Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Vab

Dags att vara hemma igen. Micke är sjuk, feber och ont i halsen och Nova skulle vara hemma men nu kan lika gärna Elliot oxå vara hemma. Idag ska jag dock försöka hitta på ngt med barnen om Nova är feberfri såklart. Jag hoppas kunna jobba 7-14 imorgon iaf, lite extra är det på helgen men långt ifrån 100% som de flesta har. Tror vi har ca drygt 40 kr extra per timme på helger sen 90 nånting extra på storhelger typ julafton, juldagen osv. Alltså inte ens dubbelt då...

Fick mitt schema i onsdags, vi lägger ju önskemål sen måste det gå ihop så det blir en del ändringar. Kul att alla fredagar jag lagt till kl 14 blev ändrat till 15.30 och samma med juldagen då jag ville jobba till 15.30 pga pengarna, då ändrades det till 14. Jag jobbar 7 dagar i streck varannan vecka, därför tänkte jag ha lite kortare på vissa dagar men onsdag eller fredag. Känns som det kvittar ju egentligen. Intervju 12/12 :) Hemtjänsten här i byn så jag hoppas och hoppas!! Ansökningen gick ut 11/11 tror jag så jag hade typ gett upp hoppet om det jobbet. Hoppas nu de vill ha mig :)

Får se om jag kan komma till frissan kl 17 idag. Ska utnyttja mitt groupon erbjudande som Micke köpte till mig i juli. Det är värt 2000 kr men vi gav 520 tror jag det var. Klipp, slingor eller färg + hårspa :) Låter ju najs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback