Happy Halloween =)



HAHA!

Nu ska barnen och jag pyssla lite. Göra lite spöken och pumpor att hänga upp i köksfönstret tänkte vi. Hemmet är städat och det är nu man kan njuta och ta det lugnt =)

fredag morgon

Blir vab idag med, lillan hostar mindre nu. Nästan helt bra =) Jag hostade lite imorse men det är sån irriterande rethosta. Det är ju ett tecken på det hela snart är över =)

Philip vill till fritids idag igen så tänkte lämna honom i samband med att Micke åker till jobb 9.30.

Jag och Nova ska fixa lite här hemma. Nu sitter hon och kollar på tv. Vi planerar att äta något riktigt gott ikväll med =)

Ikväll blir det kalas för Phille inne i Lund hos kompisen S, något de sett fram emot länge!! Det påminner mig om att vi måste börja planera för Philips kalas snart!

Tack Amélie för denna magkrämen hon skickat enda från Frankrike =)

Fast det står på franska på den ;-) Thank You =)




samtal

Jag fick ett telefonsamtal kl 18 ikväll. Det var en BM från Lasarettet i Ystad. Jag trodde först det gällde nåt jobb jag sökt (fast jag har ju inte sökt i Ystad haha) men nej, det gällde remissen de fått från min BM på Slottsstaden. Hon ville höra lite med mig vilka taknar jag har och vad jag tycker. Först tänkte de kanske att jag skulle komma och träffa en BM i Alma teamet men när de läste lite om vad jag berättat för min BM om mina tidigare erfarenheter och upplevelser så tänkte hon samma som mig att jag kanske vill träffa en läkare direkt istället. Till BM går man ju för att bearbeta om man är villig att föda vaginalt. Jag är ju inte villig till det och det var det hon misstänkte. BM jag pratade med var jättegullig och hade ett sånt där lugn över sig =)  De vill göra allt för att tillmötesgå mina behov och önskemål =) Jag lade till att jag jobbat på BB så jag vet hela proceduren och tror inte alls att det är något lätt alternativ, så behöver det inte dra allt det.

De skickar hem en tid i nov-dec för samtal med läkare!! Jag är glad. Allt känns bättre nu. Lugnare. Då får jag kanske t o m ett datum. Det beror ju lite på hur den läkaren man träffar är. Jag vet inte om jag ska gå med eller utan Micke. Vilket som är bäst. Vill inte börja böla. Och gör jag det vill jag inte att Micke är med, då blir det bara värre + att kul att se mig i det tillståndet liksom. Jag klarar det själv. Jag kanske kan prata mer öppet om han inte är med känns det som. Han är ju med och stöttar hur jag än väljer att vilja ha det. Det är ju min kropp och min förlossning. Faktiskt. Ja vi får se. Det enda jag tänkt på är att man i v 38 ännu ej fått ett datum eller blivit nekad snitt x flera. Min mardröm. Men jag har iofs redan drömt att jag fått det beviljat. Fast så födde jag ju mina barn flera gånger om i drömmarna innan det var dags ;-)


Pumpalykta mm

Idag började dagen med att jag och Philip var iväg och fixade matsäck till hans utflykt till bowlinghallen idag med fritids. När jag kom hem begav jag och Nova mig direkt och hämtade moster Amelie. Vi fikade på Espresso House på Mobilia sen gjorde jag henne en tjänst ;-) Nova bråkade en del så det märks att hon börjar bli frisk ;-) Hostar lite fortfarande men har inte haft feber alls. Känns ändå både fel och taskigt att lämna henne på dagis med en sådan hosta. Blir att stanna hemma imorgon med så har hon haft många dagar att tillfriskna på.

Blev en tur i Pildammarna sen släpptes syster av i stan, skulle möta upp Tessi. Fan att jag inte "kan" gå på festen på lördag. Brukar vara ball Tessis halloweenfester. Men jag vill inte gå när jag är gravid, är astrött efter kl 20 på kvällen haha + att det är inte kul att ej kunna dricka = festa på riktigt enligt mig ;-) Men jag har lovat Tessi att vara i bästa festar toppform tills nästa halloween ;-)

Sen åkte vi hem, hämtade Phille. Köpte mat + en pumpa på ICA. Nu är lasagnen i ugnen, pumpan färdigutskuren med ljus i utanför ytterdörren och jag sitter och knaprar på pumpakärnor. Imorgon blir det pumpapaj, hade typ inga av de ingredienserna hemma.



Hämtat på fritids



Skolbild 2009 =))


hosta

Idag är jag ledig men hade jag jobbat hade jag varit tvungen att vabba. Nova har hostat i stort sett hela natten men sen framåt morgonen avtog det lite. Min syster stannade över från igår så vi bestämde oss för att spana in nya IKEA på Svågertorp en snabbis. Det var riktigt snyggt, tar ju ett bra tag att åka dit för oss nu, nästan enda hemma hos mamma, över 4 mil tror jag. Skönt att jag hade Amelie med mig för att hålla lite extra koll på kidsen. Philip lämnade vi in i det nya stora leklandet "Småland" som det heter så var han där 11-12. Vi fick nr 128 stämplat på våra händer. Det var precis att vi hann plocka ihop vad vi skulle ha på den tiden. Det blev; en kökslampa, en matta till Nova, halogenlampor, små handdukar, värmeljus i massor, plasttallrikar samt en plastkrukväxt som vi har inne i vårt badrum här nere. Ser mkt trevligare ut där nu =) Sen åt vi köttbullar och potatis med sås och lingon för 16 kr/portion! Philip åt 15 (!) köttbullar hahaha. Gick och beställde en extra tallrik sen kanelbulle på det som han delade med Nova. Körde sen syster hem och sen åkte vi långa vägen hemåt.

Philip blev oxå hemma från fritids idag men imorgon går han då de ska bowla inne i Lund. På fredag är det filmvisning med popcorn så då kanske han oxå vill gå. Sen på fredag eftermiddag/kväll är det bowlingkalas hos klasskompisen S =) Denna helgen stannar han hemma hos oss, så ska vi ha lite Halloweenmys, göra pumpalyktor mm =) Igår och imorgon vabbar jag. Jag har ju oxå hosta men inte så hela tiden som Nova, stackars henne.

Igår blev det en tur in till coop jägers och engelbrektsboden. Nya allvädersstövlar till Philip Viking Cherrox 249 kr på coop, helt ok pris =) samt 6 par kallingar 100 kr och 10 par strumpor 79 kr. Han behövde verkligen sånt och där är det billigt och bra. Ska in och handla lite till Nova oxå när hennes garderob är utrensad ordentligt. Barnen var ju betydligt mer samarbetsvilliga idag än igår ;-)

Nu badar lillan och här bjuds det på bilder =) Enjoy och ha en fortsatt bra dag.




Philip fotar lilla magen i v 14 (+10 kg)


förkyld

Ja nåt så in i helvete förkyld har jag blivit =( Lönt liksom, jag behöver inte detta oxå men men det var väl nån vänlig själ som tyckte jag skulle lida lite mer ;-)

Ungarna blev hämtade 15 idag, den stora fördelen med detta jobbet är att man kommer hem i tid =)

Nu ska vi kolla vad för skoj som finns i frysen...snart dags för storhandling.

750 m

En simtur på 750 meter blev det i förmiddags. Hade velat simma iaf 1000 m men hade inte mina simbrillor med och då får jag så ont i nacken när jag tittar upp hela tiden. Men jaja jag är ganska nöjd med min insats. 40 min promenad imorse och sen 750 m sim. Nu har jag nyss duschat, ska föna och platta håret. Micke är och handlar och snart kommer Philip hem. Blir en tidig kväll idag för en tidig morgon väntar imorgon.

Nova är inne i en riktig asjobbig-trots-jag-kan-själv-utbrott-konstant period. Jävligt roligt. Not. Tuuuur de blir äldre för såhär kan vi fan inte ha det.

Projekt "inte gå upp för mkt i vikt under graviditeten"

Ja då har mitt lilla projekt börjat. Nu är det no more soffliggande och matfrossande utan mer motionerande och nyttig mat. Jag ska stanna på dessa + 10 kg eller mindre t o m om det går.

Började dagen med en 40 minuters powerwalk. Sen blev det havregrynsgröt med bara mjölk på. Smaken vänjer man sig nog vid... Vi har typ inget hemma så det blir att handla sen. Badet öppnar kl 10 och då ska vi dit. Jag ska motionssimma en km tänkte jag så badar Nova och Micke.

Nu ska det städas, jag har ju sagt upp mig som husa så ni kan ju bara tänka er som här ser ut. Nej det kan ni inte för ingen har nånsin sett mitt hus så här. Det är inte jag men så är inte jag mig själv heller just nu. Tvättid är bokad till 12.

Mitt mål:

Så jävla snyggt!!!



Men det lär ju dröja ;-) Om en 2 år kanske.

sökt jobb

Började dagen med att köra Philip till en klasskompis som har 7 års kalas idag, 9-11.30. Sen ska Philip till sin pappa och vi ska in en sväng till Mickes mamma & co. Min huvudvärk har släppt men den var riktigt jävlig både igårkväll och imorse. Sökt 3 jobb har jag oxå hunnit, nu är det väl en 15 st ansökningar allt som allt. Vem sa att det ej finns jobb att söka?? Man ska ju bara få dom oxå. Jag ska INTE berätta att jag e gravid på nästa intervju, DET är ju bevisat att det är negativt! Får dra in min fläskiga mage och ta på mig passade kläder ;-) Nä men ärligt, man är inte skyldig att berätta det och jag har varit på 2 intervjuer där de mer eller mindre sa att jag ej fick det pga att jag är gravid. Eller inte på det ena men där är jag säker på att jag fått jobbet om jag ej knystat om det. Jag har lång erfarenhet trots att jag ej är 30 år än och fina meriter om jag får skryta lite iaf ;-)

KUB testet



Besöket gick jättebra =) Lill* bönan är nu 14 cm lång. Inte undra på att jag nog kännt lite rörelser därifrån ;-) Snacka om generöst med 8 (!) bilder =)

På jobbet var det desto mer dystert, dödsfall. Livets gång men ändå.

Busfabriken 11 oktober:



Nu ska jag ta och laga lite lax, sen käka och efter det iväg och köpa present till Philips klasskompis som har kalas imorgon kl 9 ja på morgonen ;-)

Have a nice Friday =)

hos madde

Dagen började 5.50 eller nåt när Mickes klocka ringde sen kunde jag ej somna om. Han har gjort halkan idag kl 7 och den gick bra =) Vi lämade Philip i skolan 8.15 som vanligt och sen bar det av till Madde i Staffanstorp en sväng. Eller sväng och sväng, 4 timmar ;-)  Trevligt som vanligt gumman, tack för god fika =) Vid 13.15 tittade jag på klockan och kom på shiiiit Philip ska hämtas om 10 min!! Tiden går snabbt när man har skoj. Det blev att ringa skolan. Köra snabbt har jag slutat med ;-) (typ) Hem om sen till ICA. Laga mat: koldolmar, potatis och gröna bönor. En hit för oss alla 3, inte minst barnen.

Sen kom Micke hem för att mellanlanda, han stack iväg igen sen. Nåt med jobb. Jag lyssnade inte så bra ;-) Mer än att det var slut runt 21.

Nu är det grötdags för Nova och mackedags för Philip. Jag har förätit mig hela dagen känns det som =(

BM inskrivning i måndags. Jag gick själv för det gick mkt riktigt inte att ändra tiden. Lika bra det för det blev ett jobbigt samtal i stort sett från början till slut när vi började prata om mina två föregående förlossningar och att jag INTE ska föda vaginalt igen. BM hade själv arbetat i Ystad och kunde verkligen rekommendera det. Malmö och Lund är uteslutet. Så hon skickar remiss till Alma teamet i Ystad (motsvarande Matilda i Malmö) dit man går när man har "förlossingsrädsla" som mitt räknas som. Fast eg är jag inte alla rädd för födandet utan det jobbiga efterförloppet jag haft 2 ggr. Med snitt kommer det oxå göra ont, det är jag fullt medveten om. Jaja, v får de. Hon var bra på Slottsstaden där vi går men undrar vilket första intryck hon fick av mig....

På fredag efter jobb är det kub dags.

Nu är det fullt kaos här, dags att avsluta dagen ;-)

weekly update

Tror jag ska börja uppdatera en gång i veckan istället, pallar fan inte oftare. Jag är så trött så trött och SOVA står högst på prio listan när jag har tid över/egentid. Lägger mig ca 19-20 varje kväll tillsammans med Nova så ja ni kan ju räkna ut att jag inte sitter vid datorn så mkt längre och gör jag det så slösurfar jag mest, dvs skriver ej blogg.

Börjat på Kirurgen och det känns ok nu efter en vecka där. Alla är jättetrevliga och snälla MEN allt är nytt och man känner sig så jävla tafatt/handfallen. Så det är i början antar jag. Det gäller att vara positiv och se till att lära sig så mkt som möjligt. Tycker redan jag kommit in i en del rutiner så det är bara skoj.

Vad mer? Inskrivning imorgon och KUB test på fredag. Micke har halk-körning på tisdag och hade bokat in alla lektioner han kunde så bl a innebär det att han ska köra imorgon på inskrivningstiden. Vi ska ringa och höra om vi kan komma tidigare annars går jag själv. Det är ju inte så att jag inte gjort det förr ;-) + att jag mest ska lägga fram mina önskemål mm. Men givetvis ska vi göra allt för att M ska kunna hänga med. Sen står kvällsjobb på schemat imorgon.

Jobbat morgon hela helgen så ska bli najs att lägga sig mucho tidigt ikväll =)

Uppe med tuppen

Usch ja fy fan vad tidigt vi var uppe. Tur man somnade kl 21 =) Philip fick sova hos mig och Nova inatt eftersom hans rum blev helt invaderat av flugor efter att jag öppnat fönstren för att vädra! De måste ha bott mellan fönstren eller något. Philip ville ju kolla på sin film innan han somnade men vi har ingen DVD i vårt rum så vi fick kolla på tv isället. Nova somnade ca 20 och vi runt 21. Ändå var inte klockan mer än 5.30 (!) när de ville upp. Kommer bli en LÅNG dag I´m afraid! Får se vem som däckar först ;-) Jag ska ju ändå lägga mig tidigt idag, ca kl 20. Ska upp 5.20 som vanlig eller ev tidigare eftersom jag ska till nya jobbet och lite osäker var jag ska parkera (gratis)

Idag har Micke sovmorgon. Jag och barnen åker nog till något lekland så fort de öppnar vilket väl är tidigast kl 10. Längt tills dess ;-) Jaja, de roar sig fint på egen hand medans jag är vid datorn. Philip är helt fast vid filmen såklart. Novas blöja var helt torr imorse, efter 10.5 timmar. Inte dåligt =) Sen kissade hon massor på toaletten. Idag blir en prövning utan blöja när vi åker iväg. Vi har varit iväg förr utan blöja, bl a i måndags när hon var med mig på nya jobbet, till Jane mm så klarade hon det galant. Det gäller ju att hela tiden fråga om hon ska kissa. Hemma säger hon det själv men påminner man henne blir det lättare för henne nu i början. Det var flera dagar sedan hon kissade på sig. Igår sa hon "bajsat!" Så tänkte jag nej nu har hon bajsat på sig men hon menade att hon behövde bajsa haha. SAå det gjorde hon på toaletten. Eller "toletten" som hon säger ;-)

 Ska betala Philips scoutläger idag, 300 kr för han ville stanna hela helgen, fred-sönd nästa helg. Måste kolla upp med hans pappa & co först. Sen var det lite smått som behöver inhandlas. Jag jobbar tyvärr nästa helg men är ledig på fredag och de ska lämnas fredag kväll. Sen har de en "gådag" på lördagen som föräldrar får vara med på. Ska kolla om man kan komma efter 15 (slutar 14.45).

Nu ska jag kolla vilket lekland som öppnar tidigast ;-)

update

Då har vi sett filmen, den var riktigt bra =) Jag älskar såna filmer!

Jga har svår skallebank, usch =( Ska lägga mig tidigt och hoppas att den är borta imorgon. Tror sovmorgonen hade lite med det att göra.

Igår



Några av våra verk =)



Chili Con Carne



Bra besked =)




Monsters vs Aliens

Nu ska vi kolla på den efterlängtade Monsters vs Aliens som vi köpt på DVD idag =) Philip är i extas ;-) Återkommer sen, vill ej missa filmen hehe.

mammakläder

Ja dessa snygga saker ;-) Har plockat fram mina gamla hederliga mammakläder. Där är t o m något från då jag väntade Philip. Tänk att det är 7 år sedan! Har tvättat upp allt som jag kan tänka mig använda sen så fick jag massa snyggt från Jane. Man är såå trött på sitt eget ju. Har strukit 4 skjortor och lite byxor. Tvättar just nu en maskin med lita blandat. Tror inte Micke bokade nån ny tvättid när han hämtade in tvätten så lika bra att köra lite saker nu innan helgen. Philip har gympa tisd och tord i skolan så då ska det ju vara nytvättad handduk, kläder har han ju i fler uppsättningar.

Philip är hemma från skolan idag, han kände sig inte helt ok + att jag är ändå hemma. En mer eller mindre hemma liksom ;-) Fast det är klart det märks. De bråkar och tjaffsar rätt mkt. Nova  är så himla snabb att slå till Philip så det enklaste är att han är mest uppe på sitt rum men det känns ju inte så roligt för honom. Dock lugnast. Imorgon är det nog scouterna, måste kolla upp det.

Vi är båda lediga i helgen och Monsters vs Aliens har kommit ut på DVD. Antingen köper vi den eller så hyr vi men det känns ju mest lönande att köpa den. Den lär gå varm här hemma sen ;-)

Annars vet jag inte vad som händer idag, inte så mkt antar jag. Rätt skönt att bara vara hemma och få undan lite. Jag har varit hemma hela veckan nu, börjar bli grymt raslös men på måndag och framöver kommer det bli så mkt nytt så jag behöver iofs varva ner. Vädret ser riktigt fint ut men var kallt imorse när Micke åkte till jobb.

See U later.

17 juni



v 40+0 med Nova (hon kom 3 dagar senare)



v 38+3 med Philip (han kom dagen efter)



Undrar om man blir större denna gången, är det ens möjligt?? Kommer inte gå på övertid iaf. Det var fan det värsta jag varit med om trots att det bara var 4 dagar. Och undrar vad vilken kommer stanna på. Med Philip blev det + 26 kg (v 38+4) och med Nova + 29.5 kg (v 40+3) Spännade ;-)

Mörkt eller ljust hår?



Philip som liten



Nova 1 vecka







Tack gode gud för rester!

Jaaa verkligen =) Speciellt när man är ensam hemma med barnen en torsdag som denna! Slippa laga mat. Jag gillar bara att laga mat ibland - sällan. När jag orkar och har gott om tid, inte ofta det sammanfaller liksom. Igår blev det potatis, kyckling, gröna bönor & bea sås och i förrgår sushi (hemmagjord såklart!)

Imorgon blir det säkert något smarrigt, vill planera i god tid och det är ju fredag och allt =) + att vi har Philip hemma, extra roligt! Ledig i helgen för att börja på Kirurgen på måndag morgon 6.45. Dessa tidiga morgnar asså ;-)

kirurgen, mammakläder & sockerkaka =)

Ja vilken blandning. Just nu står en sockerkaka i ugnen. Mums ;-) Blev sugen igår då det var drop in på Philip skola och de bjöd på kaffe, saft, olika sorters sockerkakor och annan kaka. Snart ska jag ta och röja i köket innan kakan ska ätas!

Dagen började 6.30 efter en ganska kass natt. Nova bara skriker så fort jag ska upp på toa på natten, vilket ju är ett par ggr nu när man är gravid. Så Micke tog in henne i hennes rum och sov där halva natten sen 6.30 snackade han nåt om att han bara sovit 4 timmar. Jaja tänkte jag och gick upp. Det lönar sig verkligen att lägga sig supertidigt. Man får ju inte så mkt egentid men ibland kan man hoppa över den för mååånga timmars sömn istället. Vi gick upp och åt frukost, gjorde oss klara. Lämnade Philip i skolan sen fortsatte jag och Nova in mot Malmö.

Skulle hämta mitt schema samt snacka med dom på kirurgen. Mkt trevliga människor, där kommer jag trivas fint =) Sen hälsade vi på mamma/mormor en sväng med. Inom Jane på vägen hem och hämtade upp en del mammakläder. Tack gumman =)) Nu kan jag känna mig ordentligt klädd igen *hihi* Fan jag gillar eg inte att vara gravid, känner mig så jävla fet och ful =(( Men men sista gången, sista gången! Lille Adrian bara sov och sov, den elektriska gungan rockar ju fett =)) Handlade bullar etc på vägen hem så vi kunde fika när vi kom hem. Micke hade övningskört i Landskona och det hade gått bra.

Gick in i v 11 igår, mår utmärkt och allt växer haha!

Nä köket kallar....

Kl 07.27 imorse



Kl 15.12 idag



5 okt


Lugnet efter stormen

Ja nu är det lugnt här hemma ett tag =) Hela huset är undanröjt efter middag, tvätt och dagens diverse inomhuslekar. Hatar stök så nu är jag nöjd. Kunde t o m tända lite levande ljus. Då kan det knappt bli bättre. Jo, en bra film och något gott att äta tillsammans med min älskling, men det får nog vänta till helgen. Tidigast. Skulle vilja ha lite barnöedigt för sådant egentligen så man nästan kunde gå ut och äta och så istället. Just nu vill jag helst umgås så mkt som möjligt med hela familjen eftersom jag jobbat så mkt på sistone men det vi verkligen skulle behöva är lite egentid tillsammans. Jo, var för sig med såklart.

Imorgon ska jag in till UMAS och få mitt nya schema på Kirurgen. Har en del inplanerat som fotografering av ungarna, inskrivning på MVC, KUB-testet mm så jag hoppas verkligen det går att fixa så jag kan gå.

Nu ska Micke ha datorn för att plugga lite körkortsteori. Jag ska glo tv och äta en isglass eller två ;-)

Stannar hemma imorgon med Nova, hon har ff feber.

hemma

Jag är ledig idag med och Nova hade 38 i temp vid 11-tiden så det blir att jag vabbar imorgon. Får se om det blir jobb på fredag, min sista dag. Nu ska vi ta och röja upp, sen ska Novis äta lite och efter det är det dags att hämta storebror i skolan. Alex sa att hennes stora tös Ronjas fritids har drop in idag efter 13.30. Undrar om det gäller Philips klass med. Jag är såå dålig på att kolla där på väggen där all info står + att det var inte jag som lämnade idag (men jag hämtade igår haha)

Nåja det löser sig nog.


feber & jobbansökningar

Lillan har 38.9 graders feber (innan panodil) så hon sover sin andra omgång nu. Först sov hon mellan 9-10 nästan. Skulle tvättat 15-18 idag men det orkade jag inte. Har sökt 10 st jobb istället efter telefonsamtalet med dåligt besked. Jag fick ej jobbet i hemtjänsten på 75%. De har en till tjänst på 70% ute, samma ställe och samma arbetsgivare men de kanske får anställningsstopp så de visste inte hur det blir med den. Sen har jag sökt allt från skötare till chaufför ;-) Men mest personlig assistent. Var ju 10 år sen jag jobbade som det sist. Så många många CV:n har mailats iväg idag men rätt skoj ändå. Hoppas dock på antingen det på 70% eller ett där det var sovande natt = perfekt eftersom man då ej behöver sova när man kommer hem och kan då vara mer med barnen =)

Nu ska jag ta mig an köket som duktigt förfallit under dagen. Vem orkar liksom?!

shoppa?

Sitter och kollar vinterkängor till mig. Får inte vara för dyrt när det gäller mig *snål* Hittade dessa på skopunkten för 299 kr. De svarta fanns dock inte i min stl men de ljusa är kanske snyggast. Vad tycker ni?

 

Funderar på dessa till Philip. Såg att hans gamla är i stl 29. Så antingen lär det bli stl 30 eller 31.



Nova har redan vinterkängor så det är klart samt overall/jacka och thermobrallor till barnen. Det skulle isf vara tjockare vantar, mössa och en sån polo-halsduk till Philip i fleece. De verkar varmast. Nova har allt det som matchar overallen vi köpte i Ullared innan förra vintern.

Nu ska jag ta tempen på lillan, hon känns varm. Sen ska vi bädda ner oss i soffan lite och kolla på tv. Philip är i skolan, idag skulle de åka och bada med klassen =)

ont i nacken

usch det har blivit mkt värre sen imorse. Ändå har jag (efter många om och men) tagit 2 panodil och 1 diklofenak (diklo ska ej användas under de 3 sista mån under grav så det är ju lugn nu) Men ej blivit bättre, det har gått ut i högerarmen istället och ner i mitten av ryggen. Jag har lite nackproble till och från men såhär har det aldrig varit och INTE efter medicinering. Kan inte gärna ta något starkare. Sen så vet jag exakt vad det beror på: Nova har legat KLOSS intill mig inatt. Inte bra. Inatt bör jag nog sova helt själv, kanske kan Micke sova med henne på den uppblåsbara madrassen i hennes rum. Måste bli bättre till imorgon.

Philip är hemma nu, vi hade skoj på väg hem från skolan. Han satt i min cykelkorg och Nova där bak. Inte så säkert kanske men vi tog det sakta och lugnt ;-)

Snart kommer mannen hem och då blir det att åka iväg ca 4,5 mil söderut.


Promenad

Nu är vi tillbaka från vår promenad då vi matade ankorna =) Där var riktigt många så det var skoj men vårt bröd räckte ju inte långt. Sen blev det hem och laga lunch: spagetti & köttfärssås =)



Nu är det strax dags att hämta Philip i skolan sen vid 15 kommer Micke hem och då ska vi åka till sis och Pontus och hälsa på. Kanske hinner vi träffa mamma/mormor med ifall vi stannar tills hon kommer hem från jobb.

vab

Då var det dags för lite vab igen. Nova är varm, 37.8 i temp. Typiskt då jag är ledig imorgon och onsdag men men, det är bara att vara hemma liksom. Jag skulle varit till tandläkaren och lagat en gammal fyllning nu vid 9.15 men fick boka om, till 16 november (!) Tur jag inte besväras av tanden.

Nova är som vanligt redan men lite varmare än vanligt och har bökat och skrikit lite inatt. Det är SÅ skönt när hon sove ri sin egen säng och jättemysigt när hon kommer över på morgonen men INTE mitt i natten så hon ligger och sparkar på en. Hon måste ju vänjas av tills bönan kommer ut.

Igår var vi en sväng hos Clabbe och Sara, mucho trevligt. Vi är nästan lika långt gångna hon och jag =)

Lite blandade bilder:



Nya skorna från Tradera i stl 22. Passar perfekt, hon kan t o m ha en tjock socka i






regn, blåst och städning

Varit uppe med Nova sedan 7.30, nu är det dags att sluta lata sig och börja städa. Tänkte det kunde vara skinande rent och städat tills Micke vaknar. Vet iofs inte när han gör det men tidigast om en timme skulle jag tro. Då finns det gott om tid. Visst är här skitt men man är väl ett proffs  ;-)

Jobbade kväll igår, var helt okej att göra. Lagom. Hoppas på positiva besked på mån-tisd =)

Nä...städningen. Har ju min medhjälpare Nova, hon har redan börjat med att torka av bord och fönsterkarmarna =) Mammas tjej!

fixat & donat

Såja då har jag duschat, städat toan + badkaret nere samt tvättat och hängt en tvätt =) Nova duschade uppe med Micke. Nu "fikar" hon ute i trädgården med salta pinnar ;-) Det är blåsigt och riktigt höstigt ute. Måste ta ner min vinterjacka från vinden, min höstjacka är inte alls tillräcklig i detta vädret. Skulle ju köpa ny vinterjacka inför denna vintern men nu gör jag det inte. Får klara mig med den jag har och köpa en ny fin nästa år istället. Lägger INTE ut en massa pengar på en jättestor jacka bara för denna graviditet, nej nej ;-)

Fick tillbaka ett par grav brallor från Jane som hon lånat, de hade jag under grav med Philip sen dissade jag dom totalt när jag var gravid med Nova men nu är det helt okej tycker jag. Har ju såna problem med att alla byxor är för korta så jag sprättade ner sömmen och strök till dom. Helt vanliga svarta "finbyxor" anno 2002 ;-)

Kände mig nästan lite småsjuk igår när jag var på jobb. Hade ont i huvudet oxå, väntade och väntade innan jag till slut tog 2 panodil. Är ju en riktig pill-popper när jag inte är gravid men nu vill jag absolut inte ta i onödan. Sen släppte både skallebanken och sjukdomskänslan.

Inatt drömde jag att vi fick en flicka, förra gången var det en pojke och då samma natt drömde Micke att det var en flicka =) Haha, ja man kan ju inte annat än att undra och vara sjukt nyfiken =) I ca v 18 får vi veta, 2 månader kvar!!

höst

1 oktober = höst på riktigt! Det känns verkligen i luften att det är kallare ute. Blåsigt är det oxå. Inatt har det regnat här. Jag gillar hösten, det är mysigt. Man ska bara se till att ha rätt kläder på sig och att kanske vara inne när det blåser och regnar som värst =)

Jag är ledig idag, ska snart hoppa in i duschen. Philip är i skolan idag och Micke börjar kl 13 idag men har sin första körlektion kvart i elva. Skönt när man är båda hemma på morgonen så det inte blir så stressigt.

Jag har fått förlängt t o m 11 okt på jobb så 12 okt börjar jag på Kirurgen. Får ta kontakt med dom och gå och kolla hur där ser ut mm. När jag nu har tid. Har -33 timmar i min timbank och ska in extra imorgon på dagen och på lördag på kvällen. Det borde ordna upp sig. Får räkna lite mer på det. Nu har jag några fler dagar på mig att reda ut det.