Fullt ös, medvetslös! (nästan)

SÅJA!! Nu sitter jag här ensam nere vid tv:n. Dagen har varit aningens stressig! Det började med jobb 6.45-14.45 ca. Fick sticka tidigare då Micke fick en läkartid kl 15.30. In i bilen och i ilfart hem. Medans Micke var hos läkaren lekte jag lite med barnen, dagens höjdpunkt helt klart =) När han kom tillbaka satte jag och Philip mig i bilen och körde mot Oxie. In om Jägers på vägen tillbaka och handlade vodka samt lite sött på rea inne på Lindex. FASIKEN vad de har snygga och söta barnkläder. Älskar "fem myror är fler än fyra elefanter" =) Fint! Köpte en tunika med (andra) elefanter på i rosa, blått och vitt, rea 39,90 kr =) Nya strumpbyxor till moi och en cool vårmössa till Nova. Häftigt mönster med stjärnor, hjärtan och regnbågar bl a, 19,90 kr! Jag är nöjd. Lite shopping även fast man inte är rik direkt ;-)

Tvätten är på torkning nu, Pratade precis med Alex, hon har sjuka barn hemma =( Jobbigt med denna hosta som är så seeeg. Nova har det ofta oxå. Micke gick upp och la sig med henne kvart i åtta. Jag lär ta in och vika tvätten sen är det dags att sova för min del. Klockan ringer 5.20 även imorgon men efter jobb är det äntligen dags!! Tjejkväll =) Som det ser ut nu är det bara jag och Isabelle som ska ut. Får INTE glömma att samla ihop lite mamma-kläder till min kära svägerska med =) Det gör jag imorgon, måste upp på vinden och där kan jag inte gå upp nu och dunsa mitt ovanför sovrummet.

Hoppas Micke snart känner sig bättre stackaren =( Fick penicillin och hostmedicin på recept. Hoppas det hjälper och inte sabbar hans mage ännu mer.....

Tja, tända ljus, kaffe och en mazarin är väl inte fy skam en fredagskväll ;-)

Jobb

Idag var det massa jobb först. Tidig morgon efter sen kväll. Underbart eller vad?!

Nu är klockan snart 18 och det vankas middag här hemma. Lite sent men jag har slappat lite för länge vid datorn. Får se vad det blir, något lätt. Soppa kanske ;-)

Imorgon blir det jobb sen tvätt och innan eller efter det ska det inhandlas lite till tjejkvällen på lördag.

Micke har varit ensam hemma med barnen idag, sjuk är han oxå. Philip har lite feber men Nova är ok. Blir dock att de stannar hemma imorgon med och kryar på sig. Micke är uppe och vilar nu.

Btw, bilen blev fett udnerkänd haha! 9 (!) fel och sen mestadels rost så den ska väck och jag får köpa ny bil samt sluta röka! TO BE CONTINUED ang det!

Tänker på dig!

Tänker på en kompis till mig som just nu inte har det så bra eller mår bra för den delen. Jag kan till viss del säga att jag vet hur det känns så jag vet på ett ungefär hur hon känner sig just nu. Inget roligt alls. Tänker på dig gumman och önskar jag kunde göra något för dig. Let me know!

Micke har nu ett nytt färdmedel, en "kinamoppe" säger han att det är...Kallt var det iaf att köra från Malmö och hit ut. Nu ska vi ställa av moppebilen och sälja möget.

Philip har 38.4 så Micke stannar hemma med båda barnen idag. Denna månaden blir nog inte heller så vab-fri =(

Inga batterier i kameran så det finns inga nya bilder heller att bjuda på. Måste fixa!

Alex, hur var det Lipolys-behandlingen funkar? Jag är sugen!!


Tisdag

Idag ska jag jobba kväll. Har städat här hemma och båda barnen + mannen är hemma (vilket gör det svårare haha) Har lagt om Philips tumme och det gick bra, han har mindre ont och spelar xbox som vanligt =)) Det är nog mer att det ser läskigt ut. Micke ska vara hemma med dem idag. Nova har lite feber ff och Philip kan behöva en dag hemma och vila upp sig. Mickes moppebil strular så nu ska vi sälja skiten och köpa en vanlig eu-moppe sen blir det KÖRKORT för Mickes del!!! Vi ska gå den här kursen på körskolan bara och få tillståndet.

Får slänga skräp en annan  dag, ser inte ljust ut för det just nu.

Ska besikta bilen 13.30 så måste fylla på olja och spolarvätska samt pumpa däcken. Varningstriangel hade jag, långt ner i bagaget bara.

Ja så ser min/vår dag ut.


Akuten!

Idag var jag ledig så Micke lämnade Philip innan han stack till jobb. Sen kom Alex förbi med sina två yngsta. Vi gick en runda ner till Preem och tillbaka. Hemma hos oss igen fikade vi =) Kl 12.15 var det dags att hämta Ronja och Philip igen. I dörrarna möttes jag av en av lärarna som sa att Philip skadat tummen! Han hade burit en stor sten och trillat så stenen hade kommit på tummen!! Hans lilla tumme var alldeles blodog och svullen. Ett hål är där i nageln med. Den kunde ju vara krossad eller liknande så vi begav oss hem direkt och tog bilen in till Lund. Hade hela bilen full av sopor så ut med det snabbt och in med ungar och vagn!

Philip skrek jättemycket hela vägen in sen väl inne med. Kom först fel, till barnakuten när vi skulle direkt till stora akuten och ortopeden. Vi var inne ca 13 och vid 15 fick han smärtstillande, tyckte det tog onödigt lång tid! De röntgade och allt såg fint ut. Philip tyckte det var skoj att se sitt skelett i tummen =) Micke kom hem från jobb, moppebilen gick sönder så han tog en taxi in till Lund och tog hand om Nova. De tog buss sen tåg hem!

Läkaren kom tillbaka och konstaterade att inget var krossat eller brutet =))) En undersköterska kom in och la om tummen under lite protester.

Innan vi körde hem blev det korv, läsk och godis på pressbyrån. Nu mår han bra men vilket äventyr!


Tränat =)

Nu är jag tillbaka från träningen! Skönt att komma igång igen men jag tror nog jag ska lägga ner det. Utnyttjar inte det ordentligt. Kostar oss 250 kr i månaden och jag lyckaas ibland inte ens komma dit en gång i veckan. Det känns som att ut och springa är mer tidseffektivt och fram för allt billigare (gratis)

Nova är ff sjuk, har över 38 i feber =( Blir Micke som får fortsätta vara hemma på tisdag om hon inte är feberfri imorgon. Jag är ledig på måndag.

Tänkte ut och rota i förrådet efter skräp till tippen sen åka och hälsa på min syster samt fika lite innan det är dags att börja jobba 14.30. Känns som man har att göra konstant men så är det nog oxå.

Pant mm

Nu sitter jag här när jag borde tvätta håret innan jag ska till jobb. Men jag orkar inte. Jag har ett hår som bör fönas och plattas om det ska se någorlunda ok ut och alla som vet hur det är vet oxå att det tar sin lilla tid. Och det är inte som om jag ska på någon galamiddag precis, bara till jobb och där jag jobbar får man se ut som man vill. Jag har iaf duschat och sminkat mig...Och håret lär ju vara kvar tills imorgon...tyvärr ;-)

Var och pantade ALLA våra flaskor och burkar för en stund sen. 140 kr blev det =) Fast Micke tog dem nu när han skulle till center syd och köpa ett spel. Det är jättetacksamt ibland att vara fru, för att inte tala om mamma ;-)  Letade ute i förrådet, hittade massor under allt annat skit som bara slängts in. Jag passade på att röja upp lite, staplade saker på varandra så gott det gick. Där ute har vi typ min och Philips cyklar, trädgårdsmöbeldynor (möblerna står ff ute! Av plast) , den gamla batteridrivna gungan Nova hade när hon var nyfödd, babygymmet, lite julsaker, verktyp i en enda röra oxå är nog grillen där nånstans med + en massa annat som eg ska kastas. Måste få tid att åka ner till tippen nån dag. Kanske imorgon.

Jag ska träna 10.15 imorgon, bokat styrketräning. Precis sms:at Lotta om hon ska med =) OM vi hinner och om tippen har öppet imorgon hade det varit skönt att bli av med lite skit.


Rensat hela trädgården på dogshit och det var inte lite men nu är det väck + slängt sopberget vi hade. Glömde dock askfatet och alla fimpar som blåst omkring där ute. Det hinner jag innan jag drar.

Nova vaknade precis, nog bara sovit en timme. Normalt när hon är frisk men nu hade hon nog behövt lite mer sömn.

Lördag

Idag gick jag upp med Nova vid 7.35 ca. Lagom tid fast det kändes som mitt i natten när hon vaknade! Jag trodde på allvar att klockan bara var 5 eller nåt...

Idag ska jag jobba 14.30-22. Innan dess tänkte jag hinna med lite annat smått här hemma. Vi behöver verkligen slänga sopor! Blivit att de samlats ute på trädäcket, ingen orkar gå till soprummet. Under sommaren när det är varmt går det ju inte att hålla på så men nu fryses de liksom.

Letar bil för fullt. Hittat en jättefin röd Seat Ibiza från -06 eller -07, minns ej exakt. Skitfin ilallafall =) Försöker motivera mig att sluta röka. En ny bil är ju perfekt, precis var jag behöver om man säger så ;-)

Var typ 100 år sen jag tränade nu....ångest! Ska inom www.bokapasset.se och se om det finns ledigt imorgon förmiddag. Offrar väl min sovmorgon lite halvt då men vem behöver sova??

Nova hade 37.6 imorse så det går åt rätt håll nu. Får se lite senare hur det blir, om hon ska till farmor eller inte. Farmor ville hemskt gärna ha henne över natten lörd-sönd fast att inte Micke gick ut igår.

Tänkte BCG vaccinera mig nu någongång iom att jag jobbar på sjukhus men det ska man inte göra medans man ammar så nog dags att lägga ner det snart. Det är ju tid om man säger så. Loppan blir ju 1½ nu 10 februari...Nog lättare sagt än gjort för hon är verkligen förtjust i att tutta.

To be continued!

Tjejkväll 31/1 =)

Vi tjejer planerar så smått en tjejkväll nästa lördag =) Tapas står på menyn och så tänkte vi se "sex and the city", filmen alltså. Den är bra! Vi ska vara hemma hos Isabelle.  Nu i helgen tänkte jag handla in en del så har man inte allting på en gång. Kommer bli skitskoj, var överlängesen jag var ute och detta är precis vad vi alla behöver =) Bara mammor på vift haha!

Nu ska jag kolla DH sen nanna. Någon av oss har sovmorgon imorgon men vet ej vem....

Fredag!

Idag har jag jobbat till 15 sen blev det att hämta Novas skor vid Caroli, ett par ljusrosa/vita puma i stl 22. Hem och inom apoteket på vägen. När jag kom hem tog jag snabbt och röjde i bombnedslaget så det såg ut som jag ville. Jag och Philip satte oss i bilen och iväg till Oxie. På vägen hem hämtade jag tandgelen till Nova hos Isabelle. Nu är kl 19 och Nova ska äta gröt sen isäng. Planerar inte mycket mer för kvällen än att ta det lugnt. Jobb hela helgen men kväll dock.

Fullt hus!

Idag har jag varit hemma med båda barnen och fått besök av både Alex med barn och Isabelle med barn.

Nova hade 37.9 graders feber nu på kvällen så Micke blir hemma med henne imorgon. Hoppas hon är så pass bra så han kan gå ut iallafall som planerat imorgon. Jag jobbar ju till 15 ca sen börjar jag 14.30 på lördag. Är hon ok kan jag ju ändå lämna till farmor annars får han ställa in.

Sitter på toaletten:



Spiderkids:



Imorgon ska jag jobba, börjar 6.45. Nu tänkte jag kolla på "Plastikkirurgi före och efter" på tv4 fakta sen blir det att sova.

Ledig idag!

Idag har jag gjort en sak jag tänkt göra väldigt länge. Inget spännande om ni undrar haha! Vi har ett skåp i köket där precis ALLT hamnar, man bara slänger in saker, papper, småsaker, batterier, pengar, kort...ja allt fanns där. Mediciner i en enda röra! Jag har städat det skåpet idag, tog ca 1½ timme att sortera och slänga typ hälften. Men nu är det gjort, känns jävligt bra =) Innan har det alltid trillat ur saker så fort man öppnat. Nu har vi koll på våra räkningar, slipper leta efter dem varje månad (!)

Isabelle kommer hit vid 16, vi ska snacka igenom tjejkvällen som vi planerar till den 31 januari. Vi ska käka tappas och kolla på film och snacka skit framför allt ;-) Sen planeras det utgång med =) Sjukt skoj ska det bli. Måste ordna något i dryckesväg med och skoooor eller stövlar. Jag har inget av det =( Men det får ordna sig. Micke har samma problem och ska ut imorgon...

Nu ska Micke iväg och handla lite smått och gott så jag och Isabelle med kids kan fika + att kylen ekar (som vanligt) Sen drar han till jobb vid 13.30 och är hemma igen 22 ikväll.

Annars är jag hemma och ledig idag =)

Bilder från idag!

STOREBROR ÄR ROLIG HAN...




...SPECIELLT NÄR HAN SER UT SÅHÄR...



FRÅN IKEA: 


HÖG KONCENTRATION:



PÅSKLÄMMORNA VAR ROLIGA!



TRE SUPERFINA TUNIKOR (EJ FRÅN IKEA HAHA)



Nu är det snart bedtime för mig, alla andra ligger redan. Kollade på ett avsnitt av DH innan men jag tror jag missat ett emellan. Det händer alltid mig ;-)

Ringt och anmält Philips skada i skolan och till fk, fix och trix alltid är det någon man ska ringa...

Jag har även pratat med min kära svägerska idag. Diesel har det sååå bra där! Han är väldigt duktig tycker de =) Skoj! Och de kommer riktigt bra överens oxå, sover tillsammans t o m och det är ju ett bra tecken om något.


Hemma igen

Det blev korv, läsk och glass på ikea oxå de där sakerna vi handlade såklart: 2 paket med skåpslås, påsklämmor och små platstallrikar. Skohyllan var slut, typiskt! Men det är ju ingen panik med det, värst var att Nova öpnnar precis ALLA skåp här hemma! Snart är det slut med det hehe. Trots att Philip är "sjuk" idag fick han gå in och leka på ikea och det var bara i ca 30 minuter sen var vi klara.

Satt Novas leksaksspis här nere istället, så kan hon låtsas laga mat när vi lagar riktig =) Plus att hennes rum inte är så överfullt med saker nu. Hennes spjälsäng åkte in i vårt rum, hon sover ju ändå inte i den i sitt eget så vi kan ju testa att ha den hos oss-igen!

Jag har försökt mig på att sätta upp låsen men jag tror Micke får slutföra när han kommer hem.

När vi kom hem låg det ett paket från tradera i brevlådan, 3 st superfina tunikor från Lindex i stl 98 som jag vunnit åt Nova! Underbara!!

Bilder kommer ikväll.

VAB

Idag är jag hemma med Philip och Nova. Egentligen skulle Nova lämnas på dagis men Philip är så gott som frisk så hon kan lika gärna stanna hemma med oss. Philip har ingen feber idag så vi tänkte göra lite ärenden, bl a till IKEA för att inhandla låd-/ skåplås! Ett måste i detta hem med ligisten Nova ;-) Och en skohylla oxå. Skor överallt här hemma....

Just nu matar Philip Nova med pannkaka och ger henne sagt, som hon låter rinna ut igen vilket båda asflabbar åt....haha ungar asså!

Skriver antagligen mer när vi är tillbaka, ska käka korv och glass =))

Lugnt

Nu råder lugnet =) Skönt! Sitter här nere med Philip som kollar på Simpsons. Micke nattar Nova där uppe. Har en del tvätt kvar att vika, bara det är gjort innan vi lägger oss så. Disken är gjord och det är undanplockat, nice ;-)

Jag stannar hemma med Philip imorgon, han hade 37.9 graders feber men nu efter en halv panodil är han ju genast bättre....som vanligt. Micke kan lämna Nova på dagis ca 9.30 innan han sticker till jobb så kan jag hämta 14, annars skulle hon varit där till 16 imorgon. Så kan jag och Philip bara ha en lugn hemmadag =) Är nästan aldrig själv hemma med honom och är han sjuk kan det vara extra skönt med lugn och ro. Misstänker starkt att han åkt på vad jag hade först sen vad Micke fick. Bara Nova som klarat sig, fast snorig är hon ju.

Nä nu ska jag kolla efter bilar på blocket =)) Letar efter en Seat, en Ibiza eller en Cordoba. Äldst en -06:a.

Tandläkaren akut...

... fick vi besöka idag. Precis när jag och Nova skulle hämta Philip i skolan fick han en "klackasko" över munnen som spräckte både läpp och tandkött =(( Philip var såklart jätteledsen och grät mycket. Lille killen! Men det gick ganska snabbt över. De tyckte dock att vi skulle se om inte en tandläkare snabbt kunde kolla på det. Sagt och gjort, tog vägen inom folktandvården och kom in efter bara 5 minuters väntan (!) Kortare tid än om man har ett bokat besök ju. Philip var jätteduktig i stolen och satt stilla. Tandläkaren tyckte inte det var nån fara men att vi ska observera tanden så den inte ändrar färg samt anmäla skadan till vårt försäkringsbolag. Får ringa dem nu då.

Fikan var lyckad och Nova samarbetade, värre var det sen när vi gick runt lite...Skrek och kastade sig gjorde hon men var ganska trött. Ändå skulle hon givetvis inte sova....Trevligt att träffa Alex granne oxå =)

Vilken tur att Alex och jag hann inom Ö&B efter fikan på NovaLund! Fick tag i en variant av kaustiksoda som skulle vara ännu effektivare och det var det nog för både stoppet i badrumsvasken och badkaret är borta =) Passade på att städa där ordentligt med + grovvasken där vi har Novas skötplats. Nice när det är rent!

Nova somnade 14.20 ca. Ska ut och tvätta kl 15. Får se om hon vaknat tills dess.

Fika mm

Då ska jag och Nova snart hämta upp Alex och hennes granne för att åka och fika på Espresso House =) Längtat!! Har lite ärenden in på H&M oxå sen Ö&B när jag hämtat Philip. Ska tvätta 15 och både tvätt- och sköljmedel är slut. Tänkte leta efter kaustiksoda. Micke får handla mat mm på väg hem från jobb. Han slutar 16.30 idag så hemma runt 17.

Nä nu ska vi köra!

Skolsköterskan och städning!

Idag var det dags för skolsköterskan kl 9 för Philip, allt gick bara bra =) Han är 119 cm och väger 19.5 kg. Långsmal för att beskriva det med ett ord ;-) Sköterskan kollade syn, hörsel, rygg och ställde lite frågor om den sociala situationen, vad han har för fritidssysslor, om han kan simma och så.

När jag kom hem igen, ca 10 fick jag ett städryck! Knäskrubbade (!) köks-, och badrumsgolven, städade toaletterna och köksluckorna. När man tittar noga vilket jag brukar så ser man all skit. Äckligt tycker jag. Vi borde även frosta av frysen, massa is där samt städa kylen. Tänkte gå allihopa och hämta Philip sen, ska visa Micke vägen till macken för han hittar inte än idag hehe! Ska köpa kaustiksoda när vi är iväg så vi kan få bukt med stoppet i badrumsvasken, aningens störigt att det alltid är stopp. Blir så fina ränder när vattnet inte rinner ner direkt. Mitt fel att det är stopp väl pga allt hår när man står och plattar. Ska bli bättre på det där, lovar =)

Ska jobba 14.30-22 idag.

Astrid 1 år =)

Idag var vi på kalas hos lilla ASTRID som fyllde 1 år just idag! Hon var så söt i sin fina klänning =) Givetvis hennes storasyster Freja med som var utklädd till Snövit dagen till ära. Vi bjöds på supersmarrig smörgåstårta och goda tårtor till efterrätt =) Vi stannade 3 timmar, t o m så länge så vi hann med ett strömavbrott ;-) Jag var där uppe med Philip och Freja när det blev kolsvart!! Vi tog oss ner i mörkret så fanns det tända ljus där nere. Efter en liten stund kom ljuset tillbaka =) Regnet öste ner när vi åkte hem men då är ju allt liksom som vanligt.


Imorgon är det skolsköterske besök för Philip kl 9. Jag jobbar kväll och Micke är ledig imorgon.


Nu ska jag nanna, precis sett en film. Skräck. Fan jag pallar egentligen inte med såna filer men den var bra. Glömt vad den heter bara....


Hemma igen

Då var vi hemma igen efter Johans examensfest, grattis Johan till färdig polis!! =))  Maten var underbart god =) Ungarna kunde ju uppfört sig bättre =( Pinsamt, speciellt när där finns folk man inte känner och ömtåliga saker. Så vi lägger Spideman spelet på hyllan resten av helgen och hela nästa vecka. Ska det svida, ska det svida ordentligt!! Han var ledsen sen på kvällen, grät och sa förlåt. Mest för att jag var lesden kanske men lite förstod han nog. Synd bara att han inte kan koppla ihop att sådant uppförande får konsekvenser. Det sista vi sa innan vi åkte hemifrån var just att gör nu som du blir tillsagd och var lugn annars ryker spelet....guldfiskminne?

Här är lådan jag hittade i miljörummet på jobb:




Helt okej skick, perfekt till leksaker så Novas andra back åkte upp på hennes rum.

Knasbollarna idag:



Är TRÖTT! Ska snart lägga mig, klockan är redan 22 ser jag. Jag har en sovmorgon att se fram emot, underbart!! Har laddat upp med panodil dessutom, bättre!! ;-)

See you tomorrow...over and out!

Då var det kväll...

...skönt faktiskt. Jag har typ inte varit ute mer än för att lämna och hämta Philip i skolan och för att röka men ändå är man helt slut. Har tvättat en MASSA men ändå inte allt...Dammsugit uppe och nere samt tvättat golv nere. Vikt det mesta av tvätten. Nova sover men har redan vaknat en gång. Philip ligger där uppe i soffan och kollar spderman klipp på youtube. Helt fastnat för det =) Snart dags för honom att sova ändå. Skulle haft nåt gott hemma men det har vi ju inte som vanligt...Imorgon ska vi dock handla hem lite gott. Micke ska vara borta hela dagen, OM han känner sig bättre vill säga.

Diesel åkte innan, allt gick bra. Han fick med sig sina saker, nytvättad säng och grejer. Snacka om att han kommer få det bra där! Det är ju en sak som vi är säkra på och det betyder mest.

Scouterna imorgon med, nu hade jag glömt det igen men visste ändå att det var någonting! Då ska jag och Nova passa på att ta en promenad till ica för att handla. Philip gillar inte att gå så "långt" ;-) Och lite frisk luft och motion skadar ju allra minst mig!

Micke jobbar nu till 00 eller om det är 00.30, kommer aldrig ihåg men jag brukar i vilket fall som inte vara vaken då.

Nä nu ska jag ta en cigg och sen kanske lägga mig eller surfa lite på FL.

Kl 17...

...kommer de och hämtar vovven vår så än är det inte dags. Hämtat Philip nu så han spelar och Nova sover med Micke där uppe. Jag passar på att surfa lite. Letar efter en stooor rund matta att ha här nere i vårt kombinerade vardagsrum/matrum och sen vanliga billiga hyllor till badrummen. Där uppe blir det nog ingen hylla pga snedtaket men en sån låda med hål i om ni vet vad jag menar. Där i kan man ju ha handdukar tänkte jag mig. Vill måla om badrummet här nere eftersom vi inte har råd att kakla om. Nu är det vitt...tråkigt tycker jag! Uppe är det nån grön färg, ljus liksom så det får duga tills vidare.

Jag skriver upp denna på min önskelista ;-) hahaha!!




LEDIG!!!

Jag älskar mitt jobb men nu har jag jobbat sju dagar i streck och dessutom som sjuk så nu är det extremt skönt att vara ledig dessa tre dagar!! =)) Vi har haft mycket på jobb men igår kväll var det helt ok, mammor som skötte sig själv och sina barn typ själv och inget dramatiskt hände. Kom hem ca 23 och stupade direkt i säng!

Idag blir det tvätt kl 15. Philip är i skolan sedan 8.30 som vanligt. Jane och Adnan kommer nu någon gång för att hämta Diesel som ska flytta dit. Hur jobbig och krävande han än är ibland så kommer det bli väldigt tomt och jag kommer sakna honom! Men han kommer få det bättre där, med två andra hundar och att komma ut mer. Precis vad han behöver.

Lär städa hela dagen typ. Igår hittade jag en leksakslåda typ på jobb, tror den är från ikea. Ser ut så iaf. Den är röd och ser ut som en kista men är i tyg. Tänkte ha den här nere till Novas leksaker istället för den stora rosa backen Nova har. Hon skaffar sig ju bara mer och mer saker och förvaring är ju aldrig fel =)

Sitter med en kopp varm choklad nu =) GOTT!! Ute är det kallt, svinkallt! Men sooool! Längtar lite efter sommaren nu, vi har stora planer för huset, utsidan då. Ska riva bort hela trädäcket och lägga stenplattor istället. Sen kanske lägga som en liten stig med plattor med ut till "hålet" i häcken där man kommer ut till sandlådan och tvättstugan. Häcken på framsidan ska vi nog dra upp och sätta upp staket istället. Projekt projekt! Men det är kul. Jag kommer ha semester detta året med, kul =) Inne är det inte så mycket vi kan göra. Eller här ÄR massor att göra men vi har inte riktigt de ekonomiska tillgångarna för det, dvs nytt kök och kakla badrummen. Men hyllor till badrummen och nån ny matta kostar ju inte flera 100 tusen.

Philip stannar hos oss denna helgen så det är superskoj! Imorgon ska vi till på Johans examens fest kl 18.30. Han är ju polis nu, bäst att jag aktar mig. Nä jag har bättrat mig och håller hårt i mitt körkort nuförtiden. Micke ska på svensexa imorgonmed start kl 9 OM han känner sig bättre vill säga. Han har åkt på samma skit som mig antagligen...

Crazy kids!

Idag mår jag samma, skit utan piller (panodil och diklofenak) och bra med! Men jag blir lite konstig av pillren, typ kallsvettig, full av energi. Det sistnämda är väl inte helt fel men jag tvivlar på att det är vad min kropp just nu behöver ;-) Jag har röjt undan här hemma ordentligt! Planerar för Diesel som ska åka imorgon. Ska tvätta hans sovkudde eller vad det heter och hans två handdukar imorgon när det är tvättdags kl 15 imorgon (tror jag det var) Kastat massor av skräp, ut med ALLA kvarglömda tomtar som står lite varstans samt röjt vårt matbord där man oftast behöver röja innan man ska äta eftersom ALLT verkar hamna där! Fick tummen loss och ringde FK och fick klarhet i vilka papper osv de vill ha in, läkarintyg vill de oxå ha minsann. Tur då att vi verkligen VAR sjuka och hos doktorn! Men det finns många lurendrejare så det är väl bra att de har koll, eller tror att de har koll iaf. Så jag ska hämta sjukintyg hos Pihlfors innan jobb samt lämna blanketter till dagis de får gå igenom och sen kan ju Micke hämta de när han hämtar Nova ikväll. Jag blev inte av med min kväll idag så får snällt jobba till 22. Micke fick byta så han jobbar dag istället. 9-17 sen hämtar han the bratz. Nu tänkte jag lägga in lite bilder och sen ta en dusch innan det är dags att köra till jobb. Imorgon är jag äntligen ledig, efter ikväll har jag jobbat 7 dagar i rad. Visst inte så mycket (har förr, innan jag hade barn jobbat ca 2 veckor i streck..) men det har varit blandat typ dag efter kväll då jag kommer hem 23 och ska upp igen 5.20...Så jag är sliten och inte så konstigt jag inte är frisk. Men som sagt, pills!! Haha =)




Tappat sin första tand! *stolt*



Klipp =)

Lek i lådan =)


http://www.youtube.com/watch?v=EP3mI-rybp0



Matar hunden =)

http://www.youtube.com/watch?v=Lhehd4MZrg4

Vilken helg!

