpt röd slips (H&M) Man kunde inte köpa enbart en slips NÅGONSTANS utan vi var tvugna att köpa en svart skjorta till oxå. Iofs behövdes det men inte just idag. Min store grabb växer ifrån allt i sin garderob just nu. Ett hett tips till er som ska komma på kalaset är presentkort i nån klädesaffär =) Jag gillar Cubus, tycker de har fina och prisvärda kläder. Philip kanske inte blir så glad men han vet ju att han behöver kläder. Han är inte som sin syster som fullkomligt älskar mjuka paket ;-) Nova blev såå glad för sina nya skor idag ♥

Trodde fotot redan skulle vara klart på stjärnstudios hemsida så jag kunde visa det här i bloggen men nej. Kanske imorgon. Tog enskilda på Elliot med  =))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback