Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Hals, öron...

Stackars Nova 😞 Tror hon fått öroninflammation igen. Det var inte alls länge sedan och blir typ 4:e i år... Nu borde det snart bli tal om rör. Isf kan de ta hennes polyp på samma gång. Det är sövningen som är värst tycker jag. Inte för egen del utan mer eftersom man står utanför, utan kontroll. När jag sövdes inför buk- och bröst OP var det som om de var klara på en sekund! Somna, vakna liksom. Vi får se hur det blir imorgon. Precis bokat med hennes kompis som skulle sova över fred-lörd oxå ett kalas på söndag hos just bästa kompisen. Håller tummarna!

Philip ska på avskedsparty imorgon kl 11-16. Hans klass splittras tyvärr helt så en av mammorna har verkligen tänkt till och ordnat denna fest 😊 Vi jobbar ju men han vet vägen, inte långt att cykla och liten present är inköpt. Alla har köpt något så alla får något med sig hem som minne.

Jag jobbar till kl 12 ca. Nova hänger nog med Micke till jobb om hon är ok och efter ev ett besök på VC.

Haft en bra dag annars. Solen har varit framme och det räcker nästan 😉 Kul på karnevalen. Det var lite loppis oxå och Nova fyndade klänningar för 10 kr och en docka för 5 kr bl a. Elli köpte bilar för 1 kr/st 😊. Mötte upp mamma, Robban och Riina med barn i tåget sen kom Gunnel med väninna och barnbarn i parken. Fått en del färg med!

Hem och satte mig på balkongen när Micke badade Elli så han inte skulle somna. Jag somnade till lite! Elliot var så trött när vi kom hem "Orkar mer, nej!" Han använder inte ordet "inte" utan säger en mening eller några ord oxå "nej" efter istället för "inte" 😉. Utan blöja hela dagen utan olyckor!! 💗💗

Alcudia juni 2012


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback