Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

öron näsa hals

Såja då är det snart läggdags. Haft en del att göra. Rensat ut från både Novas och Elliots kläder. Det blev inte jättemycket kvar (lite det som var meningen...) men det är inte så stor mening med att det ligger kläder som aldrig används. Då skänker vi hellre de till barnhemmet i Baltikum. Jag skulle hemskt gärna vilja besöka ett barnhem någon gång även fast jag vet att jag skulle tycka så synd om barnen. När jag berättade för barnen om barnhemmet och att de kunde rensa bland sina mjukisdjur sa Philip "ja men några av dom kan ju komma hit och bo!" ♥ Min son har ett stort hjärta =)

Jag har även rensat vårt "kaos-skåp" i köket. Ett sånt skåp (eller låda) har nog alla där man bara slänger in en massa skit. Nu är det klart. Ska ta tag i det stora "kaos-skåpet" senare. Då måste vi vara två för att sortera/sätta in i pärmar mm. Projekt. Nova verkar ha fått det här med att rensa på huvudet för hon rensar bland sina saker stup i kvarten haha. Snacka om att man påverkar sina barn. Igår sa hon "helvete!" för första gången! Jag MÅSTE sluta svära, iaf inför barnen. "Shit" lärde hon sig tidigt...Ett tag körde hon stenhårt med "tusan!" men det har hon slutat med, tyckte det lät sött =)

Idag hade de bakat kanelbullar på dagis =) Jag hann smaka en liten bit innan hon bjöd storebror/åt upp det själv i bilen på väg hem. Det blev inget över till pappa. Kanelbullens dag på måndag så jag tänka baka på söndag. Kanelbullar är jobbigt att göra tycker jag så jag gör alltid jättemånga på en gång. Iofs käkas de upp snabbt ändå ;-)

Vi kör sova-i-egen-säng-i-eget-rum här hemma. Då kanske ni tror att det gäller Nova? Nej det är faktiskt Elliot. Jag har bestämt mig för att sluta amma. Det funkar inte att ligga och amma hela nätterna och det var bara i stort sett nattamningarna jag hade kvar. Jag fick amma lite idag för att slippa pumpa *aj* men jag kommer avsluta snabbt, kanske bara nästa vecka ut. Det känns bra samtidigt MYCKET sorgligt...Sista gången (någonsin) som jag kommer amma. Aldrig mer. Finito.

Iaf så gick första natten (natten till idag) bra. Han har legat och ammat helt fritt VARJE natt i 5 månader. Han somnade 19.30 igår sen vaknade han 00 och åt i 15 min. Vaknade igen 04.15 och åt/var vaken i 45 min sen sov han igen till 6.30. Han kollade lite på tv och jag ville slumra tills klockan ringde kl 7 ;-) Ikäll somnade han redan 18.30. Då borde han vakna 23. Vi får se. Lite spännande. De andra har jag inte gjort så här med. Ja Nova sover ju fortfarande med en av oss och Philip sov med mig tills han var 2½ år.


Imorgon ska vi till en öron näsa hals specialist med Nova. Finally. Hoppas det bara är polyperna som ev ryker. Återkommer om det.

Jag och Philip har börjat läsa Kalle och chokladfabriken om kvällarna *vår stund* =) Igår blev dock inget eftersom han bara somnade påklädd och allt och ikväll inget heller. Imorgon ska jag ta mig tid när de små somnat. Ensam hemma imorgon kväll och då brukar jag och Philip ha lite ensamtid. Philip sa förresten "Jag behöver faktiskt lite egentid!" efter att han frågat om han kunde låsa in sig i sitt rum...Jag hör mig själv dagligen genom mina barn =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback