Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Recept

Nu blir det snart läggdags här. Skönt med lite tid för sig själv först bara. Måste orka/hinna duscha innan jag lägger mig. Philip är vaken men de andra sover. Jobbat 7-14 idag sen blev det tvätt 15-18. Micke stack till gymmet direkt när jag kom hem, han tänkte komma igång igen. Skönt att ha något sånt att göra när man "går hemma". Jag var dålig på det. Nu har vardagen dragit igång för min del med jobb. Känns jättebra och jag är som en ny människa =) Mkt beror på den ökade sömnen jag får när jag slipper gå upp på nätterna och så tidigt som 4 eller 5. Nu ringer klockan 5.30 och det är ju rena rama sovmorgonen ;-) En vecka kvar för barnen innan skola/dagis drar igång. På onsdag tänkte jag åka med något/några av barnen till öf. Antingen bara Nova eller Nova och Philip eller Nova och Elliot =) Jobbar 15-23 så det hinns med.

2,5 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
1½ dl rågmjöl
½ msk salt
½ msk bikarbonat
1 dl aprikoser (torkade och delade)
1 dl russin
1 dl sötmandel (grovhackade)
1 dl mörk sirap
5 dl filmjölk
½ dl solrosfrön

175 grader i 70 min. Kan inte bli enklare (eller godare)

Tänkte lägga in bilder men det tar en halv evighet, blir imorgon eller en annan dag.

Skulle hunnit sätta över bilstolarna i Mickes bil så jag kan ta min egen till jobb. Mindre och billigare att köra med. Får bli imorgon. Snart måste vi få tummarna (och pengarna) loss att köpa nya stolar till Elliot så vi har två i varje bil. Nova är lovad en prinsess bältesstol när hon fyller 4 år =) Hon har spanat på den en längre tid ♥.

Receptet ovan är på ett bröd min kusin och hans Riina hade med sig till oss på julafton. Riktigt gott =) Bakade det igår och lär göra om det imorgon för det är snart slut ;-) Har det med mig som frukost i bilen på morgnarna.

Kommentarer
Postat av: Robban

The Holy Bread!!!

Jag är sååå stolt att du publicerade det här...

nu kommer det att sprida sig som en löööpeld i hela stora bageri-världen... ;)

2011-02-23 @ 17:59:30
Postat av: Rebecca

Yes it´s the shit liksom =) Nu var det ett tag sen sist och jag saknar det på morgonen i bilen till jobb. Sitter jag med en annan torr random macka liksom ;-)

2011-02-24 @ 20:13:20
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback