På jobb

6 timmar kvar. Det verkar som fler insjuknar! Detta är insane. Vi är fast på vån 3 och får inte gå till nån annan.


Hemma och vänder

Precis lagt mig. Ska varva ner. Duschat och klockan ringer 6 imorgon sen på det igen 7-22. S och jag har haft kul idag 😊 Man lär ju verkligen känna varann när man umgås sådär 15 timmar per dygn tillsammans 😉 Det blir mkt snack och många skratt! Magsjukan verkar ha lugnat sig och det är SKÖNT!


💗


💗 IGÅR 💗


Saknar

11 timmar har gått. Det går rätt fort ändå. Var ute innan och köpte korv med mos. Men vi har att göra. Saknar familjen som jag inte träffar mer än ev imorgon bitti en stund om de vaknar innan 6.40 när jag trampar iväg.


4 timmar

Det betyder 11 timmar kvar. Här sitter vi. Kaffet e slut och en av våra kollegor har varit här med frukost till oss. Ikväll blir det nya mackor. Får nog smita ut till Sibylla sen och köpa nån korv. Vi spelar yatsy och snackar :)


Morgon

Snart dags att bege sig mot jobb. Philip ska väckas och kaffe tas med ;) Sen väntar en LÅNG arbetsdag!


Njuter

Sitter här med Elliot vid datorn. Han har kollat på hela alfabetet och nu nån sång om 1-10 😊 På engelska.

Njuter av att umgås med barnen nu i eftermiddag för imorgon, lördag och söndag har jag blivit inbeordrad 7-22! 45 timmar på 3 dagar. Hade inte så mkt val. Vi hade lite andra planer, t ex Jakobs kalas på lördag och att umgås som en familj övrig tid. Jobba 8-21 imorgon och 15-22 på lördag skulle jag ändå göra. Så detta blir lite mer men desto mer pengar av det hela. Förra och förrförra helgen vankade jag så detta täcker upp det och lite till.

Cyklat till jobb sen till dagis och slutligen förbi skolan och hem. Nova är så duktig och kämpar på den drygt 3 km långa vägen. Inte klagar hon heller 💗

Idag/ikväll blir det bara att ta det lugnt. Inga måsten alls förutom matlagning och läggning av barn 😊


Nu


Skola

Hämtade barnen efter skolan som slutade redan 13. Skulle annars hämtat Philip 13.30 och Micke skulle hämtat Nova och Elliot 16.30. Men jag tyckte de kunde komma hem lite tidigare. Det blåser riktigt mycket idag.

Nu sitter Nova och kollar på Eric Saade som vanligt och Philip spelar. Elliot dansar/dricker/leker med bilar.

Ingen aning vad vi ska äta idag...Tror det finns från igår som räcker till nästan alla sen ordna något mer.

Micke är och jobbar iaf även om han inte mår bra. Hoppas det snart blir bättre. Elliot hade oxå så långvarigt just med magen.

Imorgon jobbar jag 7-13 sen den jobbiga turen 8-13, 14-21 på fredag och 15-22 på lördag. Micke jobbar till 18.30 på fredag så jag måste försöka byta eller ge bort kvällen och bara jobba till 15 eller nåt.


Just nu: mellis


Nyss


Städning

Micke är fortfarande inte bra så jag lämnade barnen på dagis/skola imorse. Jäkla seg sjukdom detta :( Hem och plugga/tvätta/diska/handla osv. Iväg till jobb kl 13 för möte. Trodde jag. Mötet var inställt och istället skulle vi storstäda hela våning 2! Inte så kul men magsjukan måste bort. Lite innan 16 smet jag och cyklade till skolan för en timmes svenska. Det är en rätt stor kurs. Litteraturhistoria, texttyper, essäer och krönikor mm mm. Men jag SKA klara av det! Är nog intressant när man väl sätter sig in i det. Sen pratade jag lite med läraren i rättskunskap om rättegången jag ska vara med på. Den 18:e april kunde jag inte när de andra ska dit eftersom jag jobbar då. Jag ska in till Lund själv en annan dag istället. Tror t o m jag ska ta tåget den dagen ;)

Sen cyklade jag hem och glömde apoteket på vägen. Hoppas nässprayen räcker inatt! Lagade moussaka till middag.

Nu ska Philip och jag lägga oss. Läst läxa och jag har pluggar lite om odyssén.

Imorgon blir det plugg efter lämning på dagis/skola sen går jag 1,5 timme i skolan och hämtar barnen efter det. Vi kommer cykla om det inte regnar. Micke är hemma imorgon oxå.


Egentid

Nu börjar min egentid, tidigt va ;) Nattat barn, läst läxor mm. Ska orka kolla på ett avsnitt av något. Imorgon blir det möte på jobb och skola därefter.

Varit hos dagiskompisen T idag och lekt och ätit lunch. Riktigt trevligt :) Det gör vi gärna om! Kom dit vid 10 och sen hämtade vi Philip vid 13.30 i skolan. Hem för mellis och senare pannkakor till middag. Måste veckohandla imorgon.


Lek 💗


Plugg


På väg ut


En timme

Ja en timme gör mycket! Elliot vaknade kl 7 imorse (!) Trodde jag. Mobilen stod på 7 men övriga klockor på 6. Allt som det brukar vara mao ;) Lite väl konstigt att han sover till kl 7 helt plötsligt liksom. Men det betyder oxå att han nyss somnat eftersom klockan eg är 19.30. Han är som en klocka. Halv åtta på kvällen är han jättetrött men kvart över sju pigg :)

Fick duschat barnen tillsammans med mig. Två (tre) flugor i en smäll :) Nova och jag måste oxå lägga oss snart. Lilleman lär ju vilja upp kl 6 imorgon.

Ledig imorgon eftersom jag inte kan hänga med på kommunrundan jag skulle på. Micke är fortfarande sängliggande. Hoppas det snart släpper.

Vid 13 träffade jag och barnen köparna till huset och skrev kontrakt sen åkte vi hem och åt lite. Jag tog Elli i vagnen och Nova cyklade. Mellan 14.45 och 17.45 var vi ute. Först ner till ica och handlade och sen till lekplatsen Nova och jag var på häromveckan. Elliot tyckte det var jättekul :) Vi satte oss i solen på en bänk och åt varsin glass oxå. Härliga väder! På lekplatsen träffade vi dagiskompisen T som är några dagar yngre än Elliot. De bor där nära lekplatsen. Imorgon ska vi ses och fika och leka :)

Philip kommer äntligen hem imorgon :) Det är inte miniorerna så vi hämtar honom direkt efter skolan 13.30.

Nä nu kallar sängen på mig!


💗


Ojdå

Konstig app som gör lite som den vill ;)

Inväntar kvällen här. Middag runt 17.30 sen lägga barn 2 timmar senare. Är rätt trött och Elliot har varit riktigt missnöjd idag men ingen feber och magen är bra. Nova tjatar om godis och tuggummi och trotsar, så ja kvällen e välkommen.

Micke ligger fortfarande där uppe. Mår illa men det verkar inte bli sämre iaf. Hoppas det snart försvinner så vi kan få vara friska.


Idag 💗

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_195318888.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_195318963.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_195318986.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/530028/images/2012/pic_195319006.jpg" class="image">


Vab idag

Micke mår illa och har antagligen oxå åkt på magsjukan :( Jag vabbar idag, imorgon och på måndag eftersom vi har 72 timmar symtomfritt. Där rök den helgens pengar oxå men men.

Vid 10 åkte vi till center syd. Nova fick nya gympaskor, från stl 27 till 29. Varsin hamburgare på mc donalds sen blöjor på maxi. Brukar ju köpa Willys men tänkte testa dessa eftersom de var billiga. Dock är det nog fler i Willys paket.

Hem och Elliot somnade i bilen sen var de igång och bråkade igen... Nu har vi precis kommit hem och ätit lite sent mellis efter en cykeltur till i Ica. Handlade lite bröd, tvättlappar och kolsyrat vatten till Micke. Elli tappade sin vante på vägen men vi hittade den på vägen hem :)


Nymålad Elliot :)


Jobb

Ska strax cykla till jobb. Inom posten och posta 2 tradera paket innan.

Vill komma igång med mina kurser men inte fått den ena boken än och svenskan sätter nog inte igång förrän på tisdag efter lektionen jag ska på då. Ordnat med Csn, alla extra pengar e ju välkommet. Bara bidrag såklart + tillägg för 3 barn.


Cyklat

Efter lunch idag blev det en cykeltur till Ica. Novas cykellås gick sönder, typiskt men det gick ju ändå. Sen ringde vi till Philip på fritids och frågade om han ville följa med oss hem en stund innan hans pappa hämtade honom och det ville han 😊 Så bi fick träffa honom lite extra idag.

Sandlådelek innan middag sen soffmys och läggning av Elli. Nova fick sitta uppe och kolla på lyxfällan med mig men somnade efter 5 min. Kanske inte hennes typ av program 😉

Jag har lagt mig och kollar vidare. Jobb och dagis imorgon.


Frisk

Elliot är frisk nu och bra i magen 😊 Äntligen!! Blir dagis imorgon och jag kan jobba min kväll 15-22.


Grattis

STORT GRATTIS till Alfie som blir 3 år idag 🎁🎁 Tiden går fort och jag kommer ihåg när han var en liten bebis 😊


Baka

Detta skulle vi gjort igår men det hanns inte med/glömdes bort.

Idag är vi lediga och vet inte riktigt vad vi ska göra av dagen. Blir att vi cyklar till affären iaf för lite gott att ha ikväll. Komma ut i det fina vädret.


Grattis x 2 🎁🎉

Idag fyller både Jakob, min kusins lille pojke, 1 år och Mickes syster blir 28 år. Precis som min syster blev den 2:a denna månaden. Många att fira 💝

STORT GRATTIS till er!!


Sålt

Nu är huset i stort sett sålt :) Vi har accepterat budet! Nu ska vi bara diskutera tillträde.


Hemma

Hittade boken jag skulle ha och hat lagt bud på den andra på tradera för det var lång väntetid på den.

Hämtade Nova vid 13 och sen Micke på jobb kl 16. Var och lekte på en lekplats i Bjärred, riktigt fin men nog mer från 3-4 år och uppåt.

Nu blir det snart mat.


Rocent


Böcker

Ska ut på bokjakt imorgon. Åker till stadsbiblioteket i Malmö och sen finns den andra boken på biblioteket på Rosengård. Hur jag nu ska hitta där inne men får kolla upp det. Varit inne på själva Rosengård centrum EN gång och sen cyklat genom området några ggr när det låg mellan jobb och där jag bodde då.

Det var trevligt på lärcentrum, blev lite snabb genomgång. Rättskunskap kommer jag i stort sett läsa helt på distans förutom 2 skrivningar som görs på lärcentrum. I svenskan kommer jag gå på de lektioner jag kan, som på tisdag och onsdag i nästa vecka.


Spelkillar ❤


Spelkillar ❤


💗💗 TV- mys 💗💗


Regnigt

Idag sov jag till lite innan 7, skönt men var sjukt trött. Somnade inte förrän strax efter 23. Sent för att vara mig ;)

Hemma med Elliot idag. Vi ska bara vara hemma, tvätta (jobbetröjan behöver en tvätt och tydligen ska man göra det själv... fick en i stl S och en i L och eftersom den i S är stor så är den i L oanvändbar...)

Sen blir det att hämta Nova vid 13.40. Micke kommer hem ca 17 och då ska jag ner till lärcentrum. Ska bli kul att börja plugga lite. Bara två kurser på sammanlagt 150 poäng så det kommer gå fint. Blir inte CSN dock (bidragsdelen tänkte jag) eftersom jag kommer jobba mina 75% som vanligt.

Regnigt värre, hoppas det klarnar upp tills vi ska hämta Nova för vi ska cykla och Novas cykel lämnades på dagis nu på morgonen.


På jobb

Lite ledigt nu en stund. Lugnt hittills. Imorgon är jag hemma med Elliot och Nova är på dagis. Han behöver en extradag hemma innan dagis på onsdag. Hoppas han är bra i magen tills dess.


Just nu


Blåååser!!

Var ner en promenad till lärcentrum iaf och hon var där, hade varit hos tandläkaren så teletid var svårt ;) Allt ordnat och påskrivet. Ska ner imorgon kl 17 så kan jag sätta igång. Anmälde mig till Rättskunskap oxå. Sen sa hon att de tagit bort kravet på högskoleprovet. Jag har läst lite olika men bra om det är borta för jag kollade lite på ett gammalt och får ju ont i magen av att bara titta på mattedelen :((

Inga fler bud inne men veckan har nyss börjat och en del vill kanske prata med mäklare som inte jobbar helger. En på visningen trodde jag var mäklare hihi ;) Det var roligt!


Kitty

Elliot är helt frälst i hello kitty ;) Det är verkligen hans stora idol, vill alltid kolla på ett speciellt klipp på datorn :)

Micke är ledig och hemma med honom idag. Nova är på dagis (gissa om hon längtat efter drygt en vecka hemma!) och Philip är i skolan. Idag skulle de ha livräddning på simningen så det kommer nog vara spännande :) Sen kommer han hem kl 16 som vanligt efter miniorerna men då e jag på jobb ju så Micke träffar honom en kort stund sen hämtas han av sin pappa. En lång vecka utan min stora kille väntar...

Ringde lärcentrum men hon e sjuk så får ta allt på en gång imorgon kväll istället.

Duschat och tvättat håret så nu ska det fönas och plattas. Lätt hår sökes! Tur man har så tunnt hår ändå ;)

Halv storm ute, blir ju kul att cykla till jobb ;)


Just nu


Just nu


6 km

Precis varit ute med Elliot ner till Ica, han behövde komma ut lite. Mår bättre och bättre. Han somnade i vagnen men har vaknat nu. En lagom promenad på ca 6 km. Träffade på lite folk men alla körde bil ;)

Gick förbi lägenheten. Skulle vilja kolla hur det ser ut inuti nu när de röjt ett tag. Om drygt en månad är det planerat att vi får nycklarna :)

Inte gjort många knop idag. Micke var på gymmet när Elli sov middag och se andra lekte/bråkade där uppe sen var jag och de stora och handlade på netto.

Ska snart käka middag. Kommer jobba imorgon 15-22 och Micke är ledig. Philip åker till sin pappa imorgon. Sen börjar en ny vecka och det rullar på. Nästa helg är lite bättre. Jag jobbar 7-15 och Micke är ledig. Ja, bara lite bättre ;) Hoppas vi är friska då.

På tisdag när Micke kommer hem ska jag ner till lärcentrum och skriva in mig :)


Lungt

Idag blir en lugn dag. Sovmorgon till 6.45. Elliot brukar ju vakna vid 6 om man har tur. Inget jobb för mig idag heller. Jag är absolut inte arbetsskygg på något sätt men idag skulle jag jobbat 8-13 och 14-21. En ganska meningslös arbetstid tycker jag. Man är inte hemma på varken förmiddagen eller kvällen.

Imorgon jobbar jag 15-22 och Micke är ledig idag och imorgon. Får se om jag ska jobba för Elliot är fortfarande inte symtomfri. Spyr inte men magen är kass. Det röda är dock bättre :)

Idag ska vi veckohandla på Willys. Välbehövligt eftersom det mesta är slut. Lär fylla på listan som vi alltid har med oss.

Superkul att vi redan fått in ett bud! Jag har inte varit orolig utan varit ganska säker på att det skulle gå lätt att sälja, det är ett bra och lugnt område. Barnvänligt och vi har bra extra läge tycker jag eftersom det ligger längst ner på gatan och det innebär ju mindre trafik. Vi har en grässlätt precis utanför trädgården där det är perfekt att spela fotboll etc. Nära till tvättstugan mm. Vi flyttar ju av två anledningar: 1. Vill komma närmre centrum (kommer bo mitt i byn i nya lgh) och 2. Få ner kostnaderna (vilket vi gör med ca 2000 kr i nya lgh.) många frågar ju varför vi säljer och detta är svaren.

Från början var det mest att bo billigare men nu är det mest att bo nära centrum. Vår by är ju knappast en storstad ;) Liiitet mysigt ställe detta. Kommer bo granne med lärcentrum och det är ju bra när jag ska börja plugga lite. Svenska B ska jag läsa och funderar även på Rättskunskap.


Just nu :)


Sjukstuga

Nu har Elliot precis somnat. Ingen lätt natt och dag för honom :( Men nu var det ett tag sen han kräktes iaf. Han är extremt dålig i magen och det har medfört att han är illröd och har jätteont i rumpan stackaren :( Tur vi hade potatismjöl hemma för det har hjälpt att ha på efter varje blöjbyte.

Nova och Philip ska snart oxå läggas. Jag måste sova mer inatt och orkar inte ha dom uppe länge. Tyvärr. Det är ju lördag och allt men å andra sidan, är någon sjuk blir det annat. Det vet dom.

Vi andra mår bra. Håller tummarna att det förblir så!


Bud!!

En halvtimme efter visningen var avslutad fick vi in ett bud, på utgångspriset så det är kanon!!

En aningens stressig dag. Inte sovit mkt inatt pga Elliots magsjuka men slumrade sen lite på soffan. Micke tog barnen och stack iväg så jag kunde vädra ordentligt och städa och fixa det sista.

Min huvudvärk har gett med sig :) Micke åker snart till jobb. VAB idag och imorgon, ev på måndag oxå.


Spyor

Elli har spytt 2 ggr nu ikväll. Jisses vad jävla mycket det kommer!! Samtidigt stod jag och torkade upp soja, tappade hela flaskan (full) i stengolvet! Great när man är ensam hemma med alla 3! Men han tar det med ro, blir inte ledsen eller så :) Jag frågade honom när han slutat om han var klar "jaaa" svarade han. Sötnos! Han pratar inte så mycket vår kille men förstår honom gör man ändå och han förstår allt vi säger till honom. Även invecklade instruktioner ;)

Visning imorgon ju. Om inget annat händer. Har lite på känn att fler kommer spy. Jag borde väl inte gå till jobb imorgon eg men det BEHÖVER ju inte vara något....

We'll see.

Nova testar vårt tålamod något fruktansvärt just nu. En period hon är inne i. En ny. Igen. Inte som när jag var gravid men trotsig åt det hållet men fy, det är något jag aldrig mer vill uppleva. Tillvaron just då för drygt 2 år sedan bestod mest av utbrott, bråk och tårar och sen började det om och om igen.

Nog om det :) Det blev inte så mkt städat som jag planerat pga bråk mellan N och P och Ellis kräkningar. Och jo, han bråkar han med men inte i närheten av som de andra håller på. Främst är E ganska våldsam och hårdhänt. Knips, rivs, bits och slåss. Ibland såklart, inte alltid men han har sina stunder. Precis som de flesta barn I guess. Vi är noga med att markera att det INTE är ok. Han förstår ju mer än man kanske först tror.

Undra hur det ser ut i vår nya lgh! Nytt golv skulle de lägga i hallen sen andra delar som oxå blev skadade i vattenläckan. Resten gör vi med start 1 maj och hoppas att det tar max 1 månad så vi kan flytta in 1 juni. Innan semester och sen resan. Men allt hänger ju på när köparen av huset kan flytta in. En har avbokat så 3 familjer kommer imorgon hittills. Spännande!

Klockan ringer 6 imorgon så bäst att sova. Man vet ju aldrig hur länge det blir.


Lekplats

Nu ska vi snart hämta Philip i skolan och sen till BR samt leta efter antingen en ny kaffebryggare eller en ny kanna.

Nova och jag var på cykeltur och hittade en ny lekplats efter tips från A på skolan (cyklade förbi där först)


Just nu


Ledigt

Ja här var det ledigt. Denna veckan tycker jag inte så mycket om. Ledig 3 dagar sen jobbar jag 19 timmar i helgen. När barnen är hemma. Visst, Nova har varit hemma hela veckan och Elli bara gått på dagis en dag men Philip träffar jag inte en hel dag.

Imorgon är det visning kl 15. Jag jobbar till 13 så barnen ska städa sina rum idag, vi ska rensa och skrubba. Imorgon när jag kommer hem tar Micke Nova och Elli så stannar jag och Philip hemma, dammsuger och tvättar golv, ordnar det sista. 4 familjer kommer hittills :) Bådar gott!

Nova ska på W:s 6 års kalas imorgon kl 13 :)


Söte somnade kl 14 och sover än...


Vid 13.20 idag


Lek med lillebror 💗


Kväll

Nu är det kväll och allt är gjort. Typ iaf. Philip ska in i duschen men läxorna är gjorda. Vi gjorde matten oxå redan idag (ska vara klar tills måndag) men nu jobbar nån av oss kväll resten av veckan förutom idag så det gäller att vara smart 😉

Vi åt raggmunkar med bacon, lingon och morötter och barnen åt som hästar, iaf Philip och kompisen V som gick cyklade hem halv sju.

Nu blir det mys innan läggdags 💗


Kollar tv och slappar


På ÖF idag

Nu har vi hämtat Philip i skolan och ska äta mellis, hänga tvätt mm.


Sjuk

Idag är jag hemma med Nova som fick feber igår igen. Hon var feberfri natten till igår och under dagen. Sen vid 17.30 blev hon jättevarm, fick Alvedon och somnade i soffan. Jag känner mig inte heller helt okej och har tagit en ibufren. Ska ju jobba 15-22 idag är det tänkt. Micke kommer hem tidigare och hämtar Elli på dagis. Han är ok. Än sålänge. Hoppas han klarar sig. Philip är oxå förkyld och hostar men ville gå till skolan. Packade med gympakläder men får se om han orkar. Nova och jag tänkte hämta honom 13.30 efter skolan. Lagom promenad även om man är lite halvkass. Har vagnen hemma så kan hon åka.

Vi har vikt tvätt, hängt ny tvätt och satt igång diskmaskinen. Nova håller på och diskar annat ;) Hon är söt vår tjej :)

Ska se familjen annorlunda på TV4 play för det hann jag inte igår. Var inte klar med allt, läxor osv förrän kl 21.


Tv

Kollar tv, Maria Wern. Tror det är en serie.

Sen blir det sovdags, ligger redan i sängen. Halsontet är lite bättre och nacken med. Micke har diklofenak på recept som jag gärna vill hämta ut imorgon.


Hemma

Kom hem vid 12 eftersom jag inte fick gå till nån annan pga ev smitta.

Var sjukt trött när jag kom hem och somnade t o m i soffan trots två högljudda barn som hoppade på mig. DÅ är man trött mina vänner 😉 Jäkla ont i nacken och halsen och huvudvärken kom smygande. Tog två panodil på jobb och en ibufren eller vad det var och 2 diklofenak. Känner mig ny 😉 Nä där överdrev jag men jag orkar iaf ta hand om barnen. T o m lagt ut kläder på tradera, hängt tvätt och tömt och fyllt diskmaskinen.
Micke stack till jobb vid 13.30 och slutar runt 17.30-18 eller tidigare (när sista barnet går hem) Då ska vi äta.

Philip kom hem vid tio över fyra ca. Letade upp gamla nationella prov för åk 3. De börjar med det nu denna veckan och 2 månader framåt. Prov!!?? Redan! Min grabb e bara 9 år...

Ska ta det lugnt nu ett tag, passa på medans barnen inte bråkar. Brukar ta 10 min sen är det som om den där långa veckan när Philip är borta, aldrig varit 😉


Isolerad

De tror att det går magsjuka på jobb, jag är isolerad och ska snart hem.


Bra

Visningen gick bra. De är intresserade :) Nu ska jag jobba till 22.


Nu kommer dom snart!

Allt är klart, jag hann! Laddat kaffet om de vill fika och kaka e köpt ;)

Lite nervöst att hålla sin första visning ;) Det går säkert bra.

Vad mycket vi slängt dessa dagar! Saker man sparar och man vet eg inte varför man sparar på det. Man har ju inte plats till allt.

Nova är duktig. Hon är hemma med mig eftersom hon är sjuk men oxå för att hon inte gör nåt väsen av sig. Micke tog Elliot vid 10.30 och åkte iväg. Han tar ju fram allt man plockat undan, gnäller och har sig ;)


Visning

Idag har vi vår första visning. Om bara 4 timmar! Jag har varit uppe 2 timmar redan. Vi har en del kvar men mycket är gjort.

Gardinerna blev helt okej, känns lite mer ombonat här hemma. Lite kalt innan med bara en gardinlängd ;) Den andra började ju brinna men det är en annan historia.

Ska jobba kväll sen, 15-22.

Nova är lite bättre, hostade jättemycket igår och natten var inte så rolig sa Micke. Elliot är lite snorig, hoppas det inte blir värre.

Imorgon kl 16 kommer älskade Philip hem 💗

De bruna gardinerna är de nya.


Kitty älskare 💗


Sy

Jag är ingen skräddare ;) Håller på att sy om och upp gardinerna vi köpte. De är långa och tunna så ska sätta dubbla. Precis sytt upp och mätte men de är fortfarande för långa! Göra om, göra rätt ;) Micke och Elliot är på bauhaus och köper vit färg. Lite skavt här och där.


Hemma

Nu e vi hemma igen. Det blev först jysk sen ikea. Mamma kom oxå till ikea, hon bor ju relativt nära. Vi köpte lite nya badrumsmattor, duschdraperi, en ny lampa, kudde mm

Nu blir det mer städning.


Nova fick feber


På ikea


Nu precis ;)


Städning

Idag blir det städning inför visningen imorgon. Micke har redan tagit badrummet nere och är igång där uppe. Dammsugning och sånt är inte lönt att göra idag utan det blir imorgon när Micke åkt iväg med barnen så tar jag det sista.

Vi ska iväg och köpa gardiner, duschdraperi, en lampa till hallen uppe, glödlampor och värmeljus. Sen blir det utrensning av papper som dräller och förrådet där ute. Det är en enda röra efter vår sortering förra helgen.

Ja det blir vår dag :) Vad ska ni göra idag?


I torsdags efter dagis


Igår


Precis ätit...

... och snart är det läggning av barn.

Varit på ÖF idag. Jag gick med Elliot i vagnen och Nova var så duktig och cyklade hela vägen 💗

Vi har redan fått spekulanter på huset, de kommer på söndag och tittar.

Försökt med flera bildinlägg både igår och idag men det har inte gått...

Kommer snart börja läsa Svenska B här på lärcentrum. Pratat med syon och hon sa att det är bara den kursen jag saknar. Behöver inget slutbetyg!


långt

Ja nu ligger vårt hus ute på Hemnet och Hemverkets hemsida. Det kommer ut på blocket imorgon. Lite blandade känslor men det kommer bli bra detta =) Vi gör det för att komma närmare centrum av byn sen blir det en lägra boendekostnad oxå och det är ju aldrig fel. Man ska mer än bo =) Vårt mål är ett eget hus om en 3-4 år och då behövs det massor av pengar till kontantinsatsen.

Det blev en promenad på över 2 timmar innan till dagis och hem igen. Vi var inom netto för lite kex och dricka sen till bibblan för att lämna tillbaka och låna nya böcker. Lagom rastning. Av mig iaf. Nova gick lite och åkte lite i cykelvagnen. Elli bara åkte ;-) Lättast så. Han är borta på en sekund annars!

Nu blir det snart att sätta igång med maten här hemma. Nova köpte några nya ballerina cookies med choklad inuti. Får testa ikväll men skulle hon få bestämma skulle hon äta dom redan inne i affären, sen på vägen hem och nu när vi kom hem. "Nä, EFTER maten" blev mitt svar. Varje gång ;-)

Till salu =)





http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-5rum-rinnbo-kavlinge-kommun-rinnbovagen-144-a-3595415

15.43

Så mkt kostar nu en liter 95 bensin!! Sjukt. Tur vi bara har en bil kvar. Nu har jag gått ca 3,4 km till dagis :)


Promenad

Skulle på utb i ett system vi har på jobb men det verkade inte vara för mig. Jag var inte anmäld så bara att cykla hem i SNÖN igen. Suck och svettigt!

Ska promenera och hämta barnen, det gick inte jättebra att cykla. Micke satte på handtaget på cykelvagnen så den kan användas som en vanlig dubbelvagn.

Micke jobbar ikväll så det blir bara Nova, Elli och jag hemma. Till middag blir det korv stroganoff med ris.


Läggdags...

... blir det nu. Är galet trött och har haft ont i nacken sen jag vaknade imorse. Haft Elliot bredvid mig nu i två nätter och det är aldrig en höjdare för nacken. Körde bil innan till netto och kunde knappt vrida huvudet. Hoppas kunna sova bort det på min "hälsokudde", sån som formar sig efter nacken/huvudet.

Imorgon skulle jag varit ledig men det blir utbildning istället. Blir lite extra timmar och det är ju inte fel. De sa på jobb att jag kan få ledigt en annan dag istället när utb osv hamnar på lediga dagar men det gör ingenting. Grundschemat är tre dgr ledigt, tre dgr jobba så visst har man lediga dagar.

Nä sova nu sen hoppas på lika fint väder som det varit hela veckan. Det kunde dock få vara lite varmare för en grad är inte mycket!


Nyss


Tungt var det...

... att cykla hem, ja jävlar!! Men bra motion :) Skönt med närmare sen men det dröjer ju några månader.

Nu har vi ätit och sålt en bälteskudde :)

Blir att ta disken, städa lite och mysa med barnen. Micke jobbar en extra kväll idag.


Betsson Casino

Jag har fått förfrågning om att skriva lite om Betsson Casino och deras spel.


Black Jack är ett klassiskt kortspel som spelas med endast en kortlek.

Punto Banco spelas med sex standardkortlekar. Spelaren kan spela utan att placera ett casinospel på bordet eftersom resultatet av varje hand visas i historikfönstret.

Double Exposure Black Jack är ett klassiskt casinospela med en ny tvist. Båda korten delas ut synligt vilket ger en större fördel.

Pontoon Black Jack innebär att båda korten delas ut mörkt och börjar med ett femkortstrick vilket ger spelaren nya vinstmöjligheter.

Hi-Lo Switch går ut på att du får tre kort, väljer ett och ska gissa om nästa blir högre eller lägre än. Din möjliga vinst ser du ovanför varje kort.

Caribbean Stud är ett populärt, snabbt och spännande spel som även ger dig chansen att ta hem storvinsten i form av en progressiv jackpot.

Roulette hos Betsson har en racetrack och Special bets-panel, en ny bilboard och massor av spelkombinationer.

French Roulette ger en ny smak till Betssons bordspel. Med "hot and cold numbers" garanteras en unik spelupplevelse med något utöver det vanliga.

Black Jack kan hos Betsson spelas i upp till fem boxar och i full skärm om du vill.

Black Jack Double Jack innebär att du kan dubbla din underhållning och spela upp till tre händer med möjlighet att lägga till ett sidobeat.

High Roller Black Jack är ett spel där du kan spela upp till fem boxar samtidigt.

Texas Hold'em har en egen variant hos Betsson och det är ett mycket populärt spel som är här för att stanna. Du mot dealern, låt bäste man vinna!

Casino Hold'em innehåller samma regelverk som Texas Hold'em men ger dig möjlighet att spela mot casinot.

High Low går ut på att gissa om nästa kort kommer bli lägre eller högre än det föregående.

Oasis Poker är spelet där du spelar femkortspoker mot dealern med valet att köpa ett byte.

Trey Poker är ett snabbt singelpoker casinospel med två spel i ett. I Ante/Play tävlar du mot dealern om att få den bästa Trey poker-handen. I Pair/Up ska du betta på styrkan i din trekortshand. Detta casinospel handlar bara om din egen hand.

Red Dog härstammar från Vilda Västern där det kunde göra en lycklig spelare till en rik spelare. Enkelt att spela och handlar om vad som hamnar mellan två kort.

Let it Ride påminner om Poker men med andra taktiska drag, t ex att du kan rädda 2/3 av insatsen även om din första hand var usel.

Baccarat är spelet där du kan satsa på att banken vinner och tjäna pengar på det!

Betsson Casino




Själv är jag inte så erfaren när det gäller Casinospel men det kanske någon annan läsare är?









I full gång :) Man ritar med en vattenpenna så följer brandbilen vattnet. När det torkar blir det vitt igen :) Från morfar och Amelie.


Mängder!!

Nu har vi kastat mängder med kläder, skräp och annat skit vi inte varken kan eller vill ha kvar. Jag har dock sparat en del som ska ut på blocket. Lagt ut en bälteskudde, de andra kan vara bra att spara om nån kompis åker med t ex. Ska lägga ut skor och flickbabykläder oxå. Allt från nyfödd upp till ett år ca så om nån väntar en tjej kanske det är av intresse? 😊

Tog bort lecablocken på framsidan och köpte nytt som Micke satte dit 😊

Nu ska vi bara röja klart sen blir det kväll.


Uppe med tuppen

Eller före kanske? Det sägs väl att tuppar gol kl 7. Elli väckte mig innan kl 6 men däromkring gick vi upp.

Barnen har skrikit och bråkat så Micke kunde inte sova så länge.

Har planer på att rensa lite i förrådet och kasta skräp på tippen. Lika bra att vara ute i god tid. Sälja, ge bort och kasta resten.

Ingen sol idag men den tittar kanske fram senare. Hoppas det.


💋


Sover

Nu sover Elli och de andra leker. Jag ska ta och tömma diskmaskinen och röja lite.

Innan när vi ätit klart började något suspekt rinna ut från hålen i barnstolen. "ingen blöja!" tänkte jag eftersom Micke badat Elliot. Jodå blöja hade han men det hade läckt ut. Blev en vända in i duschen för både Elliot och stolen 😉


Nytvättad frissa och favoritminen 😉


Nya overallen efter vår cykeltur i förmiddags


Helt underbar 💗


Kusiner ❤


På väg mot andra sidan Skåne :)


Sol och fint väder

Var en tur till Eslöv innan och köpte en FIX overall i stl 92 till Elliot som jag hoppas han kan ha nästa vinter. Sen ett par puma skor i vitt och guld.

Blev en cykeltur oxå. Nu har vi ätit lunch och Elliot ska sova.


Imorgon...

... måste vi ner i byn en sväng. Hoppas på fint väder för vi tänker såklart cykla. Nova vill nog testa sin nya cykel på en längre runda än runt husen här i vår "cirkel" eller vad man ska kalla det (bor ju längst ner på slutet av gatan) Bra träning med en längre tur nu när hon har större cykel. Hon är så duktig vår stora lilla tjej. Ramlar och slår sig men upp igen direkt "det där gjorde inte ont". Så har hon alltid varit ;)

På måndag jobbar jag till 13.30 så då kommer hennes cykel lämnas av på dagis på morgonen sen tar vi nog ÖF för fika och lek därefter. Micke slutar oxå 13.30 men han kan ju köra hem direkt och njuta av tystnaden eller nåt. Sen ska han på utvecklingssamtal på dagis ang Elliot lite senare.

Nu ligger jag och kollar tv och surfar i sängen. Sovmorgon imorgon så jag ligger i Philips rum. Imorgon kväll ska Micke in till Malmö, ngt med UFC... Så jag laddar upp batterierna. Tar nog bara med mig Nova och Philip imorgon till syrran.


Tv

Kollar lite tv. Det är reklam så jag tar ett bloss ;) Kollar på "överlevare" lr nåt sånt på TV4 fakta tror jag det är.

Hittade en del i second hand affären men inte det jag letade efter egentligen. Barnen köpte lite leksaker för egna pengar sen körde vi och hämtade Micke på jobb. Hem och åt en god paj som Micke lagade :)

Snart sova.


Väntar

Hade glömt att de skulle komma hit och kolla på gaspannan (vårt varmvatten är inte vidare varmt) mellan 8-12 och de har ännu inte kommit. Typiskt när vi hade planer. Sen blir det för sent för Ebba skulle sova, ska eller har jobbat (natt). Så är det när man glömmer saker.

Vet inte om jag ska in till second hand affären i Limhamn eller inte. Vill ju kolla runt men med 3 barn blir det mest dagis över det hela. Kan ju muta dom med pengar iofs och ha Elli i vagnen. Får se.


💤💤💤


Klara!


😉


Rosa muffins

Bakning pågår :)


Idag är jag ledig...

... och vi ska åka till Ebba vid 10.30. Röja lite här hemma först. Kanske tvätta en maskin, det behövs. Sen ska jag hämta en overall och ett par skor till Elli i Eslöv.

Är i behov av kläder till Elliot i stl 92 så om ngn har så hojta till 😊

Igår skickade vi in kontraktet på nya lgh så nu har vi bestämt oss. 1 maj får vi nycklarna och då ska vi renovera det som försäkringsbolaget inte gjort. Så vi hoppas få huset sålt nu snabbt. Inflyttning i lgh runt 1 juni hoppas vi 😊


Grattis syrran 🎁

Idag fyller min lillasyster 28 år! Stort grattis 😊 Imorgon blir det fika där hemma. Träffa lille Xander igen 😊 Nu har de bestämt sig för att det är så han ska heta 😘


Lång dag

Rasten på en timme mellan ett och två tog snabbt slut så det var bara att trampa tillbaka till jobb och köra på till 21. Nu ska jag sova!