Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Torsdag

Trodde jag var ledig idag och sa trevlig helg till dagis igår men glömde samverkanutbildningen 15.30-17.30 i eftermiddag. Dock stänger dagis 17.30 så jag får gå tidigare om Elli kan gå. Han har varit gnällig och lite varm inatt så Micke lämnade över honom till mig lite över 6 imorse. Nova vaknade då oxå. Nu har vi ätit frukost. Nova äter sin favorit, rostemacka med köttbullar på ;) Det är tänkt att jag ska lämna 15.15 på dagis idag.

Sen har barnen ledigt i 7 dagar så jag frågade dagis hur man gör då. Nova har ju rätt till 15 timmar/vecka då hon är 3-5 år men inte Elli. De kunde dock göra ett undantag eftersom de är syskon. Då har de kommit med förslaget att lägga in 3 extra dagar 9-12. Jag ska föreslå två dagar 9-13.30 och en dag ledigt istället. OM de går med på det är det ju bra annars hoppar vi förslaget med 9-12, känns för kort helt enkelt.

Idag har syster bf :) Jag hoppas det händer något snart eftersom det är dryyygt i slutet av graviditeten som de flesta av oss kan skriva under på! Min första grav var iofs helt ok, hann aldrig tröttna typ eftersom Philip kom 9 dagar innan bf men visst, jag hann gå upp 26 kg. Andra grav började åderbråcket på vänsterbenet bråka med mig och det var sommar och övervarmt (augusti -07) De var inte lika roligt att vara gravid och i v 14 kunde det räcka ;) Gick upp 29,5 kg och det säger väl mkt bara det. Tredje grav var inte rolig på något sätt förutom slutet som blev planerat snitt som jag önskade. Jag var på dåligt humör hela grav, röksugen och mådde psykiskt dåligt över det mesta, speciellt bråkandet av snittet. Bröt armen och skadade mig rejält i v 28, blev sjukskriven resten av grav med en 2 åring hemma på heltid. Gick upp 28 kg. MEN vilka underbara ungar som jag aldrig skulle vilja vara utan. Såklart 💓 Inte ens när de bråkar som mest och allt känns hopplöst. Tre friska fina barn som JAG är mamma till 💜


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback