feberfrossa

Det verkar som om alla åker på den här skiten nu, med feber och förkylning. Även jag. Det är något som gått runt på jobb iaf och även på andra ställen. Jag var kass redan igår på jobb, feber och frossa. Frös som ett helt helvete när jag körde hem och sen blev det inte bättre. Jo lite, efter några alvedon. Hade värsta feberyran inatt. Nånting med att min klocka inte fungerade som den skulle så därför kunde jag inte somna till ifall jag inte skulle vakna. What? Den ringer ju alltid liksom. Ja yrt var det. Vaknade till varje timme ungefär. Nova var oxå orolig och ville hålla handen, ha täcket mm. Funderade på att gå hem från jobb imorse, mådde skit men man har tyvärr inte råd att stanna hemma. Bara att kämpa på. Sen är jag kanske dum som inte bara kan lägga mig när jag kommer hem. Lite mer alvedon så klarar man det oxå. Typ. Hoppas det snabbt går över. Har inte tid med sånt skit.

Anställningsintervju igår på jobb och chefen sa imorse att jag skötte mig bra =) Hon vill träffa mig imorgon vid 14 efter jobb.

Ordnat fritids till Philip. Han behöver det. Detta kommer nog göra alla gott. Philip är ju ändå stor nu och klarar de tidiga morgnarna bättre. Han blev jätteglad när jag berättade det iaf 
=) Vi funderar på varannan vecka igen och hans pappa skulle kolla upp hur det är med skolskjuts. Saknar min pojke som är iväg hela långa veckan ♥

Har fått tid till en åderbråcksspecialist den 7 mars, spännande va ;-) Tror nog de kan bekosta det.

Jobb 7-14 imorgon sen samtal med chefen oxå hämtar jag hem min pojke =) Tvätt sen 15-18.

Tand nr 1 =)

Ja då var det lördag igen då. En jobbelördag. Börjar kl 15 idag. Blir 7 dgr i streck på jobb denna veckan. Jo, fortfarande morgon ser jag nu när jag tittar på klockan. Jaha. Micke jobade igårkväll så jag har haft Elliot inatt (och Nova en stund ju) La mig dock inte tidigt eftersom sis kom hit och vi färgade, slingade och klippte hår =) Från 19-23 typ (!) Nova var vaken till 21 ca men Elliot somnade 19 som vanligt.

Första tanden för Elliot började komma upp i onsdags =) Det var på tiden. Ja än är den ju inte uppe men idag känner man iaf att det är ngt hårt där. Philip var 9 mån och Nova 12 mån med sina första tänder.

Nej, lite mer kaffe. Måste hålla mig vaken till Micke vaknar, då ska jag VILA =) Imorgon ska Nova på Disney On Ice med farmor =) Som hon längtat!


Ledig helg

Denna helgen är jag ledig. De har iofs ringt från jobb och frågat om jag kunde jobba både igår och idag men jag sa nej. Måste försöka vara ledig iaf varannan helg. Det är rätt mkt ändå att jobba så många helger. Nästa vecka är jag bara ledig torsdag. Imorgon är det alla hjärtans dag och vi får fika på jobb ;-)

Mamma och Gunnel var här igår och vi tog en långpromenad med Nova och Elliot ner till Philips na skola och tillbaka i det underbara vädret. Kallt har det blivit igen tyvärr. Trodde våren var på G men nej. Lite mer snö har vi oxå fått.

Idag ska Nova på dags vid 14. Annars har vi inte mkt bestämt. Malin tittade förbi igår förmiddags på kaffe. Trevligt =) Det finns inte så mkt tid att träffa sina vänner men man får hitta de små stunderna. Om det så bara är för en timme.

Idag ska Philip på kalas på Laserdome i Malmö och efter det på bio med Anette =) Kul för honom! Vet hur mkt han tycker om henne =) Sen kommer han hit. Egentligen ska jag hämta eftersom jag inte alls hade möjlighet att varken lämna eller hämta förra helgen pga jobb.

Jag gick upp med Elliot imorse, 4.30...Morgonpigg kille fortfarande. Men jag måste ju säga att det är STOR skillnad på att göra det en gång i veckan järmfört med innan när det typ var alla dagar i veckan utom en. Han somnade 19 igår som vanligt sen vaknade han 00.30 tror jag och fick mat sen då 4.30. Ibland har man tur och får honom att somna om till 5-6 men inte idag.

Snart sportlov oxå. Jag är ledig måndagaen och då har öf öppet så jag och kidsen ska dit. Tror jag tar med mig alla tre om inte Philip ska ha nån aktivitet med församlingen. De ordnar ibland saker på loven.

Elliot har kommit in i en farlig ålder nu när han ställer sig upp mot allt och alla. Stark är han oxå, mkt stark. Han krossade precis två ägg han fick tag på när kylen stod öppen. Snabb kille!


Detta är egentid

Att sitta här vid datorn med lite kaffe, surfa runt och bara vara. Jag har givetvis städat och röjt, ordnat flaskor inför natten, diskat och lagt in tvätt först + slängt sopor. Sånt som man "måste" göra ;-) Micke jobbar extra, de små sover och Philip sitter bredvid med den bärbara datorn. Båda datorerna lika sega. Men man ska ju vara glad för det lilla eller hur?

Idag blev jag utskälld av en sur gubbe. Jo jag blev både kallad fubbick och idiot minsann ;-) Vad gjorde jag då för att förtjäna detta? Jag körde på fel sida av en refug när jag skulle svänga in på en liten gata. Mmm big deal liksom ;-) Det är ju inte så att jag hade hela situationen under kontroll och såg att gatan var tom. Nej inte alls...Han tog regnr på jobbebilen och allt. Ha ha.

Pyssel & feber

Nu är jag hemma med Nova och Elliot. Micke är och tränar. Elliot har feber sedan i helgen och fick stanna hemma medans jag och Nova var på öf innan idag och pysslade en massa =) Philip har precis slutat skolan och blir hämtad av församlingen där han ska vara till kl 16 sen går han hem själv. Kl 15 är det dags att tvätta. Tja, det är våra planer för idag ;-)

Jag är ledig idag och det är rätt skönt att kunna vara det ibland. Hade Elliot inatt och det var väl inte så jättekul iom hans feber och förkylning. Micke tog honom 6.30 så kunde jag sova till strax innan 8. Jobbade kväll igår (i regnet) så var hemma vid 22.30.

Rensat lite i hallen bland jackor och skit. Nova har 7 jackor och ett par överdragsbyxor, en overall + en overall på dagis. Hon har helt klart mest kläder i denna familjen ;-) Jag har en jacka, Micke en, Elliot två st och några overaller och Philip har två jackor och ett par termobrallor. Sen ligger det ALLTID en hög med kläder på pallen (enbart i bästa fall) i hallen som är Novas klädhög såklart. Vid varje tvättning (2 ggr i veckan) åker den i tvätten/sorteras men sen är den tillbaka igen...

Skulle verkligen behöva göra slingor! Min utväxt är verkligen hemsk. Har både tids- och pengabrist så det får vänta. Igen. Klippt mig har jag gjort själv lite grann. Det får duga.

Löss går på skolan så Philip blev klippt i helgen hos sin pappa samt att vi kollar igenom håret dagligen. Tycker det är mkt löss och skit överallt. Tur våra barn inte har så mkt hår ;-)

Städning nästa!


1 februari

Då var det februari nu då. Skönt att det börjar gå mot ljusare tider =) Man märker inte så mkt på morgonen tycker jag men det är kanske för att jag alltid går upp innan det blir ljust ute. Kvällarna däremot är ljusare.

Idag vid 9 tiden vaccinerades Philip i skolan. Hoppas det gått bra. Sist, när han var 5 år, blev armen jättesvullen och varm och han hade rätt ont.

Micke är på gymmet och jag och Elliot har precis städat här hemma. Ska baka bröd idag och sen hämta på dagis/skola och åka till jobb 14.15 ca för att jobba 15-23. Imorgon är det jobb 7-14. Ledig torsdag sen 15-23 fredag och lördag och 17-22 på söndag.

Poliskontroll vid skolan imorse. Fick blåsa och visa körkort. Fan vad länge man måste blåsa. På jobb i bilarna blåser vi inte så länge...Bra att de har kontroller. Det var hastighetskontroll med och det är ju 30 vid skolan. HATAR folk som kör för fort på 30 vägar! Jag är inte guds bästa barn när det gäller att hålla hastigheten men det är på motorvägen, lite skillnad tycker jag. Men inte bra det heller, det vet jag.

Litet utbrott på dagis imorse, najs ;-) Humör har tjejen! Fick stanna och kolla när hon gjorde klart sitt pärlarmband till mig så hon hann lugna ner sig. Tur jag hade tid till det och att lilleman var hemma med Micke.

Nu blir det att underhålla Elliot.