Internet

Nu har vi nät igen =) Äntligen! Fast så länge var vi inte utan denna gången. Förra gången vi flyttade var det nästan tre månader. Jobbigt när man sköter det mesta via internet.

Idag är jag ledig och vi ska slutstäda gamla stället. Håller på att borra upp hyllor och grejer nu. Jag sätter upp gardiner i alla rum, då känns det alltid bättre =)

Bilder kommer inom kort!

Busy

Nu var det längesen jag skrev. Mycket beroende på att vi inte har internet hemma men vi har verkligen haft fullt upp. Skriver från jobb nu. Vi har flyttat iallafall och det gick bra. På tisdag lämnar vi det gamla stället. Vi börjar installera oss i det nya, jag tycker där är betydligt mysigare men Micke gillade nog det gamla bättre.

Igår blev jag 27. Känns som man är bra nära 30 nu alltså. Vet inte vad jag tycker om det men jag kan inte göra så mycket så jag gillar läget ;-) Känner mig ff som 20 haha! Jobbade så gick dagen snabbare ;-) På kvällen hade min underbare make ordnat barnvakt så vi kunde gå ut och äta själv tillsammans. Så trevligt var det =)

Nä får fortsätta jobba men ville bara ni ska veta att jag lever och jobbar och står i ;-)

See u när vi har internet igen vilket bör vara snart!

Hej hej hallå!

Nä SÅ pigg är jag inte, det bara lät bra =) Idag har jag jobbat 6.45-16 men stack vid 15.30, skulle på återbesök för att kolla mina vaccinationsresultat. Ingen reaktion, dvs jag är inte vaccinerad mot TBC så det kanske bör göras. Ska ringa infektionen imorgon.

Nu ska Nova lägga sig. Philip leker spiderman som vanligt =) Micke, David, Jane och Denice (tror jag) är i huset och jobbar. Nu är det inte mycket kvar. Igår passade min mamma Nova där borta så vi fick gjort massor. Målade allt en gång + Philips rum två gånger. Novas rum målas rosa idag.

Jane klarade sitt körkort idag =) Sååå stolt över dig gumman! Som Micke sa: då har vi en fylleride nu ;-) Haha!

Blir sängen tidigt ikväll, ska upp 5.15 som vanligt sen ledig onsdag. Jobbar dag torsdag och kväll fredag = midsommarafton....

So long!

Kväll

Nu är Nova i säng och snart ska jag med krypa ner. Var inne hos Unni och Anders med, de fick sin lille bebis-pojke igår! Stort grattis! Sååå söt är han =) Fått gjort en hel del i huset idag. Nova satt i sin matstol och var samarbetsvillig =) Inte så ofta hon roar sig själv så länge. Vi fick målat taken där nere helt klart + taken i Philips rumoch hallen uppe en gång. Jag målade över Philips ena svarta snedvägg, det svarta de haft till griffeltavla där nere och en liten bit röd vägg där uppe. Sen började vi på stora rummet där nere. Det är två rum i ett kan man säga, kommer fungera som vardagsrum och matrum +arbetskök och badrum med hörnbadkar nere sen uppe finns 3 sovrum, en möblerbar hall + toalett med dusch. Perfekt =) Hallen uppe kan vid behov göras om till ännu ett sovrum.

Så här ser huset ut idag:

Nova rollar =)Målaren själv ;-) Hallen uppeNovas rum (ska bli rosa)Philips rum (ska bli helt blått)Del av hallen uppeNova =) Lite av köket i bakgrunden

 

KöksfönstrenVardagsrummetTrappan upp

 

Hallen nerePlanlösning nerePlanlösning uppeFick inte med typ badrum, vårt sovrum och trädgården så det får bli en annan dag =) OCH det är under renovering haha, ska ju inte se ut så här sen!

Ledig =)

Även om jag ÄLSKAR mitt nya jobb så behöver man vara ledig ibland. Inte minst nu när vi är mitt i flyttagen! Eller, ja snart för vi håller fortfarande på att måla och så. Jag har mest jobbat denna veckan sen kommit hem och tagit barnen så har Micke och hans syster gjort jobbet.

Igår slutade jag en timme tidigare vid 15 sen hem och vände och körde sen Philip till sin pappa. Efter det till huset för inspektion. Det har blivit jättebra. Den färgen vi tänkte ha i vardagsrummet är lite....för grön typ. Vi ville ha en brunaktig. Så köket och lilla hallen nere får denna i sjögräs http://www.landora.se/Flash_v07/main.htm Nu ska jag leta efter någon annan att ha nere i stora rummet + hallen uppe. Blå färg till Philips rum är inköpt och rosa till Novas är på G =) Sen blir det att måla lister och lite sånt i vitt. Kommer bli snyggt. Synd man har en lite begränsad budget...

Micke sover fortfarande, han kan behöva det. Jag la Nova vid 20 igår och då somnade jag själv oxå. 21.30 gick jag upp och borstade tänderna. Tvättade inte ens av mig sminket vilket händer ca 2 ggr per år! Ibland är man trött och ibland jävligt trött ;-)

Tänker på Unni (min granne och polare) som MÅSTE vara klar på förlossningen by now!

Bilder på snuttan som sitter här bredvid:Igår. Stackars ungdom, störd mitt i skönhetssömnen av ungarna ;-)Jag och min älskade tjej:

 

BVC mm

Idag är det torsdag och jag har jobbat 6.45-15 ca. Hade arbetstid till 16 men flexade ut tidigare, var sen och vaccinerade mig. När jag kom hem stack Micke och Denice till huset som igår. Där är en del kvar att fixa, eller ganska mycket. Vissa saker som Novas rum kan vi ta när vi flyttat in eftersom hon ändå inte har mer än en säng och en back med leksaker. Än iallafall =)

Det var 10 mån kontroll + läkarbesök igår på BVC. Lillan är inte så liten längre! Vikt: 10210 gram Längd: 75 cm Huvud: 45 cm. Philips 5½ års vikt är 19200 och längden 114 cm så han har oxå ökat bra. Varit lite orolig, eller inte orolig men han är ju väldigt smal. Aktiv som tusan så det är ju inte så konstigt =) Läkaren tycker inte vi ska acceptera att Nova väcker oss så mycket om nätterna. När vi flyttat ska Micke ta henne helt några nätter så vi bryter detta mönstret. Hon reser sig mot saker nu och man behöver bara hålla henne i ena handen ibland när hon går. Skor måste vi köpa till henne. Imorgon är det planerat att Mickes mamma ska komma ut och ta henne en stund så renoveringen kan fortsätta och min mamma kommer på lördag när jag är ledig. Hoppas hoppas vi kan flytta på söndag.

Unni är inne på förlossningen nu!! Hoppas allt går smidigt och bra!! Lycka till =)

Vad mer? Inte så mycket....vi har fullt upp. Philips sista dag på dagis idag så nu har han sommarlov till 20 augusti då skolan börjar =)

Jag fick VG i både Barnpsykologi och Handledning =)

Bilder på mina troll från idag:

9 juni:Lördag

Idag är det lördag och jag gick upp tidigt (6.45) med Nova. Det finns massor att göra här hemma så nog ska tiden gå. Jobbar 14.30-22 idag och samma imorgon.

I torsdags var vi på studentmiddag hemma hos Mickes ena syster Denice. Mycket trevligt och god mat =) Igår jobbade jag 6.45-15.15 men flexade ut lite tidigare. Det ÄR verkligen mitt drömjobb, inte en enda sekund har jag tråkigt! Skitskoj är det =) Många som vill ha hjälp med amningen, jag är ju ingen expert men vet hur barnet ska ligga för bästa resultat. Ammat mina egna men man glömmer snabbt och det är skillnad på en helt nyfödd och Nova som snart är 10 månader. Det jag INTE längtar till igen är tiden efter förlossningen om man blivit sydd mycket =( Usch och fy, lider med dem! Annars ser jag fram emot nästa (och sista) gång det är dags att vara gravid och föda.Har bestämt mig för att gå upp max10 kg då!

Philip är hos sin pappa nu tills måndag. Han hade köpt en liten present till sin nya lillebror i torsdags =)

Bus-Nova:1 juni:Nya jobbet=)

Igår började jag på BB =) Det gick jättebra och var verkligen intressant! Fick göra en del själv även om det än sålänge bara är bredvidgång. Fick se bebisar!! Många =) Sååå små och fina. Är de verkligen så små?!?! Hehe! Jobbade 14.30-22, var helt nervig hela dagen igår och kunde inte äta så mycket men det släppte sen. Jag menar, detta är typ mitt drömjobb och nu har det blivit verklighet! Kväll idag med och nu innan tänkte vi hinna iväg och köpa grejor till renoveringen till huset.

Inga bilder idag, kanske ikväll om jag pallar =)

Söndag

Började dagen som planerat med sovmorgon =) Följt av en timmes styrketräning, härligt!! När jag kom hem var jag som en ny människa =) Jane och Adnan var hemma hos oss när jag kom hem. Adnan skulle hjälpa Micke att installera nån baslåda eller vad det var. Jag är inte så insatt i sådana saker ;-)

Tog med mig barnen och Jane till nya huset, vi promenerade dit. Hon tyckte det var jättefint och mysigt.

Nu ska Micke precis åka till Höör och fortsätta på tatueringen. Ungarna och jag ska till affären och handla så blir det gjort. Sen står det nog städ och tvätt på schemat om jag inte tittade fel;-) Mitt inbyggda hjärn-schema då haha!