Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Snart 💤💤

Segar i soffan med Nova och Philip. De äter sitt godis som Nova köpte innan när jag och mamma var en tur ner till byn (visade lgh utvändigt) med Nova och Elliot i varsin vagn. Svinkallt var det men skönt ändå, det gäller ju att gå FORT 😉 Samtidigt behöver barnen luft och det kalla kan ju hjälpa om de har hosta. De har inte varit på dagis sedan i tisdags och inte direkt ute sedan dess heller.

Gjorde mat när vi kom hem, Micke åkte till jobb. Nova åt inget för hon sov i stort sett till kl 19 men dricker iaf. Elli somnade runt 19.15.

Testade att göra pannkakor på "psyllium" som det är 0 kolhydrater i. De blev minst sagt tjocka och gummiliknande i konsistensen 😳 Men jag åt ändå och är fortfarande jävligt mätt! Något till frukost imorgon kanske. Så drygt att äta frukost, typ ett ägg eller äggröra vid 6.30 sen vara hungrig redan vid 8.30-9 tiden... 3:e dagen idag utan kolhydrater, socker mm. Det går bra. Äter inget ris, potatis, pasta, bröd, godis mm. Har kvar mina suketter i kaffet (2 st) men ska minska ner. Dricker ca 2-3 koppar om dagen. Vägde 62 kg imorse men det kan ju vara en tillfällighet. Ska ner till 58 kg men 56-57 vore ju inte fel. Allt går om man vill som jag brukar säga men har man inte viljan händer inte mkt.

Skönt att börja kl 8 imorgon och sova en timme längre 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback