Just nu


Mellis

Nu har barnen precis ätit mellis och tittar lite på tv.

Det blir lugnt ett tag sen måste det röjas här. Jag somnade i soffan kl 19.30 igår sen efter en timme masade jag mig upp och det var svårt att somna om. Kollade på TV4 play till tolv typ. Kul sen att vakna 15 min innan klockan ringer...

Jobbat till ca kl 13, hoppade över lunch och tog det hemma istället.

Idag blir det lasagnette med sallad till middag :) Längesen.


Läggning

Håller på att lägga Elliot. Nova har somnat på soffan som vanligt och Philip spelar.

Ikväll blev det 2 pizzor till middag. 10 kr per styck nu när Konsum (coop extra) ska stänga här i byn. En hel del bra erbjudanden så det gäller att passa på. På onsdagar (när Micke jobbar kväll) gör jag det mkt enkelt för mig med det mesta för det tycker jag är skönt när man är ensam med barnen.

Det blev en snabbrunda på gymmet. Hade lite ont i knäet så gick i knappt 10 min. Lägger av direkt när det gör ont. Om det bara "känns lite" så brukar jag fortsätta men smärta, nej tack. Det blir knappast bättre av det. Har inte ont annars när jag går eller så. Nerför trappor är speciellt eftersom det känns som knäet är "löst" inne i benen. Jo jag ska boka en läkartid. Snart.

Snart fredag igen, skönt :))


Då var det onsdag...

... vilket betyder träna på arbetstid 😄 Riktigt bra! Aningen rått i luften så det blir tjocka vantar och halsduk. Tror jag kan tajma in så jag kan möta Philip 14.30 eller om han kommer till gymmet den tiden så cyklar vi till dagis tillsammans sen när jag är klar. Tar med något mellis till honom när jag är hemma och äter lunch.

Nu ska vi strax till Ica och handla lite. I jobbet alltså.



Mys

Lite hemmamys ☺ Slutade strax efter 14 och hämtade Philip 14.10 sen vidare mot dagis. Hem och käka mellis osv och sedan dess har vi myst. Kollat lite jobb, hus mm. Drömma sig bort mot den framtid när vi bor i hus och har ett betydligt bättre betalt jobb, reser till varma länder oftare 😉 Fast å andra sidan är det viktigaste att få vara frisk men drömma får man ju ☺




Inlägg

Försökt med föregående inlägg sedan igår när det hände och tänkte att detta blir sista försöket!

Lille Elli slog i bokhyllan rejält men det gick snabbt över :)

Jobb nu nån timme till.


Krock med bokhylla :( Aj!


Vaknade 15.45...

... och slängde in en smulpaj i ugnen. Sov visst lite länge! Jag 2 timmar och Elli närmre 3 (!). Han brukar dock somna i ok tid ändå.

Micke och Nova hade haft jättekul idag :)

Var inte snabb nog att boka kettlebell såg jag nu men reservplats 2, då är det stor chans att få plats.


Hemmamys 💗

Nu åker Micke och Nova mot arenan i Malmö för att se matiné-genrepet av kvällens melodifestival.

Jag och Elliot stannar hemma och har lite mys 💗 Vi ska börja med att sova middag (jag vet att jag sa förrförra helgen att jag inte skulle det men jag är trött efter att ha gått upp kl 6 idag 😉) sen köper vi nog något gott kanske. Lite städning lär vi oxå roa oss med. Tvätt blir imorgon.


Feb. 23, 2013


På väg till sista kunden!


Bra

Det blev helt ok för att vara hemmaslingat och första ggn med folie. Var minst sagt lite knepigt! Lite fläckigt här och var men det brukar lägga sig efter några tvättar. Har silverschampo nånstans (vinden?) oxå som jag brukar köra med ibland. Har inte använt den på läääänge eftersom den är på vinden. Eller jag tror den är där.

Nu: SOVA! Sent för att vara mig!


Nu jäklar...

... bort ska den decimeter långa utväxten! Testar att göra med folie. Något jag aldrig gjort innan men får spel på den jäkla hättan där håret bara trasslar ihop sig! Detta är enligt mig den bästa färgen och absolut mest prisvärd. 60 kr är helt ok :) Ska jag göra detta hos frissan inkl klippning iofs kostar det 1200 kr. TOLVHUNDRA hallå ja! Jag brukar köpa på groupon sedan det började och då klipp och slingor/färg för 399 kr. Helt ok och då kan man ju hamna var som helst.


Sol idag 🌞


Plättjärn 69 kr på netto 😊


💤

Och DÄR slocknade lillan 💗 Hon ska btw kanske gå på melodifestivalen med Micke på lördag 😊 Han håller på att fixa biljetter. Hon älskar allt som har med det att göra, musiken såklart och kläderna, scenerna mm. Till skillnad från hennes mor. Jäkla jippo 😉 Jag stannar gladeligen hemma med Elli. Hade hon velat ha med mig så hade jag nog ställt upp men hon frågade inte.

Ska borsta tänderna på min tjej sen lägga mig själv oxå. Blir sovmorgon till 6.30 imorgon eftersom Micke har bilen och lämnar barnen. Jag ska cykla. Mellan kl 15 och 16 har vi friskvård på schemat så då blir det gymmet 😊 Det är någon till som har gymkort så vi kan gå ihop. Annars är jag inte en person som måste ha någon med mig. SKÖNT att vara ensam 😊

Idag slutade jag kl 13. Lagom. Hade dock mycket att göra de sista 1,5 timmarna. Olika affärer, iväg med tvätt oxå banken och de är ju alltid kladdiga med nya regler precis när JAG kommer liksom. Idag såg jag nog inte ung ut för tjejen på bolaget ville inte se mitt leg 😉

På torsdag jobbar jag oxå till ca 16 men kan nog jobba in lite tid. Fredag slutar jag 11.30 ca. Så så skönt. Kidsen käkar 11.15 på dagis sen tar det en stund för mig att köra från min sista kund ute på landet. Har lovat Elli ÖF så han får offra sin middagslur och leka istället. Jag får ta med mig något att äta eftersom jag bara hunnit med frukost nr 2 vid den tiden.

Så ingen träning på fredag, hoppar det eftersom det blir imorgon istället sen blir det ju gymmet lördag och söndag. Ska boka kettlebellen nu kom jag på men där lär vara fullt.


Lite bakning på G 😊


Just nu 💗


Morgontrött 💗


Bildbomb, gammalt som nytt 😊


💗


💗


💗


Blandat


2 ettåringar och 3 syskon 💗


Nova 💗

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5122712e9606ee6da1d7178f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5122712e9606ee6db43364a3.jpg" class="image">


Elli 💗


💗


Minnen 💗


Måndag

Ny vecka. Sportlov dessutom men Philip är inte hos oss denna veckan. Heldag idag, dvs till 16/16.30 typ


Hittills idag


Lyckat 😊

Vilka duktiga barn jag har ibland 😉 Det gick jättebra på badet. Faktiskt inga problem alls så jag blev glatt överraskad 😊 Vi var där 8.58 så precis innan de öppnade. Fick sen reda på att de hade simskola 9-10.45 i mellanbassängen (där man är mest typ) ungefär så länge vi tänkte stanna. 2 timmar räcker gott och väl. Men bassängen blev ledig lite tidigare. Philip kan ju simma nu och både Nova och Elli är rätt självgående även på djupt vatten med armpuffar på 😊 Skönt med "stora" barn! Philip är ju nu för stor för att byta om inne på damernas så han fick gå in på herrarnas själv och det gick kanon. Jag har inte badat med alla 3 själv på ett bra tag om jag ens gjort det nån gång. Kände nu att det var mer genomförbart. Det ska ju vara njutbart oxå, inte bara en plåga 😉

Sitter och myser i soffan med kaffe, Elli sover, Philip är där uppe, Micke ska till gymmet och Nova sitter bredvid mig med ipaden 😊

Ska dra och träna så fort M kommer tillbaka.

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_5120c497ddf2b35f370e35a3.jpg" class="image">


Skallebank

Spenderat halva dagen med att bli av med min huvudvärk som jag drog på mig efter att ha sovit middag med Elliot. Det var dock ett måste eftersom han tvingade upp mig kl 5 imorse... Inte så konstigt han vaknade tidigt när jag la honom tidigt men jag orkade inte vara uppe längre. Det tog 4 Alvedon och en naproxen sen gav den upp. Nästan bättre att vara trött? Hoppas nu msn kan somna lite senare men set tror jag nog, redan trött. Ska hålla Elli uppe enda tills dess.

Tänkte åka och bada med barnen imorgon bitti direkt kl 9 när de öppnar. Måste fördriva tiden med något och bada tycker de verkligen är roligt. Kostar 89 kr för en vuxen, 2 barn över 3 år och Elli går gratis så det är ett ok pris.

Just nu:


BVC

Igår var Micke med Elli på Bvc. Lite extra koll för han inte pratar så mkt och visst har det blivit bättre men han är rätt fåordig. Vi förstår honom och han oss (samma gäller dagis och släkt) Det kommer ju! Han kommer bli kallad till ett hörseltest men vi vet att han hör. Det märker man ju. Mest för säkerhets skull.

Lång är han: 99,1 cm och vågen stod på 15,8 kg. Snart ikapp Nova som bara väger 1,5-2 kg mer.

Och blöjavvänjningen, ja vi jobbar på det och han sitter på pottan men glömmer av det ofta. Och man har ju annat att göra än att torka upp hela tiden.


Boxning

Kört ett kettlebell pass inkl lite boxning. Det är sjukt kul att bara SLÅ!!

Mitt knä känns nästan helt bra. Frågade om det och han trodde det var någon minisk eller liknande. Dock är den vanliga övningen swing bra för småmusklerna i bl a knäna. Ska köra det även mitt i veckan.

Ska boka till nästa lördag nu. Käkat lunch. Barnen åt från igår. Korv och makaroner men det gjorde inte jag. Blev wokgrönsaker 200 g och räkor 100 g. Sammanlagt 140 kcal så helt ok :)


Nya tag

Nu kör jag igång på allvar igen med shape up appen. Slappat hela veckan. Tänkte fortsätta äta som jag vill i helgen men nä, varför?

Sänkt kaloriintaget lite eftersom jag ändå hade svårt att komma upp i 1200 per dag. Nu hoppas jag på det bästa! Har iaf inte gått upp något trots mitt syndande. Vågen står på 61 kg.


💤

Godnatt blir det här nu. Nova och jag somnade redan 17.30 på soffan och hon sover än. Jag masade mig upp 18.30 och Elli somnade strax efter 19. Tror han åkt på ögoninflammation. Det återstår att se imorgon bitti/inatt om det är riktigt jävligt.

Eftersom Elli inte kräkte mer blev det dagis idag. Måste varit något han ätit. Ingen annan har känt något förutom jag men det är nog efterdyningar på penicillinet ff. Starkt skit!

Kettlebell imorgon och barngympa för Nova och Elli. Micke jobbar till 02 inatt så han sover nog när vi drar vid 9.


Happ

Då var det dags igen? Elliot började spy här runt 21. Jättekul verkligen. Not! Vi får se hur natten blir. Eg får jag inte jobba imorgon iom smittorisken och att alla äldre faktiskt inte klarar sig genom en kräksjuka. Det har stått på tavlan på dagis länge nu att de har kräksjuka. Varje dag vill man bara vända för det är som ett lotteri. Kan de stå emot eller kommer de åka på det? Sist var bara jag och Micke kassa och Elli hade bara magen. Micke var ju riktigt dålig som han alltid blir. Jag spydde inte utan det var bara magen men bara och bara! Fy fan vad ont jag hade :( Elli klagade på det ikväll när jag la honom. Sen när jag satt med Philip i soffan och förhörde honom på provet i SO han ska ha imorgon sa jag "undra om Elli kommer spy" och sekunden efter hör vi de välbekanta ljuden. Jag springer in och säger till Philip att tända. Mmm spagetti i hela sängen, mer behöver jag väl inte säga?

Vi hoppas på en lugn natt :)


Från min man 💗


En speciell dag...

... precis som alla andra dagar 😊


Kväll

Nu har vi ätit och diskat undan. Barnen fick lite popcorn medan jag diskade så nu ligger de fint utspridda i hela soffan 😉

Lugnt och skönt nån timme sen är det läggdags av Elli och sen Nova. Philip är uppe lite längre men inte bara för att han ät äldre utan även för att han inte går upp förrän kl 7.

Igår var nog rekord, la mig kl 20.06 😉 Somnade 20.40 och sov alltså nästan 10 timmar inatt. Eftersom Micke lämnade barnen så ringde inte min klocka förrän 6.30 och ingen liten Elli väckte mig kl 6 som annars är standard.



Lunch-break

Råkat äta så jag bara har drygt 400 kcal kvar (!) Ojdå 😉 Har en kund kvar och kan komma dit tidigast 11.30 så har varit hemma om och käkat. Ska strax dra dit och spendera de sista 2,5 timmarna av min arbetsdag. Mycket lagom dag 😊


Sista :)


Familjen Annorlunda

Precis kollat klart på kvällens avsnitt på TV4 play. Felicia i familjen Algeson är rolig. Hon är äldst och tycker väl det är lagom kul med massor av småbarn överallt "dom sparkas och slåss och låter som idioter!" Haha!!

Det blev att jag slutade strax innan15.30, åkte hem och fixade lite och sen till dagis vid lite över 16. Middag direkt på det och vips var klockan 19.30!

Nu är det hög tid att lägga sig.

Imorgon kobbar jag till 14, nice 😊


16.30

Jobb idag fast jag tror med all säkerhet jag är klar innan 16.30. Philip slutar 13.39 och tänkte köra och hämta honom och lämna honom hemma. Sen fortsätta några timmar. Till 15.30 ca.

Manglar och det tar ju sin lilla tid. Snart lunch dock. Idag blir det naturdiet, alldeles för mkt syndande i helgen. Rostemackor med ost och marmelad, mannagrynsgröt, pannkakor med sylt och grädde oxå det värsta en hel liter chokladglass 😉😮


Mina 3 💗


I väntan på att komma iväg till gymmet...


Rensar

Alltså jag har för lite plats till mina kläder. För små lådor! Eller... för mkt kläder men det kan jag aldrig tänka mig 😉


Lek med appar 😊


Läsa 😊

Precis kommit hem från taco middagen hemma hos svärmor 😊 Många tack! Fick låna del 1 och 2 (av 3) av E L James trilogi. Har till fram till sommaren på mig. Jane, min ena svägerska har del 3!

Nu vika tvätt sen melodifestivalen med glass. Var nyss nere och handlade lite.


Spegeln uppe

Idag fick vi hjälp av David för att äntligen få upp spegeln i hallen och det blev ju riktigt bra 😊 Den har varit en dörr en gång i tiden.

Tränat en timme vid 9 när kidsen var på gympan och sen åt vi lunch. La Elli vid 12.30. Kl 14.30 vaknade jag själv i sovrummet. Skönt att sova. Speciellt när jag tvingades upp kl 6 imorse. Hallå, det är lördag, sa jag men ingen lyssnade!

Ska till svärmor ikväll och käka middag 😊



https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_51165b33ddf2b340e748c8a3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_51165b47ddf2b3410802b2ae.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_51165b5ae087c317cb6284d9.jpg" class="image">


Bilden


One down...

... och den andra följer med till gymmet 😊


Frukost 😉


4 städ menar jag...

... och ev en tvätt till. Ligger bra på det iaf. Planerar att äta lunch hemma i lugn och ro och ha sista kl 14.


Lugnt

Har frukost helt ensam. Riktigt skönt :) Inte för att jag inte tycker om att fika med mina fina kollegor men ensam är härligt ibland. Inte så ofta jag är just ensam.

Slutar ca 15 idag. Helt lagom :) Läget under kontroll här idag. 3 tvättar, lika många städ och 2 inköp.


Gogar

Så fina lergubbar "Gogar" Philip gjort i skolan 😊 Riktigt detaljerade och helt från fantasin. Det är ett dagis och en skola sen en matsal mellan 😊

Oxå en bild på min gamla Bettan som jag hängt med idag. Min följeslagare sedan snart 17 år 😉


Väntar

Käkar mellis med Philip. Han äter alla de plättar jag gjorde igår 😊 Ska strax bege mig till dagis. Måste värma mig lite. Hämtade honom på en annan skola där de har gympa och på vägen hem hann vi frysa halvt ihjäl!

Snön börjar smälta bort, det är perfekt!


Inte idag!

Har tyckt det var så skönt att snön var borta och varmare i luften. Nu har det kommit mer snö oxå på en onsdag, dvs när jag inte har bilen! Jaja, det får gå att cykla.


Bakning på G


💗💗


💗


Just nu


Såja

Nu blev den grön! Testade att ta penicillinet med yoggi nu på kvällen. Två nätter nu har jag vaknat med en besk jävla smak, säkert från dessa kapslar. Törsten jag känner hela tiden är obeskrivlig MEN de tog bort halsflussen snabbare än något annat gjort!

Blir att lägga sig nu, är sjukt trött. Kommer nog ta lunch hemma imorgon eftersom jag är här i byn och jobbar. Måndagar och torsdagar är jag i den ännu lite mindre byn Furulund som ligger 2 km härifrån (för er som inte känner till det 😊) Övriga dagar Kävlinge och jag tror vi kommer fortsätta så sen eller månd och tisd i furulund. Får se.

Imorgon lämnar jag två kids på dagis och ordningen är återställd. Skönt!


Pannkakor på ägg & banan

1 ägg och 1 banan, dvs 202 kcal + stekfett annars fastnar de nog lätt. Ett tips är att göra dem små, lättare att vända då 😊 GODA!


Hemma och myser 💗

Jobbat hela dagen och nu är jag och Elli hemma. Intog soffan efter lite mellis som bestod av uppstekt gul lök, grön paprika (Nova hade inte blivit glad om jag tagit den gula...) och en morot samt en halv burk mini keso. Gott och lätt. Blir grönsakssoppa till middag och lunchen var wok med räkor. Hjälp vad trött jag är på det nu!

Philip ska vara borta nu tills söndag... Tråkigt och tomt och han missar när vi åker och firar Xander. Men men.

Micke och Nova är ute en sväng.


Igår 💗


"Frisk" igen

Går ju på penicillin men känner mig nääästan helt bra i halsen. Syndat rejält i helgen men kompenserat det med att jag knappt åt något alls i fredags.

Tvättat massor idag och än är det inte torrt men får hämta det imorgon bitti om jag hinner innan jobb. Nova stannar hemma med Micke imorgon och Elli lämnar jag på dagis. Philip brukar ju åka till sin pappa om söndagarna men inte idag eftersom han skulle börja extra tidigt imorgon bitti. Så jag har lämnat och hämtat på fotbollen och nu har vi packat gympa- och fotbollspåsen och skolväskan. Det gäller att förbereda allt inför skoldagen annars blir det kaos. Ellis och Philips kläder är oxå förberedda. Nu har vi ätit glass och druckit cola 😊 Imorgon blir det nya tag med shape up appen.

Känns bra att ha tvättat undan. Nu när jag jobbar månd-fred vill jag gärna ha tom tvättkorg på söndagen för det är inte säkert det hinns med någon tvätt i veckan. Speciellt bra oxå eftersom vi haft magsjuka. Jag först men lindrigt och sen Micke, inte så lindrigt. Elli hade en lindrig variant men de andra har sluppit. Skönt! Mest av allt vill bi ha en egen tvättmaskin. Det hade underlättat jättemycket!


Inköpslista från Philip 😊


Bilder från idag


Jodå

Visst är det halsfluss men det visste jag ju. Fått nya piller, tjohoo 😉 Känner mig helt ok förutom att jag knappt kan svälja. Cyklade en sväng med barnen innan till en skola och lekte lite. Nova var ute en liten sväng igår med Micke till Apoteket och godisaffären men Elli har annars inte varit ute sedan i torsdags.







VC

Är i Lund på helg- och kvällsmottagningen. Hade tid 13.15 och innan halv var jag inne och nej det såg ju inte alls bra ut. Nej, det känns inte bra heller kan jag berätta. Hon tog prov och nu väntar jag. Kan knappt svälja men så är det ju med halsfluss. Sååå tråkigt att sitta här istället för att vara på Xanders 1 års kalas 😔 Hoppas vi kan ses nästa helg.


Då var det min tur...igen

Ja att bli sjuk alltså 😔 Jäkla skit! Det började redan igår på jobb och Micke som ordnat bio, barnvakt och allt. Så jag trotsade mitt mående (som vanligt) och jobbade klart dagen. Rätt segt på sista städet med ett jäkla magknip! Stack hem när jag var klar och väntade sen till klockan var 13.25. Hämtade Philip i skolan först så han kunde hjälpa mig på dagis. Perfekt med stora barn 😊

Vi kom hem och jag tog lite piller. Nova piffade upp mig, måste vara biofin med halsband, långa örhängen och stövlar 😊 Hämtade Micke på jobb vid 16 sen till Svedala och lämna barnen oxå in mot Entré. Försökte äta en crispy chicken på BK men det gick inte och jag har då ALDRIG lämnat en smula av den burgaren!

Filmen var riktigt bra 😊 Spännande oxå med ett budskap. Så drama filmer ska vara tycker jag. Micke gillar helt andra slags filmer eg men valde denna för min skull 💗.

Hämtade kidsen vid 20.30 sen var vi hemma lite innan 21.30. Direkt i säng och ja, natten var inte jättebra så det fick bli att stanna hemma. Micke har använt sin planeringstid så han åkte precis till jobb och jobbar till 16, lagom. Philip är på utflykt med skolan så det gjordes varm choklad och matsäck imorse 😊. Så sa han "Mamma, du fixar så mkt fast du är sjuk" och "Det är synd om dig som inte mår bra". Naaw 💗.

Tror han får ta sig hem själv vid 14 för jag orkar inte gå ut idag. Kidsen har jag behållit hemma.


STORT GRATTIS XANDER 1 ÅR 🎁🎉