Nygammalt

Fredag. Ligger på soffan och tar det lugnt. Slutade 12 idag. Sista dagen i hemservice. På måndag 7.00 är jag tillbaka i hemtjänsten (tills ngt annat dyker upp) Ska söka 5-6 jobb lite senare idag tänkte jag.

Efter jobb blev det ÖF en stund. De stänger 13.30 på fredagar. Jag och Elliot kommer vara där mycket sen när jag är ledig flera dagar i veckan.

Philip spelar match ikväll kl 18. Han borde vara hemma från skolan nu snart. Efter matchen ville han kolla på en annan match som börjar kl 19. Samling kl 17 så han lär vara borta hela kvällen. Åker och kollar kl 18 såklart :)

Ska hämta Micke på jobb kl 15.30.

Ev stå på loppis imorgon i Lund.





Läxläsning sen fotbollsträning 💕⚽📖


Just nu


Landet

På väg till mamma


Regn ☔

Stackars Philip som spelar fotboll just nu. Bara en halvtimme kvar sen är det möte till 19-20.

Varit helt slut dessa två veckor som jag nu jobbat. Vill ha ledigt igen 😊

Jobb till 12 imorgon sen ledigt två dagar iaf.

Har tagit beslutet att sluta i hemservice och börja jobba kvällar och helger igen. Fr o m 2/9 kommer detta ske. Kommer bli både bra och mindre bra tror jag men ingenting har enbart en sida...

Fortsätter ju söka andra jobb så länge.


Fin 💗

Funderar på denna till Nova och Elliot 😊 Så fin och passar både tjej och kille fast Micke tycker den är på gränsen för en pojke... Det finns några ute på tradera nu. Nova har jacka + byxa och Elli en annan overall oxå.

Philips jacka från förra året funkar nog med ett par svarta termobyxor.

Sen lät vi få uppdatera med lite nya mössor/vantar/halsdukar mm.


💕 Idag 💕


💗


Fredag

Då är det inte så lång tid kvar av denna arbetsdagen :) Kl 13 ska jag på intervju i Lund sen direkt hämta Elli och snabbt till Mickes jobb. Fritids är stängt idag så Nova är med Micke på jobb och bakar paj :)

Match på söndag för Philips del :)


Riktigt bra :)


Intervju ✅

En till imorgon, i Lund dock. Idag var det här i byn. Äldrevården men imorgon är det LSS, barn 11-16 år så lite annorlunda :)

På väg med Elli till bibblan nu för att kopiera papper.


Aug. 14, 2013


Någon ska på intervju på torsdag 😉😉


Back to work...

... och det är väl med blandade känslor...


11/8 2013 ⚽

Stolt över min Philip 😊 Igår var kanske inte en så rolig dag för laget då de förlorade samtliga tre matcher men vann en i fredags. Idag spelade de två matcher och vann en, mot Prästö Danmark.

Stolt Philip med en silvermedalj 🏆


Silver 😊🏆


10/8


Nyblivna 6 åringen 💗💗

Fina Nova 💕

Tack alla för att ni kunde komma och fira Nova med oss idag och tack för alla fantastiskt fina presenter hon fick 💖 Det blev riktigt lyckat och vilken glad tjej 😊

När hon la sig sa hon "Jag har så mycket grejer så jag tror jag svimmar!" 😉

Fint väder hade vi oxå även om vi var inomhus. Hoppas INNERLIGT att vi kan fira Nova utomhus nästa år 😊


GRATTIS VÅR FINASTE TJEJ 💗💕🎉🎁🎂🍭


💤💤💤

Äntligen duschat mm! Är ganska så trött... Uppe tidigt imorse och varit igång non stop känns det som.

Åkte direkt till ÖB kl 10 sen inom både Ica och netto. Handlade upp ALLA ICAs formfranskor 😉 Lite över 11 kom Ebba och hennes minsta dotter (av 3) Elsa som är lika gammal som Elliot och hade med sig lunch 😊 Vi snackade och hade kul tills 14 ca då de skulle iväg. Strax därefter kom Lotta på besök 😊 Philip och jag hann komma igång med smörgåstårtorna ordentligt. Visade Lotta runt lite i vår mansion 😉 Sen gick jag med henne bort till Maria.

Cyklade hem och tog Elli med för att lämna Philip på fotbollen kl 18. Efter det tog vi en snabb runda ner till ån för att mata ankorna med brödkanter. När vi kom hem var Nova redan hemma 😊 Åt middag och 18.55 körde vi ner till matchen! Då stod det redan 0-1 men det jobbade Harrie snabbt in 😊

Nu blir det att soooova! Sjunga för lilla stora flickan imorgon bitti och Philip ska vara på plats kl 10 med matsäck och grejer.


6-5

Precis vunnit mot Hyllie med 6-5 😄😄✅

Vilken bra början på cupen som spelas nu i helgen. Givetvis gör denna segern att killarna är mer taggade till imorgon!! Philip sa att han var snabb tack vare de nya skorna 😉

Igår träffade jag Lotta på triangeln 😊 Var kul! Vi fikade och snackade i 4 timmar. Ok lite shopping oxå! Hittade affären TGR (Tiger) som vi ju inte har här inom synhåll och där fanns massor av kul till Nova 💗

Nu ska jag nog hacka gurka och koka lite ägg så det är klart till imorgon sen blir det dusch och lägga sig.

Sista dagen som 5 åring! Även om denna tjejen fyller kl 22.23 😉


Bon Anniversaire 🎁🎉🇫🇷

Idag fyller min pappas fru år så stort grattis till dig Amelie 🎁🎉🎂


Malmö


Nya netto

Var borta på vårt nya netto som öppnade kl 8 imorse. Köpte lite läsk för bra pris till kalaset, schampo och balsam, nivea lotion mm. Sånt som är på bra pris.

Ska träffa Lotta i Malmö lite senare idag sen ev till ÖB för att handla papperstallrikar mm och om de har bröd (sånt rostebröd att ha till smörgåstårtan) Ska hänga två maskiner tvätt innan jag kör oxå.

Förbereda så mkt som möjligt idag och imorgon eftersom det är fullt upp sen på lördagen med fotbollscup och kalas.

Fick spelschemat nu för lörd och sönd. Philip spelar sista matchen 14.30 oxå 90 min på det + lite mer brukar det vara.... Han lär ju inte vara klar förrän efter 16.

Hoppas han överraskning hinner komma idag 😉


Kvällsdopp 😊

Det blev ett litet kvällsdopp i Lomma ikväll. Solen hann PRECIS gå ner innan vi kom i och blåsigt var det! Dock skönt och inte speciellt kallt när vi väl kom i 😊

Trodde jag packat ner trosor och bh men de låg i hallen när vi kom hem så det fick bli att köra hem i handduk och bikini oxå inom McDonalds på vägen eftersom klockan redan hunnit bli 18.30.

Bara Elli hemma nu. Nova blev hämtad av svärmor idag och ska sova där tills på fredag. Vi packade hennes väska i förmiddags och passade på att städa hennes rum, sorterade osv. Sen fortsatte jag med Philips rum, hallen och badrummet när jag ändå höll på. Dammsög och moppade så får det räcks inför lördagen. Ingen som kommer vara där direkt innan ändå. Jo Philip kommer hem imorgon men han stökar inte upp så mkt och isf städas det lätt upp igen. Mest fotbollskort han lägger ut på golvet 😉

Ska träffa Lotta imorgon igen 😊 Var ju i lördags sist och dagarna bara springer förbi! Det är ju länge mellan gångerna så det gäller att passa på att ses! Tycker det är synd att vi bor så långt ifrån varandra men så är det ibland. Vi har verkligen haft sjukt mycket kul ihop genom åren 😮😎 Tror det var runt -93/-94 vi lärde känna varandra och det är ju för fasiken TJUGO år sedan!! Just nu håller jag tummar och tår för henne 😉

Hoppas på bra väder imorgon!!










Ikväll 😊


Ok... mot stranden istället 😉

Får bli Lomma istället då "våra" badplatser var upptagna av fiskare och picknick:ande småbarnsfamiljer.


Mot ån 😉


Idag

Elli med klockren tröja: It wasn't me 😉


Ån

Idag var det NÄRA att jag badade i självaste Kävlinge å!! Gick i till låren och Nova till magen men sen hade vi inte badkläder. Var helt ok vatten så nästa gång hoppar vi i ordentligt 😊 Letat längs med hela ån och hittat några ställen som funkar.

Annars inte mycket idag. Massage kl 13 och innan dess bara inomhus.

Ångest att det snart är dags att jobba igen. Kommer dock bli 3 v sen tillbaka i hemtjänsten. Tror att det ändå funkar bättre. Detta med månd-fred är jättebra, absolut MEN sysslorna är sjukt monotona och uttröttande. Att sen komma hem och göra samma efter att ha gjort det i värsta fall 7 timmar? Nej tack. Så väljer att gå tillbaka men söker annat för fullt!

Planerar kalas för fullt 😄 Novas 🎁 kom idag, på två olika ställen. De ska slås in nu när hon åker till farmor onsdag-fredag. Ska planera maten så långt det går eftersom Philip spelar cup lörd-sönd + match kl 19 på fredag. Fullt ös medvetslös 😉 Tänkte smörgåstårta och vanlig tårta sen lite småkakor, kaffe och läsk typ.

Passar vår nya grannes kanin nu onsd-fred. De åker imorgon och kommer hem på fredag så det är inte så länge och den är kvar i deras lägenhet. Nu har jag sett alla lägenheter i detta huset och de är alla väldigt fina och speciella 😊


💕 Sussar sött 💕


Längtar 💗💗


Ny baksida 😊

Denna kom idag så nu har jag en hel mobil igen 😊


Snart

Efter ungefär 100 års väntan är dessa bilder äntligen på väg till oss 😊


Finaste 💗


Igår

Kalas x 2 var det igår ute i Sjöbo hos syrran, Jocke och Xander. De som fyllde var Jocke och hans systerdotter Alexsandra. Det bjöds på gott grillat och barnen lekte :) Vi åkte inte hem förrän kl 20. Mamma hade kommit till oss tidigare så hon hade sin bil hemma hos oss.

Fördrivit tiden nu på morgonen med att söka en hel hög med jobb! Ringde på natt-jobbet i Eslöv men det var tyvärr redan tillsatt. Sökt andra natt-jobb och jobb inom LSS mestadels. Har gjort mitt nu inom äldrevården känns det som.

Även bokat visning ikväll på ett radhus 😉


Tror ni jag vill ha nytt jobb? 😉


Lördag

Idag blev det Skanör för hela slanten :) Riktigt varmt stundtals men mest molnigt och kallt i vattnet MEN jag badade hela 3 ggr (!) eller om det var 2 ;) Mötte upp Lotta, hennes föräldrar samt faster där nere. Efter några timmar, vid 15.30 packade vi ihop och begav oss mot Malmö och söderkulla fast först satt vi i en timmes bilkö! Hem om till lottas föräldrar och sen till deras koloni på Almåsa för grillat som de bjöd på. Så himla snällt fast det är de ju, snälla :) Jag har varit med Lotta och hennes familj jättemkt när vi var yngre :)

Barnen somnade i bilen så det var bara att bära upp allt i tre omgångar. Trodde jag. Nova gör en macka eller nåt nu.

En lyckad dag :) Ska bli skönt att sova. Imorgon: kalas i Sjöbo :)


😊


Bättre?


Sova

Snart ska jag sova!

Varit i Trelleborg idag med Nova och Elli. Träffade mamma där :) Synd det var blåsigt och mkt tång men annars ok.

Imorgon blir det Falsterbo :) Hoppas på mer vindstilla och bättre vatten.

Lagt in en "liten" beställning till Nova på "Stor & Liten". Hoppas nu de levererar det i tid ;)

Elli vaknade btw strax innan 7, min klocka ;)


Gräsänka

 
 

Imorse åkte Micke till Skottland. Regnigt både här och där :( Nu är det bara till måndag han är borta men barnen har redan lyckats reta upp mig ;) Dock bättre efter ett tag, kollade film och var lugna.

Micke la ut Novas gamla Kitty bil för någon vecka sedan och idag hämtade en tjej den, 1000 kr. Ny gav vi runt 2000 kr vill jag minnas. Det var till Novas 2 års dag :)

Varit i Lund och böjt rätt Novas brillor. Hon har ny kontroll den 3/9 och då lär de se att hon slarvat med att använda dem. Det är iaf vad jag sagt till Nova ;)

Nere och handlade något gott tidigare :) Struntade i att det är ehh... vad fan är det för dag? Ok, torsdag! Vi har fortfarande semester och då käkar vi godis :)

Imorgon blir det Trellehulla (Trelleborg) för bad och träffa mamma/mormor. Lördag träffa Lotta på stranden i Falsterbo/Höllviken som kommer "hem" på besök från London. Söndag kalas för Jocke ute i Sjöbo. Kollat upp ännu mer kul saker att hitta på dessa dagar och det vi inte hinner finns det hela nästa vecka till oxå :) Funderar på Malmö museer någon dag, aq va kul typ regniga dagar sen foteviken i Höllviken, Skånes djurpark och Helsingborgs djurpark fina dagar.

Lämnade Philip på fotbollen 17.30, kollade till kl 18 ca. Tänkte kolls om Elliot kan börja snart :)

Nu: Sova! Elli la sig själv 19.30 så han lär vakna ca 7/7.30 tippar jag på så får vi se om jag har rätt ;)