Bättre

Mår bättre idag för fy fan för igår 😷 Det började med att jag blev förkyld och fick hosta i helgen nån gång. Alla är sjuka på jobb så det var lite väntat. Men sen kom illamåendet och skakningar, frossa och skit. Iofs efter jag intagit redigt med hostmedicin men vem vill hosta en hel natt? Så har jag spenderat alltför många nätter tyckte jag. Sov inte mkt natten till igår men skulle jobba kväll så tänkte att det kan jag ta igen under dagen. Dum som man är lyssnar man inte på kroppen utan tycker det är viktigt att tvätta och diska... La mig att sova, sjukt illamående men det gick över då och då. Kändes bra när jag låg ner och överkomligt när jag var uppe så jag tänkte att jag nog stod ut att jobba 15-22. Sagt och gjort begav jag mig till jobb och det gick ju bra ett tag men vid 18 tiden var det ILLA. Vi var ute ett tag mellan vårdtagare och jag var riktigt nära att spy! Ni vet när det vattnas i munnen och man verkligen VILL kräkas eftersom det brukar bli bättre då. Men det gick ju inte att spy där på gångbanan... Från kl 18.30 ca hade vi rast och då sa jag att jag inte orkade mer utan ringde in en vikarie som redan varit inne samma dag fram till kl 15. Men jag kunde inte mer och hon ville ställa upp. Tack snälla 💗

Kom hem och spydde, mest för det brukar bli bättre. Det blev lite bättre men försvann inte helt. Ont i huvudet hade jag. Kanske inte så smart att jobba 9 dagar i sträck ändå. Idag har det dock varit bättre. Sov på soffan igen så nu har jag ordentligt ont i rygg och nacke MEN illamåendet är borta och det är underbart!! Som jag hatar att må illa alltså!

Nu sover barnen och Micke kom nyss hem. Hämtade barnen vid 15. Philip gick hem själv med en kompis 😊 Sen åt vi tidigt eftersom det var fotboll kl 17.30. Vi cyklade med honom dit men han skulle själv ta sig hem. Vi mötte honom på mindre än halva vägen. Han är så duktig 💗 Även om jag vill att han ska bli mer självständig och ta sig själv till och från skola/träning mm så skrämmer det mig något otroligt! Det får bara inte hända ngt. Jag vet ju att jag inte kan skydda honom mot allt för evigt men detta är ett stort steg och det känns som tryggheten försvinner. Att man ska vara så hönsig 😉 Imorgon vill han cykla själv hem från skolan och såklart ska han få det.

Nu blir det snart att sova.


Ut med Mallorca-flätan 😉


Bakåt i tiden 💗

För exakt 2 år och 4 månader sedan fick vi vår lille Elliot och lillebror 😊 Så längesen men ändå så kort tid...

Är syndigt förkyld. Sover på soffan och kollade runt lite i min blogg 😊 Tagit av Novas lepheton så nu är man lagom skakig! Jobbat 7-13 idag och det gick precis. Sen hem och fixa middag, hämta kids mm. Helt slut. Inte att rekommendera att cykla när man är rejält förkyld! Ont i bröstet! Philip var på fotbollen och det var en succé 😄 Såå kul hade han och superduktig, gjorde ett mål t o m! Nästa gång är på onsdag.

Jobbar 15-22 imorgon och hoppas jag slipper sjuka mig.


Fotboll 😊


Fotboll

Jobbar just nu till kl 13 sen hämta kidsen inkl Philip 💗 Hem och ta det lite lugnt, äta mm. Kl 17.30 är det dags för fotboll för Philips del 😊 Blir nog att vi käkar middag vid 16.30 idag för annars blir det så sent.


Svedala

Nu ska vi snart iväg till Svedala och hälsa på Mickes syster med familj + barnens farmor :)

Jag ska jobba ikväll.


8-21...

... jobbar jag idag. Regnigt och grått men det är rätt skönt när man "bor" på jobb såhär en hel dag.

Var hemma om kl 13-14 och åt, nattade lilleman som skulle sova middag. Hans utslag/virus är bättre :) Skönt. Han har haft det rätt jobbigt vår lille kille. Novis hann jag oxå prata med lite :) Micke var nog trött och sliten för han somnade på soffan (det är mer sånt jag sysslar med dagligen typ) Så jag tyckte han kunde ha sovmorgon imorgon. Hur trött jag än är själv så får man ibland ge. Själv sov jag till 7.10 idag medan Micke tog Elli 6.15 ca.

Ordnat nu så Philip kan börja spela fotboll :) Måndagar och onsdagar kl 17.30-19. Hoppas nu han tycker det är kul :) Pratade med honom igår och han var mycket glad när jag berättade 💗

Nej får fortsätta jobba. Dag 6 av 9 i rad. Jobbar kväll imorgon sen morgon på måndag och kväll tisdag tror jag. Dagarna flyter ihop...


På jobb idag till...

... kl 22. Skulle varit ledig imorgon men tagit ett extra pass 7-13.30. Så jag kör på i 9 dagar i streck. Det går i undantagsfall. Najs med de små extra slantarna man kan få.


Idag blir det...

... jobb 7-15. Imorgon jobbar jag extra 15-22 sen ledig fredag. Lördag skulle jag varit ledig men bytt med S så jobbar 8-21 och söndag 15-22.

Igår på mötet höll jag på att somna som vanligt. Fick ont i huvudet och blev konstigt yr. Värmen och stress som ligger bakom I guess. Mickes mormor och systrar skulle kommit och ätit och sen följt med på bilträffen i Lödde men vi fick avboka för Micke mådde inte heller bra.

Idag är det bättre. Regnat inatt och duggar lite nu. Blir att cykla de 2 minuterna till jobb ändå.

På fredag hittar jag och barnen nog på ngt med min mamma :)


Varmt

Strålande sol idag som igår. Jobb 7-13 sen möte 13-16. Lång dag.


Bad och lek :)

Idag har vi spenderat drygt 4 timmar hos våra fd grannar :) Det var meningen att Nova skulle dit och bada och leka men det slutade med att jag körde hem igen och hämtade mina och pojkarnas badkläder oxå. Snart var vi alla i! Färg har vi oxå fått :) Speciellt vattendjuret Nova ;) Det känns både konstigt och fullt normalt att vara i vårt gamla område. Vårt gamla hus och trädgård där det nu bor ngn annan... Jag tror att om vi flyttat på hösten hade det varit annorlunda. Nu ser man bara det positiva med hus och trädgård (vara ute hela dagen, pool, bada, barnen kan springa fritt etc) Det är ju en del jobb med det oxå såklart. Nån gång i framtiden ska vi ha trädgår igen med pool och bada hela somrarna :)

Jag sov till kl 10 idag. Välbehövligt! Nu blir det min bok och sen sova. Klockan ringer 5.45, jobb 7-13 imorgon och Philip ska till sin pappa och vara där en vecka. Saknar honom redan :(


Läkaren

Igår var min mamma här en sväng och fikade :) Jag tvättade en massa så nu ska bara allt vikas. Fått hänga en massa i lgh då torkskåpet e kasst.

Nu har min pappa och Amelie åkt tillbaka till Frankrike. Det är med blandade känslor. Känns tomt och konstigt. Vi har blivit vana vid att de varit här och det har varit jätteroligt :)

Vi kommer åka dit nästa sommar så vi ses om ett år igen.

Micke e med Elli i Lund på jourläkarmottagningen då han fått utslag på armbågarna som nu kliar och gör ont. Han var ledsen och orolig. Jag var uppe med honom inatt sen sov vi på soffan.


Still at work

Inne på del 2 kan man säga. Jobbade 8-13 sen rast 13-14 (hem, handlade lite, åt, läste bok och lite hemmagöra) sen på det igen 14-21(kl 20 om jag har tur)

Imorgon ska jag bekämpa det evigt växande tvättberget samt träffa mamma. Blir en del städande oxå för det behövs ju alltid...


Mellanstadiet!

Idag börjar Philip fyran. Mellanstadiet 😊 Så stor han har blivit och riktigt skjutit i höjden nu under det senaste året.

Idag jobbar jag 8-21.


Igår 💗💗


Igår hos mormor 💗💗


Före


Klart 😊


Folkets park

Idag blev det folkets park och träffa mamma 😊 Det var fint väder och trevligt. Förutom Novas utbrott och allmänt tråkiga humör men men...

Efteråt åkte vi hem och åt lite hos mamma och var i trädgården. Sen hämta Micke på jobb. Nu käkar vi och Micke e på gymmet.


Dubbelpass

Är på jobb. Hjälpte en kollega och bytte imorgon kväll mot ikväll. Sen såg jag att jag jobbade 7-13 så idag är det jobb i 13 timmar.

Imorgon ledig dock och ska ev till syrran och Co. med barnen :)


Tivoli

Nu är vi på tivoli i Köpenhamn 😊 Vi har haft jättekul! Ska ta tåget hem runt 18.


Golvet 😊


Kalaslek 😊


Idag 💗💗


Kalas 🎁🎉


Kalas

Det har varit en MYCKET lyckad dag 😊 Kalaset och allt därtill flöt smidigt! Flickorna var lugna och snälla. Vilken skillnad från pojkkalas 😉

Efter alla blivit hämtade åkte jag, Elliot, Amelie och min pappa till bauhaus. Vi kollade på golv, hittade ett billigt för 39 kr kvadratmetern. Liknande det vi har i hallen och på Novas rum. Det är ek tror jag oxå fanns det en mörkare variant. Sen tittade vi ett klickgolv som liknar klinkers men det var dyrare, 99 kr/kvm. Då bestämde sig min pappa och Amelie för att betala golvet åt oss! Det var verkligen jättesnällt!! 😊💗

Nu sover Nova och Elliot. Micke jobbar och vi andra kollar på OS. Eller, jag har precis läst ut del 3 av 5 i Katerina Janouchs serie om Cecilia Lund. Nu läser jag "Tigerkvinnan" 😊

Imorgon blir det Köpenhamn och Tivoli 😊


Imorse

Hoppas mobilen e återställd men det verkar så :) ok bild iaf.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_5025ef379606ee5a800002b8.jpg" class="image">


Idag


En 5 åring och en 9,5 åring 💗


Efter vattenskadan...


Vattenskadad!

Tappade min mobil i en skål med vatten i köket idag!! Jävla helvetes skit typ. MEN den verkar må rätt bra. Inget knappljud och kameran är suddig pga fukt.

Håller tummarna!!

Nu har novis somnat hos Amelie i soffan 💗 Elli är lagd men Philip är vaken. Micke jobbar till 02.

Imorgon blir det barnkalas 12-14 😄🎁🎉

Lilla stora tjej! Redan 5 år gammal. Så duktig och självständig. Smal som en pinne men rätt lång för sin ålder och flera tror hon är äldre än vad hon är.

VI ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID FINASTE SÖTASTE NOVA 💗💗💗 GRATTIS!!


Idag är ingen vanlig dag...

Idag är ingen vanlig dag för det är Novas födelsedag!! 🎁🎉 Hela 5 år fyller hon 💗💗 Närmre bestämt kl 22.23 ikväll 😊


Rosegarden

Nu är jag på jobb till kl 22. Varit på rosegarden idag med min pappa och Amelie. Födelsedagsmiddag eftersom Amelie fyller år idag :)

Igår var min syster hos oss med Xander :) Vi var i furulundsskogen och fikade i ösregnet ;) Sen blev det fint väder så vi gick en runda. Elli gick hela vägen och vi var iväg i 3 timmar :)


Igår


"Twister" som Amelie köpt :)


Leka

Nu är vi på Annelundsskolan medan Micke och Amelie lagar mat. Elli har sölat ner sig TOTALT i geggamojan för såklart var det vårt efter dagens ösregn. Nova och Philip spelar fotboll med morfar :) Snart är maten klar och då ska vi hem. Bilder kommer. Kan ju bara ladda upp hemifrån av ngn sjuk anledning...


Morfar och Amelie är här 😊


Ledigt

Snart slutar jag och har min 3 dagars ledighet 😊 Min pappa och hans Amelie är på väg till oss just nu. Nu är de i Tyskland och ska sova där.


Del 2 av 5, sååå bra 😄


Sovstil 😉

Idag har jag mest jobbat, bokstavligt talat. 8-20 men eg till kl 21. Eftersom jag har så snälla och goa kollegor fick jag gå kl åtta. Mamma passade Nova och Elli från 17.30 ca när Micke drog till jobb. Nu kobbar han till 02. Imorgon blir det jobb 15-22. Lär gå upp med Elli runt 6. Är SÅ galet trött ibland. Ja ingen nyhet, I know. Men ändå 😉 Mina böcker kom idag!!! Jag hade rast idag 13-14 och han hem och läsa ett kapitel samt äta och bädda och tömma och fylla diskmaskinen. Effektiv är mitt andranamn, hemma som på jobb 😉 Sååå nu ska jag LÄSA och bära in min lilla dotter som bäddat och somnat på soffbordet (!)


Såld

Nu är sänggaveln såld. Vi hade en 180 malm i ekfaner. Satte ut den på blocket då vi köpt Mickes systers nästan helt nya säng billigt. 160 bred men det funkar och den är jätteskön 😊 Dock är den nog för mjuk för Micke för han har fått ont i ryggen. Kommer köpa en mjukare madrass till honom eller ta bort de två översta eftersom det är en sån dubbel hög säng. Efter det åkte vi och veckohandlade på Willys. När vi kom hem körde jag och Nova ut inbjudningskorten till hennes kalas den 11:e augusti. Hoppas nu alla kan komma 😊 Hon har bjudit tjejerna i samma ålder och ville ha det här hemma. Fast hon har hela tiden sagt att hon vill ha det på Mickes jobb. Som Philip haft några gånger. Nu blir det lite bokläsning och kaffe sen en dusch och sova. Jobb 7-13 imorgon.


Just nu 💗