Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Idag har vi...

... mest tagit det lugnt, städat och tidigare var jag på en lekplats med Nova och Elliot medan Micke var på gymmet. Väl där borta träffade vi dagiskompisen T och hennes mamma och lillasyster och blev inbjudna på lunch =) Supersnällt! De bor precis vid lekplatsen så Nova gick dit för att säga hej.
 
Glömt att berätta att Nova och jag var hos frissan i tisdags! Novas första frisörbesök som vi pratat om LÄNGE ;-) Vår tös är väldigt noga med kläder och skor, gillar nagellack och att få sminka sig här hemma (inget hon går ut med såklart) men håret, det är en historia för sig själv... Hon borstar det helst aldrig och tofs och flätor får vi övertala henne att ha. Och det var inte helt lätt i tisdags när vi väl kom dit och jag var klippt och satt med slingorna i. Då var det dags för henne men upp i stolen skulle hon inte! Hmm. Vi hade pratat här hemma om att pappa skulle annars klippa henne med trimmern som Elliot och Philip och det var ju inte poppis. När hon väl satt där njöt hon ju för fullt så det är ju det här med att göra PRECIS tvärtom vad vi vill att hon ska göra ;-) Som vanligt då haha.
 
Nova vill inte visa sitt hår på bild men här är mitt iaf. Jag är BLOND igen! Lite väl kanske men det är ju sommar =) Eller det sägs så, inget man märker på vädret direkt. En hel del åkte av på längden då det var trasigt och slitet efter sol och bad + att jag inte klippt mig eller gjort slingor sedan 3 december (!)
 
 
Ny tv har vi skaffat
 
 
Lite nya bilder
 
 
Vi var och hälsade på min kusin, Riina, Jakob och lilla Sofia, endast en månad gammal =) Även mamma, syster, Jocke och deras Xander komt dit!
 
 
Philip kommer hem först på söndag så det är lite tomt som det alltid är när han är borta. En av de absolut viktigaste personerna i mitt liv fattas mig varannan vecka och så har det ju varit i många år. Visst vänjer man sig. Man måste ju men det känns ändå likadant, tomt och lite oroligt i kroppen liksom när jag tänker på honom. That´s life och snart är han här igen =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback