Ikväll



Fick ett infall ikväll och åkte till Ikea för deras julbord. Vi tog med oss Mickes mormor som älskade det 😊. Jag tänker ibland på hur det hade varit om min mormor och morfar levt. De dog -96 resp -89 :(










Dagens ridning 🐴





PW



Hängt tvätt nyss. Skönt, slipper jag tänka på det resten av helgen förhoppningsvis. Skriver så eftersom Elliot är sisådär. Inte magsjuk då utan förkyld och hade lite feber tidigare. Han spyr alltid när han får hög feber :( Stackare!

Var ute på en 40 min PW innan ikväll. Skönt att komma igång igen. Mår bättre när jag rör på mig regelbundet. Så är det nog med alla.

Somnade på soffan tidigare ikväll så lär kanske inte somna på ett tag. Oxå är min sovmorgon på söndag, typiskt! Fast känner mig rätt trött ändå.

Ridning imorgon kl 13 :) Roligt ska det bli. Kommer avboka söndagen då Micke ev har andra planer för barnen (tropikariet i hbg). Jag jobbar 15-22 så hinner inte med. Jag vill helst sova till 8/8.30 på mina sovmorgnar :) Det räcker absolut, annars blir det skallebank hela dagen...

Vår mysiga lampa :)




Jag & mina 3 💗igår




Man tager vad man haver 😉




Morgon




Spel



Nya spelet FIFA 14 (specialutgåva med två spel) spelas för fullt ⚽️👍. Philip fick även ett Real Madrid bäddset av Nova, lite kalsonger, choklad och sen resan till Helsingör som en upplevelsegrej. Roligare att göra någonting istället för att bara ösa presenter över dem. Eller vad tycker ni?? Samma till jul. Vi kommer ha en summa som blir lika till alla tre och sen hittar vi på något tillsammans 💗





Dk

Blåsigt värre idag! Speciellt där jag och Philip var idag, dvs på båten Helsingborg-Helsingör 😊 Vi har haft en supertrevlig dag, verkligen! Bara varit, jag jag och min store son. Ska snart köra honom till Oxie.






Grattis Philip 💕💕

Min store pojke blir hela 11 år idag 💕🎁🎂⚽️




Läxa...



... sen dusch. Nova och Elliot sover och snart vi med. Får se om jag jobbar eller det blir vab imorgon. Fick vabba 13.30-16 på mötet idag eftersom Micke var tvungen att sticka till jobb då. Men är hon inte frisk så är det inte mycket att göra. 

Bara 2 dagar till Philips födelsedag 🎉🎁











Just nu 💗





Tjuvstartat





Busy saturday





Skönt att vara hemma igen 😊 Dagen har verkligen gått i ett!

Tyvärr blev det förlust med 0-3 mot Burlövs FC för Harrie FF:s del. Tråkigt men killarna kämpade på bra. De mötte ett duktigt lag. ⚽️

Givetvis blev ridningen en SUCCÉ! What else liksom 😉 Novas ponny för timmen heter Saga. 🐴

Vi får se om det blir en tur imorgon oxå, det finns lediga platser 😉




Promenad

En tur till netto tidigare idag. Elliot är förkyld och hade nyss vaknat, annars åket han helst INTE vagn ofta 😉





Jag & barnen

Ikväll är det bara jag och barnen hemma. Micke är ute med jobb och vi kollar på tv. Vår julfest på jobb är ikväll men jag kände ingen större lust att gå.

Efter ÖF idag hämtade vi Nova sen hem och fixa, hänga tvätt mm.

Imorgon har vi fullt upp med fotbollsmatch och ridlektion 😊







Ledig fredag 👍

Idag blir det ÖF kl 9 ca. Micke lämnar Nova och Philip i skolan nu sen ska han handla mat. 

Mamma kommer hit lite senare och fikar mm.

Klä på kalsongkungen snart 😉 Köpte ljus till vår nya lampa, lila såklart 👍

Nu blir det en dusch sen iväg 😊

Ha en underbar fredag alla!








Slut

Helt slut men har halva dagen kvar att jobba! Hemma och har rast en timme.




Update




 har även jag uppdaterat min iPhone. Bättre sent än aldrig som jag brukar säga! Min mobil var verkligen FULL med bilder och videos så det var på tiden. Kunde inte ens uppdatera den innan och ibland gick det inte att ta bilder.

Jobb 7-15 idag sen hämta barn. Var bara 3 grader imorse *brrr*. Nu börjar kanske vintern. 

Philip hade träning 17-18.30 som vanligt. Lämnade och hämtade honom. Det är verkligen TOPPEN att ha en extra bil till detta.

Imorgon är tråkig, jobbar 8-21 :(



Här & där

Det var ju skit att Sverige förlorade. Ronaldo ÄR duktig, det måste erkännas! 

Jobbade till kl 22 ikväll. Halvt om halvt stressigt stundtals. Jobb 7-15 imorgon *snark*.

Funderar på att ha kalas för Philip 7: december. Annars nu till helgen men det känns inte riktigt som vi är ute i god tid. Jag jobbar till 13 den 7:e och den 8:e 8-21. Två helger efter det är det nästan julafton! Vi får se helt enkelt.

Lyckades få tag i ett ridpass till Nova nu på lördag och ser i fotbollskalendern att det är match samma dag och samma tid. Dock hade inte Philip blivit kallad än. MEN, någon timme senare kommer det ett mail med inbjudan till match (!) Såklart! Gick nyss in och kollade om det fanns fler ridpass och JA, två timmar efter matchen startar så det hinner vi. Men jag vet, man kan inte vara både här och där på allt! Nova blev helt överlycklig när jag berättade att det blir nu på lördag oxå 💗

Buzzador

Så kom mitt paket igår från buzzador med massor av produkter från vanish!





Säng

Glömde skriva om bilden i förra inlägget. Köpte en "koja" till Elliots säng på Ikea när vi var där 😊 

Bokat ridpass till Nova på kummingården i oxie. Ska kolla om det blir ledigt nu till helgen oxå. Hon blev SUPERGLAD!! 💗






Igår...




... förvandlades Elliot till spiderman på ÖF. Jag slutade kl 13 och spenderade eftermiddagen där. Vi var sen hemma efter 16. 

Utvecklingssamtal med Nova kl 17 men det gick Micke på. 

Middag och läxläsning efter det.

Idag har Philip NO-prov om skelettet, muskler, celler och huden. Nu kan t o m JAG det utantill 😉

Idag börjar jag kl 15 och ska lämna Elliot senare på dagis.

Välkommen tillbaka till jobb 😉




Rosegarden



Igår åt vi lunch på Rosegarden i Malmö. Det gick ÖVER förväntan med barnen och maten är ju underbar som vanligt 👍

Efteråt blev det en tur till Emporia och där var det verkligen packat med folk!

I fredags var vi på Ikea och vi fick nya lampor! Hade en till köket på vinden så kändes onödigt att köps en ny. Till vardagsrummet blev det en fin "krona". Philip fick en rislampa på sitt rum. 





Busy day 😊

Idag var vi först på vellingeblomman efter att vi lämnat Nova och Philip i skolan. Det var en väldigt omtyckt utflykt 😊 MYCKET att titta på, speciellt nu när de har julutställningen! Snabbfika och lite sena till skolan. 

Hem och äta lunch. Vid 13 körde vi mot museerna i Malmö. Även det ett poppis ställe. Synd bara att de renoverar i delen där djuren är men sjöfartsmuseet var som vanligt och där är kul. 

Körde hem vid 17 och sen blev det pizza till mat eftersom det blev så sent. Nova och Elliot gjorde chokladbollar och bjöd på 😊

Läxläsning och sen var även denna dagen slut.

Imorgon ska jag och Micke iväg en sväng sen blir det Ikea när vi hämtat Nova. Lär äta köttbullar och jag ska spana efter en tavla. Sen lampor som min pappa och Amelie tycker vi saknar 😉 Alltså vi har inga taklampor i köket och vardagsrummet (inte i sovrummet heller...) Så vi har det rätt mörkt mao!







Tummen upp




Precis hämtat Philip från fotbollen. Han älskade maten som just nu avnjutes. "Skitgod mat!" 😉

Varit på ÖF i eftermiddags. Var kul enda tills vi skulle gå då Nova fick världens utbrott eftersom hon inte fick ta med sig sin ej torra målning. Jäklar vad hon skrek och sparkade hela vägen hem i bilen... 

Besök hos skolsköterskan i förmiddags. Allt bra! 20,4 kg och 120,5 cm. Långsmal 😉

Det var drop in på Novas fritids fast det var ju vara att glömma pga utbrottet. Synd.



Arrival

Nu har min pappa och Amelie kommit hem till oss 😊 Det var strax efter kl 23 så ca en timme innan planerat. Vi drack te och pratade om lite allt möjligt. Det är lustigt, vi ses inte på över ett år men när vi väl börjar prata så känns det som igår. Nästan iaf 😊

Well, nu är det dags att sova. Elliot lär vakna ca 5.30 och har jag tur kan jag slumra på soffan till 6.30. Morfar och Amelie ville med och lämna Philip och Nova i skolan imorgon bitti 😊

Besök 😊

Idag var jag och Elliot först hemma på förmiddagen. Jag fick fixat med disk, tvätt och städat nedervåningen. Mamma kom hit en sväng och vi fikade och tog en promenad till mitt jobb (glömt mitt paraply där...)

Strax innan kl 13 hämtade vi Nova som had förlängd skoldag pga en föreställning. Vid 13 skulle vi vara på Ellis granndagis för att se en clown uppträda. De har cirkus som tema på dagis just nu och lediga barn var välkomna tillsammans med föräldrar. 

Efter det gick vi ca 50 meter till ÖF och stannade där till 16.

Hem och ta det lugnt en stund sen laga mat: spagetti och köttfärssås.

Fick sen ett sms från Amelie, min pappas fru om det var ok att de kommer redan ikväll, runt midnatt. Såklart 😊 Barnen blev överglada! Dock lär de inte orka/kunna hålla sig vakna tills dess 😊 Nova och Philip har dessutom skola imorgon. 

nu slappar vi lite sen ska jag färdigställa Novas rum som de kommer låna i en vecka. Ska till netto oxå och köpa värmeljus. De är SLUT här hemma 😮




Hemskt

Mina tankar går till Tacloban och Filippinerna idag. Så mycket är förstört och tiotusentals har dött :(


bild från svd.se

6 år x 2

Idag är det 6 år sen vår dotter döptes och ni som var där vet att vi även gifte oss då 😊 Grattis till oss 🎁



Nostalgi 💗





LEDIG!!

Detta firar Elliot med att väcka mig kl 5.15. OMG liksom! Gjorde som jag brukar, tog mitt täcke och la mig på soffan. Vid 7 ville dock inte Elliot kolla på netflix mer utan ha ägg 😉 7 är rätt ok även om jag jobbade till 22 igår och inte somnade förrän vid tolv. 

Nu jobbar jag inte förrän måndag 18/11 7-13. Skönt 😊

Fars dag idag och barnen var nyss inne och grattade Micke 🎉 Han fick en t-shirt, strumpor och ett örngott 😊

Vi ska köpa något till min pappa oxh Amelie oxå. De kommer på tisdag så nu är det väldigt snart 😄

Regnet öser ner och har gjort hela morgonen. Tur Philip har inomhus fotboll ikväll. 

Bet ner mina naglar igår kväll. Usch, gör det ibland. Nu får de växa ut igen...





Ledig 8 dagar 😊

Jobbar sista kvällen nu sen har jag tagit ledigt mina 3 dagar nästa vecka vilket ger mig 8 dagars ledighet 😉 Min pappa och hans fru Amelie kommer till oss på tisdag och stannar en vecka sen en vecka hos min syster med familj.

Kalas för min moster idag och det var jättekul att träffa alla! Grattis igen moster 🎉🎁

Grattis 🎁🎉

Stort grattis till min moster som fyller hela 70 år idag 🎁🎉🎂😊💕




Badvakt 😊

Här sitter jag och är badvakt. Det händer typ aldrig att Philip och Elliot (aldrig med Nova) badar tillsammans. Philip börjar ju bli rätt stor men det är kul att se att de ändå kan leka och ha kul ihop 😊

Var SÅ trött innan så jag somnade på soffan... Ska lägga mig tidigt tänkte jag, dvs inte efter kl 21!

Micke är sjuk och gick hem från jobb idag så imorgon är det jag som lämnar alla 3 innan jobb kl 8. Passar rätt bra när jag börjar 8 men sämre när jag börjar kl 7.







Jobb

Igår ringde mamma på morgonen och frågade om hon kunde följa med till ÖF, det var kul 😊 Onsdagar är en lite lugnare dag eftersom många 15-timmars barn är på dagis då. Måndagar och fredagar är det mer livat 😉 Vi fikade, lekte mm och sen hämtade vi Nova 11.45 som vanligt. 

 Mellis sen vid 14.30 när mormor åkte hem. Middag blev korv stroganoff med ris. Lite gott till tv:n på kvällen till Novas stora glädje 😉

Idag är det dags att jobba lite (7-13) sen utv samtal med Elli på dagis. Var på Philips i tisdags.

Imorgon kväll ska Philip på halloween-fest på kvällen. Jag jobbar hela dagen (8-21) så har iaf möjlighet att hämta honom efter. Jobb sen 15-22 på lördag men fira Gunnel innan som fyller 70 år imorgon 🎁🎉

iPhone




Philip har fått en ny mobil 😊 Han är överlycklig! Micke köpte den av sin kompis och kollega D i helgen. Så nu har han en fungerande iPhone 4 👍

Elliot somnade framför datorn innan 💤 Han har varit lite trött idag och visat humör (!) Han är annars alltid så snäll. Hoppas han inte börjar bli sjuk...

ÖF var trevligt idag 😊 Pysslade och pusslade mest. Träffade en gammal granne så vi pratade lite. Hoppas kunna hitta något där snart och flytta tillbaka!






Fan

Är inte en byrå lite liten plats för alla sina kläder?? Eller är det bara jag??

Nu rensar jag ut mer än hälften iaf. Kläder jag ändå inte använder och fyndat lite höstnytt :)





Små flickor kan inte skala ägg?

Elliot säger SÅ roliga och sjuka saker ibland. För ett tag sedan när han skulle skala sitt ägg sa han "små flickor kan inte skala ägg!" Va??!! Haha 😉 Idag sa han samma, kanske mest för att jag skrattade som besatt. Efter ett tag sa han "Nu räcker det mamma, sluta skratta nu. Små flickor kan inte skala ägg. Det ÄR så!" Okej 😊


Lugnt

En timme innan vi åker och hämtar Nova i skolan. Ska hämta ett paket innan oxå. Regnet (och haglet!!) öser ner annars hade vi tänkt gå och hämta paketet. 

Vi ligger i soffan och slappar 💕




En ledig måndag...

... börjar vi med kaffe och bad 😊 Vi tar ÖF efter 12 idag så Nova kan följa med. De har öppet till 16 på måndagar. 

Snart snart kommer min pappa och Amelie hit 😄 Jag jobbar torsd-lörd denna veckan sen ledig i hela 8 dagar!!

Philip var målvakt på träningen igår kväll ⚽






En cykeltur till ån




Snart hem

Nu är det snart färdigjobbat för idag. Ganska trött efter att ha slutat kl 22 igår. Jobb 7-15 imorgon oxå sen väntar 3 dagars ledighet :)




Trött öga idag...




Fredagsmys 💕






November

Redan november! Vädret är helt ok måste jag säga 😊 Månaden Philip fyller år och och vi kommer allt närmare jul 🎅 

Nova och jag ska lämna Elliot på dagis kl 11 sen ska vi göra en pumpalykta (bättre sent än aldrig) och efter det lite mys innan hon hänger med mig på jobb.

Kanske dags att klä på Elliot nu, han springer runt i kalsonger 😉

Nackspärr från helvetet så det blir Ipren + voltaren hela dagen och vetekudden om jag hittar den...




Igår 😊🎃👻