Nyss: pw. Ca 5 km


Just nu


Det tog 7 v att läka...


Cool :)


Äntligen valt :)

Hämtas om ca 10 dagar :)


Sovmorgon på mors dag såklart 💗

GRATTIS alla fantastiska mammor idag på vår dag 🎁🎉


Filéfrossa på rådhuskällaren i Malmö ikväll 😊

I onsdags fick jag en inbjudan av min man till rådhuskällaren och ikväll var det dags för date 💗 Jag hittade en potatis formad som ett hjärta!

Snälla svärmor var barnvakt 😊

Supergod mat och vi rullade nästan hem!




Tyvärr förlust med 4-7


Match kl 10

Inte mer regn nu tack!!


Morgon 😊


Sover fortfarande 😮


Igår kväll 😊


Fina blommor jag fick igår av en kund :)


Ok att bli kallad hora?


Förkyld

Flög på en förkylning idag :( Hoppas den försvinner lika fort som den kom.

Jobb var ok. Torsdagar är en av mina bästa dagar, även tisdagar oxå fredagar när jag slutar 12 såklart 😉

Varit på utv samtal x 2 idag och det gick bra. Ett avslutningssamtal för Novas del och ett vanligt för Elliot. Båda sköter sig bra, inga problem.

Fick detta fina halsbandet av Nova idag. Hon var lite ledsen imorse när jag lämnade så gick hon in och började med detta halsbandet 😊


Sådär utsikt...

... men här är VARMT :))


Sol idag :))

Är dock ändå avis på Lotta som är på en grekisk ö as we speak!!


Detta måste jag göra

Lite sent nu men nästa år...


Skola & dagis

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_519cf062ddf2b36b5a17049a.jpg" class="image">


Novas nya nagellack (och jag tjuvtestar...)


Planering...


Sökes

Högst på Philips önskelista står just nu dessa skor 😊 Stl 37-38. Om någon råkar ha ett par ni inte behöver, hör av er 😉


Snyggt!

Någon som vet hur man gör? Detta har Novas kompis J:s mamma (från dagis) gjort och det är riktigt snyggt :)


Lugnt

Tar det lugnt här. Bara jag och Elli hemma. Philip cyklade precis till träningen och Micke och Nova är i Lödde på willys och storhandlar.

Stekt 2 kg kyckling innan. Slutade tidigt idag så hade lite tid över till att bl a handla lite sånt som jag äter och måste ha hemma. Egentligen är det "bara" ägg, kvarg, funlight, kyckling, frysta grönsaker, keso, minimjölk och snabbkaffe :) Köpte lax oxå häromdagen för att variera.

Kört två maskiner tvätt oxå + mina och Novas gympaskor samt rensat ur bland vantar, mössor mm i hallen. Blev inte mkt kvar kan jag säga, lite tunna vantar och mössor. Skönt med vår och sommar :))

Snart dags för slingor? ;)


På cykel idag!


Skam den som ger sig...


😮😮

Har väl drygt en timmes pw framför mig 😉


Inskolning på skola månd-onsd 💗


Läxläsning


På landet


Igår 💗

Var iväg i 5,5 timmar. Alltid lika kul att ses och att se kusinerna leka :) Synd vi inte hade bättre väder så vi kunde vara ute men men regnet behövs sägs det ;)

Varmare idag!!




Storkok & pw

Steker kyckling och kokar grönsaker. Gör rätt mkt så slipper man stå varje dag med det. Pw furulund och tillbaka innan på 4,4 km.


45 min TRX

Dagens träning: TRX. Lika jobbigt som kettlebell men på ett annat sätt.

Sov till 9 med Nova, najs :)

Nyss ätit lunch. Kyckling med grönsaker som vanligt ;)

Kör till sis i Sjöbo nu med Nova och Elli.


Runda 1 med runkeeper 😊


Fin natur har vi!


Powerwalk!


Ca 4 år sedan 💗

Idag har hon samma klänning, dock lite kort 😉


Idag

Mammas hus till höger på första bilden. Andra bilden är nere vid Klagshamn på väg till hamnen.


Klagshamn


På väg


Mot Malmö Arena!

Jag och Elli åker vidare till mormor som inte alls bor så långt därifrån. Vi tänkte åka ner till stranden och bara mysa i trädgården, kolla på mormors höns mm. Sånt som roar en lätthanterlig 3 åring :) För vår Elli är lätt att ha och göra med 💗

Tagit med mig mat så jag klarar mig 😉 Inte riskera att bli hungrig. Hungern är min värsta fiende! Det är då jag vräker i mig allt jag hittar och lite till...




So far so good :)


Mot gymmet!!


😊💗


Morgonkille och morgontjej 💗

Denna tjej har alltså väckt oss allt från 4 till 6 i ca 5 år SEN blev hon morgontrött 😉

Elli vaknade 5.54 imorse trots att jag la honom 21.30 istället för 19.30 men så sov han middag i 3 timmar (sjuk ju). Vi somnade om (jag iaf) till 6.45.


Vissa har det nog så...


Frukost :)

100 g kvarg med lite funlight, ett kokt ägg och snabbkaffe med två suketter och ca 1 dl minimjölk (nästan mjölk med kaffe 😉)


Helg :)

Skönt med ledigt nu två dagar :) Ja man vet ju aldrig om de ringer från jobb men jag jobbade ju i söndags fast pengar är ju pengar ;)

Mamma hjälpte oss idag med barnvakt + bil. Jättesnällt 💗 Allt löste sig till slut. Haft jobb, två läkarbesök och ett besök på vårdcentralen. Elli sov middag i tre (!) timmar och somnar nu precis. Perfekt för nu ska jag oxå sova och eftersom jag ska ta honom imorgon bitti blir det nog inte tidigare än 7 :)

Gymmet imorgon sen till syrran med Elliot förhoppningsvis. Micke och Nova ska till arenan för Eurovision genrepet kö 15. Vet ej om de tar tåg eller bil men om jag ska till syrran är jag i behov av bilen. Tåget går 5 min från oss och enda fram tror jag (Svågertorp?)

Idag har jag nog inte alls varit hungrig, tvärtom men lyckas inte komma upp i kalorimålet. Äter rätt mkt kvarg och det mättar massor samt kaffe fast det är bara för att det är gott :)

Cyklade en tur innan så 30 min cykling normal oxå gick mamma och jag furulund och tillbaka innan hon åkte hem så 30 min gång snabb.







Lånar mammas nya bil :)


På väg till sista kunden

Sen är det helg :)


Kokta ägg i kylen är ett måste :)

Snart dra till VC för check av min hand. Näääästan läkt nu. På onsdag är det 6 (!) veckor sedan. Skulle de sytt som jag sa? JA! Kanske de lärt sig något ;)

Cyklar första rundan för Micke är iväg med Elli hos audiologen nu 8.15. Sen kommer de hem så tar jag bilen. Han är inte i skick att gå på dagis så mamma kommer hit och Micke drar till jobb. Sen ska jag iväg med Philip på en grej vid 13.30 så mamma passar Elli. Hämtar Nova efter det. Hektiskt? Inte alls ;) Tur jag bara jobbar till 12 idag. Hade fan inte hunnit mer ;)




Hemma och sjuk tisd-fred :(


Igår morse med min nya klämma 💗

Som hon (såklart) blev av med på dagis men hittade igen idag.


Min fina syster 💗

(Googlade dig och hittade en Facebook bild 😉)


Dagens shape up

Jobb idag fram till 14.30 ca. Hämta Nova på dagis (Elli är ff hemma) och byta om. En runda på löpbandet samt köra axlar, bröst och lite ben.

Nu är Philip på fotbollen och vi har nyss ätit middag.

Denna veckan har varit TUFF på många sätt. Elli sjuk och strulig på natten = mindre sömn sen har jag varit slarvig och lagt mig sent. Prioriterat att gå en runda på kvällarna och sen dusch på det så blir det ju senare.

Det går bra annars med projekt deff. Kämpar på med motion och jag äter mest ägg, kvarg, kyckling, grönsaker och dricker enbart vatten eller kaffe med mjölk (ca 3-4 ggr per dag) Till frukost vid 6.30 äter jag ett kokt ägg och 100 g kvarg med kaffe och mjölk. Sen samma vid 9.30/10.00. Vid lunch ca kl 12.00/13.00 äter jag 100 g kyckling och grönsaker (wok eller sommargrönsaker) Kommer hem och dricker kaffe med mjölk. Är jag hungrig tar jag kvarg men oftast mättar kaffet bra. Detta vid ca 15.00/16.00. Sen middag vid 17.30/18.00, samma som lunch. Efter powerwalk 100 g kvarg ca kl 21.00/22.00. Till detta massor med vatten under hela dagen. Hungrig? Bara lite en stund innan frukost annars inte alls :)


Furulund och tillbaka 30 min


Ny affär

Konsum stängde 30 april och i lördags morse öppnade den nya affären: Matrebellen som är i samma koncern som citygross. Tycker priserna är desamma dock fast de har sitt eget märke på blöjor och tvättlappar som är rätt billigt.

Precis varit nere på netto och handlat lite glass, mest till Elli som har ont i halsen. De andra fick oxå men blev inte snällare för det ;) Mer intresserade av morötterna...

Föräldramöte på skolan Nova (och Philip) ska börja på ikväll och Micke kommer gå.


Storkok

Hemma igen. Micke har kört till jobb. Hej och hejdå!

Skyndat mig hela dagen känns det som.

Kör igång ett storkok med kyckling och grönsaker. Skulle haft wokgrönsaker men de var slut på netto. 100 g kyckling och 200 g grönsaker ca 160 kcal och det är HELT ok och mätt blir man. Perfekt lunch och middag :)

Elli har ju varit hemma idag och blir detsamma imorgon. Micke får ta det eftersom han har komptimmar och det har inte jag. Imorgon ska vi dessutom ha möte och käka med jobb i lödde.


45 min

Ute och gått i 45 min trots kasst väder. Inte ge sig :)

Jobb som vanligt sen hämta barn.

Igår blev en man rånad av en annan. Troligen drogpåverkad. Vi såg honom och reagerade på att han var maskerad och stirrade på oss. Efter några sekunder gick han efter oss och då drog vi! Snackade med polisen sen vid 22 när vi slutade och de skulle ringa men då sov jag. Ringde idag men deras växel är inte den snabbaste...

Nu blir det dusch. Elli hemma med Micke imorgon för han är inte helt ok. När jag har tryckt ihop dagen till 13.30 drar han till jobb.


På jobb


Svårt att...

... komma upp i kalorimålet tycker jag. Alltså av rätt mat. Blivit en hel del träning i helgen. Än känns det bra :) Visst, lite sugen på bröd, pasta mm men nej jag ska inte ;)

Jobbar nu fram till kl 22. Nog lugnare här än hemma...

En brutal träningsvärk från igår och värre lär det vara imorgon. TRX-passet var grymt och fick sträckt ut ordentligt. Bara jag och instruktören *lyx* :) Kan bero på att det är kl 11. Lite mitt i om man ska göra något.

Käkade efter passet och cyklade med kidsen till furulundsskogen och lekplatsen där.




Fortsättning

Kettlebell igår och TRX idag kl 11. Ätit min havregrynsgröt och druckit mitt kaffe. Inte riktigt kommit upp i rätt kalorimängd som är 1251 per dag. Hade ju lätt kunnat trycka kakor och godis men det är inte riktigt de kalorierna jag är ute efter. Inte ätit kolhydrater mer än gröten på morgnarna sen mest kyckling, grönsaker, kvarg, keso etc.

Jobba extra 15-22 idag.


Hittade en till...

... sjukt bra motivationsbild! Precis lagom till höger. Vad tycker ni?


Gymmet idag :)


Greetings to France 💗


Pärlor :)


2 år sedan

Idag för 2 år sedan gjorde jag min OP (eller det var ju två) Är fortfarande nöjd fast jag gått upp ca 4-5 kg sedan dess. Ärren helt ok oxå. Något av det bästa jag gjort :)

Bilder från nyss.


Tänker...

... på den lille pojken på 2 år som glömdes i en bil i Eslöv. Ett samhälle lite större än vårt ca 20 min härifrån. Mina tankar går hela tiden till framför allt honom men även till hans familj. Så fruktansvärt tragiskt :(( Jag vet inte om det hade kunnat hända vem som helst men det är möjligt. Att vara så stressad/tankspridd borde inte få varken tillåtas eller vara möjligt...

Stackare :(


Hittills idag...

... och jag är inte hungrig. Längre. Var rätt så innan middagen men den var fettsnål (kassler och sommargrönsaker i ugn). Nu dricker jag kaffe vilket mättar en hel del :)

Städat och plockat lite. Totalvägrar att städa, tvätta mm på helgen när jag gör det i jobbet 5 dagar per vecka. Denna blir iofs 4 dagar. Blev inget jobb igår men ska jobba söndag 15-22. Micke jobbar i helgen, 18-02 fredag och lördag som vanligt.

På måndag ska vi kolla på ett hus. Mest för att det är kul men visst har vi tankarna åt det hållet. Ett eget hus :) Flytta för sista gången! Iaf innan "hemmet" när man är "80 och många" som en av mina jag var hos idag fyller på söndag ;)

S från jobb kommer strax hit och ska köpa Novas 16" rosa cykel :)

Fick nyss sms att jag fått plats på kettlebellen imorgon :) Inte tränat det (knappt något annat heller) på ca en månad pga handen men nu känns det ok. Taggad!! Både jag och Micke kör kcal underskott nu och deffar! Kul med två monster med dåligt humör haha. En fas som går över men det är inte upplyftande att ligga kcal minus...


Första turen :)


Cykeltur med fika vid ån :)


2 av mina motivationsbilder :)

Börjar imorgon :)


Spel


Ledig

Philip är ledig från skolan nu resten av veckan verkar det som. Imorse hjälpte han mig handla på Ica sen cyklade han hem igen. Inte hört något från hemtjänsten än så jag är nog ledig imorgon :) Sen fredag slutar jag ca 12 så det blir inte så länge Philip är hemma själv.

Nova fint flätad igår på dagis av A :) Måste lära mig det.






Så fint träd på jobb!


VC igen...

Öroninflammation igen för Novas del... Stackaren sover just nu. Philips läkarbesök i eftermiddag blev inställt och det var nog tur i oturen eftersom hon hade klagat och varit ledsen idag. Hämtade redan 12.45 (min korta tisdag idag) och ringde VC innan dess. De ringde upp när jag var på dagis, sen återkom de med en tid 13.30. Ny penicillin i 10 dagar. Imorgon får vi se om det blir dagis eller inte.

Mellisdags här nu :)


Söndags

Det blev en cykel till Micke oxå, 300 kr i furulund. Som hittat! Novas kostade 400 btw, oxå ett riktigt bra pris! Cyklade ner till ån en tur och Nova gillade cykeln jättemycket. Haft en mysig dag med Elliot. Ibland är det riktigt najs att lägga all tid och energi på ett barn :)

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_5186a14e9606ee602d79aeac.jpg" class="image">


Marknad och nya cyklar 😊

Idag var det upp 6.40 ca med Elli. Lite lugnt på morgonen. Micke stack och tränade och jag tvättade håret.

Novas bästa kompis N ville att hon skulle komma och leka så de hämtade henne strax innan 11. När vi andra var klara körde vi till bonnamarknaden i Staffanstorp. Hade kollat upp lite cyklar till Nova och eftersom det blev strul med första tog vi andra jag hittade. En riktigt fin vit/blå 20" logan cykel 😊

Provcyklat och nu blir det pizza!


Söndag


Hmm

Nu drar jag snart hem!


Jobb 7-15


Före & efter 😊


Såå skönt väder idag!

Äntligen fått träffa Evelina och alla barnen 😊 Det skulle vi ju gjort för länge sedan! Hittade en lekplats och var där ett tag sen gick vi hem till oss och drack kaffe 😊 Söta Nellie och stolta storebröderna Lucas och Simon är så fina! Hoppas nu vi ses snart igen!

Fick ett samtal innan så nu ska jag jobba 7-15 imorgon!

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_5183d5d9e087c3316ac914d9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_5183d5d9e087c3316ac914d9.jpg" class="image">


Söka jobb ikväll? Ja!

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_5183cecde087c331376dbbb0.jpg" class="image">


Lek


Lek


Lekan i Bjärred

Det blev ingen mjukglass utan lunch på subway i lödde sen center syd och slutligen lekplatsen i Bjärred 😊

Nu är jag på jobb till kl 22 så drygt två timmar kvar. Snabbdusch när jag kommer hem sen direkt lägga mig. Börjar 7.30 imorgon.


På väg till Bjärred...

... för att käka mjukglass, gå en runda på stranden och besöka en lekplats.

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_5180e0b99606ee315fe7501b.jpg" class="image">


Bygger 😊

Elli sov till kl 7! Tjohoo 😊 Länge för att vara honom och sovmorgon för mig oxå. Han la sig nio igår men det brukar inte funka. Ibland har man tur 😊

Här en bild tagen nyss i nya tröjan från morfar och Amelie i Frankrike 😊

Idag har vi inte många planer. Handla lite mat mm sen jobba 15-22.