Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Rekommendation

Nu blir det alldeles strax sängen! Ska bli så jävla underbart att sova =) Efter en riktig hellnight med Novas hosta ser jag fram emot att SOVA och att Nova får sova såklart. Stackars liten hostade nonstop i flera timmar igår kväll och sen en omgång vid 00.30 och ca 2½ timmar fram. Då gick vi ner och la oss i soffan, lillgumman kräkte en massa pga hostattackerna och somnade till slut. Sen var det ju lagom kul när klockan ringde 5.15. Jag ignorerade den till 5.45 sen jävlar fick jag bråttom. Dagen på jobb har varit lite dimmig men rätt okej, jobbat med en vikarie så har verkligen fått ta den medicinska biten (och därmed ansvaret) helt själv. Fint väder iaf och det har gjort allt så mycket bättre. Synd jag duschade ner mig redan vid 10 så jag fick gå med blöta skor sen ;-)

Besäkte vår privatläkare ikväll och fick recept till Nova, antibiotika och anna hostmedicin. Peppar peppar att det hjälper. Micke drog sen till Malmö för att hämta men på Värnhem var den slut så det fick bli vid Södervärn. Som om över 3 mil enkel väg inte är nog.

Kan varmt rekommendera Euro Accident om någon av er funderar på en sjuk- och olycksfallsförsäkring. De har varit mkt trevliga under hela vår kontakt iom min arbetsskada i jan 2010. För exakt en vecka sedan skickade jag in bilder på mitt knä efter att jag fått ett brev som efterfrågade detta. Idag (eller igår) fanns det drygt 9400 kr på mitt konto (lugn, de är long gone redan...) Snacka om snabbt och bra service får man oxå. Många är ju tyvärr inte alls speciellt serviceminded.

Elli och Nova har 38,5 graders feber. Philip har utegångsförbud från och med idag. Han och en grannpojke hade stått och polerat in motorhuvarna på två bilar med grus!!!!!!! HELT ÄRLIGT. Efter en diskussion, ja det var mest jag som pratade, så blev det rummet sen även att gå och be om ursäkt. En bil verkar okej, kanske inte den andre. Ja aldrig ska man få ha några pengar över *suck*.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback