Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

rensning

Vad tyst det är hemma (lär säkert ändras innan jag skrivit klart detta inlägget) Barnen är och leker inne hos grannen och Elliot sover.

Idag har vi först varit och hälsat på Malin, Kevin och hennes 2 veckor gamla dotter. Jisses vad söt och vilken frisyr! Underbar =) Sen blev det öf som stängde redan 12.30 idag pga loppisen som öppnar 9.30 imorgon. Detta året kommer jag nog inte gå. Förra var det sååå lång kö och nu har vi det mesta till barnen. Philip saknar regnjacka och Nova kanske lär behöva nya överdragsbyxor. De hon har nu är såna fodrade från Lindex i stl 92, stora i storleken och det är ju bra med fodrat iom att hon gärna går i tights fortfarande. Tror stl 104 blir nästa. Vinterkläder är klart, Nova kör på overallen från förra året. Fyndade en vinterjacka i stl 140 till Philip för 112 kr (!) på cubus. Lite stor men det fanns inte stl 134.  (nu vaknade Elliot ;-)) Termobyxor finns redan i stl 134. Hittade Philips gamla vinterkängor i stl 25 till Nova och vann hem ett par Viking Gore Tex från Tradera för 200 kr (frakt 0 kr för syrran hämtade) i stl 33 till Philip =) Nya sulor behövs i båda dock. Jag fyndade oxå en vinterjacka på Tradera, 168 kr inkl frakt =) Bara vinterskor/stövlar kvar.

Imorgon blir det gympa på förmiddagen som vanligt sen vindsrensning för hela slanten. Shit vad grejer man samlar på sig! Specillt barnkläder då som invaderar hemmets alla garderober, förråd mm. Rensade Philips rum på leksaker och kläder, vilken skillnad. Det finns ju zero mening med att det han aldrig använder ligger och tar plats. Jag och Philip handlade även 3 par jeans i stl 134 för 149 kr st på cubus samt en vintermössa. Han tyckte det var kul att vara med men eftersom han är av det icke så shopping galna könet så orkade han inte hela vägen ;-)

På söndag är det två kalas för Novas del, först ut är Ellas kl 13 sen Kevins kl 15. Micke stannar hemma med Elliot under tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback