Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Pyssel & feber

Nu är jag hemma med Nova och Elliot. Micke är och tränar. Elliot har feber sedan i helgen och fick stanna hemma medans jag och Nova var på öf innan idag och pysslade en massa =) Philip har precis slutat skolan och blir hämtad av församlingen där han ska vara till kl 16 sen går han hem själv. Kl 15 är det dags att tvätta. Tja, det är våra planer för idag ;-)

Jag är ledig idag och det är rätt skönt att kunna vara det ibland. Hade Elliot inatt och det var väl inte så jättekul iom hans feber och förkylning. Micke tog honom 6.30 så kunde jag sova till strax innan 8. Jobbade kväll igår (i regnet) så var hemma vid 22.30.

Rensat lite i hallen bland jackor och skit. Nova har 7 jackor och ett par överdragsbyxor, en overall + en overall på dagis. Hon har helt klart mest kläder i denna familjen ;-) Jag har en jacka, Micke en, Elliot två st och några overaller och Philip har två jackor och ett par termobrallor. Sen ligger det ALLTID en hög med kläder på pallen (enbart i bästa fall) i hallen som är Novas klädhög såklart. Vid varje tvättning (2 ggr i veckan) åker den i tvätten/sorteras men sen är den tillbaka igen...

Skulle verkligen behöva göra slingor! Min utväxt är verkligen hemsk. Har både tids- och pengabrist så det får vänta. Igen. Klippt mig har jag gjort själv lite grann. Det får duga.

Löss går på skolan så Philip blev klippt i helgen hos sin pappa samt att vi kollar igenom håret dagligen. Tycker det är mkt löss och skit överallt. Tur våra barn inte har så mkt hår ;-)

Städning nästa!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gör du när du klipper dig? syns inte alls att du gör det själv på bilden där du visar det slitna, ser väldigt jämt ut ;)

2011-02-23 @ 21:37:50
Postat av: Rebecca

Hehe, jag bara klipper lite från olika håll. Delar det på mitten fram och klipper. Lite uppåt så det inte blir så rakt avklippt liksom. Ja man lär sig ;-)Vilka pengar man sparar dock så då gör det inget om det inte blir perfekt =)

2011-02-24 @ 20:11:44
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack har också börjat klippa mig själv blir ändå aldrig nöjd när jag varit hos frisören så då kan man lika gärna göra det själv och som du säger spara massa pengar ;)

2011-02-25 @ 11:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback