Bilder =)

Som utlovat, här kommer lite bilder:

      OBS! Datumen på bilderna stämmer inte, kameran är inställd nu ;-)

Novas Emmaljunga City Cross är till salu btw, alla tillbehör och ca 3000 kr. Det är en -06:a. Letar efter en snygg Brio Race till henne =) Ja, jag vet. Jag och mina vagnar! Men det är till barnen ju...;-) Eller!?

Tack för vallningen idag Alex =) Lugnt får vi aldrig lov att ha det ;-)


Uppe sent...

....mmm sent för lilla mig. Min ordinarie läggningstid är ju annars 21 eller tidigare. Men jag orkar inte gå och lägga mig haha. Tvättat och satt (pallade inte stå) och vek kläder, skrev namn på ALLA barnens kläder vilket inte var lite. Känner mig lite halvt duktig nu. Kan dock inte lägga in allt där det ska vara för Nova är sååå lättväckt. Skulle vilja ta disken med men av samma anledning går det ej....Tur det finns en morgondag eller vaddå ;-)

Idag har jag jobbat kort dag sen efter det var det möte till 14. Personalen från NEO var och pratade med oss hur vi känner igen barn med abstinens mm. Intressant!

Igår var jag med på två snitt =) Vid första mådde jag väl inte helt 100 (hrmm) men vid andra var det helt ok. Kollade på allt och det var coolt!

Hämtade kidsen runt 15 på skola och dagis sen åkte vi hem och började med tvätten direkt. Måste säga att Philip är väldigt bra på att hjälpa mig OCH han tycker det är skoj =) DUKTIG!! Han säger "Jag älskar dig" ca 20 ggr per dag till mig *sötnöt* Nova har oxå varit hanterbar idag ;-) Lilla gnällfian har varit på bra humör och käkat lite nudlar som var skoj. På dagis hade hon ätit två portioner (!) Hon är ganska lik sin storebror vad gäller ätandet...dvs liiiten i maten.

What else? Ska röka en cigg sen lägga mig. Det är dags nu, skööööönt!!!

Nova frisk =)

Ingen feber iallafall =) SKÖNT! Lite hosta och snorig näsa men det har ju typ alla this time of year...

Skulle varit med på snitt idag men det kom ett akut mellan så jag hann inte. Slutade ju 12.15 och var tvungen att sticka då eftersom Nova inte är på dagis denna veckan och Micke skulle börja så snabbt som möjligt. Snart hoppas jag kunna vara med =)

Fått gjort en del idag:

* Jobbat 6.45-12.15
* Hämtat Philip i skolan vid 13.45
* Tvättat 4 maskiner
* Vikt en jävla massa tvätt....(evighetsjobb)
* Tömt och laddat diskmaskinen
* Renbäddat till alla 4
* Städat övervåningen
* Lekt med kidsen


Kunde ju väntat tills vi båda var hemma (Micke jobbar kväll idag) men jag ska alltid göra det svårt för mig ;-)

Lagat mat har jag INTE gjort för vi körde till ICA och hadlade färdigmat =) INTE dåligt samvete över det!

Philips klass hade utedag idag, då ger de sig ut och är ute hela dagen. Lagar mat ute oxå, vid en scoutstuga =) Han hade ätit massor av köttbullar sa han! Min sötis *älska*

Imorgon har Philip idrott i skolan så hans gympa-påse ska packas men det kan ju göras imorgon.

Jobbar kväll imorgon, börjar 14.30 och Micke skulle vara hemma till 14. Tajt eftersom det är 3 mil att köra + fixa parkeringsbiljett och byta om...Men ibland blir det så här. Vi tycker att Nova kan lika gärna vara hemma imorgon oxå sen är vi lediga båda i helgen med henne. Sovmorgon i sikte!!!

Nä nu ska jag ta en cigg sen lägga mig. Novas läggning gick ok men sen vaknade hon strax igen. Jag gick inte upp och hon tystnade lika snabbt =))

Nova är sjuk

men det börjar bli bättre. Igår var febern som högst, 40,0! Imorse var den 38,7 så betydligt bättre.

Philip är frisk som tur är. Nu ska jag snart iväg och hämta honom. Tänkte ta bilen och handla lite efteråt men Nova sover så lägger nog över henne i vagnen istället och hoppas på att hon fortsätter att sova. Vi kanske kan gå till affären om Philip orkar, lite längre dit nu.

Var ledsen och arg för en sak går men nu känns det bättre...Det är sjukt hur folk är ibland och speciellt när det gäller barn. Det är bara ett barn för fan! Det är en småstad vi flyttat till, det ska man inte glömma. Detta är inte anonyma Malmö direkt.

Nya kameran förstår jag mig inte på just nu men det kommer och då kommer oxå bilder =)

Ledig idag och imorgon liksom igår är oxå en kortis, 6.45-12.15.