Min fina tjej 💗


Tradera

Älskar tradera 😊 355 kr för allt detta. Stl 104 till Elliot. 5 par byxor (cubus och kappahl) 3 t-shirts (hm) och en långärmad med stjärnor (kappahl)



Just nu

Micke kom hem, åt och är nu iväg och hämtar biobiljetter till imorgon. Ska se Flight. Bara han och jag 💗 När gjorde vi ngt bara vi två? Det var nog helt ärligt innan Elli föddes 😮 Vi hade tre biocheckar och den ena gick ut idag så det var därför han åkte 😉 110 kr kostar en biljett (!) Var ett tag sedan man var på bio. Snälla svärmor passar alla barnen 😊


Och till middag: PIZZA 😉


Brände just 400 kcal

Och då blev det såhär men vi ska ju äta middag oxå 😉

Ska duscha nu sen iväg och hämta lite mattor till syrran i Furulund. Xander blir 1 år på fredag 🎁🎁 Sjukt snabbt har tiden gått!! Kalas på lördag 😊


Nej, inte snö igen!!


Nerläggning

Har varit på ett info möte på Philips skola ikväll. Vi chockades alla av beskedet att skolan kommer läggas ner efter denna terminen! Detta pga det låga elevantalet skolan har (de är 9 elever i Philips klass t ex) Han kommer alltså behöva välja en ny skola inför klass 5. Detta är riktigt tråkigt och Philip är ledsen. Han trivs verkligen på sin skola. Jag har sagt att han får göra som han vill. Han kommer nog välja vad hans kompisar gör. Det finns bara en skola här i byn med högstadium och den är väl inte jättebra om man säger så...


Just nu 💗

Vi har nyss ätit lunch. Nova kollar på art attack, Micke lägger Elli och jag ska upp och duscha efter 400 kcal på löpbandet.

Philip ska hämtad efter fotbollen ikväll och vara här en vecka som vanligt 💗


Nära till komvux!


Nära

Blåmärke efter kettlebellen idag. Msn märker inte det när man håller på men sen kommer de fram. Dock bara pytte lite på andra handleden. Vänster är ju svagare så har nog inte tagit i så mkt med den. Eller inte kunnat. Än. Planerar att bli lite stark 😉

Är NÄRA 60 kg strecket nu! Siktar på att vara där imorgon eller på måndag! Sen 5 kg till!!


💗💗


Tåglek 💗


124 kr för båda 😊


Funderar på att köpa

Sjukt bra pris för klipp och sling. Dock i Helsingborg.


Fyllt upp

Det var iofs rätt fullt innan oxå, speciellt frysen men jag ville ha hem lite nyttigheter och saker som jag äter. T ex lax, räkor, kyckling (som jag precis stekt upp pga platsbrist i frysen), blåbär, keso mini, minimjölk, yoghurt 0,1%, wokgrönsaker, andra frysta grönsaker, frukt mm. Idag är det dock fredag och då blir det köttfärslimpa med en potatis och råa morötter till mig. De andra ska ha sås, lingonsylt och inlagd gurka oxå.

Micke äter nog på jobb. Han börjar kl 18 men har åkt på bihålsinflammation så det blir kanske inte mkt till att jobba för hans del. Jag skulle hinna ut till hm men det får jag ta imorgon. Idag slutade jag 11.30 och har ändå inte hunnit det 😉 Stack och tränade när jag kom hem, kl 14 hade Micke tid på VC sen dusch när han kom hem oxå stack jag och Elli ner till netto. Jag fixade det sista på Konsum för de har ju inte sökt på netto.

Glömt boka kettlebellen till imorgon, står som reserv men det är ingen som avbilar. Får bli 400-500 kcal på bandet medan barnen är på funkids gympan.


Hittills idag


400 kcal bort!


1142 kcal idag...

...så nådde inte riktigt till grön stapel men igår låg jag prick på 1219. Åt "frukost" vid 18.30, dvs havregrynsgröt 😊 Hunnit tvätta håret och måla naglarna haha. Dock inte tränat men hoppas mamma kommer imorgon och passar Elli en timme eftersom jag slutar redan 11.50 *LYX* 👍😄

Precis felanmält att vi inte har mkt till varmvatten om kvällarna. Duscha går inte, det är för kallt. Det SKA fixas imorgon. Ska ringa på deras teletid 9-12 oxå!


En jävla utväxt!


Wåffling på G 😊


Köttfärslimpor 😊

Morgondagens middag dock. Jag och barnen passade på att äta lax eftersom Micke inte gillar det (är på big Bowl med sitt jobb) Dock stekt idag eftersom ugnen var upptagen av köttfärslimporna.


Nyss

Och nya byxor från tradera kom idag 😊 Han drar stl 104 nu och är inte ens 3 år.



Gjort tofs på dagis 😊


Våffeltång

Träffade grannen utanför dagis typ och vi hade följe hem. Kom att prata om plattänger mm och hon sa att hon har en våffeltång till Nova och det vill hon ju hemskt gärna ha 😊

Gick hem eftersom Micke haft bilen idag. Men det har gått bra. Cyklat runt i snön istället 😊


987 kcal hittills

Åt wokgrönsaker med räkor (riktigt gott och kalorisnålt) sen "unnade" jag mig några skivor falukorv och en pannkaka från igår 😉 Gott var det! Annars har dagen gått bra både matmässigt och på jobb. Det var tårta idag till mötet kl 14.30 men jag höll mig till en liten apelsin jag fick vid mitt sista städ och te 👍 Frukost var gröt, lite blåbär, snabbkaffe, minimjölki både kaffe och gröt sen ett ägg och en apelsin till frukost på jobb vid 9.30. Glömde nycklarna hemma så kunde inte gå hem och äta. Köpte en burk minikeso och åt vid 14.15. Ja hittills men nu är jag verkligen mätt men kanske en macka sen, hällakaka, bara för att de är så goda oxå lite kaffe på det. Har 232 kcal kvar och ska försöka äta allt eftersom det annars blir svält. Ska äta 1219 kcal per dag enligt denna uträkningen. Har 6,5 kg kvar till min målvikt 😊


Mys

Nu är det kväll här. Haft en lugn dag på jobb med tre kunder. Var klar vid 14 och hämtade på dagis. Väl där ville Novas kompis N följa med hem och det gick ju bra. Hade inga planer sa jag men hade precis bestämt att mamma skulle komma så jag kunde åka till gymmet 😉 Tog med mig tjejerna dit och det hick bra. På väg hem flippade Nova dock ut i ett stort utbrott men men. De kommer inte så ofta numera + att man har mer ork att tackla dem så de berör inte mig så mycket längre.

Imorgon ska jag klara mig utan bilen eftersom Micke jobbar kväll och har svårt att ta sig hem annars. Jag samåker till och från Ica med en kollega sen har jag två städ så cyklar resten av dagen.


Väntar på tvätt 😉


Snart klar!


Sätta ihop 😉


Ikea


Ikea

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_50fb2b92e087c35e7a62c8e7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_50fb2b989606ee332e68c2fa.jpg" class="image">


Ikea


Lite nytt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_50fb1758ddf2b30b59bae4a8.jpg" class="image">


Ikea

Nu är det läggdags här. Inte så trött eftersom jag sov middag innan med Elli. Började dagen med kettlebell följt av lunch, dusch och middagslur :)

Kl 17 befann vi oss på Ikea. Elli ska få eget rum (en del av vardagsrummet). Vi tänkte först dela av med vår bokhylla men det blir inte så stabilt. Imorgon ska vi köpa en 5x5 expedit bokhylla + 5 tygkorgar, en 6 lådors malm byrå till hallen och en hög 6 lådors även den till hallen. Möter mamma på Ikea för vi behöver hjälp att transportera hem antingen kidsen eller varorna :)

Ligger bra till kalorimässigt trots en pizzaslice och två korv med bröd på Ikea ;) 670 kalorier bara för det! Hade kunnat äta det dubbla men hejdade mig ;)

Annars blev det lite smått och gott som vanligt på Ikea. Bilder kommer. Lampskärmarna och kuddfodralen är från rusta.


Lördag

Uppe med tuppen som vanligt. Barnen förstår inte meningen med helgen, dvs att sova lite längre. Nej 30 min (6.30) längre blev det.

Ätit den obligatoriska havregrynsgröten nu och ska ge mig på kaffet strax. Barnen har ätit mannagrynsgröt, Elliot oxå :) Tror han håller på att sluta med välling. Inte velat ha det nu några kvällar och morgnar.

Just nu tittar Elli på dr mcstuffins på Disney junior :)


Träna hemma


Just nu


Frida 11 år 🎉🎂🎁

Stort grattis till Philips kusin Frida som idag fyller 11 år 🎁🎉🎂


Börjat igen 😊


Helg 😊

Vid 12 idag blev det helg för mig, Nova och Elliot 😊 Philip slutar 13.40 så han får gå hem idag eftersom jag lägger Elli nu. Han åt lunch på dagis men får sova hemma.

Haft två städ idag så en enkel dag 😊

Ska städa lite sen och lägga ut en dörrmatta utanför dörren så inte allt salt dras in. Just nu är vår hall en sandlåda fast med salt istället!

Får se hur det blir med kettlebellen imorgon. Har inte tränat sen i söndags pga ett bråkande knä. Ska köra lite mage och ben här hemma sen innan Elli vaknar.




💗💗


Soffhäng


Jobb

Idag blir det heldag på jobb. Eller ja, slutar 14.20 och tar man bort lunchen blir det tidigare. Skönt! Inatt sov Elli mkt bra så penicillinet verkar :)

Imorgon kort dag = 12.10 :)


Igår kväll


💗


Ätit

Nu har vi precis ätit och jag har bara köket att röja. Philips träning blev inställd, tur det men han skulle inte gått iaf. Träna fotboll utomhus i detta vädret liksom!

Vaknade 14.30 av att Philip ringde och skulle gå från skolan. Shit! Upp och hoppa och göra Elli klar. Ringde dagis och sa att vi blev lite sena. Jobbade iaf till 11.15 idag. Blir halv dags vab. Imorgon får vi se.

KALLT var det när vi gick för att hämta Nova på dagis! Inom mitt jobb för att lämna nycklar jag inte hann hänga in tidigare.


Mys 💖


Kände det på mig 😔


-14 grader!


Novas

Nu har Nova ingen tröja under på bilden 😉 men det kommer hon ha imorgon. En mörklila favorit i sammet 😊. SUPERFINA kläder till alla barnen!! Älskar annorlunda och speciella kläder, inget vi hittar i Sverige. Nova fick beige chinos, lite längre kofta, kavaj och Barbie med massor av hundtillbehör 😊 Bättre bilder kommer imorgon. Philip fick en fc Barcelona tröja med sitt namn baktill och nr 10 såklart (som Messi 😊) och en kofta och en tjock tröja. Elli fick ett par jeans, en långärmad tröja, en vinterjacka och Jake från Jake och piraterna från landet ingenstans 😊 Hans favorit!!

THANK YOU SO MUCH 💗💗 Merci beaucoup!! It was really kind and we all LOVE the nice things 😊

Vi överväger faktiskt att köra ner till Frankrike till sommaren. Var inne på att flyga men då kan vi inte ta med så mycket grejor, vilket vi vill. Sen är det nog en utmaning såklart att köra så långt med barn men det är å andra sidan inte helt okomplicerat att flyga heller. Vi får fundera helt enkelt 😊 Semestern i år blir väl v 29 och framåt. Jag hade tidig förra året så vill ha sen i år.

Imorgon blir det jobb på förmiddagen bara sen vab resten. Micke behöver köra till jobb 11.15 och jag räknar med att hinna med en kund. Eftersom där är mycket att göra är hela förmiddagen planerad åt det.





Philips!


Mina och Mickes 😊


Ellis


💗


💗


Julklappar från Frankrike, morfar och Amelie 🎅🎄😊


Mys 💗


Vår utsikt idag


Halv dags vab

Jobbat förmiddag men vabbar nu resten av dagen. Elli har haft feber men troligtvis kan han gå imorgon. Jag bytte kund med en kollega som gjorde att jag kunde sluta tidigare. Så nu har Micke åkt till jobb. Jag och Elli planerar att gå till dagis och hämta Nova vid 15. Philip slutar 14.10 och följer antingen med oss eller stannar hemma. Han får gå hem med cykeln, det är alldeles för halt för att cykla.

Igår ringde han mig vid 14.30 och sa att han glömt både mobil och hjälm hemma. Han hade alltså cyklat till skolan utan hjälm. Han skyllde på stress 😉 Fast gör man allt man ska, typ klä på sig, äta, borsta tänderna, packa ihop osv de sista 10 min innan man ska gå, ja då blir det lätt stressigt 😉 Något han får lära sig planera.


Jaha, var är våren??


Väntan

Fick en extra tvätt + städ så nu väntar jag på tvättmaskinen igen. Manglat lite men mest för att jag hade tid. Inte så kul att lämna tillbaka skrynkliga dukar heller 😉 Sen ska detta bara torka så kan jag nog tacka för idag och hämta mina kids 😊


Väntar

Det går bra idag. Slutar 16.30 men har bara ett städ kvar. Väntar på tvätt och ska torka och lämna tillbaka det. Känns som det inte tar så lång tid.


💤💤

Är trött!! Ska snart lägga mig. Tänkte ta en tur ner till Konsum bara och äta nåt litet innan. Philip är hemma nu igen 😊 Hämtade honom efter fotbollen.

ÖM efter kettlebell passet igår och det är härligt!! Får se hur det blir nu i veckan med träning om mamma kan komma ut nån dag och passa Elli när jag slutar tidigt.

Elli och Nova somnade innan kl 20, bra för vi ska upp tidigt hela veckan lång!

Vikten står på 62 kg nu förresten så det är ner 4 kg sedan nyår, dvs 2 veckor. Kämpar vidare!


På väg


400 kcal bort


Lasagnette

Middagen är i ugnen. Nova och jag var och handlade innan, både på Ica och Konsum. De har erbjudanden lite överallt och vi har ju de två och netto nära. Eller ja Konsum och netto är lika långt (samma kvarter) och Ica 3 min bort ca.

Sovit jättedåligt inatt. Funderade ett tag på att köra till akuten med Elli för han skrek och klagade. Pekade på magen och benen och huvudet. Hade det varit ett och samma ställe så men nu kunde han inte bestämma sig. Eller så hade han ont överallt. Gav honom Alvedon och Ipren 2 ggr. Han är extra gnällig när han är förkyld. Under dagen har det inte varit något konstigt. Sov middag med honom efter 12 och det behövdes.

Micke var och tog hål i öronen på Nova idag! Så fint 💗



7-1

Och då inte till Harrie utan till Husie så det var synd. Men det var sjukt kallt ikväll, -2 grader och blåste så stackars pojkar. De kämpade väl!

Philips första match! Spännande 😊


Schema

Nu är det snart läggdags här :) Trött! Jobbat sedan i lördags och ska jobba imorgon oxå. Dock bara till kl 11.50 :) Fått lite ändrat schema. Mina tider ska vara ca 7.30-14.30 månd-fred men tre dagar jämna veckor jobbar jag till kl 16, en dag till 13.40 och en dag (fredagar) till 11.50. Ojämna veckor jobbar jag till 16.30 en dag, 16 en dag, 14.40 en dag, 14.20 en dag och 12.10 en dag (fredagar) Jag är NÖJD! Visst, det ÄR tråkigt att städa men man vänjer sig. Tvätt och inköp är helt ok. Inget jobbigt om de inte har massor vilket de flesta inte har. Har dock en kund som har MASSOR!

Vikten då? Inte vägt mig på ett tag men jeansen fortsätter vara stora :) Får väga mig snart.

Sjuklingen i tisdags men nu är han frisk 💗


Ny telefon på G 😄

Med coolt skal till!


Nära

Ja idag var det nära att jag stannade hemma. Nog blivit väckt 20 ggr av hostiga barn och kl 3 gav jag Elli Alvedon. Suck. Men är inte jättetrött. Än. La mig tidigt men somnade inte så tidigt. Fastnat för en del program på tv 4 play.

Sista timmarna nu. Hoppas kunna gå när jag är klar ikväll, dvs ca kl 20.


Just nu


Slappt


Glömde

Tar två kapslar äppelcidervinäger varje morgon + vatten med massa citron i. Jävligt beskt och äckligt men det ska dämpa hungern. Har även psylliumfrön hemma då jag lägger ca 2 msk i varmt vatten. De smakar inget och ger inga kalorier men blir till gelé och kan fylla ut magsäcken ngt. Ingen sa det skulle vara kul men slutresultatet blir kul 😉


Snart dags...

... för nytt jobb. Samma arbetsplats och samma chef men lite andra arbetsuppgifter. Jag kommer ingå i en grupp som utför servicetjänster åt de äldre såsom städ, tvätt och inköp. Så t o m 31 mars kommer jag göra en paus från vården och jobba månd-fred 7.30-14.30 ca.

Jobbat idag 7-13 sen blev det hem för mys med barnen. Micke åkte och tränade sen jag. Dusch och middag och vips var det kväll! Imorgon jobbas det 8-21 så då hinns inte så mkt mer med.

Mitt nyårslöfte går bra. - 2,2 kg sedan i tisdags. Mest vätska väl men det ger motivation och det känns på jeansen redan. Dock går jag ju och är hungrig då och då. Försöker att bara äta mig "icke-hungrig" och inte mätt för då har jag ätit för mkt. Det går bra. Äter som vanligt, alltså all mat men rätt så mkt mindre och INGET godis eller läsk ALLS. Om man brukar äta och dricka mkt sånt gör det ju mkt att bara sluta med det först. Till frukost äter jag en halv portion havregrynsgröt med mjölk, kaffe och vitaminer (brus) till det. Ca 10 eller 10.30 blir det EN macka på jobb och te till det. Sen kanske en frukt på jobb om jag jobbar till 15 annars hemma om jag slutar 13. Middag som vanligt men tar mindre kolhydrater och mer grönsaker och mindre portion.


Nytvättad

Denna bilstol har vi haft sedan Philip var liten så den har verkligen gjort sitt snart. En kanonstol på alla sätt och vis. Elli kommer ha den tills han är 4 år sen slängs den. Han är ju åksjuk och spydde ner den igår igen. Nytvättad nu och as good as new.

Elli sover, Philip leker på rummet och Micke och Nova är iväg. När de kommer hem ska jag iväg och träna.


2/3 är vakna 💗


2013

Gott Nytt År på er alla 🎉🎉. Nytt år, nya tag 😊 Vi firade hemma i största stillsamhet. Jag jobbade igår till kl 13 och idag 14-22. Extra imorgon 7-10. Barnen längtar efter dagis så då passar det perfekt. Philip skulle kommit hem idag men jag hämtar honom imorgon istället.

Inte bloggat på ett tag men inte riktigt haft lust. Vi har och har haft det kämpigt ett tag nu inom familjen och man är trött, trött, trött. Det börjar bli bättre så det är skönt.

Nyårslöfte? Ja att gå ner ca 10 kg. Leva och äta bättre typ.

Börjar jobba dagtid månd-fred den 7:e och det ska bli riktigt skönt även om jobbet i sig kanske inte är jättespännande (man kan ju inte få allt) Har dock sökt ett annat månd-fred jobb så hoppas på det 😊

Armband Nova gjort till mig 💗


https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2013/pic_50e2d906e087c36fa83b2c8f.jpg" class="image">