Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Lördag

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi lär dra ut när Philip och Nova vaknar så Micke kan sova vidare. Han jobbade till 02 inatt. Min jävla huvudvärk igår var INTE rolig. Idag ligger den i bakgrunden och gror. Hoppas den försvinner. Det är ju inte alltid man kan sova bort den. Har inga fler piller heller men tagit en diklofenak i brist på annat.

Nova och Philip var hos tandläkaren igår eftermiddag och det gick bra. Fina tänder och allt såg bra ut :) Inte för att jag trott något annat MEN de är ju ena godismonster båda två, Nova värre än Philip ;) Regelbundna måltider och tandborstning så är inte det hela världen sa hon. Skönt.

Jag hade gärna sovit lite längre idag känner jag. Ganska trött! Men får lägga mig tidigt ikväll. Nåja, så fort jag lyckas få Nova (och Philip) i säng. Philip är inte så svår. Han gör som man säger och förstår lite mer som igår när jag hade hemsk huvudvärk. Nova bryr sig kanske inte så mkt om det ;) Elli la jag redan vid 19.

Ikea igår för småfix inkl hatthylla och andra hängare till hallen, hallmatta (som jag tycker är för tjock och för liten men vi får se), besticklådor till våra smaaala lådor på typ 20 nånting cm! En teflonkastrull oxå så man slipper stå och skrubba som en dåre efter mannagrynsgröten. Sen ännu mer smått och korv och pizza innan vi drog hem.

Nu hör jag någon tassa upp, ska se vem det är.... Fast det var ingen! Konstiga ljud man ej är van vid i denna lgh.

Bara 1 vecka drygt nu tills vi får bredband och tv. Tjohoo!! 3 arbetsdagar till semestern :) Idag har jag tagit föräldraledigt och imorgon bytat med B på jobb. 15-16 oxå föräldraledigt men 17:e har Micke ordnat Tosselilla biljetter (genom banken tror jag) oxå jobbar jag där såklart dagen innan semestern börjar. Se om jag kan ta ledigt där med ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback