En till


;)


Sova är...

... underskattat!! Och det kan nog alla med småbarn underteckna. Okej inte alla, jag vet att ni med 12 timmar per natt sovande barn finns där ute ;) men nu är det iaf dags för mig att sova. Något senare än vanligt men så ringer inte klockan vid 5.15 imorgon utan Elliot kl 7 tidigast har jag bestämt ;) Varför han väckt oss om nätterna nu hela veckan fick vi svar på igår. TRE tänder på G på samma gång! Stackare. De två ensamma där nere i mitten får sällskap av en på höger sida haha och sen är det två stora tänder på väg där uppe men det ser inte ut att vara hörntänderna (han har 4 uppe än så länge) utan kindtänder. Aj stackaren! Godnatt!


Zzz

Hur trött blir man av att jobba 7 dagar i streck? Sen ingen lugn och ro förrän vid 20-21 tiden. Kommer INTE svara i telefon under helgen om de ringer från jobb. Jag orkar inte.

Elliot somnade strax efter 19.30 och jag hoppas Nova oxå är på G. Tänderna är borstade på både henne och Philip men han är liksom lättare. Ibland sover inte han när jag lägger mig (helger som denna t ex) men han stannar ju på sitt rum, är tyst och vet hur man somnar själv. Något Nova har svårt med ff.

En ny tjej på jobb ska fixa mitt hår på tisdag! Var senast i mars 2010 som jag var på salong haha så det kan behövas klippas en del oxå. Har klippt lite själv men ja, det blir ju som det blir. Jag är helt enkelt för snål för att lägga så pass mkt pengar som det ändå kostar på en sådan sak. MEN visst älskar jag känslan av att både sitta där och sen efteråt att vara snygg i håret :) Skönt då att betala lite mindre än ca 1200 som det annars skulle gå på.

Jaja, skönt att blogg.se har denna appen. Sjukt smidigt även om bilduppladdningen kunde funkat bättre. Den vill bara ibland. Roligare inlägg med bilder ju :) Det var Z som jag jobbade med idag som sa att de fått en app så tack Z ;)

Och jobb, ja jisses jisses vilka intriger det varit i veckan. Alltid blir det fel på nån punkt. Missar, bråk, skitsnack, missförstånd, utarbetad personal. Ja listan kan göras LÅNG. Tyvärr.

Nu ska jag försöka få N att somna på allvar. Vill ha en kopp kaffe och kolla lite jobb.

Såg ni sydnytt idag? Jag missade det men det skulle vara ett inslag om oss haha. Mmmm ;)


Just...

... nu :)


Godis för...

... Nova och Philip menar jag haha. Elliot äter ju inte så mkt godis men han älskar choklaaaaad ;)


Äter

Hemma och käkar korv stroganoff :) Sen blir det choklad för mig och godis för Nova och Elliot.


Test


Bild

Set gick visst inte att ladda upp en bild, får testa igen senare.


Update

Nu är det snart helg :) Ska bli skönt trots att det inte innebär någon sovmorgon för min del. Men det kommer, en annan gång.

Blir att röja lite och snygga till sen köpa lite gott! Micke börjar kl 18 idag.


7:e dagen i rad

Nu är det äntligen dag 7 av 7! Ledig helg, tjoho!! Ska nog träffa la familia osv :) testar nya appen från blogg.se. Verkar bra.


Rast

Nu är det rast sedan ett tag tillbaka och fram till lite innan 12. Käkat bullar och druckit lite varm choklad (kaffemaskin på jobb). Letar hyreslägenhet för fullt, helst en 4:a med uteplats men 3:a utan går oxå bra. Vi behöver spara pengar och här vi bor är det iaf inte möjligt...Har ni tips så säg till :) Sen ett jobb i Kävlinge så en skrotbil utan lån hade räckt och slippa en bensinräkning på 2600. (bara min bil då) Mmm billigt är det att leva. NOT. Hojta till!!

Jobb

Mitt i söndagens morgonarbete. Det värsta är över om man säger så :) Sen blir det rast, en rusch från 12-13.30 typ sen lite smått till 15.30. Hämtar Philip efter jobb sen måååste jag träna. Tänkte testa ta med både philip o Nova.

Update

Såja, äntligen lugn och ro! Helt underbart! Fast hann/orkade jag duscha? Nope! Palla bry sig liksom...Med det jobbet är det nästan bortkastat. Nova somnade nästan nyss på soffan så nu bar jag upp henne i vårt rum. Hon ligger på madrass igen. Efter lite nattklydd är detta en lösning som resulterar i mest sömn. Då får det vara så. Min nacke är lite bättre men jag börjar få mer som värk i axlarna istället för den mer typiska nackspärrs smärtan. Idag lyckades mitt morgonarbete hos en vårdtagare resultera i att han blev "fullständigt nöjd" med mig. Att han är en av våra knepigaste (snällt uttryckt) vårdtagare gör det hela roligare :) Nu tv sen in i drömmarnas land medan stackars mannen min fortsätter målningen på nedervåningen. Stooor skillnad blir det med vitt istället för den konstiga brunaktiga färgen det var innan. Kommer dock ha rummet närmast fönstren kvar i den färgen.

Lördag

Badvakt åt Nova och Elliot som tar ett för dem mkt sent kvällsbad. Vore bra om de redan sov vid denna tiden. Micke målar och vi har haft lite lördagsgott. Blev inte gymmet idag, får bli imorgon. Nu återstår läggning av barn, snabbdusch av mig själv sen läggning av mig med. Jobb idag och fram till fredag...Normalt? Antagligen inte. Vill jobba deltid och gärna här i byn.

Torsdag

På jobb. Vaknade 6.40! Fyfan, hatar när det händer!! Fast inte så konstigt när natten har varit rätt jobbig...Elliot kom in till oss redan vid midnatt. Min nacke är inte bättre direkt. Massage nästa vecka men det kan ju vara så att jag behöver gå till en kiropraktor eftersom jag har ont i nacken dagligen. Sen har jag köpt klipp och sling etc billigt så hoppas kunna beställa tid till det snart. I eftermiddag är det fotografering på dagis sen kommer Sanna och Alfie till oss för lite snack och middag. Ska hem om efter jobb och hämta kläder till fotograferingen. Gruppfoto imorse sen enskilda och syskon i eftermiddag. Ingen chans kläderna är rena liksom  Imorgon kl 10 kommer Linda och Emma med sina barn hem till oss  Vi var ju i samma föräldragrupp när vi väntade/hade fått våra små födda runt aug/sept -07. I helgen blir det jobb lörd och sönd. På måndag värderas vårt hus så vi ska försöka orka måla hallen uppe i helgen. Fryser! Dags att bli sjuk kanske...Hoppas inte!

Söndag

Då var denna helgen snart slut. Det gick fort som vanligt men vi har fått gjort en del. Bl a sågat ner trädet vi hade på framsidan. Ett slags äppleträd men med mini icke ätbara äpplen. De har bara ramlat ner på marken och mosats sönder så vi inte kunnat använda den minimala gräsmattan på framsidan. Nu är det väck iaf men äppleplockandet lär fortsätta en tid. Rensat utsidan häcken av den biten för er som vet hur det ser ut här. Hoppas kunna riva väck allt, gräsmatta och rabatter samt gamla plattor och lägga nya över hela. kanske till löning. Ska värdera huset igen. Nån som vet vem som gör gratis? Skulle rensa klart runt hela trädgården (utsidan, mot gatan) men det började regna. Sånt vi får ta då och då när det finns tid. Igår var vi ute i över 2 timmar och höll på. I lördags var jag över till Malin och Evelina var oxå där. Det blev vin och massa snack, supertrevligt :)) får vi göra om men en dag man ej har barnen morgonen efter ;) Udag var bättre, jag gick upp kl 10 :) Nu är det lite motvillig läxläsning och Elliot badar. Funderar på gymmet men känns tungt. Inte varit där sedan i onsdags så det är ju hög tid!! Imorgon jobbar jag 7-14 och Micke 9-13.30 så han både lämnar och hämtar.

TGIF

2 min sen börjar vi jobba. Först lite mer kaffe!

Mitt andra hem

Ja på jobb då ;) Slutar eg 14 idag men då är det demensutb en timme så vid 15.30 hämtar jag kidsen. Då blir det hem och baka syltkakor till kvällens föäldramöte på fritids. Gjorde en tigerkaka igår sen har vi kanelbullar oxå. Igår var det möte på dagis och tja, nu är jag med i föräldrarådet ;) Har ju två barn på samma avdelning och vill gärna engagera mig mer. Nä dags att jobba nu. Hoppas hinna/orka träna efter mötet ikväll.

Måndags update

Nu badar lilleman och jag passar på att skriva några rader. Var på gymmet innan idag och Nova var med mig så mötte vi Philip utanför miniorerna vid 16. ÖF imorse med Nova och Elliot. Varit ledig idag och Micke med men han var iväg på sjukmassage typ för sin arm. Imorse innan ÖF hanns städning och tvätt med. Känner lite lätt huvudvärk nu. Blir en tidig kväll. Läxor är gjorda men ska repetera lite läsning senare. Upp 5.30 imorgon för det är lämna på fritids kl 6.15 sen jobb 7-14 bara så det är lugnt. Imorse ringde klockan vid 7 och jag undrade vem som ringde!! Ställde den om ifall att barnen MOT förmodan inte skulle väcka oss vid 6, vilket de typ alltid gör. Inte idag då :) Lite halvkass natt då både Nova och Elliot härjat, förkylningstider...Själv känt mig kass i helgen men bättre nu. Skönt för man har ju varken lust, tid, ork eller råd till det. Stort grattis till sophie med familj som fick sitt 7:e underverk igår!!

Jobb

Är på jobb just nu och fram till 15.30 sen ska jag hämta hem min älskling Philip. Saknat honom jättemycket fast han var hem om både måndag och tisdag denna veckan. Nu åskar det för fullt! Dop igår som var jättefint :) Nu är lille Jakob döpt! Nova och Elliot skötte sig bra :) Micke jobbade i fredags kväll och sen var han med jobb på Liseberg hela dagen igår. Imorgon är vi båda lediga. Förkylda är vi allihopa, nån mer nån mindre.

Jag har allt



Bilderna från den 21 aug är på Novas 4 års kalas med min familj där även kusin skymtar med sin lille Jakob =)

Ja jag har allt man kan önska sig. En fin familj med en bra man, 3 underbara ungar som dessutom är friska. Ett hus, jobb, bil och allt det där. Ibland känner jag att jag klagar för mycket när det eg är det motsatta jag borde göra. Speciellt glad är jag idag över att Philips läsning börjar lossna =) Elliot stormtrivs på dagis =) och Nova har inte haft något utbrott =) Lite trött får man ju dock vara så jag ska ta en varm dusch sen kolla tv i sängen. Godernatter!

Jobb

På jobb som vanligt. Lämnat av kollegan P och ska köra lite själv nu på ett städ sen tar jag rast igen. Ska lägga in fler kvällar på mitt schema, måste. Eg inte mig emot för 11-14 får jag egentid eftersom jag lämnar på dagis kl 11 så Elliot hinner vila ordentligt. Får väl se. Sökt 2 jobb i byn och ett i Lödde. Dags att jobba!

Update

Regnigt värre! Jäklar vad det öste ner innan, var som att ställa sig i en dusch! Tur vi har bil idag på jobb men man måste ju ändå ut emellanåt. Hittat mitt körkort :) Varit borta en vecka och hela tiden (antagligen) legat i skötväskan...Använder inte den sååå ofta och mitt körkort har jag oftast i bilen men men, på nåt sätt har det hamnat där. Blir nog ÖF en stund idag efter hämtning på dagis. De fikar kl 14 så det hinner vi hoppas jag. Philip ska vara hos sin pappa denna veckan men kommer hem en sväng vid 16 efter miniorerna. Fick mail av hans lärare ang läxor så det blir att ta tag i det direkt. Lika bra, han hade inte gjort mattläxan på 2 v... Snart dags att dra ut och jobba igen, jag sitter ju så bra här i en ektorp fåtölj ;) Värsta trafikolyckan vid alnarp imorse, en lastbil som vält vid 6 tiden. Träning ikväll vid 19.30 planerar jag.

Jag ska bli moster :))

Japp, 26 januari är det beräknat till och det är en liten kille :) Spännande!