Trist väder

Ja vad är detta för sommar? Det bara regnar eller är mulet. Varmt är det iaf, eller ja sådär klibbigt och kvavt. Det ska bli fint på måndag och tisdag har jag hört! Alltid något. Hela min första semester vecka har regnat bort =( Nästa år tar jag semester i maj ;-)

I förmiddags var jag och Elliot på Novalund och handlade lite. Vi var där precis kl 10, jag tittar knappt på klockan nu när jag är ledig. Tur att det var lördag och inte söndag då de öppnar kl 11.

Sen hemåt, byta på en gemonkissad Elliot. Han dricker såå mkt vatten nu när det är varmt. Packade skötväskan och åkte mot Svedala för att hälsa på Nova. Hon blev jätteglad att se oss =) Har såklart haft det super hos farmor! Dock följde hon med oss hem ;-) Hade det lite på känn men en "risk" jag tog när jag åkte dit. Hon får göra som hon vill. Hon måste ju inte tvunget vara där såklart men annars så skulle hon vara där tills onsdag. Det var kanske dumt att hälsa på henne men jag saknade henne jättemycket, verkligen. Mitt lilla hjärta ♥

Nu blir det snart lite mat här sen sovdags vid åtta för barnen. Jag strax därefter. Imorgon kalas. Min mamma kommer hit lite innan för vi ska inte vara där förrän 16 sen blir Philip avlämnad här strax innan 15.

Bilder


Här kommer lite bilder. De första 5 är från idag =)




Tomt

Shit, vad gör folk för att få tiden att gå? Iofs är kl halv två och vi har bara ätit frukost, varit nere i byn, Elliot somnade så jag solade 18 min, ätit lunch. Men that´s it liksom. Hängt tvätt oxå men såna saker liksom städning, disk mm går ju automatiskt.

Nej, tror jag vill ha det som vanligt igen nu. Snart 4 dagar har gått och lika många kvar...Fast Philip kommer på söndag. Jag hämtar honom innan jag ska vara hos sis och fira Jocke kl 16. Då är det ju en person till här hemma =) Visst är det najs att bara vara med Elliot men han pratar ju inte ;-) Jo på sitt sätt såklart =)

Imorgon ska vi hälsa på Nova =) LÄNGTAR! Hur krävande, trotsig och jobbig hon än är så saknar man ju henne direkt. Hon tillför sånt liv till familjen liksom. Givetvis gör de andra det oxå. Alla på olika sätt =)

Håller på att lägga över bilder från min iphone men det tar tiiiid. Tänkte lägga upp bilder i detta inlägget men det får komma i ett annat.

Saknar dig, älskling! Och Nova och Philip! ♥

Älsklings födelsedag =)

Idag fyller Micke år! Grattis älskling ♥ Så är han inte hemma utan långt bort...Känns som både han och Nova redan varit borta i en vecka. Det har gått 2 dagar... Vi ska fira Micke när han kommer hem, en liten present fick han innan han åkte men vem vet, det kommer kanske mer ;-)

Grattis till min mamma som fyllde år igår ♥ Och snart fyller lilla Novis hela 4 år! 10 augusti närmare bestämt. Då har vi precis börjat med Elliots inskolning. Hon har en önskan på sin födelsedag: Att gå till en lekplats. Låter som vi inte gör det så ofta men jodå. Hon älskar att gunga och det kan hon göra i över en halvtimme. Bara sitetr där och drömmer och sjunger ♥

Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Beror mycker på vädret men vi har massor kvar. Någon djurpark, Folkets park oxå något bad. När Philip kommer hem på söndag får vi hitta på något oxå =)

Hos grannarna nu i juli någongång


Åhus

Nu drar jag och Elliot strax till Åhus Marknad =) Aldrig varit där tidigare, tror jag. Det ska ligga vid Kristianstad typ. Vi får se, kul att testa något nytt =)

På PW till ICA imorse och Elliot somnade redan vid 10 så han kommer nog sova en lur till. Inte för sent helst, vill att han somnar vid 20 så jag oxå kan lägga mig tidigt =) Imorse vaknade han 6.30.

Sjukt hur man kan sakna sig högljudda familj så mkt. Jag menar, det har bara gått en dag, inte ens en vecka ;-)

Jag och Elliot

Japp, nu är det bara jag och Elliot hemma. 2/5 av familjen alltså. Nova blev hämtad runt 13, två timmar tidigare än jag trodde. Hon har sett fram emot att åka på semster till farmor i över 2 månader! Nova har hängt med grannen I och M i förmiddags och hjälpt dom att rensa ogräs ;-) Hon ville tvunget dit trots att W inte var hemma.

Gud vad det är lugnt här hemma! Visst, klätterapan är överallt, soffan, fönsterkarmen och gnäller ju en del *ingen ensamvarg* Drar fram tv:n och kryper genom tv-bänken etc etc. Ändå lugnt ;-)

Tvättat och ska tömma diskmaskinen. Funderar på om jag ska diska för hand i veckan, känns lite overkill att använda diskmaskin när vi bara är 1½ personer här hemma ;-)

Mallorca

Nu sitter Micke snart på planet mot Mallorca tillsammans med Johan =) Hoppas de får en fin vecka och att de kommer hem någorlunda utvilade ;-) Känner jag min man rätt så tar han tillfället i akt och vilar, givetvis med lite kul oxå.

Jag har åkt på en förkylning, lagom kul. Elliot är ocå lite förkyld men bara det stannar vid det så. Lite klydd inatt med honom men jag nattade om honom. Sover så dåligt när barnen ligger bredvid mig. Tyvärr. För det är ju mysigt ändå =)

Städat och röjt. Slängt massor av papper, glas och sopor.

Nova blir hämtad av farmor i eftermiddag. Väskan är packad sedan igår =)

var är det fina vädret?

Semester men var är sooolen, hallå?

Varit uppe med Elliot och Philip sedan 7. Nova vaknade kl 1 inatt så mellan 1 och 3 när Micke kom hem låg jag i hennes säng. Hoppas det är något tillfälligt återfall hon har. Det har ju gått så bra annars. Skulle träffat Madde med familj idag men vi har alla ont i halsen så det får vänta. Lagt ut lite på tradera, packat paket och mailat. En fördel med semester trots att man har tre yrväder hemma är att man hinner mer. Får bli en lugn dag hemma. Hrm, lugn var det ja. Philip och Nova har redan hunnit ha flera bråk...Man vill ju helst hålla nere ljudnivån lite efetrsom Micke sover. Hade det varit fint väder hade vi inte varit hemma utan åkt nåstans. Men det lär bli någon lekplats idag, kan inte ha dom inne en hel dag. Det är mission impossible.

Elliot är en riktig klätterapa, uppe på datorn hela tiden. Klättrar från soffan. Igår åkte han ner baklänges, naken och allt...Nova bara tjatar om GOOOODIS hela tiden. Det är ju lördag idag men lite tidigt än.

Är det någon som har tips om någon gratis loppis? Tänkt södra lekplatsen i Lund i början av aug när Micke har kommit hem igen. Har massor att sälja.

Nä klängiga, skrikiga ungar, hääärligt ;-)

SEMESTER =)

Ohh yes och "bara" i en HEL månad haha! Hääärligt =) Hej fritid och familjen och hejdå jobb och stress press och tiiidiga morgnar =)

Var en runda till centan idag igen. Insåg att jag köpt fel jeansmodell så jag köpte rätt idag. Kan tyvärr ej byta de andra då jag tog av lapparna eftersom jag trodde de var rätt. Jaja, får bli tradera eller nåt. Det blev två linnen till mig, 29 kr st. Två klänningar till Nova för samma pris. Philip valde en hoodtröja för 49 kr oxå valde vi två t-shirts till Micke för 49 kr styck. Bra priser och snygga kläder. Köpte min första snygga bh häromdagen, en ljusrosa push up ;-) Underbart att numera kunna köpa underkläder som även är SNYGGA =)

Nu jobbar Micke (18-02) och bustrollen somnade en efter en runt 20-20.30. Philip har varit helt slut i veckan av att gå upp vid 5. Imorgon ska han sova till 12 sa han innan ;-) Nja mellan 7-9 brukar det bli.

Imorgon ska jag på MASSAGE! Underbart och ett perfekt sätt att starta sin semester på tycker jag. Fick presentkort av Micke så kl 11 imorgon gäller det =)

Kommer lägga in lite nya bilder på magen imorgon, har ju gått ett tag nu och jag börjar närma mig slutresultatet trots att tejpen får vara kvar ett tag till.

Nej en cigg och sen blir det tv i sängen.

2 dagar kvar

Nu ska jag strax bege mig till jobb. Philip har somnat om på soffan. Han är så trött stackaren, lite förkyld oxå. Bara två dagar kvar nu sen är det semester till och med 21 augusti =)

På tisdag morgon åker Micke och Johan till Mallorca och på eeftermiddagen åker Nova till farmor. Båda stannar 1 vecka. Bara jag och Elliot hemma. Philip åker en vecka till sin pappa nu på söndag så han har jag hemma sen månd-tisd nästa vecka =) Mycket beror på vädret men roliga saker ska vi helt klart hitta på. Börjar med en tjekväll med Malin på tisd redan =)

Aq-va-kul

Idag har jag varit ledig efter en jobbhelg. Skönt att bara vara med familjen, leka med barnen och hinna med lite hemma oxå.

Var och badade på förmiddagen med Alfie och Johan på Aq-va-kul. Det var år och dag sen jag var där men kul var det. Härligt att "kunna" bada igen efter att bara ha suttit och tittat på. Ja, det är fortfarande overkligt att jag opererat mig. Härligt overkligt =)

Rensade ur min garderob förra veckan efter att den rasat en sista gång. 4 papperspåsar blev det. Japp, jag har mycket kläder och ännu mer som jag inte använder. Så nu har jag kastat en del, skänt bort en del och ska förhoppningsvis sälja en del samtidigt som jag säljer av barnkläderna. Philip vill med och sälja lite leksaker. Vi får se när det blir, kanske i början av aug nångång när vi båda har en ledig helg.

Philip är här nu denna veckan =) Fritids i Lödde så vi får gå upp lite tidigare och åka hemifrån SENAST kl 6 om vi ska hinna. FYRA DAGAR sen är det SEMESTER =)

Har en liten hemlighet men vet inte om jag kan skriva det här än så återkommer med det. Men det är en riktigt rolig sak =) ♥





Idag

Hade ett ärende till Eslöv idag så vi passade på att besöka en lekplats =)



Nova fick en pippi-peruk idag och Elliot "ville" testa den ;-)


Lite fler bilder från vår midsommar på Lalandia =)



;-)



Baksidan av huset



Philip tog lite bilder på huset vi bodde i =)


Mina hjärtan!


♥ Storebror & Lillebror ♥



Fina fina!



Finaste tjejen!


Barn

Alla har väl hört de tragiska nyheterna om den lilla flickan på knappt 2 år som blev dödad av en rattfyllerist och om den 7 åriga pojken som knivskars till döds =( Fy fan...Vad är det för sjukt som händer? Små oskyldiga barn som ska skyddas, inte skadas så de dör! =( =( =(


Söndag

Då var det söndag och min lediga helg har försvunnit lika snabbt som den kom typ. Det är ju så. Igår blev jag bjuden på cider först hos en granne, sedan hos en annan ;-) Bra grannar har vi =) Det gör inget att vi inte har pool (som vi tänkt skaffa) för barnen har två ställen de kan bada i stora pooler. Igår blev det kvällsbak och Elliot somnade inte förrän strax innan 22 och de andra strax innan 23 (!) Jisses, snacka om att man är trött idag. Behövde handla igår oxå kom jag på att jag ju inte kunde köra efter två cider, hade kunnat men man vet ju aldrig. Jag är superberonde av mitt körkort och INTE i behov av några böter heller ;-) Såå, det blev att cykla ner till ICA med 3 barn, 2 åkte och 1 cyklade själv. Tycker lite synd om Philip, han är sååå rädd av sig. Så fort han inte ser mig när vi är ute och handlar, cyklar t ex blir han jätteledsen och hela hans värld rasar...

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Röja upp lite, tvätta. Hade lite kalas igår för mig. Mamma, syster, Jocke, kusin, Riina, Jakob och Gunnel =) Tack snälla för allt fint jag fick! Provtvättat nya tvättmaskinen nu på morgonen, snacka om att en 60 graders gick snabbt. Om jag nu gjorde rätt men det tror jag, förstår mig på alla maskiner by now, genom jobbet. Finns de som har kvar sina maskiner från 70-talet (!) En glassmaskin och sen ett cupcake-paket från kusin med familj + Gunnel! Tack alla =)

Bilder kommer. Gnällig kille här nu...


Bilder

Nu funkar det att lägga upp bilder igen =) Idag ska vi ha lite "kalas" för mig. Jobbar man varannan helg får man tajma in det när man är ledig. Fint väder verkar det oxå bli. Elliot har sovit lite oroligt nu några nätter. Men man funkar och det är det viktiga. Han har haft feber och varit lite kass. Bakade kanelbullar igår. Idag blir det jordgubbstårta, syltkakor och Philip ska göra chokladbollar =) Micke jobbade kväll igår och samma ikväll. Barnen var rätt lugna igår och då är det enkelt. Även om jag fick gå runt med Elliot i ca 30 min innan han somnade. Nova och Philip sover fortfarande på Philips rum. Nova ville sova där inatt =)



30 års present från jobb =)



Helg

Ok fler bilder en annan dag :) Hinner eller orkar inte idag. Barnen ska snart lägga sig. Idag jobbade jag 7-15.30 och nu jobbar Micke 19-00.30, samma imorgon och sen jobbar jag 7-15.30 på söndag oxå. Äntligen helg va ;) Nästa helg är jag ledig men Micke jobbar sen jobbar jag nästa helg efter det. Vårt liv i ett nötskal! Elliot har ätit choklad så nu blir det dusch och sen massa kramar och mys innan läggning. Nova ska gå över till grannen en stund sa hon nyss och dissade fredagsgodiset bara sådär ;) Cyklade med kidsen ner till ankorna efter jobb och sen till Ica för lite gott.