Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Novas

Nu har Nova ingen tröja under på bilden 😉 men det kommer hon ha imorgon. En mörklila favorit i sammet 😊. SUPERFINA kläder till alla barnen!! Älskar annorlunda och speciella kläder, inget vi hittar i Sverige. Nova fick beige chinos, lite längre kofta, kavaj och Barbie med massor av hundtillbehör 😊 Bättre bilder kommer imorgon. Philip fick en fc Barcelona tröja med sitt namn baktill och nr 10 såklart (som Messi 😊) och en kofta och en tjock tröja. Elli fick ett par jeans, en långärmad tröja, en vinterjacka och Jake från Jake och piraterna från landet ingenstans 😊 Hans favorit!!

THANK YOU SO MUCH 💗💗 Merci beaucoup!! It was really kind and we all LOVE the nice things 😊

Vi överväger faktiskt att köra ner till Frankrike till sommaren. Var inne på att flyga men då kan vi inte ta med så mycket grejor, vilket vi vill. Sen är det nog en utmaning såklart att köra så långt med barn men det är å andra sidan inte helt okomplicerat att flyga heller. Vi får fundera helt enkelt 😊 Semestern i år blir väl v 29 och framåt. Jag hade tidig förra året så vill ha sen i år.

Imorgon blir det jobb på förmiddagen bara sen vab resten. Micke behöver köra till jobb 11.15 och jag räknar med att hinna med en kund. Eftersom där är mycket att göra är hela förmiddagen planerad åt det.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback