Regn och åter regn

Alltså, vilket så kallat sommarväder :( Idag har det regnat till och från precis hela dagen.

Jag och Elli har varit på center syd och nyss nere på netto ett varv. Hämtade Nova och Micke vid 15. När han badat klart ska jag iväg och sola. Solariet i byn kan jag typ se från vårt fönster :)


På Mickes jobb

De ska ha nåt Skate arrangemang idag, synd vädret är så dåligt...

Jag ska SOLA (solarium) idag och imorgon iaf. Istället för ett dyrt frisörbesök tänkte jag 😉


I säng

Nä nu ska denna unge herren i säng! Så går det när han sover middag i tre timmar. Iofs kul med sällskap för Nova somnade innan nio och när en sover betyder inget bråk 😉

Imorgon måste jag ha tag på hårspray (väldigt viktigt 😉) Den jag har nu kommer inte räcka i 2 v till nämligen. Vi kommer ha en väska, lite större än en som går in som handbagage med bara toalettsaker typ schampo, balsam, tvål, solkrämer, hudkrämer, smink, hårborstar, tandbortar mm mm. Man måste ju fan dra med tops, nagelsax + fil, nagellack + borttagare. Ok, måste var att överdriva men ni fattar? 😉


🍭


Lördag 🍭🍬


Från svärmor i veckan 😊


En riktigt lat dag 😊

Mormor har åkt hem och Elli har vaknat efter sin 3 timmar (!!) långa lur. Good luck att få honom att lägga sig vid 19.30 😉 Fast det spelar ju verkligen ingen roll för VI HAR SEMESTER 😄😎

Tvättat två maskiner som nu håller på att torka, lite här uppe och resten (mest sängkläder) i torktumlaren. Mamma tvättade en del här oxå.

Regn och tråkigt väder ute... Känns som vi bara längtar mer och mer efter Mallorca då! Tänk om det varit över 20 grader och sol här liksom 😉

Städat övervåningen oxå så bara toan kvar där uppe sen en snabbstädning här nere på måndag. Vill ha det någotsånär när vi kommer hem ju.

Imorgon blir det nog Svedala marknad. Vågade inte idag pga regnet men imorgon skulle det vara uppehåll.


Ser ut att vara fint väder på tisdag 😊


Slappar

Dammsugit och moppat golv. Slappar med Elli och kollar på filmen Boog & Elliot 😊

Nova och Micke är på center syd för Apoteket och lite annat som behövs. Jag har kört igång två maskiner tvätt från dagis.


Firar semestern med pizza 🍕


Planering

Såja, hemma och har ätit lunch. Tömt dagis på barnens grejor och det fyllde halva bagaget och vi har ett hyfsat utrymme ;)

Lämnat jobb bakom mig nu och kopplar bort det totalt i 6 v, så skönt!

Idag händer nog inte så mycket mer än Apoteket och hämta ut pengar när Micke kommer hem. Ska ha ut penicillin till Nova OM hon får öroninflammation där nere och sen Ipren och flytande febernedsättande till Elli. Ska plocka ut lite euro oxå.

Imorgon står tvätt på schemat och sen det allra sista tvättas på måndag. Micke ska hämta Denice (sin yngsta lillasyster) i Hallstahammar imorgon tillsammans med Jane (den andra lillasystern) så de blir borta HELA dagen, typ 6.30-00. Funderar på att tvätta en del och sen dra till Svedala marknad ;) Roligare! På söndag jobbar Micke till 15 sen fortsätter planeringen. Måndag ska han klippa sig och allt det sista ska fixas.

Blir nog bra :) Har läget under kontroll!


Hämta kids 💗


35 min kvar 😉


Sista dagen

Eller timmarna att jobba sen blir det ledigt i SEX LÅNGA VECKOR!!


Doktor :)


Målat väska

Nova fick denna av sin farmor och nu har vi målat den så fint :)


Pasta med bacon- och broccolisås 😋

Svärmor och Adrian (kusinen) var med Micke och hämtade Nova och Elli på dagis idag.

De fick massa fina saker, kläder, armband och väska. Jag fick Gina blommor och ett mamma-ljus!