Som mest bestod av att JOBBA! Fredag kväll, lördag och söndag till 15.15. Igår jobbade jag oxå till 15.15 och idag är det 14.30-22. Skulle vara rätt skönt att gå ner till 75% faktiskt. Om det inte vore så att det går ut över vår ekonomi, vilket det ju gör...

Lämnade Philip i skolan 8.30, kom på att jag inte träffar honom förrän 16 imorgon =( Eller jag kommer ju gå in och pussa på honom ikväll när jag kommer hem vid 23 men då är han inte vaken.

Diesel flyttar till Jane och Adnan på fredag är det bestämt. Hur det än är så kommer jag (vi) sakna honom. Man är liksom van vid att han är här men samtidigt är det mycket tid och jobb som vi stället kan lägga på andra saker. Efter båda har jobbat en hel dag och hämtat barnen på dagis och skola samt lagat middag och lagt barnen finns det INGEN energi kvar...tyvärr.

Har vunnit en skitsöt basker/mössa till Nova i massa olika färger till Nova. Perfekt nu i vår. Tradera is the shit =) Nästan alla mina auktioner är slut nu så det börjar bli dags att lägga ut mer. Får ta det i helgen kanske. Vi ska på Johans examens fest på lördag och då är det Davids svensexa med, inte för att den biten rör mig ;-)

Micke har fotodokumenterat lite när jag jobbat.

Lite blandade bilder:













Nova 17 månader idag =)

Usch idag är jag så trött så trött men jag jobbade kväll igår, så hemma 23, la mig direkt efter en snabbrunda med hunden sen ringde klockan 5.20 men jag drog mig till 5.30. KAOS på jobb typ. Allt är ju ff nytt att gamla EVA (egenvårdsavdelningen aka patienthotellet) flyttat in till våra lokaler på BB. Så nu har vi ALLA nyförlösta mammor hos oss! En hel del eftersom det är Malmö vi snackar om ;-) Hittills i år har det redan fötts över 120 barn!

Lill-Nova är 17 månader idag den 10 januari. Tänk 1½ år nästa månad! Det går snabbt!!

Idag kom det lite försenade julklappar från min pappa och hans tjej till oss =) *TACK!* Uppskattat enligt bilder! Philip får öppna sina imorgon när han kommer hem =)



Haha, hos farmor 26-27 dec -08



Nova och polaren Astrid: (storasyster Freja i bakgrunden)



Kan mycket själv nu för tiden ;-)



Mer orkar jag inte njuda på idag, nu ska jag nanna kudden. Klockan ringer 5.20 imorgon igen *GÄÄÄÄSP*

Ett barn i skolan och ett hemma till 11

Japp idag ska jag jobba kväll så jag har Nova hemma till 11 sen är det dagisdags för henne och jag har en timme ensam ungefär. Sen ska jag hämta Philip efter skolan 12.15. Sen lämna honom i Oxie innan jobb. Micke fick med sig mina nycklar idag men jag tar altandörrsnyckeln och har en extra bilnyckel så det löser sig. Han tog även Philips bilstol med sig så vi får hämta den i Bjärred på vägen. Hoppas vi hinner bara. Hoppas oxå på en lugn kväll på jobb.

Philips tand är löööös!! Igår kväll försökte vi vricka lite på den men den sitter ff fast framtill eller vad man ska säga så än är det inte dags. Tror det var den tanden har fick först när han var 9 månader gammal =) Nova fick uppe först men inte förrän vid 12 månaders ålder.

Precis duchat så bara sminkning osv kvar.

Emma 28 år ;-)

Fast hon vill inte att jag uppmärksammar det men lite måste man ju fira =) Vi är av samma årgång Emma och jag så till sommaren är det min tur. Vi pratade om ålder och så idag. Alltså jag känner mig inte gammal men 28 eller 27 som jag är nu låter mycket. Inte mycket som i gammal men jag kan tänka mig att efter 30 går det nog snabbt mot 40. Men man är ju inte äldre än vad man gör sig tycker jag =)

Men det var ju inte helt lätt att hitta ut till deras nya hus i Önneslöv. Inte hem heller för den delen, då var det mörkt dessuto men det gick. Vi var hemma ca 17 efter god fika, gott sällskap och barn som härjat som bara den =) Emma har ju 4:e barnet på väg =)

Sen käkade vi lite mat, Nova sket ner sig totalt och fyndade lite i blöjan så det blev badet direkt. Philip vann xbox-spelet Spiderman Friend or Foe så ni kan ju gissa vad han gör ;-) Nova la jag ca 19.30, kollade lite på tv där uppe sen slocknade hon. La henne i vår säng men men.

Imorgon har Phille gympa direkt på morgonen men jag tror hans påse är packad. Jag börjar 14.30 så Nova lämnas 11. Philip hämtar jag 12.15 sen kör jag honom till hans pappas sambo innan jobb så slipper han vara på fritids till nästan 18 + att hans pappa ska köra hela vägen ut hit och hämta.

Jobbar 14.30-22 imorgon.

Nu har jag egentid!! Nåja, Philip är ju uppe men han stör inte mig =) Bara trevligt med lite sällskap!


Ensam hemma

Om ca 45 min ska jag sätta mig i bilen och köra till jobb. Får dra lite innan, ska posta två tradera paket och sen hinna trycka parkeringsbiljett på pildammsvägen. Ska se om jag orkar tömma diskmaskinen med. Lämnade Nova på dagis kl 11. Körde Micke till jobb vid 9.30. Nova somnade i bilen, hoppas hon kan sova på dagis iallafall. Sen kommer Philip äntligen hem idag =)) Som jag saknat honom!! Helt sjukt. Harn har varit hos sin pappa sedan 2 januari så det är ju inte så jätteläne men ändå. Det räcker för att jag ska sakna honom något otroligt. Är glad att jag ä ledig imorgon så jag kan gå med honom till skolan =) Nova är ledig från dagis imorgon så hämtar vi Philip i skolan sen kör Micke till jobb om inte moppebilen kommit tillbaka. Efter det ska vi hem till Emma som fyller år imorgon!!


Ja så ser det ut typ. Nu ska jag kolla in mina tradera auktioner.


Jobb mm

Då jobbade jag 6.45-15.15 idag sen blev det att tanka innan jag körde hemåt. Var SEGT att gå upp imorse, lät mobilen ringa enda till 5.30 (10 minuter...) Inte poppis för de andra två som jag delar säng med. Maken och dottern alltså!

Har dragit ner på rökningen drastiskt. Blir nog så när en slutar. Känns liksom dumt att blossa på som vanligt. Fyra cigg hittills och klockan är snart 21. Inte illa. Lär bara bli en till idag så fem st. Igår var det 7. Under 10 tycker jag är bra men ju färre desto bättre. Målet är väl att sluta helt men det måste vara rätt tillfälle, just nu är det bara upplagt för att misslyckas.

Imorgon ska Nova på dagis igen. Lämnar 11 för jag börjar 14.30. Lär få skjutsa Micke till jobb med, tor han börjar 10. Hans moppebil är ju ff i hbg...Nästan 5000 kr kostar reparation + service. Usch jag vill inte ens skriva om det, än mindre tänka på vad den kostat oss så jag slutaar nu!!

Sen kommer Philip hem vid 18 tiden imorgon men då jobbar jag så träffar honom på torsdag istället. Då är det dags för första skoldagen sen bär det av till Emma och hennes familj =) Om inte moppebilen är på plats lär jag köra Micke till jobb igen tror jag då han börjar 13 på torsdag. Jag har min day off på torsdag för att sen jobba kväll på fredag och dag i helgen....Men man lever väl för att jobba eller hur...? NOOOOT!! Glad är jag som har ett jobb jag supertrivs på =)

Nä nog babblat, nu ska jag glo tv och surfa runt mer.

Reflux

Nu är vi hemma igen från Lund och besöket hos läkaren för Mickes del. Han har reflux, vilket är ett tillstånd då magsaften kommer upp från magsäcken till strupen och munnen. Inte så mysigt kan jag tänka mig. Jag som inte ens har haft halsbränna under graviditeterna...Men allt gick bra iallafall trots att undersökningen var jobbig och obehaglig tyckte han. Usch det kan jag tänka mig. Tillståndet kan snarare försämras än förbättras tyvärr. Vi får se och ta en dag i taget. Vi kontaktade vår läkare oxå men hon har visst semester t o m 9 jan så det blir måndagen därefter förev medicinering mm.

Ska tvätta kl 15 idag annars vara INNE, fy vad det är kallt ute!!Det är sol men eftersom jag varken äger en vinterjacka eller ordentliga vantar så är det inet speciellt roligt att vara ute. Har ju en vinterjacka som hängt med de senaste 3-4 åren men nu har blixtlåset gett upp =( Och jag är lite snål när det gäller dådana saker...Så jag får frysa ;-)

Magbild mm



Hittade inte magbilden jag letade efter så fick ta en ny helt enkelt, så denna är från idag....Ingen vacker syn men efter att ha kollat en del på den sidan www.theshapeofamother.com så ska kag inte klaga lika mycket mer. Det lovar jag =) Jag har ju trots allt fått två underbara ungar ut från den. Men det är som om jaqg vill uppnå någonting som jag inte ens hade från början. För jag hade ingen direkt platt mage innan barnen, som nu men utan bristningarna. Kanske kommer jag acceptera det med åren eller träna upp mig eller så finns det ju laser. Ska ta och kolla upp det faktiskt eftersom det (helt ärligt) är ett stort problem för mig. Tyvärr. Jag drar mig för att ta på en bikini och åka till badhuset eller stranden, jag gör det. Och det är tråkigt, mycket tråkigt.

Mor & dotter:



Dags att bada:



Idag tar vi det lugnt. Har bara varit inne för ute är det SVINKALLT =( Stådat uppe och nere + fixat med disken. Micke ska in och göra en gastroskopi undersökning imorgon så han vill ha pizza ikväll som peppning...eller nåt ;-)

Uppdatering, kväll:

Nu sover Nova och Micke gick precis upp för att lägga sig ock kolla på nåt som inte intresserade mig på dataorn sa han. Jag ska kolla runt här sen lägga mig jag med. Vi ska vara i Lund kl 9 så bäst att man går upp i tid imorgon. Vet inte om jag och Nova stannar kvar i Lund, kanske fikar och så nånstans och fördriver tiden så slipper vi åka fram och tillbaka.

klipp

http://www.youtube.com/watch?v=923JbarWVnI


Filmat mer

http://www.youtube.com/watch?v=nU1ibyWTYME

Filmat

http://www.youtube.com/watch?v=y26Fq97ZhjM

Träffat Gunnel & Jimmy

Idag slappade vi mest på morgonen. Jag städade nedervåningen som vanligt. Igår tänkte jag ta övervåningen idag men så har det inte blivit, imorgon måste jag! Jag är nog städfanatisk! Jobbigt iofs men jag gillar när det är RENT! Det blir så fridfullt på något sätt. Lät lite knäppt men det är så jag känner. Precis avslutat ett MASSIVT diskberg, t o m så en del inte fick plats i maskinen och fick handdiskas!

Vi var och träffade min moster vid 14 tiden. Skulle ju se hur hundarna umgicks tillsammans och det verkade fungera fint =) Jimmy är en 12 årig westie hane. Jättesöt och framför allt lugn om man jämför med vår vilding. Tänke att de skulle ses inomhus sen oxå. Kallt som attans var det idag i en rasthage bakom Stadium typ.

Micke kämpar på med att inte röka! Han är verkligen jätteduktig. Beundrar att han orkar när jag ff håller på *skäms* Men jag ska ta tag i det oxå...när jag är mogen för det.

Vad har vi mer gjort? Inte lagat middag iaf haha. Det fick bli mackor med ägg på....Micke erbjöd sig att lägga Nova eftersom jag inte kunde vänta på att han tog disken imorgon. Är tredje kvvällen han lägger henne men jag är astrött, somnade t o m på soffan innan så jag tackade inte nej direkt. Skulle träffat Sara, Claes och barnen men när vi kom hem var vi helt slut och sönderfrusna så det får bli en annan dag.

Philip ringde innan idag och sa att han har en lös tand nu!! Min stora lille kille =)) *stolt* Kan inte fatta att han är 6 år!!

Vår finaste dotter:





Lördag

Denna helgen är jag ledig. Fick förfrågan igår om att jobba söndag men det var inte så frestande...

Idag ska vi ev träffa min moster tillsammans med hundarna för att se hur de fungerar tillsammans. Sen kanske till Sara och Claes och hälsa på eller söndag om det passar bättre. Var längsedan man träffade dem ju =)

La mig ca 23.30 igår och Nova vaknade 7.20 så helt ok =)

Precis beställt 4 par anti halk strumpor till Nova härifrån: www.laba.se Hon har lite strumpbrist om man säger så. Hittade inga oranga som hon skulle behöva men dock lila =)

Nu ska jag FL surfa lite ;-)


Länk

ja länken är www.theshapeofamother.com. Verkade som man kom helst fel på den andre eller nåt. Kanske är det jag som är trött. Nu: en cigg sen bedtime!

Tjingeling

Nu ska jag sova!

Har jobbat och kom hem ca 22.30. Johan var här då, han och Micke skulle gejmat men tydligen funkade inte internet som det skulle....

Vi hade en lugn kväll på jobb. Imorse sov jag till 10.30 (!) Najs var det men som vanligt känns det som efter en hård utekväll...Jaja.

Kollade lite bilder på www.theshapeofamother.com. Alla som känner mig något sådär vet att jag har feta problem med hur min kropp ser ut. Men där ser man iaf att det kan alltid vara värre. Har en bild på min mage på ett usb minne, kanske lägger upp den imorgon om jag hittar det.

Nä nu ska jag soooova. Min morgon med lilla Novis imorgon =))

Årets första kväll

Nu är Nova lagd och vi ska nog kolla på en film. Jag lämnade Philip innan och han somnade i bilen. Trött efter den långa dagen igår! Hade tänkt lägga upp bilder på Novas coola "efter badet frissa" men bilduppladdaren strejkar eller nåt. Trodde jag skulle jobba dag imorgon men det är kväll. Skönt med lite sovmorgon + tid med familjen på förmiddagen så kör jag strax innan 14.


Nyårsdagen!

Idag var det min tur att gå upp med Nova! Tur att hon sov till 8 ca så 8.30 gick vi upp. Philip kom strax därefter. Vi la oss ca 1.30 igår så visst är man trött men det kunde varit värre ;-) Nova vaknade ca 22.45 igår kväll så efter det hade vi henne uppe. Philip var uppe till 00.30 ca UTAN att sova på dagen! Men det var han TRÖTT =) Vi kollade på raketerna vid tolvslaget och de smällde ordentligt här vid oss. Det var skönt att bara vara hemma.

Idag händer inte så mycket vad vi vet. Philip åker till sin pappa igen och stannar t o m 7 jan. Det är ganska länge känns det som, kommer vara tomt utan honom men han spenderar inte så mycket mer tid än helger där. Skönt att ha idag och igår med honom iallafall.

Planerar att träffa min moster till helgen och se hur de båda hundarna fungerar ihop. Hon har ju en annan hund nu med vars ägare tyvärr avled igår =( Men vi hoppas att det funkar att hon kan ha båda hundarna OM hon vill och känner att det fungerar. Det ska ju kännas rätt. Tror att en äldre hund kan lugna Diesel en del. Valpar blir helt motsatsen, såklart ;-) Vi får se och hoppas på det bästa.



Sådan far sådan dotter ;-)



Såja, det var nog alles från igår. Man vet ju aldrig om det kommer mer idag. Micke är jätteduktig och har slutat röka. Jag ska inte vara sämre. Måste lägga av jag med....suck! Sen har han bestämt sig för att leva sundare, börja motionera och äta nyttigare. DET däremot är jag med på direkt =) Jag har ju hållt på ett tag på gymmet men nu var det längesen. Tyvärr blir jag inte bra (nöjd) utan att ta till kniven. Det kanske finns laser som tar bort bristningar...? Jag kan ju inte gå ner mer i vikt, ligger på ca 59 kg nu till mina 173 cm. Har ju varit nere och vänt på 48 kg men det var ingen vacker syn och bristningarna var ju kvar =( Hade inte stört mig så mycket på dem om de inte hade gjort att hela magen hänger (i mina ögon och jag är väl ganska fixerad men ändå) Min fula utväxt på håret är borta, fixade det hemma igår samt klippte av någon centimeter ;-) Så sparade vi de pengarna. Mitt hår har blivit ganska långt, nog det längsta någonsin så det är ju roligt. Förr har det liksom kommit till lite kortare än vad jag har nu och sen stannat.

Nu tvättar jag och Micke + barnen är på övervåningen och leker/spelar xbox på Philips rum. Efter tvätten ska jag köra Philip till sin pappa.