Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Hinner nog...

... precis äta ikväll innan jag drar på möte kl 18 men ska vara där innan då jag bakat ;) Jag är klassmamma tillsammans med M:s mamma. Tycker sånt är kul och de pengar som läggs för fikat går ju till barnens klasskassa. Blir en kladdkaka och en sockerkaka :)

Hämtar barnen 13.40 sen till ÖF för fika och lek. Micke slutar 16 så jag tänkte ha maten klar till 16.30 annars blir det stressigt och det är aldrig bra. Tänkte vara på skolan 17.30-17.45 typ.

Philip var så jäkla duktig igår på mötet. I över TRE timmar satt han på en stol och ritade, räknade och spelade på min telefon. Tyckte jag vred mig mer än honom ;) Riktigt stolt över honom :) Då vet jag att den nödlösningen fungerar iaf med honom.

När mötet var slut hämtade vi de "små" och det blev hem och börja med maten direkt. Disk osv sen läxläsning efter vi lagt Elli. Lugnast så när bara en vuxen är hemma. Idag tar vi det nog vid 19.30 när mötet är slut. Så hinner de leka lite oxå, inte allt i livet ska vara så allvarligt tycker jag när man bara är 9 år :)

Får inte rätt på min annons och nu har jag glömt mitt lösenord oxå, typiskt mig. Suck. Jag VET att jag tog ett annat än det jag brukar, nog därför jag glömt haha. Skit. Mailat dom så hoppas på svar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback