Fler bilder...

...kommer imorgon. Nu måste jag sova, upp och jobba tidigt imorgon!

En av de få bilderna jag var med på ;-)


Gillar bilar =)


Bollar!!


Philip, Alfie, Sanna, Micke och Nova =)


Badkillar


Glad kille =)


Midsommarafton och min 30 års dag :)

Haft en fiiin dag :) Uppe med tuppen Elliot kl 6.15 men sommarmorgnar är rätt najs när solen skiner och speciellt när man är på semester :) Jag, Philip och Elliot stack till Supermarked efter frukost för lite förnödenheter. Mötte upp Sanna, Johan och Alfie på badet kl 10 och efter ca 2 timmar blev det lunch. Gick och kollade på getterna och sen körde vi hem. Vår stuga ligger typ längst bort från badet så att ta bilen är att föredra. Vi var i stugan till ca 16 då vi gick och kollade in deras hus sen till monky tonky land som är ett inomhuslekland. Superskoj :) 2 vändor upp till de stora rutchkanorna och jag var helt slut ;) Elliot tycker det är jättekul att åka snabbt! Samma i vattenrutchkanorna :) Han njuter för fullt i bubbelpoolen som är riktigt varm och skön :) Vid 17.30 var det föreställning för barnen sen blev det buffé för hela slanten :) Määäätta gick vi för att spela lite och sen ordnade jag välling till Elliot så han somnade i vagnen medans Nova, Alfie och Philip hoppade studsmatta med selar och linor :) Gick hemåt och bestämde oss för en tidig kväll, sjukt trötta ;) Man är ju gammal nu ;) Elliot vaknade till när vi kom hem och var ledsen men somnade om rätt fort. Nova håller på att somna och Philip är ute och leker med nyanlända grannar :) Imorgon blir det bad igen kl 10 :) Idag åkte jag alla vattenrutchkanorna utom den vita (det finns vit, blå, gul och röd + forsen) Idag badade vi utomhus oxå men lite väl kallt i luften ;)

Lalandia

Framme i Danmark :) Ska sova nu men här e så roligt :) Lite weird att bada bland folk så men jag lär vänja mig under dessa dagar! Sjuuukt roligt, speciellt "forsen" med Sanna haha!! Kul att se barnen så glada :) Elliot tycker det är roligt oxå, gillade den varma bubbelpoolen :) Imorgon är jag inte längre 20 och nånting ;) see you!

Ny cykel :)

Precis varit ute på cykeljakt :) Philip sålde ju sin 20 tums cykel förra söndagen så nu var det dags för en ny. En bättre begagnad rättare sagt :) Det blev en blå ordentlig 24 tums med 5 växlar, handbroms, fotbroms, stänkskärmar och pakethållare. Vissa cyklar har ju inte det men då blir man ju skitig vid regn etc. Philip är glad och stolt över att ha köpt en ny cykel med egna pengar! Pris? 300 kr så han fick hela 100 kr över från när han sålde sin gamla. Lås behövs till den nya och framlampa men det köper vi till honom tycker jag :) Bilder kommer. Imorgon blir det en cykeltur efter jobb/fritids om det inte regnar. Bakat en ny omgång kanelbullar, både Nova och Philip gjorde varsin längd. Nova fick hjälp att skära sina bitar av Philip och tro det eller ej men inget bråk ;) Jag var förstummad! Nu är det läggdags och 2 st 7-15.30 arbetsdagar kvar innan vi åker :) Philip var lagom trött imorse, lämnade honom 6.20 och hämtade 15.50. Långa dagar men harn föredrar det mot att vara hemma en hel dag.

Bakat

Skulle ju legat i sängen och kollat på tv nu...Det blir aldrig att man lägger sig tidigt. Tänkt på det enda sedan jag masade mig upp 5.30 imorse. Suck ;-) Imorgon har jag en lång dag = 7-15.30. Gjorde en cheesecake (frusen) igår och idag blev det kanelbullar. Skulle blivit 50 st men blev 26 enorma istället. Jag KAN helt enkelt inte göra små kanelbullar! Imorgon blir det rengöring av ugnen för det svämmade visst över lite *s* Gooooda iaf =) Har en massa bilder att lägga upp från bl a Tosselilla, får bli när jag lägger över från iphonen. Nu duschen!

Tosselilla

På väg till Tosselilla :) Fått fribiljetter av Jane och det är ngn bank som bjuder. Elliot sover just nu, jag sitter bak ;) Blev väckt 10.30 med detta förslag sen hann vi sälja Philips cykel innan vi drog. Senare åker Philip till sin pappa så vi får leta ny cykel nästnästa vecka. Inte lönt att cykla till fritids nu på morgnarna, lämnar ju 6.15 så vi hinner inte. Börjar jobba imorgon efter att inte ha jobbat sedan 8 maj. Nu är det dags! Update med bilder senare.

Soool, looove it!!!

Grillat är godast :) Blev idag oxå! Annars föredrar jag McDonalds helt klart ;) Varit ute i det fina vädret HELA dagen. Nova var på kalas 12-15 sen cyklade jag och Philip och hämtade henne (Stora Harrie) Häääärligt med en tur i soool :)) Jättebra trafikträning för Philip oxå! Sen har Nova badat hos grannarna som har en stor pool, vi måste skaffa! Vi har tvättat och nu badar Elliot så jag sitter här och är badvakt på toa ;) Imorgon är det Backakarnevalen på Kirseberg, tror vi ska dit :) Röd dag så inga skoltider att passa, skönt. Philip kom äntligen hem idag :)) Han hade hela skolväskan full med terminens jobb, kul att se! Han är så duktig min grabb!! Stolt :) Nu har jag bränt ryggen oxå, ja why not liksom ;) Lika bra att vändsteka grisen ju haha! Nu e killen färfigbadad!

Grillat

Nu är Micke på jobb och jag är hemma med de två vilda barnen ;-) Grillat hann vi med idag och en massa lek och bad i solen =) Pratade med Philip innan och han hade det såklart bra men hade saknat mig igår =) Om en timme ska barnen sova och jag känner att det blir en tidig kväll, 10 min tv innan man däckar haha.

Ibland saknar jag jobbet på BB...


Yeah


Beach 2011


Törstig ;-)


Elli


Mys i trädgården


Picknick på dagis =)


Vad som hänt

Underbart väder, vi njuter :) Jag har bränt mig, årets obligatoriska igår när jag hade barn fritt hela dagen. Solade i 2 timmar sen lite städning oxå över till Sanna, Johan och Alfie på kaffe, kaka och middag :) Mycket trevligt! Man får ju passa på att vara ute i det fina vädret. Igår hade jag sovmorgon till halv tio (!) sen träffade jag och Nova Heily och Linda från föräldragruppen och det var riktigt kul att ses igen. Tjejerna lekte så bra! Snabbvisit dock men hoppas kunna ses längre nästa gång :) Idag var det uppstigning kl 6 med Elliot och nu sover han middag. Först i vagen sen omnattning i soffan. Jag är hungrig, försöker fördröja lunchen för mig genom att dricka vatten. Nova vaknade strax efter halv nio. Blir nog att vara hemma idag, skulle träffa mamma i helgen. Var hos syrran och Jocke i förrgår på fika, mucho nice :) Saknar Philip jättemkt, ska ringa honom strax. Han har varit borta sedan i måndags och kommer hem imorgon. Sista sjukskrivningsveckan för mig nästa vecka sen blir det jobb i 9 dagar och lalandia efter det i samband med midsommar och min 30 års dag ;) kram på er!