Gonatt

Sökt jobb, skrivit dagisschema och brutit min nya kostmetod såhär på kvällen ;) Jaja, underbart är kort som man brukar säga!

Nu hoppas jag väldigt mkt på detta jobbet eftersom det är här i byn, dvs jag slipper pendla och vi kanske t o m bara behöver en bil. Det vore jättebra. Hoppas på någon av lgh vi ska kolla på oxå. På onsdag är det dags för det. Imorgon sover inte Micke hemma, han ska övernatta på sitt jobb. Så kidsen får lämnas 6.20 på onsdag. Tur de är morgonpigga och vakna way before ;)

Annars är det som vanligt här. Finfina barn har man :) De är mysiga om än bråkiga ibland! Älskar! Fin man har man oxå som kom hem med blommor idag eftersom jag inte fick jobbet. Jag tog det dock inte så hårt. Tänkt en hel del på det här med tågpendling i vintertider och nu behöver jag inte oroa mig för det.


Lchf

Gör ett försök med denna metod som inte är någon diet utan mer en livsstil. Får se hur det går. Började dagen med 2 ägg. Inga kolhydrater här inte.


Leos

Lekland var jättekul :) Det är stort där och roligt för de små! Elliot gillar ju mest rutschkanor och vill helst åka de stora själv (!) Kompromiss blir att åka på egen bana men hålla i handen :) Nova och Philip tyckte oxå det var jättekul :) Efter drygt 2 timmar var vi klara, iaf vi vuxna ;)

Söndag blev det Willys och besök av Lenny och Gabby med barn :) Trevligt!

Idag är det jobb till 15.30 sen jobbar Micke sent så jag är själv med barnen till 19 typ.

Lämnade Philip på fritids imorse. Hans pappa skulle hämta igår men kunde inte och jag orkade inte köra. Lagade mat, skulle hinna till gymmet, käka och lägga barn. Nu blev det att jag röjde och diskade istället.

Hoppas höra från det andra jobbet idag. Så att man vet och kan planera utifrån det.


Precis vaknat


På väg till Leos :)


Lekrummet på gymmet


På gymmet


Gympa

Nova har varit på gympan på gymmet och jag fick lite gjort där med trots att jag hade Elliot med mig. Philip var oxå med men sköter sig själv i lekrummet. Mickes sovmorgon och han var inte uppe tills vi drog så jag tänkte chansa och ta med mig alla 3. Gick rätt bra. Hela morgonen har de ju bråkat (Nova och Philip) så humöret är ju inte toppen. Tråkigt att skrika och skälla HELA tiden... Men jag ska försöka lighten up för snart ska vi ju till Leos lekland :) Nova och Micke åkte nyss till badet. Elli sover middag, trött hjälte!


Upp kl 6 en lördag

Härligt värre ;) Jaja imorgon är det jag som har sovmorgon! Tvättar håret, föns och platta osv. Nova badar och Philip och Elliot leker med duplo och bilar. Idag blir det Leos lekland för mig, Philip och Elliot tillsammans med Madde och Elias och Micke och Nova ska bada :)


Novas nya säng :))

Hämtad och monterad nyss!! Det är en över 2 mån försenad 4 års present.


Nej, nu blir det...

... duschen nästa sen sängen för lite tv. Skulle ju tvättat håret, fan hinner aldrig nåt. Att göra det när Elliot är vaken (ensam hemma) är ju lögn ;) + att när han väl somnade vid 19.30 var det läxläsning sen läggning av Philip och till sist Nova vid 20.30. Hon ska ju inte upp så tidigt som vi vid 5.30 utan runt 7 typ. Lämnas alltid 8.30 på dagis.

Duscha var det.


:)


Just nu :)


Kväll

Tillbaka på jobb idag. Skönt det och skönt att vara FRISK! Usch vad vidrigt det är att vara sjuk :( Imorgon får jag besked om jag får det nya jobbet eller inte. Allt är ju inte klart, vi har t ex inte diskuterat lön och det är en viktig fråga. Iaf för mig.

Vi kollar lgh. DYRT är det här och vi vill gärna ha lite pengar över. Drömmen är ju hus men då behöver vi pengar. Pengar som inte går att spara ihop där vi sitter nu. Finns en del till salu i höghusen här på området, kanske intressant.

Annars är det som vanligt här. Måste få till en ny till på BVC och en på dagis för inskolningssamtal. Svårt att båda kan.


Kollar UFC ;)


Novis


Phille


Slö och trött...

... trots att jag sovit mestadels av dagen. Iaf typ 9.30-12.30. Känns som jag sovit mer men mest legat på soffan och kollat tv med Philip. Sen somnade han oxå och sov ett bra tag. Hämtade småbarnen vid 15. Vi åkte båda två. All ansträngning är jobbig med stort J. Det är i dessa stunder man borde haft avlastning nära till hands.

Fått i oss lite mat iaf. Hoppas barnen är lättlagda och att Elliot sover ok inatt. Jag har honom gärna bredvid mig (men helst i hans egen säng) men han ligger inte stilla, snurrar runt och sparkas och stångas ;) Härligt!


Oxå Micke med

Ja 4/5 är eller har varit dåliga nu. Både jag och Micke på samma gång, det borde inte vara tillåtet. Haft en jobbig natt. Mått illa och samtidigt haft Elliot tätt intill. Philip är hemma från skolan idag, varit hostig inatt och förkyld. Småttingarna är på dagis. De är ju friska och det är omöjligt att aktivera dem när man mår så här.

Jag och Philip kollar på "Rio", en tecknad film med fåglar bl a :)

Imorgon är det dags för intervju nr 2 och jag MÅSTE dit så nu gäller det att bli frisk!


Jag oxå

Ja nu verkar det inte bättre än att jag oxå åkt på den här skiten :( Spytt precis efter att ha mått illa några timmar. Bättre nu men så brukar det ju vara när man precis spytt...

Måste sjuka mig...Ringde i förmiddags och friskade mig. Typiskt. Inte så mycket mer att göra.

Thank god att jag har tuggummi!


Lilleman


Knästrumpor ;)


Läxor


Vab

Fortsätter med vab här, både igår och idag. Imorgon blir det dagis och jobb igen. Nova har varit på dagis idag så jag och Elliot har sovit middag. Nu är det läxläsning här och snart kommer Micke hem.


Kalas

Nu är Novis på kalas och Elliot ligger här och sover på soffan. Han somnade kl 11 när vi lämnade Nova. Jag tänkte vi skulle åka till center syd och få gjort några ärenden men eftersom han kräkte ner sig helt blev det att åka hem och städa bilen istället... Han är ju åksjuk, eller det har blivit bättre nu när han är större. Han hade annars inte kräkt sen kl 6 ca. Iaf, jag behövde verkligen städa bilen, likaså moppa golvet som blev gjort igår pga den enorma spyan. Onda saker har ibland nåt gott med sig :)

Nova ska hämtas kl 14 så tills dess degar vi. Micke sover. Sen blir det städ o hänga tvätt mm.


Han dricker...

... men äter inget än. Jo en liten bit macka imorse (shit klockan e nio, det är fortfarande morgon) Ingen välling som han älskar men det kommer nog.


Söndag


Kräk Elli

Jo Elli har drabbats av samma skit som Nova. Bara det att det dök upp 35 timmar efter hennes. Undra om det innebär att vi kan få det när som? Antagligen :( Hoppas inte dock. Såklart. Skulle jobbat idag men nej! Mest pga att det inte hade gått att jobba efter 0 sömn men det är oxå en smittorisk. Många gamla klarat inte en magsjuka. Micke tog Elliot vid 1 när han kom hem så sov jag till 7 och tog över då.

Philip kommer hem idag. Han kanske oxå åkt på det fast det hade han nog berättat.


Elliots tur?

Kaskadspya x 3! Jisses vad mycket! Tror fan aldrig jag sett NÅGON spy så mycket någonsin förr!! Hoppas det var all dricka han hällt i sig under kvällen. Inte tuggar han sina pommes heller, så nu vet man det ;)

Sanerat hela nedervåningen och toan uppe. Disk- och tvättmaskin är igång. Tror jag ska lägga mig. Klockan är ändå snart 21 och jag ska förhoppningsvis jobba imorgon.

Mmm det är ungefär vad som hänt sen jag kom hem vid 16 tiden. Micke e på jobb och Nova sover här på soffan :)


Busig kille :)


Lax :)

Lördagsgott


Snart hem....

... nu då. Skönt :) Ska umgås och underhålla barnen medans Micke vilar. Han gick upp kl 6.15 idag då jag drog till jobb. Elliot väckte mig 5.30. Idag börjar han jobba kl 19 och håller sen på till 00.30.


Trött

Ja trött man är, segt går det. Vill hem och bara ta det lugnt. Förmiddagen var ju lagom rolig, körde som en skållad råtta och vi får se hur eftermiddagen går. Hoppas bättre.

Usch behöver vila, sova. Slut. Men ryggontet är borta. Det gäller att inte halvligga på rygg och kolla på tv. Ont i nacken har jag som vanligt.


Jobbedags...

... nu och snart rast


Lek


Elliot orkade till 19.40...

... sen var det sovdags med välling i min famn, mysigt :) Röjt lite nu. Blev massor av tvätt idag. Skulle behöva boka tvättstugan för resten av sängkläderna. Får se i helgen eller om vi tar det här inne. Inte helt lätt att tvätta med barnen eftersom vi går om varann denna helgen iom jobben. En stor fördel sen blir att inte jobba helg, inte så ofta iaf.

Nova sitter och leker med bilar på bilmattan :) Hon har inte ätit så mycket idag. Såklart. Ska försöka få i henne lite innan hon somnar.


Dagen so far...

... har gått rätt bra. Jag väntade mig en skitdag eftersom 1 sovit dåligt, 2 blir väckt 5.30 och 3 måste stanna inne med 3 barn pga kräksjukan....Yeah, kul. Men det har varit ok. Jag tog Elliot och Philip med på promenad till Ica vid 16 och Nova sov 13-18 typ. Måtte hon somna ikväll ändå. Lär hålla Elliot uppe till minst kl 20 om han orkar så får Micke sova lite längre imorgon bitti iaf och jag kanske lite mer ostört inatt. Ja hoppas kan man ju :)

Philip åkte vid 17.30 tiden och då hade hans lillebror kräkt ner hela bilen! Det går verkligen något nu. Än känner jag inget men mer säger jag inte ;)

Micke drog till jobb 18.30. Han började känna sig kass, typ feber. Hoppas det försvinner igen.


Nära


Trött kille


Vi 2


Kollar tv och myser :)


Lek :)


Hemmadag

Det blir att stanna hemma idag. Inget BVC besök och ingen intervju. Tråkigt som bara den men kräksjukan (eller vad det nu är) är inget man kan råda över. Om inget mer händer så planerar jag iaf att jobba som vanligt i helgen.

Hade sett fram emot intervjun och hade sett fram emot BVC men ja, vad gör man.

Nu håller vi tummarna för att ingen mer blir sjuk och att Nova är färdigspydd. Det kommer säkerligen från dagis eftersom lappar med att det går ständigt hänger uppe. Alternativt från ÖF där vi var i onsdags eftermiddag.

Kidsen leker med bilmattan på matbordet. Det funkade inte jättebra att de lekte där uppe, blir för högljutt när någon sover. På golvet är ingen hit heller eftersom Elliot sabbar allt enligt syskonen ;) Inte lätt att vare sig ha småsyskon eller vara ett :)


Sjukling


Lillgumman är vaken nu...

... och jättetrött såklart men vill inte gå upp och lägga sig.

Precis pratat med fritids och de tyckte det var bäst att Philip stannade hemma. Han sover än men även om han inte kräkt än eller varit i kontakt med Nova sen hon började spy så bär han ju på det. Blir hemmadag :)

Bara jag kommer iväg på intervjun så är jag nöjd! Dagens viktiga.


5.40...

... var det dags att stiga upp. Elliot hämtade jag vid 1 eller 2, nä jag har ingen aning! Men han sov en stund i sin egen säng efter att jag somnat runt midnatt.

Nova har kräkt var 20 min hela natten och nu senast kl 5. Nu ligger hon på sitt rum med M. Hoppas det är över och att vi andra INTE drabbas!

Får se om iaf Elli kommer iväg till BVC för sin vaccination. Se vad E, sköterskan säger.

Jag hämtade Philip i skolan igår eftersom hans pappa inte hann och sen blev det för sent så han stannade över.

Nu går tvättmaskinen på högvarv!!


Kräk

Såja, är vi där oxå :( Novis är i full gång med att spy! Det började vid 21.15. Jag hade precis satt mig ner och tagit en bit choklad när hon totalt spydde ner hela soffan :( Stackars liten! Spytt mer och duschat så nu har Micke tagit ner henne på soffan.

Får se hur natten blir. BVC blir ju att glömma samt kalaset om det är på lördag. Vet inte ens om Philip bör gå till skolan imorgon eller om jag ska gå på intervjun. Vi får se. Båda jobbar i helgen. Typiskt.

Usch nu är det dags igen, det är ca var 20 min med henne.

Kanske det jag haft en släng av nu i veckorna men att det slutat vid illamående? Jag är rätt motståndskraftig, har bara fått det när jag varit gravid.

Dags att sova. Hoppas Elliot sover bra så tar jag över Nova imorgon så M kan sova.


Haft fin besök...

... av Sanna och Alfie. Middag och lek :) Ledig imorgon och då blir det en intervju till ;) Sen hoppas jag på ett positivt besked :) BVC besök imorgon för både Nova och Elliot. Nova ska göra 4 års kontrollen med syn, hörsel, balans osv och Elliot ska vägas, mätas och vaccineras. Lillkillen har redan fullt upp med sina tänder som spricker upp så hoppas han inte får det jobbigt efter vaccinationen.

Sem är det ledigt resten av dagen och jobbehelg på det.


Igår var vi på ÖF...

... förresten. Bara i 1,5 timme ca efter dagis. Slutade ju 14 igår. Skulle jobbat kväll men de flyttade mig. Inte idealiskt att jobba till kl 23 sen köra 30 min hem (TRÖTT, för varit vaken i 18 timmar + kass natt) sen hem och sova ca 5,5 timmar (ostört thank god). Upp strax innan 6 och iväg igen. Men ledig nu som sagt och i eftermiddag kommer Sanna och Alfie hit på middag :) Var längesen och får passa på när hon hämtar Alfie på dagis.

Ska sätta mig in lite mer i det här med tågkort.

Hörntänder nere verkar det vara nu. På höger sida syns en vit liten prick och är det svullet. Måste göra ont stackaren :( Kindtänderna i ovankäken är inte helt uppe än men snart så + de två på varsin sida om dra tänderna i nederkäken är i stort sett uppe. Mycket på en gång för en liten kille!


Fler tänder på G

Jisses asså vilken natt! Tur jag la mig kl 20 och somnade typ 21 för att sen vakna runt midnatt av en Elliot som varken ville det ena eller det andra :( Inte ligga bredvid och sova som han brukar. Gav Ipren och gjorde välling men den ville han inte ha. Gick ner på soffan och somnade väl runt 3, sen var det dags igen vid 5.30 men jag försökte slumra lite till. Strax efter 6 gick det inte mer för få bjöd han på den obligatoriska bajsblöjan.

Nu har vi ätit frukost, tömt och fyllt diskmaskinen mm. Här är en del att göra....Tur man är ledig nu två dagar sen jobbar jag helgen. Min sista på ett tag? :)


Tjänstledigt

Det har hänt mycket intressanta saker för mig karriärmässigt får man ju kalla det. Känns som jag inte har någon karriär men det har man väl kanske. Iaf inget är 100 än men så gott som och det känns kanon. Ska på en 2:a intervju på fredag och sen bara hoppas hoppas att min tjänstledighet på 6 mån går igenom. Det är roligt att jag har sånt stöd från (vissa på) jobb. Tyvärr har vi inte det så bra för tillfället. Superstressigt och dålig stämning, bråk och hårda ord. Sen lägger vi på en vardag som oxå är stressig. Nej tack, det blir för mycket.


Tingeling e hemma igen :)


Flyga!

Obs, ej mina ben ;)


Tingeling ska på kalas :)


Sover i solskenet :)


Kollar reklam ;)


Igår på...

... gympan när jag var på gymmet


Imorse


Imorse


Igår


Idag


Precis...

... hemkomna från en timmes promenad. Härligt! Lite bättre i nacke och rygg men tog ju tabletter imorse. Elliot somnade redan vid 10 så hoppas han sover lite till. Philip cyklade, stackaren hade inga vantar. Får rota på vinden, det är dags för det nu.

Micke och Nova är iväg sen skulle de handla en present till kalaset Nova ska på kl 12. Jag ska plocka fram hennes tingeling dräckt så länge :)


Bilduppladdningsproblem? Ja :(


Cykeltur i underbart väder!


Elli var oxå med i kylan


Hittade en katt


Lagt mig...

... innan kl 21 ikväll, härligt :) Ledighet är ju till för att återhämta sig.

Haft det bra idag. Gym och gympa imorse för mig och Nova, (gymmet har gympa för 3-6 åringar en timme varje lörd fm) Philip följde oxå med och var i lekrummet. Sen bad i Lödde. Hem, åt och mamma kom hit en stund på fika och promenad. Philip och Nova cyklade och Elliot åkte vagn.

Sen lördagsgodis och lite färgläggande i en målarbok.

Nu, wordfeud och tv. Imorgon ska min nacke vara bra har jag bestämt.


Morgonkille


Nackspärr...

... och jätteont i ryggen :( Ingen bra säng och/eller kuddar. Jag som skulle sova ut...Jaja, ska ner till Apoteket när de öppnar och köpa diklofenak och hoppas att det hjälper.


Illamående...

... är tillbaka! Fy :( Hoppas kunna sova bort det för jag tänker NJUTA av min lediga helg och MÅ BRA :))


Sååå...

... nu satte jag mig ner! Alla 3 sover, ändrat om lite sovplatser eftersom jag inte ska ha Elliot inatt. Både Nova och Elliot är inne i en "inte sova själv" period så vi har fått dela på oss-IGEN. Philips rum har varit upptaget av Micke och Nova men nu ska han, jag och Nova sova där. Philip har i veckan sovit inne hos mig med Elliot halva/delar av nätterna.

Imorgon, träffa Madde och ordna present till kalaset Nova ska på. Är jag vaken till 9.30 ska Nova på gympa på gymmet. Söndag kalas för en på Nova och Elliots dagis :) Vill få klippt Nova i helgen och träffa Sanna och Alfie :)


Fotograferingen


Syskonfoto


Dagisfotografering


Hemma och nu är det fredagsmys för hela slanten :))


Dag 7...

... och jobb till kl 14. Orkar snart inte detta mer. Ledig i helgen, tuuuur det iaf. En sak om man inte har familj eller småbarn och då kan lägga sig och efter jobb (nästan alla på jobb gör det, ingen orkar något annat) men att fortsätta i 190 fram till kl 21 på kvällen från 05 om morgnarna är ett recept på utbrändhet känner jag...

Tur jag har andra planer på G! Håller tummarna på tisdag ;) Det kan innebära en stor förändring för mig och oss som familj :) Sen om vi lyckas flytta till något billigare, klara oss med en bil osv så kommer det kännas mycket bättre ekonomiskt. Ekonomin påverkar en mycket! Stressar med för den delen.

Får hjälpa E här nu!!


Det går trögt att skriva blogg från denna appen, hoppas blogg.se löser det snart!!


Frisör

Nova leker frisör och drar och sliter lagom ;) Men hon är duktig! Kan sätta upp tofsar på både sig själv och andra (mig)


Morgon!

Fick sova lite längre än vanligt, till 6.45 ist för 6.15 typ.

Frukost dags nu sen kläs på och röja lite.

Sen kommer Lotta strax efter kl 9 när hon slutat jobba. Ska bli jättekul att ses :))


Lite spel...

... sen sovande. Hoppas på bättre väder imorgon :)


Nu sover...

... barnen. Elliot somnade strax efter 19.30 som vanligt och Nova nu 20.45. Något senare än vanligt men inga utbrott :) Plus vi är lediga imorgon så ska ingenstans. En kompis kommer hit på morgonen :)

Nu lite mer kaffe och wordfeud sen blir det att sova.


Tvättar...

... kläder idag och just nu klädlarna till 2 av bilstolarna. Vi har ju 6 sammanlagt varav 2 är kuddar, 2 bältesstolar och 2 bakåtvända. De i min bil var i desperat behov av en tvätt!! Passar på när vi inte ska iväg förrän ev imorgon. Är ju ledig. Är vädret samma stannar vi hemma, ÖF eller typ novalund/center syd.

Senare blir det fläskfilé med potatis, sås och broccoli. Bäst att börja strax.

Nova är på bra humör :)) Det är sååå roligt utan utbrott!


707 kr...

... fattigare men med det viktigaste hemma igen. Blev ju inte så jättemycket handlat men vi hade rätt mkt kött osv hemma. Vädret är inget kul idag. Imorgon kommer Lotta hit, kul för det var jättelängesen vi sågs!


Nu ska jag strax iväg och handla. Har kanske en väldigt rolig nyhet att berätta snart men inget är klart än men om jag hoppas? JA :) (nej jag är inte gravid haha)


Läggdags nu...

... är trött trots min 1,5 timmes långa middagsvila. Imorgon behövs mat mm handlas in så det blir en tur till willys.


Kväll och precis...

... fått undan efter middagen. Vaknade kl 16.30 av att Nova ryckte i ytterdörren, tror jag somnade runt kl 15. Så väldigt behövligt!! Nu är jag ledig imorgon och på fredag. Behöver verkligen denna vilan. Är yr från och till och mådde illa innan vi skulle äta. Barnen leker lite med bilbanan men det är inte roligt att leka med en 1,5 åring tycker 4 åringen ;)


Nu har småttingarna åkt till dagis och Micke till jobb. Konstigt att vara hemma själv, det är jag SÄLLAN. Mår lite illa och är yr emellanåt. Störigt.


Mådde bättre igår men lite illa nu igen när jag rör mig. Vilket man ju måste ;) Sovit med Elliot bredvid mig nästan hela natten. Blir hemma idag med.


Sjuk

Appen till blogg.se funkar dåligt så får uppdatera här istället. Kollat mail, betalat en räkning mm mm. Man hinner ju inte med!!

Blev hemma idag. Lämnade Philip i skolan 8.15 efter lite hadling på ICA (bl a frukt som han ska ha med sig varje dag) sen hem och lekte med småttingarna, lämnade dem kl 11. Åkte hem, röjde lite och åt sen la jag mig för att vila. Lyckades somna och när jag vaknade....Vilket jäkla illamående =( Helt sjukt! Jag trodde fan att jag skulle spy. Försökte för den delen oxå men det gick inte...Höll i sig några timmar så jag blev ju tvungen att sjuka mig. Inga glada miner och nej jag vet, det är inte så kul när någon sjukar sig en timme innan de ska börja jobba men ett illamående som kom så plötsligt. Hur skulle jag kunna veta det? Jag mådde ju bra imorse. Stannar hemma imorgon med. Vet inte om det är min kropp som mår så dåligt av stress, dålig sömn mm att den börjar ge mig fysiska tecken...Kan ju vara så. Sen är jag ledig enligt schema torsd och fred och ska jobba helgen.


Kläs på


Letar


2 killar :)


Sovmorgon till kl 7 :)


Badar Elliot...

... och vi har ätit. Philip och Nova kollar på tv. Blir lite läxläsning snart sen kväll. Har lite lite röst kvar bara. När jag kom hem frågade Nova " mamma, är du täppt i munnen??" haha


Nu är det dags...

... att laga mat. Micke är iväg med alla tre en tur så Nova och Philip kan cykla. Philip cyklar ju själv runt här ute men det är Nova för liten för.


Hemma ;)


Nu är det strax...

... dags att åka hem för idag. Skönt, slut i kropp och knopp och ingen röst kvar.


Happ, då är det strax dags att ge sig ut och jobba igen! Imorgon jobbar jag kväll och samma på onsdag.


Uppe med tuppen...

... idag som alla dagar! Käkar frukost med Philip som kollar på barnkanalen :) Jobb 7-15.30 idag. Är inte speciellt pigg utan känner mig kass. Halsen är värre men morgnar brukar ju vara lite så.

Nä, får bli klar här!


Igår när vi käkat på MAX vid NovaLund


Helgen som gick...

.... gick fort! Helt slut är jag oxå är det måndag imorgon ;) Jaja, då är allt dig likt.

Haft det trevligt idag. Bakat en sockerkaka och vid 9 kom mamma, vi fikade och gick sen en lång runda på över en timme och då ni, kommer man runt hela vår by ;) Nej, den är inte stor ;)

Hem och käkade lite och sen till kyrkan och hämtade Novas bibel hon fick av församlingen. Jättefin är den :) Kom hem strax efter 15 och sen kom Sanna och Alfie och därefter Johan. Mer fika och snack sen stannade Johan och Alfie på pizza :) Mer lek osv och nu ligger alla 3!

Tidigt upp imorgon, vid 5.15....Vill soova.


6.15...

... gjorde Elliot morgon idag. Jag har ont i halsen. Dricker the istället för kaffe. Tror det var flera år sen jag drack the!

Idag kommer mamma/mormor hit :) Var längesen så ska bli kul. Syster kunde inte idag tyvärr. Ska baka något sen, en sockerkaka tror jag. Enkelt och gott.

Wordfeudade lite väl sent igår, svårt att slita sig? Ja!!

Nu ska jag släppa ner vilden som är klar med sin frukost :)


Kväll

Nu är Philip hemma från kalaset igen. Jag körde honom och klasskompisen dit till kl 18 så körde de hem Philip vid kl 20 :) Elliot var trött vid 19.30 som vanligt så det hade varit svårt att hålla honom uppe. Sen är man själv van vid en läggningstid ;)

Nova somnade nyss efter mkt protester och trots. Testar mina nerver till max speciellt om kvällarna. Kastar kuddar, slår till mig, skriker. Allt för att få en reaktion. Blä. Vill ju ha luuuugnt. Hoppas Jon snart växer ur denna period.

Nej nu mera wordfeud!!


Wordfeud

Fan, jag e hooked på detta asså. Jag spelar aldrig något men detta var verkligen något för mig! Kul :) Sen om man e bra, vem bryr sig haha ;)


Nova & Leon


Ingen bild

Nej där kom ingen bild, det funkar dåligt :( Är på väg hem iaf efter en trevlig fikastund. Tvätt 15-18 står på schemat, mest sängkläder.

Fler inlägg med bilder kommer senare.


Nova & Leon


Stannat för att handla fika


Nu e vi på landet!


På väg


Underhållning :)


3 i rad


På väg


Svedala

På väg hem till Denice i Svedala :) Inte jag som kör eftersom vi åker i min bil = trångt!


Majskrok haha


Dimmigt idag

Men sen skulle det bli fint har de sagt :)


Snyggt va?

Brände mig i onsdags här hemma på en ljusstake när jag på kvällen skulle blåsa ut ett ljus. Hoppas jag slipper ärr....


;)


Nyklippt kille :)


Räknar :)


Kollar ube och tess :)


Philip

Nu är Philip oxå vaken och gör matte ;) Såhär en lördagmorgon strax efter 7. Han ligger bra till men vill ändå räkna en sida. Har lite läsning oxå att göra. Kollade hans låda i skolan och hittade två stenciler med frågor på de två föregående kapitlen som bara var halvfärdiga. Det ska göras. Ingen läxa men det är ju inte fel.


Påse

Ja påsen på Novas huvud är pga öroninflammationen hon nyss kurerat sig från men ska man tvunget bada blir det påse ;)


Zzz

Kass natt igen. Jättekul verkligen. Tur man är van och inte blir typ chockad ;)

Elliot har skruvat och rullat runt hela natten och Nova har skrikit en del.

Lång dag lär det bli och kalas för Philip ikväll. Ff inte löst hur han ska komma hem. Det är slut kl 20 och då har jag lagt Elliot. Får se om någon i klassen som bor på denna gatan ska dit så kan han kanske åka hem med dem.

Måste ha kaffe och frukost nu. Vanemänniska :) Ont i halsen har jag oxå men bara lite. Hade det igår med.