Ledig

Idag är det min lediga dag =) Började den med en sovmorgon till 9.30! Sen upp och åt mackor och drack kaffe. Alltid samma. Vi hämtade moppebilen i Staffanstorp kl 11.30 ca sen storhandling på Citygross efter det. Nu ska jag städa sen står tvättning på schemat vid 18. Såg att där var ledigt innan så man kanske kan ta det innan. Imorgon börjar jag tidigt så ska lägga mig 21 ikväll. Tja...nice väder och då är det mesta andra oxå nice =)

Lite bilder:

28 juli, pappa Micke blir 30 år.



Lite stranden, Folkets Park och annat



Tomt som bara den utan Philip, snart snart kommer han hem! Längtar så mycket efter honom nu!!!!

Så lite tid!

Oj, hade glömt hur det var att jobba heltid, ha två barn, ett hem och man och socialt liv. Hur ska jag hinna med allt? Varför är inte dygnet typ 48 timmar istället?! Hinner ju inte med bloggen ;-)

Philip är hos sin pappa nu i två veckor från i söndags! Jag saknar honom SÅÅÅ MYCKET redan, helt sjukt är det =( Fan tiden kommer gå jättelångsamt! Ska jobba på som vanligt och njuta av tiden med Nova och så men det kommer ändå vara tomt och tyst!

Ska ut och parta med Isabelle på torsdag kväll, slutar jobba 22 sen drar vi haha =) Kommer bli ball, var ju ett tag sen om man säger så!

Nu tömmer jag mobilen på bilder.

Lite gamla & från Saxtorp när vi var och badade:




Från helgen när vi var i Pildammsparken på lördagen och matade ankorna sen diverse lekplaser och söndagen spenderade vi bl a på Funhouse:




Klockan är över 21 = läggdags för lilla moi =)



Ledig

Idag är jag ledig och vi ska hem till Madde på frukost och lite snack =) Var längesen vi sågs så det ska bli jätteskoj! Tar med mig båda barnen, Micke hade ju båda igår på Skattkammarön. Egen tid är inte fel när man är pappaledig eller jobbar för den delen =)

Efter besöket i Staffanstorp ska vi nog hitta på nåt annat skoj. Får passa på när jag är ledig, sen jobbar jag dag torsdag och fredag men ledig helgen. Sen på söndag åker Philip till sin pappa i två veckor. Hur ska jag klara mig utan min lille kille i två hela veckor. Det längsta han varit borta nu på sistone är bara fyra dagar annars är det för det mesta bara över helgen....Men jag kommer ha att göra med jobb och den övriga familjen.

Uppe med Nova 5.30 imorse....tiiiidigt! Tur jag kan lägga mig 21 ikväll för imorgon ska jag upp 5.15 igen till jobb.

Ledig idag!

Idag är det min lediga dag! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men har börjat dagen med att tvätta, städa och diska så är det gjort liksom! Hade tankarna på någon utflykt men vädret är inte det bästa. Det regnar inte men är inte heller sol...Vi får se helt enkelt. Så tänkte vi promenera till bibblan och lyssna på sagostund men kom på att det inte är på sommaren och dessutom öppnar de inte förrän 13 idag. Annars kan man alltid sticka dit lite senare och låna lite böcker.

Nova ställer sig upp mot ALLT nu, det är roligt. Hon går med sin gåvagn hela tiden och släpper ibland, då blir hon alldeles förvånad att hon kan själv! Philip är så duktig och vill hela tiden få henne att skratta och göra henne glad.

Vet inte om jag berättat men jag har fått förlängt på BB till 31 januari så jag är ju mer än GLAD =)) Trivs jättebra där och alla har varit nöjda med mig, patienter som medarbetare. Sånt är skoj!

Jag har lite bilder att bjuda på från idag:



Och en del från igår:




Gåvagn

Måste bara lägga in lite bilder jag tog nyss. Köpte ju en sådan här till Nova på Ullared =)


Nya tatueringen!

Eller tatueringarna borde jag skriva eftersom jag gjorde Philip på handleden sen fixade vi lite blommor och en koifisk på ryggen över den gamla. Blev såå snyggt. Riktigt nöjd =) Den på ryggen är inte klar än, ska dit igen i augusti för att fylla i och göra lite mer. Eftersom det är svart under så behövs det iallafall en gång till för att det inte ska synas igenom. Kom dit strax efter 18 och åkte från Veronika vid 21.30!

Bilder kommer här:



I torsdags blev Nova 11 månader! Så snabbt tiden går! Om bara en månad börjar min lillstumpa på dagis! Det är ganska ofattbart att det redan är dags! Jag som ser små bebisar hela dagarna på jobb tycker det händer VÄLDIGT mycket på bara ett år. Men that´s life, min lilla bebis är snart en stor ettåring =)

Vi var på Ullared i torsdags, min enda lediga dag denna veckan. Sorry Madde att jag behövde boka om med dig. Vi får ses en dag snart. Det är sjukt att jag inte har tid att träffa någon av mina vänner längre. Men det är väl så det är att jobba heltid och ha två små barn, sen så ska man hinna med hemmet och vårda sin relation oxå. Mmm visst! Dygnet skulle varit 48 timmar istället. Vill försöka hinna träffa Lotta oxå som är i Malmö nu, visste inte när hon kom för då hade jag kunnat träffa henne förra helgen kanske. Var ledig då.

Vi hade barnvakt av Novas farmor och faster i torsdags när jag och min käre make var på shoppingtur uppåt landet =)

Här kommer fiiiina bilder från det:



Stort TACK till farmor och faster för passningen av barnen! Det var verkligen jättesnällt!  Och tack Denice för de fina bilderna! 

Tatueringen

Hittat lite bilder på körsbärsblommor jag tänkte tatuera på ryggen över Philip-tatueringen! Vad tycks? Vet inte om jag ska ha lösa blommor eller att de sitter på en gren. Hade tänkt lösa blommor från början. Rosa med lite vitt i. Ska bli spännande på fredag, längtar =) Inte minst för den nya Philip-tatueringen som kommer synas bra mer än den gamla.


Enjoy!

Cherry Blossom Brandis cherry blossom tattoo


Stranden

Igår var vi vid Saxtorps sjöar och barnen, Micke och hunden badade. Jag hade oxå gärna badat med föredrar havet framför en sjö. Ungarna tyckte det var jätteskoj, inte minst Nova! Ett riktigt baddjur är hon =) Philip var mest intresserad av de tusentals små grodorna! Tog många bilder med min nya mobil men nu hittar jag inte sladden. Ska leta!

Jag jobbade kväll igår så vi hann bara stanna på stranden en liten stund. Känns som man borde hunnit med mer i helgen när jag var ledig men man kan ju inte göra ALLT på två dagar ;-)

Nä, nu ska jag byta på Nova så kanske vi tar en tidig promenad. Det är fint väder trots att klockan bara är sju.

Stranden och promenad =)

Idag var det bestämt att jag och Nova skulle hämta upp Isabelle med sin Celice kl 10 för att åka till stranden =) Jag for ut vid 9 för att leta termos och solkräm till Nova. Packade ihop allt och sen bar det iväg. Vi hittade ett mysigt ställe förbi Lödde nånstans. Kommer inte ihåg vad det heter. Skulle finnas en trampolin men den hittade vi inte. Ingen sand heller där vi var men det var toppen iallafall. Nova är helt galen i vatten =) Haha ingen badkruka inte! Paddlar och har sig och går på botten med vatten upp till halsen! Tre gånger hann hon bada. Hon såg inte ut att ha bränt sig, smorde in henne med spf 50 hemma sen 20 på stranden. Jag däremot ska vi inte snacka om. Hoppas kräftröd är den nya modefärgen ;-) HAHA! Roligt att ses igen =)

Lite bilder:




Innan vi åkte hem handlade vi på Lidl.

Vid 18 tog jag och Alex en promenad med våra barn runt här i Kävlinge by =) Härligt väder och det var skoj att snacka lite skit, var för längesen gumman! Nova tröttnade till slut, var nog trött efter en tuff dag i solen. Hem för bad, gröt och kudden. Tog ca 10 minuter ikväll innan hon slutade skrika och somnade. Usch inga roliga minuter men det finns ju de som har det värre. Är ganska säker på att vi gör henne en stor tjänst eftersom hon är så myckeet gladare om dagarna när hon sovit ordentligt hela nätterna. Och vi som föräldrar är bra mycket roligare oxå =)

Imorgon ska vi hälsa på lite bebisar och kanske hinner vi med en runda ner till stranden. Pappa har inte sett Nova bada än ju!

Onsdag

Idag började jag dagen med att försova mig! Vet inte vad som hände men klockan ringde inte trots att jag ställt den på 5.15 som vanligt. Jag vaknade 5.38 så jag hann ju men det var stressigt!

Igår började vi lägga Nova själv i sitt rum och sen gick vi ut. Hon skrek lite i fem minuter, vi gick in och la henne ner och sa godnatt igen så fortsatte hon men nu bara i någon minut. Sen nåt litet gnäll då och då under kanske tio minuter sen sov hon (!) Under natten vaknade hon 2 ggr men vi gick inte in eftersom det inte blev så hysteriskt och hon somnade om (!) Det trodde vi aldrig! Ikväll la vi henne vid 19 och först kräkte hon en massa eftersom hon nog åt för tätt inpå det att vi la henne. Igår var det en halvtimme emellan typ, det är bättre. Men så vill man inte låta henne bli för trött heller för då funkar ingenting. Då håller vi tummarna för en lugn och bra natt för fyyy faaan vad det är najs att sova om nätterna ;-)

Det var FULLT upp på jobb idag! Ingen lunch fick jag. Inte Anna heller som jag jobbade med. Jag käkade en bulle 10.30 ca sen var det ingenting förrän jag kom hem och vi åt middag 17.30. Jag funkar inget vidare utan mat regelbundet men vem gör det egentligen...? Hoppas på lugnare tempo imorgon.

Jag ska tatuera mig igen =)) Har beställt tid till 10 juli kl 18 hos Veronika =) Då ska jag tatuera in Philips namn och födelsedatum på samma sätt som Novas namn men på höger underarm. På ryggen ska jag tatuera över Philips namn med några coola japanska blommor! Kommer bli snyggt, det är jag säker på. Nu längtar jag tills dess =)

What else? Inte mycket mer än att jag är SÅ trött, orkar inte mycket nu för tiden men men det blir väl bättre.

Här kommer lite blandade bilder från juni:



Imorgon och på fredag jobbar jag kväll sen är det ledigt i två hela dagar. Vet inte om Philip ska vara här då, han skulle ju varit här förra helgen men då åkte han och nu är jag ledig så det hade varit extra bra om han stannade men vi får se.