Bilder



Här är lite blandade bilder från januari-mars. Stora grabben blev 11 månader igår =) Snart dags för 1 års kalas!

Mamma och Gunnel var här igår. Vi fikade och tog en promenad men kom inte längre än till lekplatsen. Såklart ;-) Amelie, Jocke och deras numera tre hundar skulle oxå komma men eftersom Nova hade lite feber + var hängig i förrgår så tänkte jag att det var lika bra att hon fick ta det lite lugnt. När vi väl tog tempen hade hon inte alls feber... Micke och Philip var på laserdome igår och krigade som Nova kallar det ;-) Loppis på Philips skola på förmiddagen. Fyndade lite, det bästa helt klart var POP setet ni ser här ovan för 40 kr, både brallor och body. Perfekt =) Tycker de mönstren är såå fina men alldeles för dyrt att köpa nytt.

Idag har vi planer på att åka till Emma med familj i Bara. Micke ska tatuera sig kl 12 och jobbade 18-02 igår så han sover än.

Ni glömmer väl inte ställa FRAM klockorna en timme idag (igår). Jag glömde men det var ju trevligt att kloclan var 6 istället för 5 när man gick upp hahaha.

Konsultation

Jobbat i underbart solsken idag =) Så härligt att våren verkar vara här! Man blir ju som en ny människa. Bl a varit hos en 99½ år gammal dam som är helt otrolig =) Tänk att man kan bli så gammal och ändå vara så frisk. Får ju en att fundera på sitt liv och hur man lever. Minst sagt.

Slutade lite tidigare eftersom jag skulle vara i Landskrona på konsultation ang mina operationer. Vi pratade en del, han undersökte, fotade osv. Jo det räcker med bröstlyft, behöver inte lägga in någonting och det är jag glad för. Jättebomber är verkligen ingenting för mig och det passar inte alls in i mitt jobb heller med lyft och konstiga arbetsställningar haha. Ja ni skulle bara veta hur man ibland får knyckla ihop sig. Så 31000 där. Sen magen. Fettsugning räcker inte men det hade jag inte räknat med. Hel bukplastik med navelförflyttning för 42000. Lite rabatt vid kombinationsoperation så 70000. Vad jag önskar att pengar inte vore ett problem. Vi får se hur det blir. Har ett preliminärt op datum 10 maj. Går det inte ska jag avboka senast 4 veckor innan. Just det, åderbråcket på vänster ben rådde han mig att ta med de i Malmö där jag redan varit så +12000 för det. Vinna pengar?

Imorgon blir det jobb 7-14 sen ska Philip vara här i helgen =) Senast var 4 veckor sedan och då låg jag däckad i influensan. SKA ha en bättre helg denna helgen =) Det är loppis på Philips skola, hitta på något skoj, träffa mamma och träffa Emma.

Nu är det läggdags.


Kusinson

Stort Grattis till kusin Robban och hans Riina och välkommen till världen Jakob Erik Ferdinand ♥ Inatt kom han äntligen ut, drygt en månad för tidigt. Jag har varit smått nervös eftersom det var lite tidigt eller ja, jag var nervös ändå ;-) Sån är jag. Så så roligt med en ny liten bebis i familjen =)

Igår var vi på bio med Nova, jag mötte do i stan efter jobb. Det blev Trassel för hela slanten och den var riktigt bra och rolig =) Haha, se den om ni inte redan gjort det. Sen mötte vi Philip, hans pappa, Emma och Philips kusin Magdalena som sett Rango på samma biograf. Perfekt eftersom jag ändå skulle hämta honom.

När vi kom hem var det sent, vi käkade smörgåstårta från Janes kalas, supergod! Tack =) Idag fyller hon år. Grattis =)

Imorgon fyller lille Alfie 2 år, snabbt det går! Grattis!

Idag blir det jobb 17-22 men först ska vi tvätta 12-15. Philip är i skolan. Jag och Nova har varit på apoteket. Det behövs verkligen städad här hemma. Eller ja, enligt mig iaf ;-)






Lalandia & semester

Nu har vi äntligen bokat resan till Lalandia =) Det har ju länge stått klart att vi ska åka men inte när. Vi kommer fira min födelsedag där nere för er som vet när det är ;-) Jag kommer ha semster v 26-29. Konsultation på tosdag i nästa vecka och kanske kanske kanske OP 10 maj :-O Hoppas verkligen men det är lite saker att reda ut först.

Nu ska jag sova. Har hela helgen framför mig på jobb. 7-14 imorgon, 7-15.30 på söndag och 17-22 på måndag, ledig tisdag och sen jobbar jag onsd-fredag och ledig helgen. Imorgon blir det handling på willys och sen bio på söndag med Nova så ska Elliot vara med farmor =)

Vågar lova nya bilder snart =)


Ledig

Frukost time nu. Ledig idag oxå sen jobbar jag fred-månd. Att vara ledig två dagar mitt i veckan gör mig fortfarande smått förvirrad. Man tror ju det är helg. Hade Elliot inatt och det var helt ok. Han la sig 19 som vanligt sen vaknade han till lite vid 21 men fick ej mat. Sov sen till 2.30 och fick mat, då flyttade jag över honom till stora sängen. Sen vaknade han runt kl 6. Najs =) Kanske inte låter så bra för er med barn som sover hela nätterna haha men här är det semester.

Inga planer för idag. Micke är och lämnar på skola och dagis.

Elliot är rolig, han pekar på allt och "pratar" mer och mer. Sorry för de bildfattiga inläggen men kameran behöver nya batterier...


Jobb

Idag var det jobb 7-15.30 sen hämrade jag Philip. Hem och laga mat, röja. Micke jobbade till 00.30 inatt så han är ju lagom trött. Jag med eftersom både Elliot och Nova klyddar en del om nätterna. Varför kan de bara inte sova liksom ;-)

Igår var jag iaf ledig. Var trött efter natten så Micke åkte med de små till muséet medans jag var hemma.

Nu hinner jag inte skriva mer, ska ta upp Nova ur badet.

Första stegen är gångna =)

Hinner ju knappt med att blogga numera, knappt kolla mailen. Full rulle när jag kommer hem från jobb sen vid 19 lägger sig Elliot och strax därefter Nova. När hon somnar är en annan sak ;-) Ja sen efter det är det Philips tur att få lite attention. Kl 20-21 lägger jag mig och kollar lite tv innan jag somnar. Philip oxå, senast nu iom att han börjat på fritids. Blir tidiga morgnar och långa dagar. Lämnar redan 6.15 när jag börjar kl 7.

Imorgon är jag ledig så ska ha Elliot inatt. Lär lägga mig tidigt men så jättetidigt som kl 19 går inte. Philip har läxor och en dusch hade ju varit najs. Ibland iaf. Imorgon ska jag tvätta håret iaf, det hinns verkligen inte med varje dag.

Var på Ellenbogen idag hos nån venspecialist ang mina åderbråck som invaderar mitt vänsterben. Nej, landstinget betalar inte. 12000 ska vi hosta upp om det ska göras privat. Och tyvärr måste det opereras. Snart. Det gör ont.

Elliot har tagit sina första steg. I helgen. Var jag var? På jobb. Jag missade det =( Helvetes jävlar. Samma som med Nova. Då jobbade jag oxå. Typiskt. Elliot sa ju pappa före mamma oxå. Såklart. Pappas flicka och mammas..., nej just det pappas pojke oxå. Vafan ;-)

Får semester i år så det är ju trevligt. Kommer nog ta 2 v i sommar där runt 28 juli när vi åker till Lalandia sen 2 v när jag nu kommer göra mina operationer som jag vill göra i början av maj. Det vore perfekt att vara läkt och klar till sommaren. Kan nog jobba efter 2 v. Vi har ju lätta schema på jobb med och jag har ju bil att ta mig överallt med, även om jag skulle hamna på cykelschema. Det ska nog gå. Så tar jag mitt ben där i Landskrona oxå. Ska boka konsultationstid tills månadsskiftet.

Imorgon är det möte på jobb. Åker dock inte in pga det på en ledig dag. Jag kör inte 7 mil för 2 timmars möte. Det är obligatoriskt men jag har snackat med chefen. Jag lägger inte ledig dag på mötesdagar, således inte jag som bokat mitt schema....

Nu kommer väl snart Micke hem från sin kombinerade tripp till gymmet/affären för storhandling.

Grattis sis =)

Fullspäckad dag! Lillasyster fyller hela 27 år *Stort Grattis* Lämnade Nova på dagis och hade utvecklings- och inskolningssamtal på samma gång. Sen bar det av till Bjärred för 10 månaders läkarbesök för Elliot. Allt bra med honom men vi fick utskrivet Ventoline för hostan. Hoppas det hjälper så han kan sova bättre, stackaren vaknade säkert 5 ggr i timmen inatt. Nu väger han 10400 gram och är 75 cm. Stor kille! Vi gick hem och jag somnade en stund på soffan strax innan 13 när det var dags att åka och hämta Nova. Kl 13.30 var det utvecklingssamtal för Philip på skolan. Allt bra där med =)

Varit ledig i 5 dagar nu, helgen enligt planerna men inte de här andra 3 dagarna. Jag har haft feber sedan i onsdags då jag började må dåligt höll det i sig. Orkade inte gå och jobba i måndags sen har jag varit ledig idag och igår eftersom jag fått fast jobb =) Japp, nu är det klart! Dealat till mig en bra (ok) lön oxå. Jag menar, helt nöjd blir man ju inte ;-) Imorgon jobbar jag 7-14 sen ska vi lägga mitt schema. Första dagen på fritids för Philip imorgon, spännande =)