Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Första stegen är gångna =)

Hinner ju knappt med att blogga numera, knappt kolla mailen. Full rulle när jag kommer hem från jobb sen vid 19 lägger sig Elliot och strax därefter Nova. När hon somnar är en annan sak ;-) Ja sen efter det är det Philips tur att få lite attention. Kl 20-21 lägger jag mig och kollar lite tv innan jag somnar. Philip oxå, senast nu iom att han börjat på fritids. Blir tidiga morgnar och långa dagar. Lämnar redan 6.15 när jag börjar kl 7.

Imorgon är jag ledig så ska ha Elliot inatt. Lär lägga mig tidigt men så jättetidigt som kl 19 går inte. Philip har läxor och en dusch hade ju varit najs. Ibland iaf. Imorgon ska jag tvätta håret iaf, det hinns verkligen inte med varje dag.

Var på Ellenbogen idag hos nån venspecialist ang mina åderbråck som invaderar mitt vänsterben. Nej, landstinget betalar inte. 12000 ska vi hosta upp om det ska göras privat. Och tyvärr måste det opereras. Snart. Det gör ont.

Elliot har tagit sina första steg. I helgen. Var jag var? På jobb. Jag missade det =( Helvetes jävlar. Samma som med Nova. Då jobbade jag oxå. Typiskt. Elliot sa ju pappa före mamma oxå. Såklart. Pappas flicka och mammas..., nej just det pappas pojke oxå. Vafan ;-)

Får semester i år så det är ju trevligt. Kommer nog ta 2 v i sommar där runt 28 juli när vi åker till Lalandia sen 2 v när jag nu kommer göra mina operationer som jag vill göra i början av maj. Det vore perfekt att vara läkt och klar till sommaren. Kan nog jobba efter 2 v. Vi har ju lätta schema på jobb med och jag har ju bil att ta mig överallt med, även om jag skulle hamna på cykelschema. Det ska nog gå. Så tar jag mitt ben där i Landskrona oxå. Ska boka konsultationstid tills månadsskiftet.

Imorgon är det möte på jobb. Åker dock inte in pga det på en ledig dag. Jag kör inte 7 mil för 2 timmars möte. Det är obligatoriskt men jag har snackat med chefen. Jag lägger inte ledig dag på mötesdagar, således inte jag som bokat mitt schema....

Nu kommer väl snart Micke hem från sin kombinerade tripp till gymmet/affären för storhandling.

Kommentarer
Postat av: Jenny

VAAA maste du betala for aderbrock nar det gor ont?!

Jag fick ju min fot opererad...e det bara for synes skull sa far man ju betala men eftersom jag hade skitont, inte kunde ha normala skor etc sa betalade jag ingenting. Borde vara likadant i ditt fall...kan du inte ga till en annan lakare?

2011-03-08 @ 18:47:33
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Pilla

jag tycker inte att du ska behöva betala om du har ont... det låter konstigt. gå till en annan läkare.

Så skoj att han går nu Elliot, stora killen. tiden går så fort, känns som att han föddes igår.. :)

kram

2011-03-09 @ 20:58:51
URL: http://pillaslilla.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Nä jag vet, det är rätt sjukt. Vården är inte vad den borde vara men skatt, det ska man betala...

2011-03-10 @ 17:31:08
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback