Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

var är det fina vädret?

Semester men var är sooolen, hallå?

Varit uppe med Elliot och Philip sedan 7. Nova vaknade kl 1 inatt så mellan 1 och 3 när Micke kom hem låg jag i hennes säng. Hoppas det är något tillfälligt återfall hon har. Det har ju gått så bra annars. Skulle träffat Madde med familj idag men vi har alla ont i halsen så det får vänta. Lagt ut lite på tradera, packat paket och mailat. En fördel med semester trots att man har tre yrväder hemma är att man hinner mer. Får bli en lugn dag hemma. Hrm, lugn var det ja. Philip och Nova har redan hunnit ha flera bråk...Man vill ju helst hålla nere ljudnivån lite efetrsom Micke sover. Hade det varit fint väder hade vi inte varit hemma utan åkt nåstans. Men det lär bli någon lekplats idag, kan inte ha dom inne en hel dag. Det är mission impossible.

Elliot är en riktig klätterapa, uppe på datorn hela tiden. Klättrar från soffan. Igår åkte han ner baklänges, naken och allt...Nova bara tjatar om GOOOODIS hela tiden. Det är ju lördag idag men lite tidigt än.

Är det någon som har tips om någon gratis loppis? Tänkt södra lekplatsen i Lund i början av aug när Micke har kommit hem igen. Har massor att sälja.

Nä klängiga, skrikiga ungar, hääärligt ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback