Princess Elliot =)



Inne i filmens värld ;-)



Lagt ut 2 vagnar och 2 bärselar på blocket. Vill ha tag i en emmaljunga scooter, ny eller bättre begagnad. Behöver en bärsele men måste ha en annan för trots att det är Active modellen så gör det ont ont. Iofs så väger han ju nästan 9 kg men ändå. Vill kunna bära honom när man behöver/han vill men vill inte paja ryggen (mer) och vet att det finns andra. Tips någon?

Bättre

Lilleman sover och mår mkt bättre =) Så skönt! Fått 4 doser hittills. Ger alvedon regelbundet idag med sen borde penicillinet ha gjort sitt för smärtan.

Micke åkte precis till jobbet. De var och hämtade hans bil vid halv tolv och sen hämtade han barnen på skola och dagis så kunde han ta min bil sen. Lite långt att gå till dagis med ett sjukt barn. Skolan är lite närmre men ändå.

Packade en massa tradera paket som Micke fick i uppdrag att posta ;-)

Ja nu fick Nova ett utbrott så det var en kort sovstund för Elliot. Suck.

Åhh snygg =))



Jag och mina vagnar men shit jag gillade den =) Fast chassit skulle varit helt svart istället. Vill byta ut brio racen från -05 vi har nu mot denna eller iaf en emmaljunga scooter från 2010 ;-)



Denna var oxå fin =) Lite mer diskret. Ja som sagt, jag och mina vagnar ;-)

Elliot mår bättre =)



Nu sover alla barnen. Philip som tittar nog på tv om han inte oxå somnat. Jag känner mig som en kass förälder som inte stod på mig mer i tisdags i förra veckan och verkligen krävde att de tittade honom i öronen. Stackars barn =( Nu är det som det är iaf och han verkar redan må bättre. Har fått två doser med både kåvepenin och alvedon. Han somnade ca 19.30. Får se hur natten blir, den kan ju knappast bli lika som som förra. Då somnade han ca 19.30, vaknade igen 22.30 när jag precis skulle somna. Då var han jättetäppt i näsan och ledsen. Nattade om. Sen var det dags igen vid midnatt när han fick mat men ville inte somna om förrän strax innan 02. Då var han jätteledsen och det var de skriken som gjorde att vi ringde direkt imorse. Lite innan 05 imorse gick vi sen upp. Micke fick ta de stora barnen och köra dom till skolan så gick jag upp och la mig igen med Elliot vid halv åtta. Vi sov till 9 ca. Kände mig INTE ok när jag vaknade. Jag har ofta rejält ont i nacken. Vet inte om det beror på att jag bär mycket på Elliot, man blir ju snedbelastad. Antagligen är det så. Har fått konstigt ont i ryggen oxå, just nu är det borta men det har varit mycket under dagen. Hade samma när Nova var liten, Micke oxå. Nästan som ischias (inte riktigt för det är ju ett riktigt helvete) fast det sitter i mitten av ryggen fast sidanom ryggraden. Ja lite svårt att förklara...

Vid 12 idag la vi oss på soffan igen. Vi brukar ju sova när Philip och Nova är iväg. Jag ställer klockan på 13 för 13.05 måste man vara i bilen för att hinna. Idag råkade jag snooza till 10 över! Man hinner ju till dagis men det är till skolan 13.30 som man blir sen. Idag regnade det oxå.

Var med Ebba på center syd igår. Hittade äntligen en regnjacka till Philip, en vanlig svart inne på Lindex. Nedsatt till 179 kr från 349 så det var ok. Inuti är den röd oxå är en liten söm rosa och det såg ju Philip idag "hallå, den är ROSA där inne!" Ja men det är snyggt sa jag oxå var ena grannpojken här som hade något rosa på sig just idag och som jag vet för övrigt gillar just rosa =) Sen blev det strumpor till mig, Elliot och Philip. Hittade snygga trosor och kalsonger till barnen oxå. Sånt som går åt och behövs.

Ullared here I come. Ja det blir nog så =) Har lite oväntat pengar över och jag är i stort behov av både en varm jacka, skor och termobrallor. Jo det måste man ha om man har barn och om man ska kunna vara med i backarna ;-) Sen tänkte jag på julklapparna med, de har ju så mkt fint där och till bra priser. Sen ser jag det som EGENTID oxå. Såklart! Kan du hänga med syrran? När vet jag inte men kanske den 6:e november. Jobbar den 7:e och Micke jobbar denna helgen som kommer nu och då har vi dessutom Philip hemma och han ska på två kalas =)

Ringde på ett jobb jag sökt. Ville veta hur lång tid anställningsprocessen tar. Hon trodde hon kunde ge mig besked ca 20 nov. Det betyder att Micke inte kan meddela sin chef om pappaledighet innan dess. Så kommer jag kunna börja jobba tidigast 2 mån efter det. Hoppas allra mest på ett inom hemtjänsten här i byn. Trivs mkt bättre med det än att jobba på ett boende. En natt-tjänst på 65% har jag oxå sökt men det var på ett boende. Natt är ju en annan sak.

Nya bilen eller Mickes bil som man oxå kan kalla den gick sönder typ innan när han skulle åka med Elliot till VC i ösregnet så han fick springa hem och ta min bil istället. Vet inte riktigt vad det är, den hostar och smäller (!) Han ska lämna in den imorgon oxå får bilförsäljaren fakturan. Seat vet ni, DOM kan man lita på ;-) Jag har ALDRIG haft problem med några av mina Seat bilar och är inne på min 4:e. Har haft ca 15 bilar kanske, allt från Volvo till Peugeot typ ;-) Nä men jag är jättenöjd med Seat. Först var det en gul Seat Ibiza från -99 om jag inte minns fel på årtalet och sen min blåa cordoba från 1998 som tog oss enda till Italien och tillbaka (sen orkade den inte så mkt mer men jag var dålig på att serva mina bilar back then så då blir det kanske så. Tankade mest bara haha) Efter det var det min svarta Ibiza som vi köpte ny 2006 oxå nu denna blå gråa typ från 2005. Love it ♥

Igår på 6 månaders dagen:



Det är gott med fot ;-)



Mmm, godis!



Man ska lita på sin egen känsla...

...och INTE på BVC som inte ens vill undersöka en barn när man BER om det för att man misstänker (nästan är säker på) att ens barn är sjukt! Imorse beställde vi en tid på VC eftersom Elliot varit förkyld i ca 4 veckor (jag skriver upp sånt) Han har öroninflammation =( Var på 6 mån LÄKARBESÖK i tisdags i förra veckan och då frågade jag om de kunde titta i hans öron. Men nej, små barn tycker oftast det är roligt att ta på sina öron, ROLIGT! Mmmm JÄVLIGT ROLIGT!!! Jag är så arg just nu så jag skulle kunna ringa ner till BVC och skälla ut dom. Bryr dom sig inte eller vad fan handlar det om?! Jag har dessutom jobbat med små barn och det vet hon! Sen är inte detta mitt första barn direkt och både Philip och Nova har haft öroninflammation ggr flera så man VET ju när det inte är som det ska. Ska byta direkt, både till Elliot och Nova.

6 månader

Bilen är verkligen jättefin =) Får se när tillfälle ges att provköra men sätena var sköna ;-) Kom hem kl 19 igår och då hade Elliot somnat i bilen, han somnade kl 21 sen. Mutade barnen med glass från McDonalds för att hålla sig vakna. Mest Nova som höll på att ge upp trots dvd och grejer.

Upp kl 4 igen idag. Lillebror är förkyld igen. Helt frisk har han inte hunnit bli emellan men nu är det grönt snor igen, trevligt. Stackare =(

Idag var det 6 månader sedan jag blev 3 barnsmamma =) Vår älskade fina lillebror Elliot ♥

Återkommer. Tror lillen vill "sova middag"  ;-)

jobbat

Jobbat 7-15.30 idag, riktigt skönt men vi hade ju att göra om man säger så. Jag jobbade ihop med Seade =) Längesen jag träffade henne! Det har regnat idag och då är det ju inte jättekul att jobba i hemtjänsten...

Micke var och köpte en citroen picasso idag, denna:

Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

Och, nej där är inget drag men det tänker vi ordna så småningom. Bra att lyckas pruta nästan 10.000. Hämtas imorgon efter Micke slutat jobb.

Nu kommer väl Micke snart hem från willys. Jag har röjt undan, startat diskmaskinen och diskat alla Elliots flaskor mm.

Lutar åt en citroen picasso istället

Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

öf

Idag tänkte vi ta en tur till öf som vanligt. Rasta av Nova lite och hämta jackan på dagis. Den hängdes i torkskåpet igår så vi glömde den. Micke är hemma från jobb så det kan vara skönt att få vara lite själv och vila sig.

I tisdags kom det ett brev om att försäkringsbolaget jag är försäkrad i genom jobb behövde en kopia på läkarintyget då jag bl a bröt armen på jobb i januari. Skickade in det direkt dagen efter och i ondags ringde en handläggare upp mig. Idag kom det in nästan 10.000 på kontot. Inte helt fel =) Allt inräknat som förlust av arbetsinkomst, sveda och värk och utlägg för omkostnader. Det lönar sig att ligga i och skicka papper fram och tillbaka 100 ggr. Det känns som jag gjort det iaf. Sen så gick jag ju inte och skadade mig för att det var roligt direkt. Det var faktiskt riktigt otrevligt, onödigt och opassande tillfälle dessutom. 1½ år från det att jag blev "frisk" dvs när sjukskrivningen gick ut (mars -10) ska jag skicka in ett foto på mitt knä och få ersättning för ärret. Har hört att det kan vara uppemot 6000-8000 kr. Jag hade såklart hellre varit utan ärret för snyggt, det är det INTE. Jag har dessutom ont fortfarande, kan inte krypa runt på knä än. Om jag någonsin kommer kunna göra det igen.

Tror vi bestämt oss för en Reault Scenic. Nu ska vi bara hitta en som uppfyller alla våra krav som egentligen bara är dragkrok, bra servad osv och relativt snygg. Hittat en -01:a i Hbg som ser ok ut. Enda minuset som Micke tycker är att det inte är en automatare. Jag föredrar manuell växellåda.





Här ser man att det är tre riktiga säten bak så att man verkligen får plats mellan två bilstolar. Vi tänkte Nova fram, Elliot bakom henne, Philip bakom föraren och någon av oss i mitten.

bil...


Lille solstråle ♥



Tejp är spännande (Novas tejp, hon är mkt intresserad av att klippa, klistra och tejpa just nu ;-))



Såhär ser det ut dagligen här hemma ;-)



Ska lägga mig nu. Allt är förberett redan med flaskor till natten mm. Kollat lite bilar här ikväll och diskuterat. Det lutar åt en Renault Scenic som har tre riktiga säten i baksätet. Ska åka och titta på några till helgen förhoppningsvis.

Micke är kass så han jobbade inte sin kväll idag, kom hem vid 18 och kommer nog inte jobba imorgon.

Hej svejs!

bvc

Idag var det bvc kontroll med läkarbesök. Jag gissade på 8900 och 71 cm och han vägde 8830 och är 70 cm lång ;-)

Dagen började 5.30. Vantar glömdes vid lämning så jag fick åka ut i regnet med Elliot och lämnade. Passade på att ta apoteket på vägen. Panodil och nässpray behövs eftersom förkylningen har tagit en ny vändning här hemma. Sjukt att det kan gå åt rätt håll för att sen bara komma tillbaka igen. Suck.

Postat tradera paket och lite andra brev. Hämtat mitt buzzador paket, mer info om det kommer inom kort. Troligtvis ikväll. Testar natusans zinksalva och våtservetter.

En del av mina tradera auktioner gick ut i förmiddags, spännande att sitta och kolla hur priset går upp de sista minutrarna =) Lägger ut lite i taget, inte 20 på en gång. Man lär av sina misstag ;-)

Tänkte Elliot skulle sova men han har nog annat in mind...Philip är ute och leker och Nova ritar. Jag ska käka lite lunch. Tidigt va? ;-)

Älskade dotter =)

Fina fina dagistjejen ♥ Vår lilla prinsessa, redan så stor...


jobb jobb jobb


Jobbat i helgen, 15-23. Söker nu jobb för fullt. Börjar känna mig aningens stressad. Behöver desperat ett jobb tills årsskiftet. Helst tillsvidareanställning och minst 75%. Gärna natt har jag kommit fram till. Jag får stå ut. Tror bara det är jobbigt i början, tills man vant sig. Barnen sover, eller Philip kollar nog på tv.

Idag har vi varit och hälsat på Emma B med barn ute i Genarp =) Var ca 1 år sedan vi sågs så det var dags tyckte vi ;-) Sjukt vad tiden går. Vid 15 var det utvecklingssamtal för Philip. Imorgon är det BVC besök, 6 månaders med läkarbesök. De får kolla Elliots öron oxå för jag tycker han tar på högra örat hela tiden nu de senaste dagarna. Tippar på 8900 gram och kanske en 71 cm. En bra bit större än syskonen vid den åldern. På onsdag skulle jag jobbat 17-22 men det är ju föräldramöte så jag får hoppa. Ska jobba 7-15.30 på söndag så det ordnar sig.

Letar bil för fullt gör vi. Eller Micke har hållt i det projektet ni i flera veckor. Mitsubishi Space Wagon, Seat Alhambra, Ford Galaxy eller liknande. Får se hur det går. Känns ju som man köper grisen i säcken hur man än gör tycker jag när det gäller begagnad bil. Ny är inte att tänka på, men man kan ju få drömma ;-)



Ingen vila ingen ro...

...upp kl 4 igen. Elliot vill helt enkelt inte sova mer då. NU sover han, somnade i bärselen medans jag passade på att röja och städa lite. Jag lämnade huset i totalt kaos igår kväll. Man kan inte orka allt. Prioriterade lite läsning med Philip, vi (jag) läser ju Kalle och chokladfabriken. Sen la jag mig kl 21. Vaknade 01 av Elliot, matade och nattade om. Klockan hann närma sig 2. Sen två timmar senare var det dags, täppt och snorig och lille ville inte äta. Upp och byta blöja, dricka kaffe och leka lite.

Söker ju jobb för fullt som ni säkert läst. Ska börja jobba i januari och har inget direkt att gå tillbaka till. Hittade ett där de söker personlig assistent till en 3 årig flicka med en grav CP skada, sondmatas, epilepsi mm. Dg, natt och kväll så inte aktuellt för mig men jag började tänka. Det är lätt att klaga och gnälla när man är trött eller barnen trotsar och bråkar nonstop men tänk att hamna i en sådan situation...Jag har 3 fina friska barn, måste försöka se förbi tröttheten. Det är bara tillfälligt, så tänker jag varje dag. Ta en dag i taget, det blir bättre.

Igår efter dagis/skola blev det en tur ner till ån för att mata ankorna. Hem och vända, Elliot somnade i bilen. Senare blev det lekplatsen eller lekparken som Nova säger =) Hem och äta middag sen lägga barn, läsa läxa mm.
Ska vila lite nu, snart är det dags för morgongrejs. Klockan börjar ju närma sig normal tid att gå upp ;-)

Får se om det blir öf idag, isf endast för Novas skull.

.....................

Ingen vila, Elliot vaknade nu så dags att mata mm. Jaja, en annan gång eller i ett annat liv ;-)

hemma

Nu är de stora barnen iväg på i skola/på dagis. Jag och lilleman ska vila oss är det tänkt. Efter hämtning i eftermiddag tänkte vi ta med fika till ån och mata ankorna. Vädret är inte lika fint idag men bara det är uppehåll så.

Idag var det morgon kl 5 *gäsp* Ser onekligen fram emot helgen då jag ska jobba lörd och sönd 15-23 och således får sova om nätterna. Ja inne hos Nova. Hon har ju oxå sina uppvak men inte så man måste mata/natta om och hon sover längre än till 4-5.


skogen

Det blev en fin tur till skogen. Lite skrik på vägen dit och ännu mer på vägen hem men så är det så fort vi ska åka bil med Elliot lite längre turer. Hoppas det snart går över. Tänkte bjuda på lite bilder, sen blir det kväll här. Kan ju hoppas Elliot sover längre än till 04 imorgon bitti. Måste tillägga att han sov från 22-04, alltså 6 timmar! De senaste 2 veckorna har han på sin höjd sovit 3 timmar i taget.



Barn

Alla barn är olika, jo det är de verkligen! Undrar vad det beror på när vissa barn sover hela nätter (och då menar jag alla barn som den mamman eller pappan får) och vissa verkligen inte gör det, gäller oxå flera barn. Är det gener? Personlighet? Ödet? Ska man härdas? Jag LOVAR att jag känner mig helt och fullt härdad. Promise, det behövs inte mer ;-) Jag har hört att "man får barn man klarar av" och med det skulle då menas att man får det inte jobbigare än vad man pallar med. Någon som hört det? Jag undrar jag...Ingen av mina tre barn har sovit speciellt bra förrän vid 3 års åldern. Ja Nova är ju 3 men sover fortfarande inte bra, vilket vi hoppas få hjälp med snart. Blir det sen sjuka eller något utöver det vanliga händer kan vi gånga problemen med minst 10 typ.

Idag var det t ex morgon kl 4 (!) Vad fasiken gör man uppe så tidigt? Inget på tv. Kom inte ihåg sist jag tvättade håret så jag hoppade i badkaret här nere. Kan ju fördriva tiden på något sätt liksom. Elliot var ganska road av att sitta i gåstolen och titta på. Ingen vidare utsikt men ändå ;-) Jag är ju inte han!

Jaja, jag tror jag somnade innan eller så slumrade jag lite. Får se i eftermiddag om jag har rätt eller inte för det är då den dödliga tröttheten sätter in. Planerar att åka till skogen direkt när jag hämtat de andra kidsen. Kan ju vara bra att valla dom där ute ett tag, det är ju bra med frisk luft mot trötthet. Så ordnar jag lite mackor och varm o´boy.

Skulle kollat på en bil i Höör eller Hörby idag (kommer ej ihåg vilket) men det skret sig eftersom morgonen blev som den blev. Nova hann med två utbrott innan dagis oxå. Great. Philip givk upp 5.40, misstänker att han varit uppe ett tag innan dess oxå. Han kommer ju vara trött ikväll eller överpigg om han somnar i bilen till/från skogen. Inte så farligt med honom för han ligger om man säger till honom, värre med Nova som far rundor överallt. Tur det inte är min ensamma kväll idag. Den är imorgon.


Söndag idag då...

...och vi ska strax käka lite lunch. Jag var uppe med kidsen early in the morning som vanligt. Natten var jobbigare, mkt pga att grannen hade nån jäkla fjortisfest. Utanför vårt sovrumsfönster. ÄRLIGT! Vaknade av HÖG musik, inte bara vanlig hög musik utan jag trodde ärligt nån hade lagt en musikanläggning under mitt täcke =( I vanliga fall hade jag ej brytt mig men shit, sömn här hemma är sååå heligt. Längtar tills man kan börja med öronproppar igen. Elliots, Novas och min hosta börjar släppa. Skönt. Micke börjar få samma som jag fick i torsdags. Feber och fryser...Imorgon ska jag jobba 7-14.


ensam hemma...

...det händer typ aldrig. Jag är sjuk så Micke tar de små och åker till sin ena syster i Bunkeflo tillsammans med sin andra syster.

Jag ska bara ta det lugnt och sen hämta Philip kl 13.30 i skolan. Han ska åka till sin pappa runt 16. Jag lär röja lite här hemma iaf. Satan vad hemmet blir eftersatt när man blir sjuk, we need a housekeeper ;-) Ska trycka lite panodil så man orkar med dagen. Micke börjar jobba kl 18 ikväll så då har jag de små hemma.

Sjuk

Det blir inget jobbade för mig imorgon. Jag har feber =( Mög. Jag hade sett fram emot att börja jobba lite mer = mer pengar. Men men bättre att vara hemma och vila när man har feber. Idag var jag hemma med Elliot på förmiddagen, vi tog en tur till Novalund eftersom han ändå inte ville sova där vid 10. Hämtade ut en libero box på Lindex och köpte även en mössa till Elliot. Var inom både H&M och KICKS för att leta efter en ögonskugga. Nova har tagit slut på min. Jag lägger inte 99, 200, 400 eller mer så jag får vänta. På H&M var det väldigt utplockat, bara blått och grönt kvar ;-) Say hi to the 80´s! Köpte sulor till Philips vinterkängor oxå.

Sen gick vi hem och la oss och sov på soffan och efter det hämtade vi Nova, Philip och hans klasskompis N. De lekte till 18 oxå kom Sanna och Alfie på besök =)

Nu sover Elliot i gungan. Han kommer inte till ro uppe i sängen trots att jag lagt en massa pocketböcker under frambenen för att höja huvudänden. Jag orkar inte springa upp var 5:e minut och sitta och buffa honom, inte när jag själv är kass. Nu får förkylningen snart ge sig tycker jag.

Packar tradera grejer. Ca 300 kr i vinst denna gången, alltid något.

Sjuka

Såja, nu är vi alla här hemma förkylda, t o m jag. Jag brukar klara mig men blir man nyst och hostad på rakt i ansiktet kan det vara svårt att stå emot ;-)

Såg nyss i almanackan att jag ska jobba ikväll, 17-22 (och på lördag 7-14) Bäst jag vilar mig lite nu när Elliot sover. Han gjorde morgon kl 4.57 imorse. Var helt täppt i näsan och hade intorkat snor i hela ansiktet, stackaren.

Igår var vi och storhandlade på willys när de andra var i skolan/på dagis. Det gick smidigt men gud vad tung han är att ha i bärselen. Det är typ det enda som duger numera. 5 min på golvet/i babysittern/gåstol etc sen är det bära bära som gäller. Övergående fas är det ju.

De andra barnen har ingen feber så de är i skolan/på dagis.

Idag är bara jag och lilleman hemma...

...men det är ju inte så bara ;-) Ännu en natt from hell! En natt till orkar jag men sen vete fan. Förkylning förkylning. Ingen feber dock =) Nova är förkyld och hostig men ingen feber så det blev dagis idag. Hennes hosta kommer smygande om eftermiddagen/kvällen så nu på dagen är det mest näsan men även den är betydligt bättre under dagarna.

Elliot nannar lite i gungarn. Jag borde direkt ha lagt mig till att vila men eftersom han de senaste dagarna varit KLÄNGIG och inte accepterat annat än att bli buren ser hemmet oxå ut därefter. Har vikt lite tvätt och lagt in, kört igång en ny maskin, varit ute med sopor, bäddat och plockat undan. Diskmaskinen tar jag sen, orkar ej skramla med det nu.

Philip ÄLSKADE barngruppen på församlingen igår =) Det var jag nästan 100 på att han skulle göra, känner ju min son =) De hade först haft lite fri lek,ätit mellis,  sen bakat kanelbullar (kanelbullens dag igår ju) sen ritat av varandra på stora papper oxå lekt lite till =) Så nu kommer han gå där varje måndag 14-16. På höstlovet anordnar de en musikal tillsammans med de barn som vill vara med och det ville Philip =) Månd-onsd och föreställning på torsdagskvällen (hoppas Micke kan byta kväll annars blir det tufft att dra dit de små ensam)

Sjukstuga

Idag går vi ingenstans förutom för att hämta Philip i skolan. Både Elliot och Nova är förkylda och natten har inte varit rolig för någon av oss. Jo möjligtvis för Philip som fått sova som han ska. Det började i för några dagar sen men bröt ut på riktigt för Elliot igår. Det är omöjligt att hålla Nova helt ifrån honom, speciellt som nysningar och hostningar sprids hur långt som helst. Igår åt Elliot upp all välling, ca 165 ml för att se spy upp precis allt över sig själv, mig och hela sängen. Då var klockan 23. Bara att kalla på Micke för assistans medans jag bäddade rent och fixade. Sen har det varit varje/varannan timme hela natten. Lilleman är så täppt i näsan och blir såklart störd av det.

Philip ska till församlingshemmets aktiviteter i eftermiddag. Det är mellan 14-16 varje måndag. Nästan som fritids med mellis och lek. Han tyckte det lät jättekul och jag är säker på att han kommer ha skoj där.

Får se om det blir dagis för Nova imorgon. Tills dess tar vi det bara lugnt här hemma. 

Sökte två jobb här i byn igår. På äldreboende och på deltid, det kan vi ju ha råd med eftersom jag inte behöver pendla =) Tillträde 1 resp 2 jan 2011 så det är perfekt. Precis vad vi tänkt oss. Ska jag vara ärlig så är jag inte intresserad av att gå tillbaka någonstans inom Region Skåne förutom till BB men det är en minimal chans. Jag kan nog få timmar i hemtjänsten i Malmö så mycket som upp till heltid men då får jag pendla igen.

Nu är nog tvätten klar, ska ta och hänga den.

bad & kalas

Bara jag och Elliot hemma. De andra har åkt med Johan och Alfie till badet =) Nova är ju stammis på de flesta bad men det var ett tag sedan Philip var med. Han har simning med skolan men det är inte samma sak som att bara bada och leka. Jag vill oxå bada, jag vill verkligen det. Tyvärr sätter jag stopp för det själv.

Elliot somnade en halvtimme innan, då passade jag på att lägga in tvätten från igår och det var inte lite! Det är det aldrig. Diskmaskinen är tömd och det är undanplockat, the way I like it ;-)

Klockan 13 ska vi på Adrians 1 års kalas i Malmö =)  Annars inga planer men det kan ju räcka. Nova är förkyld och Elliot oxå. Tror Micke är på G med. Jag hoppas klara mig men det brukar jag göra. *peppar peppar*. Elliot har vaknat ett par extra gånger inatt pga förkylningen men annars går det förvånansvärt bra tycker jag =) Han käkar vid 23-01 nånstans och sen vid 4 igen. Morgon gör han vid 6.30 om han lagt sig 19-19.30. Lägger han sig 20 eller lite senare blir det morgon 7.30 som igår.

Nu vill jag ha upp buden på mina tradera auktioner lite =) Kanske något av intresse t o m? Blandat flick- och pojkkläder stl 68-98 typ =) becca81 heter jag där inne! www.tradera.com