Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

"Frisk" igen

Går ju på penicillin men känner mig nääästan helt bra i halsen. Syndat rejält i helgen men kompenserat det med att jag knappt åt något alls i fredags.

Tvättat massor idag och än är det inte torrt men får hämta det imorgon bitti om jag hinner innan jobb. Nova stannar hemma med Micke imorgon och Elli lämnar jag på dagis. Philip brukar ju åka till sin pappa om söndagarna men inte idag eftersom han skulle börja extra tidigt imorgon bitti. Så jag har lämnat och hämtat på fotbollen och nu har vi packat gympa- och fotbollspåsen och skolväskan. Det gäller att förbereda allt inför skoldagen annars blir det kaos. Ellis och Philips kläder är oxå förberedda. Nu har vi ätit glass och druckit cola 😊 Imorgon blir det nya tag med shape up appen.

Känns bra att ha tvättat undan. Nu när jag jobbar månd-fred vill jag gärna ha tom tvättkorg på söndagen för det är inte säkert det hinns med någon tvätt i veckan. Speciellt bra oxå eftersom vi haft magsjuka. Jag först men lindrigt och sen Micke, inte så lindrigt. Elli hade en lindrig variant men de andra har sluppit. Skönt! Mest av allt vill bi ha en egen tvättmaskin. Det hade underlättat jättemycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback