Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ny mobil

Okej nu ska jag ändra min uppfattning om iphone. Aldrig velat ha en, varit riktigt emot det. Antagligen eftersom "alla" har en och då vill inte jag vara likadan, vad det än gäller ;-) Iallafall, den verkar rätt bra. Får jag erkänna. Tack älskling för att du inte lyssnat på mina protester ;-) Nu laddar jag ner appar som en galning. Japp, är ledig idag. Vi har varit med Nova på specialisthuset i Eslöv (igen). Kom inte fram till så mkt mer än att hennes snarkningar har blivit något bättre sedan i okt när vi var där sist. Hon blir SKITDÅLIG vid varje förkylning. Vi ska ge det över sommaren, som är en bättre årstid, och sen se om op eller annat blir aktuellt. Hon tyckte inte vi gjorde fel som i jan ringde och avbokade hennes inplanerade op.

Min inplanerade op ska dock INTE för ngt i världen avbokas ;-) Det är dags att lägga sig på op bordet på tisdag den 10 maj kl 8, kl 07.00 ska jag infinna mig. Tror jag kör dit själv och sen planerar vi hemtransport av mig och bil på ngt annat sätt eftersom det är rätt tidigt på morgonen. Tar ändå ca 40 min att köra till Landskrona.

Nu sover lille E, Nova städar bort fågelskit från trädgårdsmöblerna. Vad skulle vi göra utan henne ;-) Micke är hos sjukgymnasten och Philip ska hämtas i skolan nu halv två. Lite senare kommer Sanna och Alfie hit =) Micke ska jobba 18-02 både ikväll och imorgon kväll. Min förkylning är aningens bättre. Man hinner ju varken känna efter eller faktiskt vara sjuk med småbarn ;-) Ja ni vet hur det är. En önskan hade varit att bara liga i soffan med täcke och glo på tv ;-) Det kan jag knappt göra när jag är ensam hemma. Jag är så jävla raslös. Ska jobba mina sista två dagar nu lördag och sönda sen vara sjukskriven t o m 12 juni. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback