Natt

Nu ska jag sova men bara några snabba bilder från innan idag först =) Nova gillar att dra babysittern efter sig i gåstolen haha!


TATUERING!!

PÅ SÖNDAG KL 16 är det dags för min tatuering! Ringde Veronika som jag jobbat med i hemtjänsten för några år sen och som dessutom tatuerade in Philips namn på min rygg i november 2005. Det visar sig att hon flyttat till Furulund, sjuuukt vad världen är liten! Så har hon sin studio där hemma! Det blir typ: NOVA 07-08-10

COOOOLT haha! Nu blev jag glaaaad =)

Så här såg det ut hos mig 15.56 idag:


Bilen

Blir ingen ny bil för mig, inte just nu iallafall! Det är såklart positivt men bättre att det händer när man har pengar än inte liksom. Vi kommer ju ändå använda pengarna till att sänka ett annat lån rätt rejält så det känns ju bra. Det kostade 200 kr idag. Det finns tydligen nån återställningsknapp till bensinpumpen men man vet ju inte hur länge det håller eller om/när det händer igen. Sen svetsade de fast motorhuven. Inte så att den inte går att öppna men gångjärnet blev svetsat.  Jag frågade om service och så, han på verstan tyckte bara jag skulle tanka, kolla olja och köra på. Bilen har ju 20 år på nacken, inget man lägger ner summor på. Jag håller med =) Fan va najs, jag har bil igen! Ska ju jobba nu torsd, fred, lörd och sönd så behöver den verkligen.

Fikan blev lyckad! Tack Alex =) Alltid trevligt som vanligt! Synd Philip var dålig, han har lite feber, ont i halsen och hosta. Somnade i bilen så bar in honom i sängen. Nova somnade med så nu ligger hon i sin vagn i hallen. Det är konstigt hur allt ena stunden kan vara totalt koas för att i nästa vara helt lugnt....Men det är väl så det är med barn =)

Philip ska hämtas av sin pappa i Lomma vid 16.50 och stanna hos dem till söndag. Röda dagar innebär att han kan vara mer hos sin pappa och det är ju bra nu när han bara är där på helgerna. Snart får han syskon där med.

Just ja, nu när vi gick och skulle hämta bilen så frågade han mig plötsligt: "Men mamma, hur kommer bebisarna IN i magen?!" Ja hur gör de det?! haha =) Fast innan jag hann svara kom han med en egen teori. Nämligen som vid kejsarsnitt (för det vet han hur det går till) men tvärtom. "Doktorn bara skär upp magen och stoppar in barnet sen kommer det ut igen" (hehe)  Sen förklarade jag så gott det gick att har man tur och när två personer älskar varandra kan det bli en bebis i magen. Det är inte alltid så lätt att svara på frågor men jag tror det är viktigt med ett svar.

Nu ska jag kolla upp det där med tatueringen =)

See you!

Valborgsmässoafton

Då var det valborg idag. Inte för att det är något vi "firar" direkt men det hade varit kul att hitta nåt majbål att gå till. Philip hade tyckt det var skoj att kolla på elden.

Kollar ny bil....är inne på sån vi har på jobb. Inte en snygg bil men den e praktisk och rymlig. Toyota Yaris är det men de är ganska dyra. Sen finns det Hyundai Atos som är i samma stilmen billigare. Japanese som japanese liksom.

Philip stannar hemma från dagis idag, ont i halsen och hosta säger han. Han får hänga med mig, Alex och barnen och fika. Hon tar med deras syskonvagn så kan Liam och Nova åka där. Tänkte se om vi hittar Spiderman saker. Tror mig ha sett det på KappAhl.

Micke sover, han ska jobba till 2-3 inatt. Tråkigt att vara hemma själv ikväll men så har jag bara Nova hemma. Ska se om inte Philips pappa kan hämta honom nu när jag är billös...

Nu ska vi göra oss iordning här.


Snart natt

Nu ska vi snart lägga oss, jobbat till 23. Bilen startade inte när jag och Nova skulle hem från skolan =( Min snälla lärare bogserade min bil till verkstan. De trodde det var bensinpumpen, lät dyrt. Han som jobbar sa att det är nog inte lönt på en sån gammal bil. Ett gångjärn till motorhuven small oxå, svårt att svetsa....

Jobbet var lugnt men man är ganska slut i huvudet nu, hoppas det blir en bra natt.

Vet inte hur morgondagen blir nu iom att vi inte har bil...Kanske tar oss till nåt majbål närmare. Får se.

Skönt väder idag iallafall. När jag hämtat Philip var vi i trädgården en stund.


Imorron på förmiddagen blir det fika med Alex på Nova =)) Längtat hihi!


Tisdag

Idag är det skola på schemat, inte förrän i eftermiddag men det känns som man får planera dagen efter det. Vill helst att Nova ska sova i vagnen när vi är där. Enklast så liksom =)

Ska försöka boka tid till frissan idag, inte klippt mig sen november herregud. Håret har blivit rätt långt. Ska väl bara klippa lite grann och sen vill jag bli ljusare. Slingor tänkte jag om det går på detta fågelbo haha!

Philip hittade sin bortttappade bebisgorilla. Han fick ju den igår så nu har den spenderat en natt i trädgården....

Mickes tatuering blev ascool!! Så står det Nova oxå....så fint!! Jag vill med =) Funderar på revbenen igen...hmm svårt att bestämma ställe. Men jag tror underarmen ändå.

Later


Bilder

Måste ju visa nya klänningen Nova fick idag =) Och min spelgalne son!


Kväll

Hade tänkt lägga mig tidigt ikväll men jag vill ju se tatueringen när min käre make kommer hem!! Den kommer bli så jäkla häftig =)

Imorron ska jag jobba 18-23, rätt ok att komma in sådär halvt genom kvällen. Det enda struet är om det blir övertid, då blir det väldigt sent eller om man börjar 7 dagen efter. Men det är väl tur att man är ung som jag brukar säga ;-) Shit jag blir snart 27.....kommer ihåg när jag var 18 och tyckte att de som var 24 var "gamla" mohaha!

Varit ute i trädgården en del. Den skulle behöva lite omsorg men palla liksom. Vi kommer väl städa den och åtgärda lite småsaker men inget major innan flytten.

Imorron är det skola för moi 13.40-15.10 som vanligt. Hoppas proven är rättade. Sen vill jag ha mitt betyg ;-)

Nu är det slappt en kvart sen ska Nova läggas, hur det nu går eftersom hon sov en stund innan. Hon var bara såååå gnällig så det behövdes.

Phille spelar Simpsons på xbox.

Haj for now!

Shopping

Hittade lite mer grejor idag =) I love to shop! Inte bara handla (eller jo) utan när man hittar något man verkligen behöver och vill ha och som passar perfekt! Då är det liksom extra skoj.

Kom in till Malmö runt 11. Parkerade i Hansa Garaget (som vi sen knappt kom ur) Gick runt lite vid Lilla Torg och gågatan. Hamnade sen inne på Hansa. Hittade jeans på Vero Moda. Jo jag köpte ju ett par igår men dessa var en helt annan modell och färg. Ljusa som passar bra på sommaren, aningen smala ner till för min smak men så slipper man ju snubbla på allt haha. 27/34, antar att jag typ är nere i min gamla storlek igen =) Hade de varit en millimeter kortare hade de varit för korta. Sen hör och häpna hittade jag en bikini, jag som har SÅNA problem med det! Inte underdelen dåjag tänker på. På första försöket med två ungar med mig, helt sjukt men glad är jag. Sommaren räddad typ, nu ska jag bara jobba på kroppen så jag vågar visa mig!

Philip hittade två gorillor i leksaksaffären på Hansa, en stor och en unge =) Han ÄLSKAR gorillor säger han hehe!

Satt sen i solen på Gustav och käkade mackor vi köpt. Philip ville leka i fontänen hela tiden men med tanke på hur skitt där är så nejtack + att en hemlös tvättade sina fötter dår =( Latte på Espresso House sen!

Nova har varit halvkinkig idag eller hel beror på hur man ser det. Natten har varit ett HELVETE, jobbigaste på länge och då har vi ändå tyckt att hon börjar bli bättre nu. Gick knappt att få i henne gröt nu på eftermiddaggen. Micke kom precis hem så han försöker få henne att sova en stund. Sen ska han till Höör och tatuera sig vid 19 ju. Jag vill med!! Hoppas jag hinner göra i maj så den är läkt till 2 juni då jag börjar jobba.

Handpenningspengarna har kommit nu.....skulle haft dem för längesen men ni vet ju hur mäklare är! Så det känns bra med tanke på allt som kostar. Jag kommer ha en månads innestående lön, en månads dubbla boendekostnader, hunden ska kastreras 5 maj mm mm. Hoppas allt löser sig, längtar tills vi ska flytta =)

Skriver mer sen om inte kvällen blir jobbig. Micke kommer ju vara borta ett par timmar!

Photos from today:


Söndag

Blev inget skrivande igår men vad ska jag säga till mitt försvar? Antar att jag har ett liv oxå ;-) Jobbat fred,lörd och idag och kom inte in på bloggen igår på jobb. De datorerna borde ju huttas genom fönstret eller nåt. Seriöst! Man kan bli smått irriterad för mindre. Jaja....nästa gång jag ska jobba är på torsd kväll.

Var på Center Syd idag efter jobb och smällde lite pengar. Jag hittade jeans, en kortärmad skjorta, mjukisbrallor och lite på h&m. Gubben hittade oxå en del på New Yorker. Sen en del till Nova. Philip fick mycket i fredags då vi var på Spiderman runda =)

Imorgon ska Micke påbörja sin mycker efterläntade tatuering. Börjar 19 så han blir nog borta hela kvällen. Den ska täcka hela vänsta armen.

Nova är lite bättre nu både med förkylningen och hostan, skönt =)

Philipkom hem från sin pappa idag. Det är konstigt hur mycket man saknar honom, han är ju nu "bara" borta helger. Innan var det hela veckor.

Snart läggdags, vi ska bara kolla klart "La Ink" =)


Äntligen klar

Nu har jag mailat min lärare! Äntligen! Det tog ju bara 4 timmar typ, men jag har ju liksom inte fått sitta ostört så inte så konstigt. Hoppas han blir nöjd nu så jag kan börja på mitt projektarbete. Tips på vad man kan skriva om? Jag hade tänkt prematurbarn men kommer jag på nåt annat så kanske jag ändrar mig. Det ska handla om vård sen var det jag som ville att det skulle vara med barn....

Nä nu blir det att SOVA! Blir att duscha imorron...hur många dagar har jag sagt det hahaha ;-) Ska ju jobba sent imorron och behöver verkligen jobba på min skönhetssömn....FAN va man ser ut nu förtiden!!


Plugg

Det är fan vad jag kommit efter med detta pluggandet asså! Jag har haft hur mycket som helst att göra,har en del kvar. Hoppas kunna maila iväg det ikväll, lovade typ läraren det. Lovade mig själv att lägga mig 21. Hmm klockan är snart 22. Nova sover oroligt, vaknat tre gg sen halv åtta typ. Philip har säkert somnat, ska in och stänga hans tv sen om han inte gjort det själv.

Blev negerbollar igen innan idag. Tror Philip sagt chokladbollar innan.....hmm han gör det inte mer. ''Vi skulle baka NERGERBOLLAR mamma!" sa han idag på dagis. "Ehh hehe ja chokladbollar ja..mmm" HAHA!

Håller på och skriver om grupputveckling, vad man kan göra om arbetsgrupperna på jobb är dåliga. Ha, på vårt jobb var enda lösningen att någon slutade vilket oxå hände.

Disken trillar snart ur diskhon men jag bryr mig inte, inte ikväll. Plugget går före.

Nä sista rycker nu sen blir det snabbdusch och sova!

eftermiddag

Philip kom springandes mot mig när vi hämtade honom =) Skoj när han vill hem tycker jag! Visst han älskar dagis och har alltid gjort men de e ju tåkigt att bli ovänner varje dag för att han inte vill följa med hem. Vi ska nog baka snart. Fick tag i en av böckerna jag letade efter så den kan jag använda till studieområde 3, uppgift 1 =)

Blir gymmet en gång denna veckan, fattigt!! I måndags men men jobb och annat går ju före. Jobbar 4 dagar denna veckan + att Micke jobbade en kväll.

Imorgon trillar pengarna in =) Jag och Micke får lika mycket denna månaden hehe!

Bilder kommer nu:





Nu ska vi käka!

Bibblan

Nu ska jag och Nova iväg till dagis och hämta hem storebror. Vi tar en tur till bibblan, jag behöver få tag i nån bok till skolan och Philip vill säkert ha nya kvällssagor =)

Torsdag

Natten har varit jobbig för alla, alla utom Philip och hunden då som inte behöver göra något. Fan man blir så irriterad när man är trött och bara vill SOVA!! Snart snart så hoppas jag Nova får lite bättre sovvanor!

Blir lite snabbt nu bara för jag måste hinna plugga lite innan Nova vaknar, hon sover i trädgården på baksidan. Det är så underbart fint väder. Varit och handlat på Netto precis efter att jag lämnat Philip kl 10 på dagis! Tog sovmorgon =)

Senare blir det nog bak, Philip ville det. Imorgon åker han till sin pappa över helgen som vanligt men vi tänkte hinna med en fika + BR besök på NovaLund =) Lovat honom det!

Micke är borta hela dagen, från tidigt imorse till sent ikväll på planeringsdag. Vet ej var men det tog 1½ timme att köra.

Nä nu blir det handledningsplugg.


Senare

Fick städat en del innan det var dags för dagis. Philip reagerade på samma sätt som igår när jag kom för att hämta honom: han sa "mamma,jag har saknat dig och letat efter dig. kom så går vi hem"  Vissa dagar är bättre än andra =)

Efter dagis blev det en glass vid Sibylla med Alex och hennes tre barn =) Det var strålande sol och riktigt varmt! Sen gick vi hem till oss och snackade lite.

Lagade lite mat när de gått hem sen var det kväll här. Nova la sig vid 19.30 ca. Nu kollar jag och Philip på Rent hus" på tv 4. Huhh...Känns ju bra att veta att vi inte har det så här hemma iallafall =)

Bilder:



Philip kollar tv       Nova innan läggdags  Hemligheter             i fängelset ;-)


kl 21 är det "Barnmorskorna" på ettan =) Sen blir det läggdags.

Och jag ska jobba fred kväll, lörd och sönd dag....*pengar* =)


Onsdag

Idag fick jag sovmorgon av min snälla man =) Jag gick upp vid 8 men var fortfarande trött...Jobbade ju igårkväll till 23.15 så var inte hemma förrän kvart i tolv. Sen la jag mig direkt.

Det blir kanske jobb fredag, lördag och söndag men bara söndagen klar än sålänge.

Nu ska jag försöka få lite pluggat innan Nova vaknar. Sen blir det att hämta Philip kl 14. Micke jobbar kväll idag så inte hemma förrän kl 22.

Lite bilder senare =)

Snart jobb

Nu ska jag snart iväg. Röjt undan all tvätt, disk mm. Lagar lite mat att ta med mig. Sticker vid lite över halv sex. Börjar ju 18. Hoppas sluta allt mellan 22.30-23.30. Gjorde provet innan, tror det gick helt ok. Nova sov i vagnen trots att hon sovit en stund innan med. Men så är hon förkyld oxå.

Tog lite bilder innan, här kommer dom:


Tisdag

Idag vaknade Nova tidigt, hostade så hon spydde ner hela sängen vid 6 på mogonen. Fan vad mysigt det är med barn ibland asså ;-) Jag kunde somna om till 7 sen gav jag upp, lönt att gång på gång bli väckt liksom!!

Ska jobba kväll idag, till 23 i bästa fall...seeent haha! Men vafan de e skoj att jobba. Vi behöver pengarna och jag behöver komma hemifrån.

I veckan kommer våra pengar förhoppningsvis. Var på Ecohallen igår efter jobb, hittade massa Spiderman saker till Philip. Han sa att vi måste GENAST åka dit haha!

Idag 13.40 har jag prov i Barnpsykologi. Inte direkt pluggat, mer kollat genom och skrivit upp lite viktiga saker. Vi får ha materialet med oss så de e mer att man har koll på var allt står. Mer fundersam hur samarbetsvillig Nova kommer vara. Innan har det för det mesta gått bra men nu måste jag skriva hela tiden. Vi får väl se =)

Nä nu ska vi göra oss klara och gå till dagis.

Later

Måndag

Här kommer lite bilder från idag:



Och från igår:


Jobbat

Idag var det jobb 7-14 efter ännu en insomnia natt....På jobb var det som vanligt. Skönt att komma dit men sen kom jag ihåg varför jag ska vara på annat håll i sommar (och förhoppningsvis längre)

Såg på tv imorse att de diskuterade det här med att välja att sätta sin 1 åring på dagis. Precis som man VÄLJER det! Det handlar ju om att dagarna är slut när ungen är ett år och man inte har något val. Jag (eller min man då) hade gärna varit hemma tills vår dotter är 1½-2 år men det går ju inte eftersom man måste ta ut 7 dagar i veckan. Till nästa barn planerar vi att lägga undan pengar för att vara hemma....det är kanske så det 'rtänkt att man ska göra? För man får ju knappast MINDRE utgåfter när man får en ny bebis.

Vi har varmt hemma asså! Sen de installerade in den nya gaspannan är det nästan olidligt. Ändå har de varit och sänkt. Tror de struntade i vårt hus...

Ska träna en timme kl 19.45. Imorgon jobbar jag kväll. Nu ska jag se om det går att reda upp några begrepp, imorron är det prov. Barnpsykologi.

TRÖTT!!

Bara för att jag inte orkade hålla mig vaken innan. Somnade med Nova på soffan vid 16 tiden sen flyttade vi in till sovrummet. Eller bara för det är det inte, kan ju ha att göra med att jag gick upp 5.43...DÅ kändes det ok men det är alltid på eftermiddagen tröttheten kommer smygandes....Nåja, snart kväll så man får lägga sig =)

Maginfluensa bland vissa vårdtagare på jobb!! Inte najs asså =( Lyckligtvis hamnade jag inte i det gänget och hade jag gjort det så finns det munskydd och alla andra möjliga skydd. Vill inte dra hem nåt sånt skit till oss...inte minst till barnen. Shiiit, bokstavligt talat. MEN det var skönt att jobba, sitta ner och fika i lugnoch ro är ju aldrig fel =) Fyllde in ansökan om tjänstledigt med.

För er som inte vet jobbar jag i en av Husies hemtjänstgrupper i Malmö men i sommar kommer jag befinna mig på BB på MAS.....drömmen! Förhoppningsvis =)

Nä nu får vi fixa nåt att käka. Snart kommer lill-Philip hem oxå =) Längtar alltid efter honom fast att han nu bara är borta från fredagtill söndag.

Bye bye så länge

Nu är det kväll här hos oss!

Äntligen får jag väl säga för det betyder att man snart får sova, om än bara för ett par timmar så =) Man ska vara glad för det lilla här i livet var det nån som sa haha!

Var ner till ICA innan och handlade lite. Så fint väder det var och klockan blev ändå nästan halv sex innan jag var tillbaka! Varmt och skönt =) Sånt bland annat gör mig glad!

Nova har varit ganska ok ikväll. Sov när jag kom hem till 18.45 ca så nu ska vi lägga oss båda. Eller ja, jag lägger henne först och hoppas på att inte själv somna. Har en del att plocka undan och förbereda till imorron.

Blir lite bilder imorron men inte förrän eftermiddag/kväll eftersom jag jobbar till 14 =)


Lördag

Idag var jag och simmade med Lotta och hennes barn i Lödde vid 9 tiden. Skönt var det,och längesen. Även om det inte blev så mycket simmandes, mest snack och sen sol såklart =)

Efter det träffade jag Isabelle på bibblan, vi kopierade papper till provet på tisdag och skulle plugga men det blev mest snack där med ;-) Nova var med och var väl inte på samarbetshumör direkt.

Nu borde jag plugga men känner mig mest uttråkad och Nova är förkyld och låter mig inte sitta själv. Jobbigt men hon blir väl snart frisk. Får ta det där pluggandet när hon lagt sig ikväll. Ska oxå lägga mig tidigt ikväll, siktar på senast 21 eftersom jag ska upp kl 6. Ska jobba 7-14 och man vet aldrig hur natten blir.

Funderar på en promenad nu, Novas gröt är slut så måste ändå ner i "byn".

Micke är i Malmö och skulle fika med en av sina systrar.

Längesen jag täffade min syster nu, ca två veckor sedan och ännu längre sen jag såg mamma.

Later.

Kväll

Då är det kväll nu här hos oss. Philip är hos sin pappa men ville inte riktigt att jag skulle gå därifrån. Han är så på dagis med när jag lämnar men sen vill han inte hem på eftermiddagen ;-)

Det är förresten här jag tränar: www.trainin.se

Imorgon bitti blir det en kilometer på badet + solning efter *lyyyyyx* haha

Micke är på jobbet och jag och Nova ska lägga oss tidigt. Ska bara vänta på tvättmaskinen.

Några bilder från en sovklar Nova =)




Fredag

Nu är det eftermiddag och vi ska snart grilla lite innan jag ska lämna Philip till sin pappa där han ska vara tills söndag kväll.

Varit på Biltema i Malmö och letat bilbatteri till Mickes mopedbil men där fanns inget som passade *suck* Så det blev på Micro i Lödde istället. Skoj att se Malmö ju haha ;-)

Ikväll ska jag lägga mig TIDIGT! Längtar redan nu =) Måste sova alltså annars blir jag ännu mer knäpp.

Imorgon blir det att simma och plugga och på söndag ska jag jobba 7-14.

Nu ska jag ta hand om mina barn lite...suttit här länge nog.

Bilder från idag:


Early morning...

...and a shitty night! Fan asså jag undrar när man får sova en hel natt. Man är ganska beroende av sömn ändå, det inser man om inte förr när man inte får någon....

Jaja nog tjatat om detta eftersom det är ett återkommande ämne. Försökte blogga igårkväll men det gick inte att komma in här...?

Kom iallafall iväg till gymmet 18.30 för en timmes power, det var skönt! Jag tycker det hjälper mycket mot tröttheten med.

Nova vaknade 6.20 ca så nu är vi uppe och käkar frukost, eller hon gör. Jag tar mitt kaffe nu sen frukost. Tänkte ut med hunden en runda. Micke har sovmorgon, ska jobba ikväll ju.

Snart snart ska jag göra min tatuering =) Ska bli så skoj! Kommer sitta fint med Novas namn på min handled!

Idag kom de välbehövliga barnbidragen, 1½ "bara" men det är pengar!

Ciao for now!

Fortfarande torsdag

Så nu är vi hemma igen. Nova och jag gick Furulundsrundan. Okej hon sov ju men ändå. Sen kom jag lite sent till dagis...så kan det gå när man är tidsoptimist ;-)

Gjort pannkakor! De skulle ha det till mellis på dagis så Philip blev sugen. Några finns det kvar till Micke när han kommer hem om han vill ha. Ibland får man väl vara snäll oxå =)

Slappar mest nu och städar bland bilderna på datorn. Seriöst, vilken röra!

Några bilder från idag:


Desperate Housewives

Precis kollat på ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, det är ju bara sååå bra =) Synd bara att man nu måste vänta en hel vecka till nästa *drygt*

Hittat en ny serie vi ska kolla på. Big Love heter den....verkar vara något.

Natten har varit jobbig, känns som ingen av oss sover. Men lite måste man väl sova annars orkar man ju ingenting.

Jobbet ringde imorse...tror det gällde ett sms jag fick igår kväll om jag kunde jobba imorse. Det hade jag kunnat om jag vetat det lite tidigare. Ska man upp 6 måste man lägga sig därefter oxå.

Jag kanske ska till gymmet ikväll iallafall om Micke slutar tidigare. 18.30 börjar power.

5 maj åker ballsen på hunden haha! Äntligen. Låter rått kanske men ni skulle bara veta...suck.

Nu ska jag ta nåt att äta, inte bli hungrig.

Philip ska hämtas 14 idag och Micke börjar jobba 13 tror jag det var.

See you.



Lugnt

Nu är det som lugnet efter stormen här hemma =) Nä det var en ok kväll. Nova var lättlagd och har endast vaknat till en gång. Philip la sig nyss efter en saga. Han fick sitta uppe med mig och kolla på "rent hus" och "barnmorskorna" =) 

Nu är det snart dags att gå och nanna kudden.

Bilder...nya som gamla!


Gjort negerbollar

Och så får man väl kalla dom för det har jag då alltid gjort =) Vi kände för något gott ikväll och Philip har velat göra det nu i flera dagar.

Det blev lite kladdigt dock men Philip var stolt över resultatet, det var han som rullade dom i pärlsocker =)



Nu är det då dags för den där pyttipannan och övriga kvällbestyr som att barnen ska läggas (iallafall den yngre) för sen är det tv-kväll här hemma. Rent Hus på tv4 får ju den städskyggaste att springa efter dammsugaren och kl 21 är det Barnmorskorna på svt 1.

Later!

Glömde

Just det, fått fotona från Öppna förskolan som vi tog 31 mars. Ska fota dom och lägga in. Jag är övernöjd, sååå fina mina små troll är juuu ;-) Tog tillsammans och enskilt på Nova. Philip tar ju enskilt på dagis.

Här kommer de:

 

Trött

Usch ja det är bara förnamnet, jag tror jag är skittrött i själva verket. Oxå ingen träning som kan pigga upp idag heller *böla* ;-) På fredag morgon är det träning nästa gång. Då är det spinningdags.

Nova sover just nu, jag kollar på tv4, det är Hem till gården haha. Vafan då!

Ska hämta på dagis 14 så fram tills dess ska jag bara vila. Philip får passa sin lillasyster sen så ska jag dammsuga. Han får 5 spänn så blir han glad! Win win =)

Blir pyttipanna till middag,min favvo för tillfället och Mickes hatmat för tillfället haha. Han jobbar ju ändå till 22 ikväll.

Nä nu ska jag joina min dotter =)

CIAO


Lite bilder: Min tattoo av Philips namn, Nova i bilen, Philip ca 3 år & Philip sommaren 2007.




    

Morgon

Natten har varit...ehh HEMSK! Vår underbara dotter är förkyld med feber fortfarande och har det svårt på nätterna. Jobbigt är det att inte få sova men men det går över. Kl 5 imorse tänkte jag gå upp, hade fått nog. Blir man bara väckt hela tiden man kan lika gärna gå upp och vara uppe tycker jag.

Skulle ner till Öppna Förskolan idag på en tematräff kl 13 men det blir inget, bäst att stanna hemma med lillstintan. Har ju distanspluggandet att göra.

Micke jobbar kväll idag och Philip ska hämtas 14 på dagis.

Får se senare vad jag fått gjort idag. Just nu är Nova glad och sitter och säger " MA-MA" hehe. Hon är för söt =)



   2 dec-07                               3 dec-07

Kväll

Då är det lite senare nu, snart halv åtta på kvällen. Disken och tvätten är ur vägen och snart ungarna med ;-) Jag ska vara på gymmet 20 så tänkte fixa Philip eller Nova klar innan jag drar. Man behöver ju inte lämna allt till gubben...Nova är rätt gnällig nu men inte så konstigt med feber och snorig näsa. Hoppas det snart går över.

För er som inte läst på familjeliv.se så har jag börjat träna. Ca 4-5 ggr i veckan och det är jätteskoj! Får se om jag når mina mål till sommaren =)

Hej sålänge.

Tisdag

Då var det tisdag idag. Nova bestämde sig för att vakna 7 idag. Hon har ju vaknat till och från hela natten som vanligt men vid 7 gick det inte att söva henne mer. Vi stack till ICA och lät pappa sova, Novas gröt var slut. Nu är här städat, storstäd på Philips rum + renbäddat. Så dammigt det är överallt när man tittar noga. Vill inte titta noga men ibland gör man det iallafall haha.

Blir skolan sen vid 13.40. Nova har lite feber men är glad ändå, snoret rinner långa banor....


Vad mer? Jo jag skulle ju ringa till vår läkare idag, inte fått svaren från Philips urinprov men det är ju längesen nu vi lämnade in det. Hmm...Sen ska jag ringa till dagmammorna här i kommunen med. Vi funderar ju på dagmamma till Nova. Hon ska ju (tyvärr) in när hon är 1 år och man måste då ansöka när de är 8 mån vilket hon är nu.


Hoppas de snart sätter på värmen här hemma....kallt nu. Igår bytte de gaspanna här och ska väl sätta den i drift idag. 17 grader i köket men jag e varm. Har städat haha.


Alles for now..Blir träning ikväll. Ska ta gnällig snorig bebis nu.


Min fina Philip 11 april 2008


image2

Min fina Nova 8 april 2008


image3


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord kan man väl säga. Hur man hinner med man, två barn, jobb, plugg, hund, hem, vänner och träning :-)

Det var nog allt sålänge. Nu är det läggdags, ville bara starta upp så är det gjort!

See you!