Ont? Konstigt nog inte!


Havreflarn ;)

Vi är tokiga och bakar så här sent men blev sugna ;) Nu har Nova dock somnat och grannarna har fjortisfest. Kul eller inte!


Just nu

Vi tog en cykeltur ner till byn. Handlade lite gott, godis och vindruvor mm. RIKTIGT skönt väder idag! Det gillar vi 😊 Jag lyckades bränna mig rejält som vanligt innan idag när vi var ute vid lekplatsen. Elliot somnade i vagnen (till slut) och Nova, Philip och T lekte. Eller Philip leker inte direkt mer utan vi satt och pratade lite. Sen blev han hämtad av sin pappa och Emma.



Sommar 😉


Upp med tuppen

Ledig idag och imorgon. Skönt :) Idag är det lovdag i skolan. Micke jobbar ca 17-02.

Har inga direkta planer denna Valborg. Det är bål kl 20 på måsängen men det är lite sent tycker jag.


Hem 😊


Min utsikt just nu 💗


Hemma

Hemma om och äter hemmagjord pizza från igår :)


Jobb jobb

En timme till sen rast


8-21

Då var det snart dags att cykla till jobb. Börjar inte förrän 8 så det är skönt. Gör mkt med en extra timme. Jobbar till 21 men har fast 13-14 så då cyklar jag hem. Kommer vara skönt sen när man har 5 min gångväg hem!


Jobbehelg

En helg med 18 timmars jobb för mig och 12 timmar för Micke. Ingen rolig helg direkt men men vad göra? Mer än att lägga fram sina önskemål om schemaändring vilket jag gjort. Fast våra helger krockar ju ändå iom att jag jobbar 6 helgdagar på 6 veckor (men ej lagt varannan helg) och Micke var 3e helg.

Slutade 13 idag iaf så har halva dagen hemma:) Micke och Nova är på Willys. Jag och Philip har spelat "Geni" och sen har jag städat undan och tagit köket. Lär rensa lite mer i en pappershög vi har liggande och ta tag i den tvätten som blev "förstörd" av ett papper lr nåt som låg i en av Philips fickor. Så störigt!

Imorgon jobb 8-21.

Bilen blev bärgad till Malmö igår eftersom motorlampan tändes när jag hämtade barnen på dagis. Snälla David och Rebecca har låtit oss låna en av deras bilar :) Annars vete fan hur Micke skulle ta sig till och från jobb.


Idag firades Elliot på dagis 😊


2 år

Ska snart sova. Läst ut boken till skolan nu ikväll. Började lite smått igårkväll men den var bara på 119 sidor så det gick på drygt en timme.

Elliot 2 års dag är över och jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite sorgligt. Visst händer det något vid 2 års ålder med ett barn? Det blir ett större barn, jovisst. Han är fortfarande liten men inte så länge till. Han springer, pratar och förstår det mesta. Så klok och så fin! Bara ett år så är det dags att sätta 3 ljus i tårtan!! Nu är han ingen bebis längre. MEN vår lille Elliot kommer alltid att vara liten eftersom han är yngst 💗 Idag har han pratat ovanligt mycket, eller använt många olika ord. Det har varit: titta, borta, akta, nej, ja, mamma, pappa, ova (Nova), där osv. Säkert något jag glömt 😉 Han är ju helt klart sötast när man frågar något som man vet han kommer svara ja på så säger han "Mmmmm!" Mammas hjärta 💗

Imorgon blir det lite plugg och annat. Min sista av 3 lediga dagar sen blir det jobb lörd, sönd. Måndagen har jag bytat bort mot 7 maj eftersom Micke jobbar kväll på Valborg som vanligt. Dop 1 maj 💗 och sen nycklar till nya lgh den 2 maj 😊


Philip fick en keps och strumpor, Nova en hood tröja sen blev det en sminkpenna och deo *rea*. Micke köpte oxå strumpor och jag glömde köpa strumpor, behöver det! Och trosor.


150 kr

Ny jacka från H&M hittade jag idag! Dock på barnavdelningen så stl 170 😉 Nu äter vi chili con carne 😊


Cyklar

Nu är Nova ute och cyklar på gården med T och W. Elliot har oxå fått en cykel 😊


Middagslur

Precis kommit hem. Varit hos Jane och Adrian på god fika och barnen har fått leka av sig lite. På vägen hem hämtade vi Ellis present. Bilder på den kommer.

Ska hämta Philip halv två och sen köpa strumpor 😉


😊

Även Nova och Philip fick leksaker. Pinypon docka och Tintin 😊


💗

Detta fick han från La France 😊 Jättefina jeans, sådär enkla och snygga, en söt ljusblå linneskjorta, en snygg hatt och en hund som pratar och spelar musik 😊 Även en supersnygg randig tröja! Jag älskar ju randigt 😊

Nu ska vi snart åka till Svedala och hälsa på kusin Adrian och mamma Jane 😊


26 april 2012

Idag kl 10.38 fyller vår minsting 2 år. Redan!! Ja han börjar bli stor vår grabb.

Elliot har sjungits för, han har blåst ut ljus och öppnat paket 😊 Även paket från morfar och Amelie i Frankrike 💗 Merci beaucoup!! 😊 Jättefina kläder! Bilder kommer.

Philip är i skolan. Kom nästan för sent då Elliot sov till kl 7 för första gången i sitt liv 😉


💗💗 2 åringen 💗💗


Läsning


🎁


Paket

Micke har slagit in paket och jag och Philip har läst läxa.

Jag sa till Philip "tänk att Elliot redan blir 2 år imorgon!" Då sa Philip "redan?? Det känns som en evighet sedan han fyllde 1 år!" haha!

Nu sover lilleman och Nova oxå snart. Hon somnade med mig på soffan innan, vi var sååå trötta och kollade på det programmet där mammor bytar hem i 2 veckor :) Innan dess var det "how clean is your house och plötsligt känns det inte smutsigt hos oss ;)


Skola och hämtat barn

Nu är vi hemma igen från regnet. Usch vilket väder :( Har haft bilen idag så det har varit skönt. Underlättat mycket.

Ätit mellis och jag fick in uppgiften i förmiddags. Nu ska jag börja läsa en annan bok, Madame Bovary och göra ett muntligt föredrag. Min lärare tror jag kommer klara kursen till 8/6 om jag fortsätter i detta tempot :)

Imorgon är det Elliots stora dag 💗 Vi har lite förberedelser kvar.


Utläst

Nu ska jag sova. Hade tur med vädret på vägen hem från jobb (och dit) Trotsade regnet som vanligt och lämnade regnkläderna hemma. Värsta ösregnet kom vid 21 och strax efter 22 men då hade jag hunnit hem. Cyklar FORT!

Boken är utläst så imorgon ska jag lösa uppgiften innan skolan kl 12. Kollat på ett avsnitt av unga mödrar precis. Somnade i 1-1,5 timme innan idag men nu måste jag verkligen sova. Elli ligger här bredvid mig och han kommer nog inte säga "men sov du lite längre, mamma" imorgon kl 6 ;)


Läsa

Nu ska jag strax sätta mig och läsa i boken "Nedstörtad ängel". Den ingår i Svenska B. Får se hur mkt jag hinner men vore bra om den är klar tills 12 imorgon då jag ska till skolan. Jag ska välja ut en rad, ett stycke eller liknande som jag tycker kan visa bokens mening.

Kom nyss hem efter att ha lämnat Philip i skolan. Micke lämnade Nova och Elliot vid 7.30 som vanligt. Jag ska jobba kväll så det blir en lång dag för barnen eftersom Micke slutar 16.30. Men sen är jag ledig onsd-fred och på torsdag 💗💗 Elliots 2 års dag 💗💗 är de helt lediga. Bara Philip som går 8.15-13.30. Blir att hinna med en del plugg på de timmarna jag är själv. Lätt att man går och drar i det här hemma, städ, tvätt och disk.

Nova är såå trött om morgnarna trots att hon lägger sig tidigt. Värsta utbrottet imorse då allt var fel, kläder mm. Då får hon ändå sova till kl 7 och lägger sig 19.30-20.


Plugg ;)


42 kanelbullar :)

Nu är det snart läggdags. Gjort läxan med Philip men han ville själv sätta sig med lite matte nu. Vi pratade om att baka idag på jobb och nu har jag gjort kanelbullar och havreflarn :) Så kan vi ha en del av det imorgon kväll. Nåt gott får man ha när man ska jobba kväll ;)

Varit skönt väder idag, rätt varmt och soligt :)


Jobbar

Idag är det jobb till kl 13. Sen blir det hämta barnen på dagis. Philip kommer hem efter 16 från miniorerna. Hoppas det är uppehåll och inte som igår, ösregn. För idag cyklar vi.


Min systerson och nya bilen!


Lyckat :)

Nu är vi hemma igen. Jag och Elliot körde Philip och Gunnel hem. Lillen somnade på vägen hem så jag bar upp honom med vällingen. Haft ett fint kalas med nära och kära :) Tyvärr var inte alla med men vi saknade er!

Elliot fick mkt fint! Bilar, kläder, boll, bok mm. Tack alla 💗


Kalas

Idag om en timme är det kalas för vår lille Elliot :) Nova är på kalas hos J just nu och ska hämtas 14.30. Philip kommer samma tid.

Micke gör Hello Kitty tårtan och jag har gjort havreflarn.

Hämtat nya bilen :)


Sova

Nu är det snart lite tv dags innan vi ska sova. Nova är fortfarande vaken! Så går det när man sover middag som lillebror. Jaja, hon var med mig hos Ebba på pomp delux klädparty och vi kom hem kl 21. Det blev likadana 2 t-shirts till Elli och Philip och ett hårbands-set till Nova. Tyvärr tillåter inte vår ekonomi mig att sväva iväg.

Vi skippar nog utefixardagen imorgon. Nova har pratat om den i veckan. Att det ska bli kul osv men vi hinner omöjligt baka kanelbullar isf och DET vill hon hemskt gärna göra. Om vi inte bakar direkt kl 7 men vi har inte handlat än och vill INTE stressa imorgon. Det ska bli en fin och bra dag :)

Så imorgon ska vi alltså handla till kalaset, byta bil, baka och göra tårta. Lämna och hämta Nova på kalas. Sen kommer Philip halv tre för han vill ju gärna vara med trots att det är pappa-vecka nu.


Lek 💗

Nova har låst in sig på badrummet med "sina" bilar. Hon har oxå insett att det är enda platsen man får vara ifred haha!



Hemma

Precis kommit hem efter ÖF och biblioteket i Lund. Det var lätt att hitta :) Inte inne i själva Lund så det var tur. Där är bara en massa enkelriktade gator och sen har man snurrat bort sig ;) Barnen sover i bilen. Vi ska hämta Micke på jobb kl 18. Innan dess tänkte jag ta in till center syd och köpa nåt litet till Elliot tills imorgon. Våra presenter får han på torsdag på sin födelsedag :)


Idag


Vaknat

Nu har Nova vaknat till och är hungrig. Hon somnade redan kl sex innan middagen. Nu äter hon en macka och har fått mer hostmedicin.

Sanna och Alfie var här och åt middag med oss 😊 Det var jättetrevligt! Var så längesen vi sågs. Barnen lekte och hade kul. Sen somnade ju Nova men Elliot och Alfie fortsatte 😉

Vi hämtade Philip på vägen efter dagis så fick vi träffa honom lite idag oxå 😊 Mer stenkastning idag och de skulle reda upp det imorgon. Det hoppas jag! Jag fattar inte varför barn inte förstår att det är LIVSFARLIGT att kasta sten. Speciellt mot huvudet!

Imorgon blir det ÖF förmodligen. Sen måste vi förbereda inför Elliots kalas på lördag. Snart ju och inget är förberett men eftersom vi har det så sent som kl 15 (pga att Nova ska på ett kalas 12.30-14.30 mm) blir det bara kaffe, tårta och kakor.


Det var ju snabbt

Men nu väntar vi tills i samband med att vi hämtar Elliot. Vilket är rätt snart ändå.

Jag behöver DESPERAT göra vid mitt hår. Slinga framför allt men klippa lite oxå. Sist var 3 dec tror jag!


Medicin

Det får bli bibblan imorgon efter 13 för nu måste Micke till jobb. Nova ska få hostmedicin och klådstillande, en slags allergimedicin. Den hade de dock inte inne så de skulle ringa tillbaka när de fått tag i läkaren. Får cykla iväg till apoteket senare. Ska ju hämta Elli oxå. Det är lite knepigt med bara en bil. Speciellt när man har ärenden på lediga dagar och plugg som ska göras. Imorgon ska barnen ha sin lediga dag från dagis. De är ju lediga en dag i veckan eftersom jag jobbar 75% men sen pluggar jag 50% så eg har jag 125% sysselsättning. Har ju kommit en bit i rättskunskapen iaf så det är svenskan jag måste sätta fart med. De hade boken inne på ett bibliotek i Lund + en av de andra böckerna jag ska läsa.

Annars blir det inte så mkt gjort idag. Blir städning här hemma. Passar på när inte Elliot är hemma, då hinner man mkt 😉


VC

Micke håller på att få en tid till Nova på VC. Hennes hosta och utslag är värre och det släpper inte.

Elli är på dagis och ska hämtas tidigt, 13.40.

Jag ska in till ett bibliotek i Lund kl 10 och låna lite böcker jag ska läsa och analysera i svenskan.

Nova har fått tid 9.15.


Sista sista nu :)

Kanske konstig rubrik i förra inlägget men jag drack (dricker) te och det hör väl till ovanligheten för mig som annars är en inbiten kaffedrickare. På jobb dricker jag både och.

Nova har bestämt att hon ska cykla hem från dagis imorgon så vi lär vara hemma runt 16, slutar 15. Sen ska vi till Malmö och kolla på en bil :)


Te

Skriver det sista nu på brott och straff sen ska jag komplettera skrivningen lite. Rättskunskap kommer nog inte vara några större problem. Däremot svenskan är mäktig! Men det ska gå bra :) Var i skolan till 17.30. Kopierade tider för rättegångar så jag kan kolla hemma när jag kan gå. Evelina läser ju oxå den kursen så vi skulle kunna gå tillsammans. Roligare och lite mindre konstigt än att komma in själv ;)

Får sätta fart. Ska orka duscha oxå och klockan ringer 6 imorgon igen.


Möte

Nu är det färdigjobbat för idag. Dags för möte 13-16 sen skola 16-17.

Skrev klart uppgiften i Rättskunskap igår så nu ska jag bara skriva klart den i ett dokument och maila läraren. Blir ikväll. Satt 2 timmar igår men skam den som ger sig.


Plugg

Micke har lagt barnen och jag håller på att göra en sammanställning av brott och straff i Sverige. Får se hur mkt jag orkar. Sen ska den uppgiften lämnas in. Jobb 7-16 inkl möte 13-16 imorgon sen skola på det 16-17. Lång dag blir det. Imorgon är det litteraturhistoria i svenskan.


Nyklippt 💗


Jobb

Idag blir det jobb 7-13.30. Micke slutar samma tid. Måndag är miniorerna för Philip sen åker han till sin pappa.


Chokladfondue 😉


Efter

(Bättre bild kommer)


Före


Badat

Nu har Elliot precis vaknat och äter lite sen lunch. Han var helt slut efter badet. Ja det är vi andra med. Nova och Philip tog krabban blå. Hoppa 3 ggr ut en bit från kanten på djupt vatten och ta sig tillbaka själv. Duktiga 😊 Philip kan ju simma! Trodde inte han kunde det men låter man bara honom ta tid på sig så vågar han. Vi ska träna mer på ryggsim oxå. Nova simmar oxå bra med armpuffar. Riktiga simtag med armarna och sprallar med benen 😊

Vi ska strax till Willys och handla sen ska Micke träna.

Bakade ett till bröd imorse.


Gott 🍞


😊


Kalaset och bus hemma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_198434275.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_198434275.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_198434298.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_198434298.jpg" class="image">


Kalas 🎁

Nu har jag precis bakat ett bröd i min bakmaskin 😊 Ska smaka det strax.

Elliot sover och de andra ligger och kollar på tv/spelar på iPod. Satt på spjälskyddet på Ellis nya säng så han inte slår i metallstängerna.

Försäljningen på dagens loppis gick inget vidare. 50 kr haha. Gjorde dock 5 fynd istället 😊 Sen vet jag inte om det är meningen att man ska komma hem med mer än man sålt 😉 Ett par lila manchester byxor i stl 116 till Nova för 20 kr. Ett par svart rosa fodrade skor i stl 29 till Nova för 20 kr. Jacka och byxor i vct, stl 146/152 till Philip för 20 kr. Nova hittade en resväska man drar efter sig för 40 kr. Philip hittade en tia och köpte ett tangentbord för 10 kr av Rebecca 😉 Det var ändå en lyckad dag, rätt mkt folk och mycket trevligt! Gratis korv på skolan som hade öppet hus. Tror kanske det gått bättre om de annonserat mer om loppisen.

Sen kl 14 var det kalas på Mickes och Davids jobb för Aleksander som fyllde 7 år 🎁 Vi stannade kvar och åkte hem vid 16. En heldag med fart och fläng! Nova och jag handlade lite när vi kom hem och nu är Micke iväg och handlar. Han ska se nån UFC match kl 21.

Städat det värsta här hemma så det ser någorlunda ut igen. Vi har massor av tvätt så det tar vi tag i imorgon. Vi åker troligtvis och badar oxå 😊


Bakluckeloppis 😊

Nu sover 2/3 av barnen, de minsta. Philip spelar på ipoden i sin säng.

Det blev ingen ny bil idag för säljaren ville inte hålla öppet lite längre. Hans förlust 😉

Elliot sover i Philips gamla växasäng nu 😊 Nova sov ju aldrig i den. Vi var på Ikea och köpte en ny madrass till den + lite smått man alltid handlar där, värmeljus osv 😊 Sen åt vi middag där. 5 kr för pasta med köttfärssås, prisvärt! Inom mamma oxå och hämtade klädställningen vi behöver till loppisen imorgon.

Nu är klockan över nio men vi måste sortera kläder och märka mm. Kul ska det bli imorgon. Börjar kl 9 för oss som ska sälja, 10-13 för köpare.


Idag

Är det prov i Rättskunskap kl 11.30. Sen hämtar jag kidsen kl 13.30 resp 13.40. Hämta Micke på jobb senare och iväg till Skurup och kolla på en bil.

Jobbade 8-21 igår. Var hemma om på rasten 13-14 och TUR var det då sotaren knackade på. Det hade jag totalt glömt.

Trädkojan på skolan Philip är med och bygger 😊

Imorgon ståt vi på loppis utanför Philips skola!


Hem och vända

Hem nu snart och sova sen 7-15 imorgon. Får skjuts hem av Y som bor ute vid oss. Micke körde mig till jobb eftersom det regnade när han ändå skulle hämta Elli och Philip vid 15. Nu regnar det fortfarande så det hade ju varit lagom kul att gå hem 😉

Lite halvt nöjd med att jag fått pluggat en del idag. Jag funkar ju som så att jag gör mkt på en gång för att sen inte göra ngt på ett tag. Hoppas bara det jag lämnar in är ok. Mailat läraren i Rättskunskap att jag är redo för skrivning nr 1 oxå så nu blir det att plugga lagar osv.


Idag vabbar Micke med Nova

Hon har hostat en massa igår och inatt och haft lite feber.

Jag ska jobba 15-22. Ska plugga lite nu så det blir gjort. Tagit ledigt från det länge nu känner jag!

Dop för Xander 1 maj och jag ska vara fadder 😊 Så roligt!

Igår var det fullt hus här med Nova, Elliot och Adrian som är 2,5 år 😊

Bilden på Xander är från i söndags 😘

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_197752380.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_197752380.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_197752466.jpg" class="image">


Ledigt

Då var det slutjobbat för denna påsken. Vanlig vardag imorgon. Rätt skönt men det skulle varit bättre att jobba dag. Har kväll imorgon sen 7-15 och 8-21 på torsdag, ledig resten 😊

Philip kommer hem idag runt 17 😊


Nu är det dags för jobb

Om en kvart cyklar jag iväg. Annandag påsk så lite extra pengar är det att tjäna.

Igår hade vi trevligt med min familj på besök 😊 Så kul att se alla igen!

Idag kommer Mickes familj 😊

Jobbar bara till 13, lagom.


Resultatet 😊


Idag...

... började dagen med ett besök på badhuset 😊 Men först blev det cubus för vi hittade ingen baddräkt till Nova. De hade rea och så det blev lite mer 😉 Köpte 2 t-shirts och en långärmad tröja till Philip, 29 kr styck sen jeans till mig och mysdress + baddräkt till Nova. Fast det var bara Philips grejor som var på rea. Mina jeans köper jag alltid på cubus och de kostar 199 kr. Lagom pris att slita på jobb 😉

Sen iväg till badhuset och Nova tog simmärket doppingen 😊 Hoppa från kanten 3 ggr så huvudet doppas, simma genom en ring under vattenytan 3 ggr och titta i en spegel under vattenytan 3 ggr.

Sen åkte vi hem och åt. Vidare till media markt och sen till netto för godis och påskmat tills imorgon.

Nu kollar vi på "Tagen på bar gärning".


Sen kom påskharen 😉


Ostbricka ikväll 😊


Bakmaskin

Kollade runt på nätet efter ett recept på gott bröd. Åt ett jättegott bröd på jobb i torsdags och ville baka. Upptäckte recept för bakmaskin och tänkte att de menade typ matberedare. Jag har tidigare i mitt liv inte reflekterat över att det finns en maskin som blandar, knådar, jäser och gräddar bröd!! Haha 😊 Så just nu bakas vårt första bröd i just en sådan maskin!


Påskafton

Då var det påsk! Redan, känns det som.

Idag har vi inga planer. Barnen ska få påskägg (Philip får sitt på måndag då han kommer hem), vi ska handla lite till imorgon då min familj kommer och på måndag då Mickes familj kommer. Jag jobbar till 13 på måndag så det blir en kort dag.

Jobbade till 13.30 igår och när jag kom hem var Novas dagiskompis N här och lekte. När hon blivit hämtad somnade Elliot. När han vaknade åkte vi till Willys och storhandlade.

Skönt att ha en ledig dag idag 😊

Elliot kollar på barbapapa på datorn 😉

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_197276755.jpg" class="image">


Kväll

Ensam kväll med barnen. Jobbade till 15. Kämpa kämpa med cykelvagnen 😉 Bra motion om inget annat. Det stod hästar på ängen vid Philips skola och det var cirkushästar. Föreställning ikväll kl 18 och imorgon kl 14. Vi skulle gärna vilja gå men ingen av tiderna passade oss. Synd.

Hämtade Philip på vägen hem och pratade igenom vad som hänt igår. Det hade varit mkt ordväxlingar pojkarna emellan och sen en massa blod och efter det kom chocken när de insett vad som hänt. TUR att det inte var värre. Det finns rätt viktiga saker i huvudet om man säger så. Ett blodkärl träffades med tanke på mängden.

Trampade hemåt och Nova och Philip satt en stund i cykelvagnen. Vi pratade om vikt och kom fram till att de 3 väger ungefär lika mkt som jag gör. Sen tyckte de jag var stark. Yes, klart jag är 😉

Åt mellis och sen hämtades Philip vid 17.

Nu smörjer Nova mina ben och fötter 😊 Sämre kan man ha det. Jag tror minsann hon kommer jobba inom massage, hår eller fötter. Talang har tjejen.

Snart blir det sova.


Idag blir det denna 😊


Lille Philip 💗

Hade missade samtal och sms helt plötsligt när jag nästan precis börjat jobba idag. Från Philips pappa. Ringde upp och fick höra att de var på barnakuten i Lund!! Philip hade fått en sten kastad på sig i bakhuvudet 😞 Stackars liten. Det hade kommit mkt blod och han hade såklart varit ledsen. Min lille kille... Det behövdes inte sys men tvättas och plåstras om. Önskar att jag var där och kunde krama honom. Imorgon jobbar jag till kl 15 så då ska jag hämta honom på vägen från dagis så får han komma hem här en stund 😊

Dagen började med att Nova fick stanna hemma med mig. Hostat inatt. Hennes hosta kommer och går. Det kommer bli OP för hennes snarkningar blir inte bättre. Så hon var ganska trött. Träffade Evelina vid 11 😊 Längesen sist och det var jättekul att ses och snacka.

Cyklade till dagis för att hämta lillebror. Fick väcka honom och han är ju alltid lika söt då 😉 Vad gör du här liksom 💗

Såklart hade det börjat blåsa ännu mer och Nova orkade inte cykla hela biten hem. Fick låsa fast hennes cykel och gå hem med båda barnen på cykeln. Tungt!

Sen kom Micke hem kvart i tre och jag körde till jobb i ilfart! Tur man har nära.

Ska sova och upp tidigt. Slutar 13.30 på fredag sen ledig lörd och sönd. Mucho härligt 😃


Bra dag

Det har varit en riktigt bra dag idag 😊 Lugnt och skönt och sen samma på kvällen. Sådär när man faktiskt kan göra ngt man själv vill oxå 😉


Philip och Nova idag på väg hem från dagis


Ja som ni ser...

... så är det mkt att göra men vi fastnade direkt och tycker att den har stor potential att bli riktigt mysig 😊 Skadorna gör inte vi vid utan resten sen när det är klart.


Mkt att göra vid 😉


Rum 2 av 2 bredvid det andra rummet


Rum 1 av 2 där uppe, detta direkt till vänster


Badrum uppe rakt fram när man kommer upp


Trappan (ska få nytt golv och allt annat målas vitt)


Stora rummet som ev ska få en liten Elli hörna eller om vi gör det i vårt rum. Utsikten ;)


Toan nere som är liiiten och direkt till vänster när man kommer in


Hallen (som blev värst skadad)


Frånköket detta rum som nog kommer bli vårt sovrum


Kök


Kök med balkong till vänster efter toaletten när man kommer in


Uppför trappan


Nya lgh

OBS ej klar haha 😉 Här kommer lite bilder på nya lägenheten. Vi var förbi snabbt idag och tog lite bilder 😊 Det har inte torkat upp ordentligt än (efter vattenläckan) så de har inte börjat med renoveringen. Hoppas de hinner klart nu under april månad.


Idag kl 14 ungefär 😊

Ellis nya jacka som jag vann på tradera i helgen 😊 Stl 92 från Name It. Så fin tycker jag och den passar honom perfekt 😊

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_196761078.jpg" class="image">


Alla 3


Enkel middag idag 😊


Dags att städa 😉


Olycka

Vi skulle cykla netto och hinner bort till Philips skola, då ramlar Nova och slår knäet rätt illa och skrapar ansiktet 😞 Visste att jag inte hade steristrip hemma så det blev att gå till vårdcentralen. Novas cykel låste vi fast på plats. Det blev tejpning och sen netto och gå hem i blåsten.

Träffar på Evelina och hennes pojkvän som just ska hjälpa en gammal man som ramlat och slagit sig blodig!


Underbart

Ja det är det att träffa sina barn efter så länge ifrån dom 💗 Idag är vi lediga men Micke e på jobb.

Vi ska inte göra många knop 😊 Har en del tvätt att ta hand om oxå blir det en cykeltur till affären. Ingen mjölk!!


Lille Elli 💗

Nu är det slut. Dessa 45 timmarna på jobb är över! Det har varit rätt galet men ok. Är slut men allra mest saknar jag min familj 💗 Pratat med Micke och träffat Nova och Philip på morgnarna men INTE Elliot! Mammas lille plutt har jag inte träffat sedan i fredags morse. Saknaden är enorm men snart så 😊


Sista dagen

1 april idag. Redan! Sista dagen i isoleringen idag. Äntligen ledigt imorgon och jag tror barnen ska vara hemma. Påsklov och ingen skola.

Handlade snabbt innan jobb. Ica öppnade 7. Måste ha nödproviant under dagen.

Nova frågade vem som var ledig idag och ja, det är ju inte jag.

Vi har fått fler som spyr och vissa i personalen mår inte heller bra.