Läkarbesök mm

Då har vi varit på läkarbesök idag. Nytt BF är 4 maj så v 9+0, alltså går vi in i v 10 idag. Cellprov togs idag med, inte speciellt roligt men ska ju göras samt VUL så vi fick 2 st bilder på bönan =)

Om 3 v är det inskrivning hos BM och då ska jag ta upp det här med vikten mer samt se om jag hunnit skaffa stödstrumpor. Behöver såna hela, snyggt och sexigt ska det vara! *ironi*

Nu 13.30 ska Nova lämnas på dagis, vi ville inte lämna henne 8.30 imorse så det skulle blivit 11 men det hann vi ej. Hon var hos Jane när vi var hos läkaren. Sen när bebis kommer och strax innan slipper hon dagis för hon kommer stanna hemma istället. Så kan de börja tillsammans igen sen när bebis är minst 1½ år.

Igår var jag på anställningsintervju, hoppas det gick bra men det får vi veta på månd-tisd i nästa vecka. 

Dags igen =)



see u!

~~ snart till jobb ~~

Då är det snart dags att köra till jobbet för denna söndagen. Sov till 9.15 idag, gud vad skönt. La mig till 23 igår och somnade kanske 23.30. Jag är hopplös, kan inte titta på tv i sängen mer. Det är ju en övergående period som tur är =)

Igår var jag inom svärmor och lämnade Novis innan jobb. Fick mig en snabbtitt på sötaste lille Adrian som blivit stooor redan =) Nova har fått så mkt fint av farmor & co =) Det hade ni verkligen inte behövt men jag vet hur det är. Man kan inte låta bli. Åhh snart får man hansdla bebbekläder igen =)))

Varit och hämtat hem cykeln idag. Tog en promenad ner till tåget. Träffade Alex på vägen och snackade lite. Fan jag träffar aldrig några av mina vänner längre, känns skitbull =( Blir bättre snart, det tror och hoppas jag verkligen. Sen träffade jag Evelina vid tåget och kom på att hon kan ju åka med Micke på moppen in till Lödde, de ska ju in på riskettan på exakt samma ställe. Lönt att hon ska ta bussen 2 timmar innan det börjar liksom. Så de skulle träffas nu kvart över. Sen tar det flera timmar där. Fan man ska vara glad att man har sitt körkort...för sisådär 10 år sen ;-) I´m getting old.

Sen blev det inom ICA för vi ahde varken bröd, mjölk, smör eller pålägg hemma. Köpte apelsiner och plommon, något vi aldrig har hemma men det blev jag sugen på.

Tänkte på det här med vikten, nog smart att hålla den nere eftersom jag ska genomgå snitt. Då är det bara högre risker ju mer man väger. Skönt var det iaf att röra på sig idag.

Nu har jag käkat lite. Tänkte röja upp på Philles rum samt bädda hans säng. Micke tvättade ju allt.

See U! Over and Out ;-)


friday

Ja då var det fredag men tro inte att jag är ledig i helgen för det är jag inte. Inte denna heller =( Micke stack precis till jobb efter att ha lagat en jättegoood middag + tvättat säkert hur mkt som helst! Nova och jag ska lägga oss alldeles strax. Jag orkar inte vara uppe längre, inget på tv eftersom det är fredag och vad ska man sitta uppe för när man är astrött (gick upp 5.20 idag) Näää tacka vet jag sömn, guuud vad underskattat hahahaha ;-)

Anställningsintervju på måndag då =)) Jag uppdaterar med mer info när jag vet mer.

Sov gott och trevlig helg på er.

Vår duktiga tjej

Jaha då är lillan nästan torr då =) För en stund sedan bajsade hon på toaletten för första gången. Igår och idag har hon bara kissat på sig en gång och inte haft blöja. Hon gillar ej blöja utan bara drar av den ändå. Potta har aldrig varit något för henne. Hon är duktig vår tjej. Funderade just på det här med när barn lägger blöjan. För dte är ju det enskilda barnet som måste välja. Philip var nog 3½ när han la blöjan för att bajsa. Kissandet klarade han galant före samt att han inte kissat i sängen en enda natt sen han la blöjan på dagen som 2½ åring.

Nu ska vi ut och leka i sandlådan en liten stund innan Philips klasskompis S ska hem kl 17. Sen ska vi käka mm.

Ledig dag

Nu är det storstädat här hemma. Micke har stått för övervåningen med den skitäckliga toaletten och jag har hållt till här nere med disk och annat som hör till. Drog t o m fram spisen och fyy där var det ganska äckligt.

Måste hinna handla lite oxå innan Micke drar till jobb. Ska köpa ny vaniljvisp så gör jag en ny smulpaj med äpple =)

Imorgon jobbar jag dag sen kväll i helgen och det gör Micke med fred o lörd så Nova ska sova hos farmor lörd-sönd.

Hej sålänge...har lite kvar att göra!

sovedags =)

Först lite bilder från när svärmor fyllde år den 22/8 (bilder lånade från Denice aka svägerskan) Jag är gravid här redan men först på kvällen testade vi + =)



NATTI NATT =)


TRÖTT

Nä nu jävlar, helt ärligt! Hur TRÖTT kan man vara! Jag somnade 21 igår och upp 7 och är sååå in i bomben slut =( Orkar ingenting! Som tur var har jag varit hemma idag, kunnat vila upp mig en del mellan varven med Nova och sen hämtning på skolan. Tänkte ta cykeln med Nova till skolan så jag skickar ut henne för att kolla efter den. "Cykel, borta!" What the fuck jodå den var mkt riktigt borta, helt tomt i carporten eftersom bilen stod utanför. Ringde Micke som haft den nån dag ner till stationen eller hur det var. Jaja, var sen så fick ta bilen, vilken miljötänkare jag är va?!

Bakat en äpplesmulpaj, barnen käkar nu och tvättat 2 maskiner samt tömt och fyllt diskmaskinen. Mer är jag inte människa för idag. Siktar in mig på kl 19 i sängen hihi! Micke slutar 18, önskar han kunde komma tidigare och ta ungarna men men I´ll manage!

~~ vab ~~

Idag stannar jag hemma med Nova. Hon har hostat halva natten typ Är i behov av hostmedicin för att inte hosta hela tiden. Jag har timbankat hela helgen så att just jag stannar hemma gör mig inget alls! Imorgon är jag ledig enligt schema.

Får se hur det går nu med timmarna, får jag inte fler kommer jag ligga ca en vecka minus när jag slutar 30 sept. Nu är det ju tal om att jag inte alls ska till infektionen utan till kirurgen, var har jag ingen aning. Och att det skulle vara fr o m 19 okt eller hur det var sagt, isf ska jag kanske vara kvar på BB tills dess. Orka detta alltså. Hoppas sååå på ett av de 3 jobb jag sökt.

Lite blandat från mobilen:

tolvåkersbadet i fredags med pappa



öppna förskolan i fredags



på besök hos Seade (kollega från hemtjänsten) och hennes lille Benjamin 11/9 (född 2/9)



philips gamla trip trap kom fram ur förrådet igår



i fredags på väg att lämna Philip till sin pappa



Adrian nyss hemkommen från patienthotellet i Lund, 7/9



home from work

Nu är jag hemma från jobb. Philip kom till jobb så jag slapp köra och hämta honom. Mycket att göra idag på jobb så jag är helt slut. La mig strax efter 19 (!!) igår haha. Samtidigt som Nova men kollade ju på tv till 20.10 typ ;-) Vaknar i genomsnitt 2 ggr/natt för att kissa, trevligt va! Och värre blir det ju. Jag vill ju sova min sömn ostört.

Nu ska vi bara klura ut vad vi ska äta till middag, var tvungen att ta några mackor precis. Hungern vet exakt när den ska sätta in. Lite bättre har det blivit men det kommer och går.

Imorgon jobbar jag kväll.

update friday

Nu är vi tillbaka från öppna förskolan och hämtat Philip på vägen hem. Snart blir det lite köttbullar och makaroner innan vi kanske ska köra Philip till hans pappa eller så väntar vi med det till 17 när Micke kommer hem.

Har känt mig supertrött hela dagen, kanske solen och luften man ej är van vid. Jobbar ju inne hela dagarna.

So long.

update

Såja, äntligen hemma och äntligen kväll =) Det var helt underbart att få träffa barnen igen! Båda blev jätteglada över att se mig =) Hem och börja med maten direkt sen blev det lite lek/mystid innan det var dags för gröt för Nova och sen la hon sig kl 19. Nu har Philip och jag precis käkat lite kvällsmackor, snart ska vi upp och lägga oss. Han visar mig lite läxa bara =) Jätteduktig är han i skolan och har verkligen fått ett helt nytt intresse.

Imorgon är jag ledig, kanske blir det en tur till öppna förskolan eller så stannar vi bara hemma. Får se vad man orkar med men Nova blir rätt rastlös om man är inne hela tiden. Städning springer ju tyvärr inte ifrån en ändå ;-)

Tillägger det onödiga: JAG ÄR SJUUUKT TRÖTT.

Lite nyheter på jobbfronten men jag vill inte göra något officiellt förrän det är helt klart.

Gonatt

Kväll

Nu är middagen uppäten, den bestod av cesarsallad med kyckling och bacon till oss vuxna och barnen fick spagetti och biffar med sås. Vi brukar alltid äta samma mat men jag har svårt för varm mat just nu och sallad är en favorit, kyckling är lätt att äta. Grovt bröd (kornelle) eller knäckebröd med ost på. Varma koppen. Mmm, sen gillar jag inte så mkt annat. Jo CRC:s bakade potatis med kycklingfyllning fast det är varm mat =)

Nova läggs 19 sen blir det läxläsning med Phille och kl 20 lägger vi oss =) Det är underbart skönt att lägga sig tidigt. Imorgon väntar en 15 timmars arbetsdag so I need all the rest I can get om man säger så.


Finaste Adrian!

Nu kan jag med hjälp av lite lånade bilder visa underverkaet Adrian =) Jane och Adnans första lille pojke, Novas första kusin och Mickes systerson =) Såååå fin!



Sista bilden är så go! Philip kommer bli en jättebra storebror-igen=)


En ordentlig uppdatering...

...är nog på sin plats. Idag är det äntligen min lediga dag som jag längtat sååå efter =) Igår var det 15 timmars jobb och i helgen steg jag upp 5.20 för att jobba 8,5 timmar. Imorgon är det 15 timmar igen *orkar inte* och på torsdag 8,5 timmar, ledig fredag bara för att slava heeela hlegen igen. Alla helger denna månaden ser ut så tyvärr. Men men min timbank minskar och det är ju det som är målet. Att de ska dra så lite pengar som möjligt från min sista lön.

Kl 6 i söndags morse *gääääsp* Mörkt, kallt och ensamt ;-)



Lilla bönan i magen verkar må alldeles utmärkt. Det är inte för ingenting man gått upp ca 5 kg (!!) För jävelen, jag skulle ju INTE gå upp så mkt. MEN, nu är det ju så här oxå att jag går snabbt ner det efteråt + att efter denna gången tar jag till lite fusk ;-)

Jag mår inte illa, har bara en obehagskänsla som kommer och går under hela dagen, dock minskat nu de senaste dagarna. Det känns ungefär som när man är hungrig (fast man precis ätit) och äter jag inte nåt litet så så kommer yrseln och ett ännu värre sug/hunger. Så det är bara att äta på, antar jag. Sen finns det ju bättre och sämre sake rman kan äta. Jag sover så mkt jag bara kan för tröttheten infann sig direkt efter beskedet typ ;-) Ska bli skoj med VUL den 29:e oxå för att då har jag inte så många dagar kvar på jobb. Hoppas hoppas på ett av de jag sökt här i byn.

Idag ska jag göra så lite som möjligt. Hämta Philip i skolan 13.25, underhålla Nova här hemma. That´s it. Och det bästa av allt = lägga mig TIDIGT ikväll =) Love it! Saknat mina kids så jäkla mkt nu när jag jobbat/jobbar så mkt. Det är över snart intalar jag mig själv.

Vann ett par ljusrosa, översöta kavat vinterkängor i stl 22 till Nova på Tradera =)

See U

jobb jobb

och mera jobb...Helgen har bestått av det och mestadels av veckan kommer oxå göra det. Hämtat hem Philip idag efter jobb sen hem och då var det typ kväll. Nu ska Philip isäng och strax därefter även jag. Trött är jag och behöver verkligen sova!

dagens planer

Nova och jag är hemma nu och har duschat samt gjort oss halvklara. Nova är helt klar i sin nya klänning från Frankrike + hello kitty tofs i håret. Jo det går att sätta upp i tofs, det blir en liten en =) Vi ska hämta Philip i skolan 13.25 som vanligt sen bär det av till Malmö och Seade från hemtjänsten. Hon fick sin lille son för några dagar sen så vi ska hälsa på =) När man ser de små längtar man ännu mer efter sin egen =)

Mitt humör är inte att leka med =( Usch jag vill verkligen inte vara elak men mkt av det jag säger låter tyvärr så. Iofs bättre dåligt humör än att må dåligt, typ illamående som jag fortfarande slipper *pojke pojke* hihi.

Jag lever...

...knappt. Är så IN I BOMBEN trött. Jo jag vet, man är trött när man är gravid. Att (tvingas) jobba så här mycket när man är (gravid)trött är inte mänskligt men men det är "bara" nu i sept. Jag hoppas hoppas jag får ett av jobben jag sökt här hemma så jag slipper gå till inf.klin. Pallar ej pendla mer, det suger röv. Tycker jag. Jobbade 15 tim i förrgår och 8,5 igår och idag. Hallå ja, man behöver ej vara gravid för att bli trött av det. Imorgon är jag ledig sen kör jag 8,5 lörd och sönd. Nästa vecka innehåller 55 timmars jobb samt 2 dagars ledigt. *hjälp*

Jaja skit i det nu. En annan sak, jag e hungrig heeeela tiden....Vafan jag skulle ju inte bli fet denna gången =( Eller hungrig e jag inte men 30-60 min efter jag ätit får jag det välbekanta suget i magen som skriker till mig att äta nåt. Vikt idag: 63,8 kg (start 60 kg) Ja men jag försöker ändå inte att bry mig, ska ju operera mig sen men vill ändå komma i form och bli normal relativt snabbt efteråt. Verkar nice iaf, jag vet inte hur det känns ;-)

Nu orkar jag ej skriva mer, ska in på FL (www.familjeliv.se)

gonatt

Gäsp gäsp! Ansträngande dag och grått väder. Stått i köket idag så lagom trött på disk nu. Fast nog fasen hittade man diskhon full av disk när man kom hem *morr*. Blev pizza till middag idag, orka laga mat.

Tror inte jag kommer föda detta barnet vaginalt, nej det känns inte så. Alla andra kan ju välja så då tänker inte jag genomlida timmar med smärtor sen veckor med nästan ännu värre smärtor. Sista barnet ändå så jag kommer ju inte behöva göra fler snitt.

Paket från Frankrike!! We say thanks to grandad och Amélie =)) It was just the right sizes!! How did u know Philip needed just that?? =) Nova fick en jättegullig klänning med tillhörande tröja och strumpbyxor och Philip en cool munktröja!!






Tandfén var på beök inatt ;-)



Gejmarhörnan har flyttat upp



Ska lägga mig nu, upp lite över 5 imorgon bitti för att slava ihop mina timmar....en sööööndag morgon =(

Nu e han här!! =)

Adrian är född!! I förmiddags kl 10.53 kom en "liten" pojke på 4120 gram och 53 cm =) Sååå underbart söt, sett honom via webbcam ;-) Allt hade gått bra men givetvis var de mkt trötta efter att ha missat mkt sömn!! Nu har de en underbar tid framför sig!!! Nova har fått sin första kusin och Micke har blivit morbror =)) GRATTIS till er!!

(Hoppas jag fick alla siffror rätt annars får ni slå på mig)

blåsigt värre

Min kära svägerska och Adnan är på förlossningen i Lund =) Spännande! Hoppas hoppas hon slipper ligga länge och att det går smidigt utan komplikationer. Mina tankar går till er idag ♥

Vaknade före 7 idag *gääääsp*. Nu dröjer det läääänge innan man får en sovmorgon i detta huset =( Kommer jobba ca 150% denna månaden för att hinna ikapp med mina timmar så de ej drar hela lönen för oss. MEN jag har fått många tider och helger ger ju dubbla timmar (8 arbetade blir 16) så det kommer gå =)

Idag vet vi inte vad vi ska göra....Micke börjar jobba 19 och jag har en semester dag. Jag skulle kunna sova hur mkt som helst!! Brukar säga att jag ska lägga mig tidigt men ikväll SKA jag lägga mig vid 20! Ska jobba 6.45-15.15 både lörd och sönd.


Jag kunde =)

Jag är inte så jävla okunnig iallafall, inte när man gett sig fan på att fixa det ;-)

Jag är sååå sjukt trött! Måste bli läggdags snart. Somnade när jag la Nova och när jag körde hem från jobb fick jag ha AC:n på för fullt. Det är farligt för mig att vara så trött. Haha, tänk graviditeten med Nova när jag käkade Postafen mot illamåendet. De hjälpte visserligen men kunde lika bra ha sålts som sömnpiller. Jisses!!

Stress och mkt att göra på jobb. Sov kanske 5 timmar inatt sen upp igen för nya timmar. Ledig imorgon och hemma med kidsen, vi lär dra ut på äventyr =) Sen är helgen full med jobb både för Micke och mig....

Janes vatten har gått nu!!!! Äntligen =) Som Nova, 4 dagar över tiden hehe. De ska in till Lund nu för värdering. Håller alla tummar här hemma!! ♥ Stort Lycka Till =) ♥

Natti

bebis



Vår lilla lilla böna =)) Någon som vet hur man sätter den i sidan av bloggen istället? Sett många som har det....

samma som igår...

...så jag ska lämna Novis kl 11 på dagis. Var och lämnade Philip på skolan 8.15, eller vi var där redan 8.11. Händer sällan att vi är i tid, iaf i förskoleklassen men nu har jag blivit bättre =)

Diskmaskinen går och jag ska ta och röja lite redan nu så slipper jag det sen och tar lite egentid istället. Måste tvätta håret, det var dags igår egentligen men orka liksom ;-)

Fått ihop lite turer på jobb men inte alls så mkt som behövs. Ska iaf jobba dag på söndag och har jag tur så i köket på lörd. Tagit semester på fredag så det blir min lediga dag denna veckan.

Jobbsökandet fortsätter. Jag tycker det är kul =) Skriva om CV:t osv. Haha, det var längesen jag sökte jobb sist: "jag är en tjej på 24 år..." Sisådär 4 år sedan. Det tåls att säga det igen, tiden går snabbt! Hoppas på ett av de jobben här i byn, helst det på 75%. Vår dröm har länge varit att en av oss går ner i tid, spelar ingen roll vem men att jobba heltid båda är ganska slitigt + att man slipper all restid och bensinkostnad även om jag gillar att ha den lilla tiden för mig själv....

brb 

ams

Var inne på ams och hittade 2 jobb som verkade intressanta. Har cv liggande på en sida så jag sökte direkt. Det är här i Kävlinge dessutom =) Hoppas! Nu är det natt, ska sova. Upp 7. Gäääääsp!

bra lämning

Precis kommit hem från dagis, lämningen gick jättebra =)) Inga tårar men inget skratt heller ;-) Mer skeptisk liksom.

Nu ska jag promenera i det underbara vädret sen sitter lite städning och en dusch på sin plats =)


~~ höst ~~

1 september och då är det officiellt höst kan man väl säga. Jag gillar hösten =) Man får bylta på sig lite mer kläder, tända mer levande ljus inne, kan gå mysiga promenader och det är så fina färger ute =)

Det ser ut som jag får bokstavligen jobba häcken av mig denna månaden. Ligger efter ca en månad i timmar och de drar mina minustimmar på lönen, så gör jag inget nu drar de en månadslön = katastrof (såklart) för oss. Sen har vi ju en viss kvot oxå, går man t ex in på helgen är det 2,0. Om man jobbar 8 timmar får man 16 timmar plus. 1,75 en ledig dag, vardag eller tid efter/innan arbetstid om man skulle gå in på morgonen då man ska jobba kväll samma dag eller tvärtom. Ja så det blir att jobba, stackars min familj denna månaden =( Blir inte att vi har Philip nån helg iaf eftersom jag garanterat får jobba ALLA helger denna månaden. Jag HAR sökt turer (25%) i timbanken sen ska de passa och man ska få de beviljade. Haft otur med att redan jobbat eller så har nån annan fått dom, därav alla mina minustimmar....

Jaja, skit samma nu =) Jag mår toppen iaf och det är huvudsaken =) Trodde det var v 7 imorgon men det är nog 5+1 idag så precis gått in i v 6. Det är så svårt när man inte har nån sista mens att gå efter. Slutade ju med piller 26 juli så innan dess kan man ej räkna men hade ÄL redan 5-8 aug....konstigt men vi ska ju göra ett VUL 29 sept så då vet vi bättre =)

Ska lämna på dagis kl 11 sen jobb 14.30-22. Nova var SÅ ledsen igår när jag lämnade henne på dagis. Började gråta när hon såg dagis =(( Usch jag vill bara ha henne hemma men det går ju inte. Tror hon behöver komma in i det mer och det gör hon ju inte hemma....