Nu körde de till Sibylla för att käka pommes och korv, det hade Adrian bestämt 😉

Jag är genomförkyld och stannar hemma med Philip.


Philofix

Nova tittar ALLTID på svt:s barnprogram Philofix där hon pysslar med alla möjliga saker. Igår var det någon deg som skulle bli gubbar och stelna 😉


Bättre bild :)


Kodlås

Lyckades glömma och lista ut koden på vår nya resväska. Jävla tur. Har inte kvar nr till honom jag köpte den av och de kanske rest på semester vilket han sa de skulle...

Mamma kom hit när jag slutat. Vi åkte till rusta och novalund när Micke kom hem. Köpte solkräm, schampo och lite sånt, trosor och kalsonger till kidsen och 2 linnen till Philip.

Vunnit detta på tradera (till mig och Elli 😊)




Varför engelska helt plötsligt...?


Att åldras

Det är något jag varit vettskrämd för. Speciellt när jag var nära 30. Alltså det är jag ju nu med men på andra "sidan", för ca 4 år sedan kanske. Då ville jag ABSOLUT inte fylla TRETTIO ÅR!! Shit alltså, det kändes hemskt. Men, vad hände då för exakt 2 år sedan? Inte mycket 😉 Jag blev 30 år och inte mer med det. Visst, inte 20 och nåt mer men vad gör det. Ålder ÄR verkligen bara en siffra.

Får ofta höra att jag ser betydligt yngre ut än vad jag är. Sällan är jag på bolaget men det händer (i tjänsten typ) och jodå "Har du leg?" 😮 Smått chockad men leendes visar jag mitt körkort (om jag har det med mig...) som avslöjar att jag är 12 år över gränsen. Jag har lärt mig uppskatta detta. Att se yngre ut är inte alltid till ens fördel eftersom ung ofta ses som oerfaren inom jobb mm. Fast där kan motsatsen bevisas.

För 10 år sedan hade jag varit mamma i nästan exakt 7 månader. Året var 2003 och min Philip var en bebis. Nu är han snart 11 år och jag är verkligen välsignad med tre underbara barn som förgyller min tillvaro lika mycket som de ger mig grå hår! Nä just det, sådana har jag inte. Än 😉

Ser fram emot att bli äldre och få ännu mer livserfarenhet. För vem vet vad som händer inom bara ett år.




Från barnen och mannen 💗


Balkongmys 💗


🎂🎁🎉


Toka 💗


7,5 dagar kvar 😄

Och 4,5 arbetsdagar 😉 Fast kan räkna bort idag för det värsta är avklarat! Typ iaf. Sen har vi 2 underbara veckor framför oss med massor av mat, sol och bad! AVKOPPLING 🌞


Så blir jag 1 år äldre 😊


Förutom slingor...

... köpte jag även svarta flip flops och ett vitt linne på h&m för 49,50 kr styck (ville ha brottarrygg som mitt gamla vita linne men vanlig rygg får duga ;)) Sen mascara för 75 kr (rea) och ögonskugga. De hade inte den i duo som jag brukar ha men här fanns lite andra färger och det är alltid kul med förändring tycker jag.

På tal om förändring så kommer nog Philip och Nova flytta ner och dela vårt stora sovrum (matsalsrum förr i tiden?) och vi ta Philip rum och Micke ha Novas rum som tatueringsrum. Vi får se :) De sover ju inte på sina rum som det är nu...


Kålpudding

Så här blev det. Helt ok för att ha kostat mig 59 kr. Groupon tar 399 kr för klipp och sling (en evighet innan man får tid) och salong ca 1200 kr för samma. Klippa mig kan jag själv 😉

Nu blir det kålpudding 😊 Hungrig!


Slingor

Micke är på gymmet och springer. Jag sov till 9 :) Vi gör inte alltför mycket vilket är skönt. Jag har ont i halsen men inte som halsfluss tack och lov! Mer torr och ont på ett annat sätt, lite hosta. Vi får INTE vara sjuka när vi åker om drygt en vecka.

När Micke kommer tillbaka ska han storhandla på willys och jag behöver in på hm under tiden för att köpa slingor och ev lite smink som ändå behövs. Skulle behöva ett par andra flip flops oxå. Dessa i gummi som jag har ger fötterna härliga brännmärken efter ett tag.

Annars lugnt idag så halsen får vila. Skulle träffat Sanna och Co idag men fick avboka :( Vill verkligen inte smitta någon.


Fotboll

Varit en dryg timme nere på planen och skjutit lite mål på Philip :)

Innan körde Nova och jag och hämtade pizza :)

Städat innan idag. Imorgon ska jag köpa slingor på h&m (stängt överallt idag) och fixa till min utväxt.



Dalby söderskog 😊


Vi började vår midsommar ute i Sjöbo hos syrran 😊


Vidare mot Svedala...


Idag hos Mickes syster och Co. 😊


De vann 😉

Det var verkligen jätteroligt att spela match vi föräldrar mot våra barn :)

De tog ledning med både ett och fyra noll sen knappade vi in mot 9-6 tror jag. Många mål! Sen började start för matchen mot cancer (Harrie-Dösjöbro) närma sig så det fick bli "nästa mål vinner"! Vilken fight :) Våra barn satte till sist nästa mål och vann :)

Stannade och kollade på matchen mot cancer. Hämtade Nova i halvlek. Närmre 100.000 kr samlades in ikväll till Cancerfonden! Bra jobbat :)

Lite huvudvärk nu och haft ont i halsen sedan igår typ :( Bara jag inte får halsfluss igen!

Första bilden är uppvärmning innan vår match sen tittar vi på A-laget och det var en hel del folk på plats ikväll! Kul att se :)

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_51c3671d9606ee61c573eacd.jpg" class="image">


Sommar 🍓

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_51c2ff7ae087c3210f934a9b.jpg" class="image">


Födelsedagspresent från FK 😉


1900 kr fattigare...

Bilen blev klar på förmiddagen redan och jag hämtade den runt 12.30 (på lunchen) Det kostade ju en del (byte av luftpump) men med en ny pump hade det blivit ännu dyrare...

Nu är det hög tid att lägga sig. Sista dagen att jobba imorgon för denna veckan sen är det midsommar på fredag och endast en vecka tills vi åker :))

12 dagar och 6 arbetsdagar kvar!!


Har man ingen bil får man gåååå

Onsdagar är min värsta dag. Mkt att göra och hur man än gör går det inte fortare, snarare tvärtom. Så som det ju brukar vara med stress... Så, jag stressar inte :) Ok, väldigt sällan.

Idag gick bra ändå. Fick mkt hjälp av M, speciellt när det inte fanns tillräckligt med pengar på ett Ica kort (!) Allt blev gjort utan den minsta stress :)




Lämnat bilen på en verkstad...

... in the middle of nowhere. Till jobb nu!


Igår


Hos mormor & nya väskor

Den blå är vår och den gröna är mormors. Ev att vi lånar hennes och hon tar vår lite mindre gröna. Ska mäta dem ikväll och jämföra. Den mindre svarta de hade till salu gick inte att låsa och det är ju ett måste.


Kort tisdag

Idag har jag jobbat min korta tisdag. Hem och fixa lite. Hade ett inköp kvar som var ok att lämna vid 14 då vi var på väg till dagis. Jag har till 99% bra kunder som är snälla och förstående :)

Ska strax till segevång och kolla på (köpa?) två resväskor jag hittat på blocket. En till mamma och en till oss. Sen ut och lämna den till mamma samt fika lite :) Verkligen inte varje dag vi är där ute. Philips träning börjar 17.30 så vi får vara hemma i tid.




Igår 💗

Vi har en aning om vad Nova vill bli när hon blir stor 😊


För en liten inbrottstjuv!


Sagodax och fläta

Blev en saga för Nova igår kväll. Inte då ofta det läses här tyvärr nu när iPad och allt annat finns. En saga är mysigt tycker jag :)

Hon är duktig på att fläta, lillgumman :)


Tosselilla


Tosselilla


Vi 5 😊


På väg mot Tosselilla

Minst sagt molnigt... Regnade imorse när vi gick upp men nu är det soligt och varmt. Kom iväg ganska nyss, är ungefär i höjd med Eslöv. Philip har sovit hos Frida så han blir körd direkt till Tosselilla, de bor nära. Mamma möter vi där.

Igår var ok att jobba. Gillar att sluta 21, stor skillnad mot 22 fast det bara är en timme...


Smått kaos

Lite jobbigt för mina kollegor som jobbar dubbla pass idag, kval övertid och jag är oxå inne på kval. Underbemannat ställe så det skriker om det...

Sökte 3 jobb igår förresten och vet att jag på ett eller annat sätt måste härifrån.

Idag:


Mor & dotter


Tidigare idag


Nu: fredagsmys 💗

Elli somnade nyss (inte sovit middag) så det blir Nova och jag som slåss om nästan 800 g godis 😉


Match ikväll :)

Tyvärr förlorade dem. Rätt så stort. Men men bättre lycka nästa gång och de kämpade bra :)

Träning på tisdag och torsdag då det är föräldrar mot barn + picknick (torsdag). Kul :)

Detta var sista matchen nu innan sommaruppehållet.

(Philip var nr 15 ikväll)




På mitt jobb en sväng idag


Köttfärspaj på G


Så var det helg...

... och vi har intagit soffläge :) De ringde från jobb så nu ska jag hoppa in extra imorgon 14-21. En helt ok tur. Helger är lugnare, mindre folk på stället osv.

Ska laga paj idag. Micke gjorde en jättegod med bacon och broccoli igår. Nu åt jag precis upp det sista. Hämtade barnen redan 11.45 idag så fick bli lite senare lunch för mig.

Lite tvätt från dagis. Här hemma fångar vi nog honom lättare än där. De har ju lite fler att se efter ;)

Annars blir det lugnt här ikväll. Ner och köpa något gott senare. Micke jobbar 9-02 idag, skolavslutning i Bjärred.


Mmm, en vanlig torsdag 😉

Hemma och käkar lunch inkl tårta från igår. Philip är hemma själv idag så tänkte att vi kunde käka tillsammans 😊

Trååååkigt väder 😞 Men men hoppas på bättre igen snart. Framför allt på söndag (Tosselilla) och fredag nästa vecka (midsommar)


💤💤


Balkongfika

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_51b89a479606ee6bd0d43579.jpg" class="image">


12/6


Avslutningsdag


För att fira 🎂


Just nu

Dammsugit och moppat golv, plockat undan osv. Tar det lugnt i soffan en stund. Ska vara i kyrkan kl 12 och den ligger här 5 min från oss :) Väldigt roligt att de har avslutningen i kyrkan. En tradition som jag är uppväxt med :)


Skolavslutning 😊

Idag slutar Philip klass 4 och börjar 5:an i augusti. Stor kille har han blivit 😊

Mormor kommer oxå och tittar sen efteråt firar vi lite.


Redan flip flop bränna 😉


På vår balkong


Vab igen...

Nu är det en hemsk hosta som håller Nova hemma från dagis. Hoppas hon är okej så vi kan gå på avslutningen imorgon.

Fint väder idag :) Vi har köpt glass och bakat kladdkakemuffins. Ska snart hänga lite tvätt och cykla och hämta lillebror kl 14. Nova får åka på min cykel, vill inte att hon ska anstränga sig.


Vita 49 kr & grå 99 kr 😊


Tosselilla med klassen 😊


💗💗


Från vår balkong

Man skymtar den vita Gamla kyrkan som vi gifte oss i och där Nova och Elli döptes :)




Matsäcks-plättar :)


Avslutning

Haft en lugn måndag idag, skönt :) Varit "ledig" i fem dagar och måndagar brukar vara hektiska. Inte som onsdagar men ändå.

Philip slutar skolan på onsdag och idag fick jag reda på att jag fått semester hela dagen, skönt :) Ett stressmoment mindre och det är ju positivt. Fått gjort mer idag. Inhandlat en grej till Philips lärare (är klassmamma) och hämtat Novas glasögon i Lund. Ordnat upp med klasskassan oxå som de ju delade med en annan klass förra året (2-3:a). Philip och hans klass ska till Tosselilla imorgon och får med sig sin del dit.

Sen har jag skrivit in all extra tid, frånvaro som vab och semester i självservice + reseräkning (kör med egen bil i jobbet). Skönt att få undan det! Bara Philips matsäck kvar idag men den gör vi tillsammans strax. Lägger Elli nu.

När Nova och jag var iväg köpte vi en tröja till Philip att ha på onsdag och ett par grå tygskor. Shortsen har han sedan innan. Jag älskar turkost :)

Fyndade ett par skor till Nova för 49 kr. Bild kommer!


Hittat ett mysigt hus på hemnet btw

Ligger perfekt till, nära byn men ändå bland ängar och åkrar men ja, mkt att göra vid som synes och inte så stort men vi behöver kanske inte så stort. Nästa ställe vi flyttar till ska vara där vi bor för alltid typ så det ska inte vara för stort heller....

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=hemnet&ObjektGID=OBJ6091_1273366066


13 dgr

13 arbetsdagar kvar (om jag får ledigt 12:e på skolavslutningen) De kommer gå fort har jag en aning om :) Mkt att göra tills dess och på jobb dessa veckor lär det vara fullt upp.

Känns lite konstigt att jag ska tillbaka till mitt andra jobb sen (hemtjänsten) Hade eg bara till 31 maj men så blev det förlängt till 31 aug. Så 3 v kvar när jag är tillbaka från semestern. Letar jobb som en tok då det schemat inte alls passar mig eller familjen. Dock saknar jag vissa på jobb mkt :) Ska till M snart som ska hjälpa mig med mitt hår som just nu har en 8 cm utväxt (!) Jag vägrar dock lägga 1200 kr på klipp och slingning. Sååå dyrt!


😊


Bonnabränna hör sommaren till 😉


Stora Harrie och tillbaka

2,5 timmar typ med barn som stannar och tittar på det mesta. Hämtade Nova på kalas och tänkte spara på bilen 😊


På väg mot fotbollskiosken 😊


Dunk dunk

Hoppas på att somna snart. Hade så ont i huvudet innan så jag sov/slumrade på soffan mellan 15-18.

Sen blev det godis och annat gott medan Micke stack ut och sprang. Han är duktig som fortsätter med att äta nyttigt och träna. Jag har gett upp 😉 Eller gett upp och gett upp. Jag kan inte lägga in den tid och engagemang det krävs just nu + att jag ser/märker ingen större skillnad. Äter vad/när jag vill och tar ngn runda då och då istället 😊

ÄNTLIGEN fått köksfönstret putsat nu ikväll och det var verkligen dags! Tänkte ta de andra imorgon eller nåt.

Hoppas på fint väder imorgon. Idag var inte lika bra som igår och i förrgår. Mera sånt väder tack 🌞🌞

23 dagar kvar tills vi åker!!!

Kolla bara!! LÄNGTAR!




Vilken dag!

Med ca 3 timmars sömn i bagaget har jag redan lagt mig denna fredagskväll 😊 Lika bra det för natten var ju lagom kul med en skrikandes Nova som klagade på ont i örat och klart hon hade ont 😞 Stackare!

Förutom trötthet som ändå på något konstigt sätt varit ok så har dagen varit bra. Fint väder ju och det gör hela min dag om det är sol! Jag fullkomligt ÄLSKAR solen men det gör väl de flesta 😊 Dagen började med att meddela jobb att jag inte kom. Sen lämnade Micke Elli på dagis och jag var hemma med Nova och Philip. Kl 10 fick vi en tid på VC och receptet tog lite tid eftersom vi ville ha tabletter istället för flytande. Har ni inte testat flytande kåvepenin och undrar vargar era ungar klöks, do it!! Den är VIDRIG. Så rätt glad att Nova kan svälja tabletter nu. Duktig tjej. Fick 250 mg tabletter så hon ska ha 2 åt gången och 3 ggr om dagen i 5 dagar.

Vid 11 lämnade vi Philip på avskedsfesten och precis när vi cyklat hem kom sms:et att receptet var klart men då tog vi vagnen och gick istället. Bor ca 5 min från Apoteket. Allt är nära i vår by 😊

Ringde dagis och sa att Elli skulle bli kvar till ca 15 (istället för 12.30 som är vår fredagstid) och de var ju måttligt roade men det är så det är ibland. För Novas (och Ellis) bästa. Hon behövde vila, inte flänga runt på cykel/gå för att hämta hem lillebror. Jag hämtar oftast innan mellis även om tiden är satt till 15/16.

Fått rejält med färg idag! Pressat på balkongen mellan varven.

Hämtade sen Philip vid 16 när Micke kommit hem osv. De hade haft ett riktigt bra party 😊

Ska kolla på något på play sen sova. Ingen träning för mig imorgon. Tur det för nyss kunnat gå normalt igen. Herregud....

För det mesta är jag rätt lugn och livet har liksom blivit mycket lättare de senaste året. Men skulle barnen bråka mycket med varandra och inte lyssna på mig i kombination med att jag är trött och har mycket att göra blir jag som hon här 😉





Novas tur...

Det kommer bli OP av polyp och ev rör i öronen. Öroninflammation idag igen. Exakt 3 v efter avslutad kur. Suck....


Vab...

Ska ringa VC nu kl 8. Vi är lite fundersamma över vår resa. 3 öroninflammationer med kort tid emellan. Tänk om hon får det där nere. Hur gör vi då. Medicin med oss kanske och öronproppar eller bör vi åka alls? Worst case scenario men man måste ju tänka på allt. Ska ta upp allt med läkaren idag.

Hon har skrikit halva natten och vi har inte sovit mkt. Gav henne en halv Ipren (hon väger inte riktigt 20 kg men några hg ifrån) och nu sover hon äntligen. Sååå ont hon haft 😞

Micke lämnar Elli på dagis nu.


Hals, öron...

Stackars Nova 😞 Tror hon fått öroninflammation igen. Det var inte alls länge sedan och blir typ 4:e i år... Nu borde det snart bli tal om rör. Isf kan de ta hennes polyp på samma gång. Det är sövningen som är värst tycker jag. Inte för egen del utan mer eftersom man står utanför, utan kontroll. När jag sövdes inför buk- och bröst OP var det som om de var klara på en sekund! Somna, vakna liksom. Vi får se hur det blir imorgon. Precis bokat med hennes kompis som skulle sova över fred-lörd oxå ett kalas på söndag hos just bästa kompisen. Håller tummarna!

Philip ska på avskedsparty imorgon kl 11-16. Hans klass splittras tyvärr helt så en av mammorna har verkligen tänkt till och ordnat denna fest 😊 Vi jobbar ju men han vet vägen, inte långt att cykla och liten present är inköpt. Alla har köpt något så alla får något med sig hem som minne.

Jag jobbar till kl 12 ca. Nova hänger nog med Micke till jobb om hon är ok och efter ev ett besök på VC.

Haft en bra dag annars. Solen har varit framme och det räcker nästan 😉 Kul på karnevalen. Det var lite loppis oxå och Nova fyndade klänningar för 10 kr och en docka för 5 kr bl a. Elli köpte bilar för 1 kr/st 😊. Mötte upp mamma, Robban och Riina med barn i tåget sen kom Gunnel med väninna och barnbarn i parken. Fått en del färg med!

Hem och satte mig på balkongen när Micke badade Elli så han inte skulle somna. Jag somnade till lite! Elliot var så trött när vi kom hem "Orkar mer, nej!" Han använder inte ordet "inte" utan säger en mening eller några ord oxå "nej" efter istället för "inte" 😉. Utan blöja hela dagen utan olyckor!! 💗💗

Alcudia juni 2012


Backakarnevalen 2013


Backakarnevalen 2013


Sleep over

Det har gått jättebra med Philip och hans kompis A 😊 Lättare än med "bara" mina 3 egna barn 😉 Nova har fått vara med oxå, "bara hon är tyst" 😉. Nu ska ev Novas kompis N sova över fred-lörd eller lörd-sönd.

Sen ska Nova på N:s kalas på söndag och då ska jag och en annan fotbollsförälder stå i kiosken på fotbollen.


Program 2013


Backakarnevalen 😊

Idag är det den årliga Backakarnevalen på Kirseberg. Det verkar bli fint väder 😊 Både jag och Micke har bott på Kirseberg men han är uppväxt där.

Blir lite tvätt idag. Tänkte att Elli skulle sova utan blöja men det var nog lite overkill 😉 Han är jätteduktig på dagarna med både kiss och bajs. Idag blir en utmaning eftersom vi ska på utflykt 😊

http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
http://www.w3.org/1999/xhtml">












Glass

Ville göra glass, som i reklamen på tv 😉


Plättar på G

Philips klasskompis A ska sova över här inatt. Första gången Philip har någon som sover över här så jag hoppas det går bra. Micke jobbar till kl 22 så det är jag och 4 ungar 😉

Nu blir det strax mellis här. Hämtade Elli kl 15 och nu sitter han och kollar bilar (cars) klipp på datorn 😉

Inga olyckor på dagis idag trots middagslur på 30 min utan blöja 😊


Here we go again :(

Halsfluss igen när jag var på VC igår men det visste jag ju. Hemma idag och imorgon. Känner mig redan bättre men FAN vad ont det gör att svälja. Igår var hemskt.

3:e gången detta året. Vill verkligen inte operera bort mandlarna. Det ska vara jättejobbigt efteråt :(


Luftpumpen

Verkar som det är ngt fel på luftpumpen på bilen. De har gjort en felsökning nu för ca 600 kr och sen går detta på 3500 nånting + arbete. Hmm... Denna jäkla bil har bara varit problem från början till slut. Tydligen så går bilen bra men är inte luftpumpen rätt inställd blir avgaserna fel.

Fått tid på VC 10.15. Tror det är halsfluss. Igen :(


Äntligen hemma

En lång arbetsdag är äntligen slut. Jag har träningsvärk i hela kroppen som inte är av denna värld. Alltså ärligt talat har jag aldrig haft så ont!! Sjukt! Mest i låren så trappor är PLÅGSAMT. Det är alltså efter kettlebellen ;) Sen blev det ingen TRX och där brukar jag stretcha ut.

Har ont i halsen oxå och hoppas verkligen att det INTE är halsfluss igen :( Sen en fet förkylningsblåsa nedanför framtänderna där nere! Fan vad de jäkla blåsorna gör ont...

Jag har iaf tjänat några extra slantar till semestern (bilen som ska in på verkstad imorgon, nån lampjävel som lyser IGEN...)


Sjuk

Kände mig lite konstig igår kväll när jag kom hem och jovisst var jag kass när jag vaknade! Sjukt ont i halsen och allmänt hängig :( Kul att veta att man då har över 14 timmar att jobba... Nu är det dock bara 2,5 timmar kvar :)

Imorgon jobb 7.30-11. Lagom :)

Elliot är SÅ duktig nu på pottan :)) Varit första gången utan på dagis :) Han bajsar t o m där :)


14,5 timmar...

... jobbar jag idag.


Jobb

14-21 jobbar jag idag med Sofie och Sophie 😊 Skönt att sluta nio istället för tio. Sen jobb 7.30-15 ca och 15-22 (!)

Var ute på en cykeltur idag.


Igår


Min fina dotter 💗


Sofia 1 år 🎁🎉

Kalaset var supertrevligt 🎁🎉 Fina och goda cupcakes och snälla barn som lekte fint 😊 Efter ett par timmar ville vi rasta barn och hundar men det slutade med ösregn!

Hem, byta om och äta en tidig middag. Känner mig helt off och orkeslös. Måste vara vädret och att jag lagt mig sent de senaste veckorna. Ikväll blir det tidigt (snart). Micke har jobbat 9-15 ca sen 18-02.

Jobbar extra 14-21 imorgon oxå TRX kl 11.

1 åringen och storebror Jakob 2 år och 2 mån i bakgrunden 😊


Efter gym/gympa 💗


Kettlebell, check!

Fan vad jobbigt idag! Nu är vi på väg till kusin med familj vars lilla Sofia ska firas 🎁🎉 Hon fyller 1 år på måndag.