Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

4:e gången...

... på rätt kort tid. Börjar bli lite tröttsamt och man blir ju ledsen för Elliots skull. Jag skuldbelägger inte barnet för barn gör så ibland. Det var iaf samma barn alla gångerna och Elli är inte den enda drabbade. Elliot är då en kille som alltid varit bra på att ta för sig och kan säga till men han är väldigt snäll oxå och det kan ju hända vem som helst. Såg det först när vi kommit till ÖF efter dagis. Ringde Micke och skickade en bild. Han är bättre på att prata med dagis om sånt ;)

Vi hade en trevlig timme på ÖF :) De stänger ju 13.30 på fredagar. Lite målning hann vi med. Sen hem, käka och Philip hämtades. Åkte och lämnade Micke hos hand mormor, jag körde Phille till sin pappa och jag, Elli och Nova åkte inom ÖRS (min gamla ridklubb) och klappade lite hästar. Inga gamla godingar är ju kvar. Jo Folly Fox men hon var en nykomling på den tiden och såg nu att hon är född 1991 så inte jätteung. Tiden går skrämmande fort! Min Hubbe var ju född 1983 så long gone såklart (tyvärr) Vilken snäll häst 💗

Nova vill börja rida så vi får kolla upp det. Dyr historia (!) Efter stallet tittade vi oxå upp till barnens gamlamormor som snart fyller år :) Micke hade köpt med sig en blomma.

Hem och Micke stack till jobb. Vi har käkat plättar och ska ta disken om ungarna kan sluta slå ihjäl varandra. En fördel...

Har ni oxå fått brev från fk? Vi har 118 dagar kvar på Elli och Micke har 2,5 på Nova. Så i sommar kommer vi ha ledigt i 6 veckor tillsammans :) Om jobbet blir glada? Antagligen inte. Bryr jag mig? Svar nej ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback