Busfabriken

4 timmar och jag är minst sagt trött. En stackars tjej fick armbågen ur led (!!) Såg läskigt ut och ja, hon skrek ju en del...

Vi åkte först till kulturens östarp i Sjöbo kommun men väl där började det ösregna. Ingen höjdare att inte ens kunna dra upp rutan ordentligt när vi redan blivit genomblöta haha.


💗

Ibland är Philip den italiska målvakten och ibland nederlandets ;)


Just nu 💗


Färgat underhåret mörkt :)


💗💗💗


Just nu


Kollage 😊


Kvavt

Haft så ont i nacke och rygg! Lite bättre nu, var värst igår. Inte gjort många knop idag, mest legat på soffan och halvsovit till och från. Så trött. Var nere med Philip för en stund sen och handlade glass kan choklad :)

Micke är i Svedala med de små, på väg hem.


GRATTIS ÄLSKLING 🎁🎉

Idag är det din dag 😊


Fotboll på tv 😉


Furulundsskogen


Grattis 🎂

Stort Grattis till mormor/mamma idag 🎁🎉

Tänk att denna lilla tjejen väckt oss innan kl 5 i flera år och nu sover hon läääänge 😉 (jag vaknade oxå nyss...)

Sömntutan:


Tidigare idag


Fredag


25 juli


Igår kväll :)


Igår kväll :)

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_51f2199c9606ee2fface3f80.jpg" class="image">


Igår kväll :)


Cykeltur

Tycker det är mysigt att ta ut barnen på kvällen så lite innan åtta efter att ha kört igång en maskin tvätt (när vi ändå var där nere liksom) tog jag och barnen upp våra cyklar :) De tyckte jag var snäll ;) Längesedan vi cyklade (juni). Elli var halvt förkrossad för han ville cykla på sin egen cykel 💗 Det kommer han få göra imorgon. Vi ska till några vänner inte så långt bort och en promenad är inte fel.

Vi började en tur till tågstationen för att pumpa Novas bakdäck som var helt platt. När vi ändå var där (farligt nära Sibylla) blev det 4 glassar oxå :) Barnen var glada och tyckte jag var snäll (igen) ;) Sen bar det av till Arvidsborgs förskola som har en rolig lekplats och inhängnat så inte Elliot rymmer. Stannade till kl 21 och precis innan tappar jag min mobil i marken så nu mins vänner är den helt spräckt. Det positiva i det negativa är att det är på baksidan. På med ett skal och det syns inte. Micke sa att det inte var svårt att laga. Hoppas inte.

Bilder imorgon. Nu ska jag kolla på ngt på TV4 play. Råkade somna på soffan innan annars hade jag sovit by now för var uppe kvart i åtta imorse....


Igår kväll :)


Igår kväll :)


Klagshamn idag


Cool

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_51eecce0ddf2b3062ad9d488.jpg" class="image">


Give it to me 😉


Iordning

Ska ner på bilträffen i Hög nu ikväll. Svärmor och Co ska oxå med :)

Badet var jättebra! Dyrare än Svedala som bara kostade 20 kr per vuxen och barn under 6 år gratis. Här var det 50 kr per vuxen och 30 kr för barn över 4 år.

Ska göra oss iordning nu.

Tåget Elli fick av mig på marknaden. Låter som fan och jag hade låtit bli att sätta i batterierna men Micke var nog nyfiken på ljudet ;)


Jag och Nova är på Eslövsbadet 😊


Lite kinamatsrester :)


På väg hem på visning


Solar 😊

Både Elli och Nova hängde med till affären så jag passar på att sola lite medan Micke lagt sig i soffan.


Svedala

Varit på badet i Svedala idag och nu hos svärmor. Ska äta här vid 15-tiden sen kolla på ett hus kl 17. Sjuuukt kallt i vattnet på badet!


Röstångabadet


Barsebäcks strand och Pudesjön

Varit och badat idag :) MEN svinkallt och svenska stränder är rätt äckliga med tång som luktar mm :( Pudesjön var oxå svinkall men lite fräschare än havet på något sätt.

Imorgon blir det nog Röstångabadet eller Svedalabadet om någon annan från familjen Pettersson vill med :) Det är utomhusbad och Röstångabadet har en lång vattenrutchkana :)

Blir att ta lite bilder imorgon, glömt det idag.

Bilder från Google.

Pudesjön först och sen Barsebäck.


Ny bikini

Den andra var lite väl, ehh push up är inte tillräckligt starkt ord! Nä gillar mest när de täcker lite mer och man kan röra sig utan att rätta till stup i kvarten. Även denna från lindex, 175 kr :)


Kusiner 💗


Kusiner 💗


Firat nyblivna 1 åringen Benjamin 🎁


Utelek 😊


Elliot 💗


Nova 💗


Philip 💗


🌞

Har fått ta bilder från kameran, tar evigheter att ladda upp bilderna till datorn så håll till godo med dessa så länge :)


Pool-häng


🇪🇸


😊


😊


Bilder


Sovmorgon

Idag startade jag dagen med att sova till 9.38 :) Skönt och behövligt! Det ligger viss sanning i att behöva semester efter en resa ;)

Sen har vi inte gjort mycket. Jane, Denice, Adrian och Benjamin kom hit och passade Nova och Elli när jag och Micke var iväg på en grej. Hämtat upp sista tvätten och fått den på plats. Nästan. Lyckades trycka in hela suffletten till vagnen (emmaljunga scooter) i tvättmaskinen tillsammans med resten av tyget till vagnen. Efter 2 v utomlands var den rejält smutsig.

Idag och imorgon är det Sjöbo marknad så funderar på det imorgon samt träffa syrran och Xander :)

Jätteskönt att vara ledig och ha semester. Inte göra något speciellt om man inte vill det.

Det ska bli fint väder nu fredag och i helgen :) Det gillas så solbrännan kan bättras på!


5 kg

Jo nog är all inclusive bra och prisvärt när man reser med barn. Dyrt och lite jobbigt att leta efter restaurang, vänta osv med barn. Barnen har gått och tagit snacks (lättare mat), läsk och glass helt fritt mellan måltiderna. De är fortfarande lika smala. Jag tycker inte jag känner att jag gått upp men jo, 5 kg (!) Micke ca lika mycket. Iofs var vågen sönder men Micke lagade den. Tror nog ändå den är sönder. Ja så måste det vara 😉

Fick slänga mina två totalt utslitna bikinis. Två somrar och oräkneliga timmar i sol och bad så ramlade byxorna bokstavligen av mig. Speciellt igår när jag var med i en match vattenpolo. Hur kul som helst men riskabelt att hoppa med så uttöjda badbrallor!

Blev denna som jag hittade idag. 100 kr för överdelen och 75 kr för underdelen sen halva priset så 88 kr 😊 Ni som letar bikini i juli vet att det är SVÅRT! Iaf man är större än stl 34. Vilket de flesta är...

Hittade även två söta baddräkter till Novis. Hon slet ut en baddräkt och ett par Kitty badbyxor. Jag slängde båda innan idag när jag tvättade men det vet hon inte än (!!)

Tvättat 6 maskiner idag och det sista hänger ff och får göra tills imorgon. Ska lägga mig idag. Inte gjort mkt idag. Micke har rensat ur kylen oxå har vi packat upp och sånt.


🇪🇸


🌞


🇪🇸


Hemma!

Vi kom hem 00.30 ca inatt och allt har gått bra. Haft 2 helt fantastiska veckor i värmen 😄 Badat och solat och ätit typ 😉

Back to reality nu med tvätten haha. Väskorna är fortfarande i bilen. Lyckades trycka in 3 resväskor och en vagn i bagaget! Bytte väska med mamma så vi fick den större hon haft.




?

Det blev nåt fel med bilden med elli som nyss badat. Den verkaJuha försvunnit från ipaden dessutom....
 
Var beredd på en bildbomb när vi kommer hem ;)
 
Det blir telefonintervju imorgon :) Gäller en natt-tjänst i Eslöv.
 
Nu sover elli och vi vilar efter lunchen. Lär bli stranden sen :) Underbara strand!
 
 

Badat

 

Härligt

Vi har det riktigt skönt här på mallis! Solar, badar, äter och sover ;) inte fy skam!

Kollade precis mailet och fått svar på ett jobb jag sökte kvällen innan vi åkte. Intervju imorgon... dvs omöjligt. Har föreslagit telefonintervju så vi får se :)

Köpt wifi idag bara så passar på att kolla mail, söka jobb mm.


Upp om knappt 5 timmar!

Min telefon ringer 3.30, sjuuuuk tid 😮 Flyget lyfter kl 7 som förra året och jag sa aldrig mer så tidigt men here we go again. Får ta till något starkt på flygplatsen 😉

Bilen är packad med allt utom vårt handbagage och den smink och sånt ska ligga i. Kläder framlagt och frukost förberett.

Wohoo äntligen dags snart!


✈🇪🇸


Update

Slänger mig på soffan med min bok en stund. Ätit och plockat undan efter det. Packat lite till. Micke och Nova är och hämtar Philip i Oxie och sen vidare till Svedala för att ladda ipaden med filmer och lämna vår reservnyckel till bilen så de kan hämta bilen senare imorgon och ha den hos sig. Jättesnällt då det kostar ca 800 kr att ha den parkerad på Sturup i 2 v.

Dammsugit lite nyss och packat ner skor. Tvättat och plattat håret så kunde hårtork och plattång packas ner. Det stod att det finns hårtork på rummet men de brukar vara rätt kassa. Och nej, jag kommer inte stå och platta håret i + 30 grader för att sen hoppa i poolen/havet 😉 MEN jag vill ha den med mig 😊

Hmm vad får vi inte glömma nu då??

Kamera och laddare, iPad och laddare osv. Biljetter och pass. Mediciner på både recept och receptfritt.

Mycket att tänka på 😊

Bara handla lite tunnbröd sen och göra rullar till imorgon (frukost) samt duscha ikväll annars är det nog under kontroll. Jo, plocka upp tvätten oxå från källaren.


Sista middagen hemma på 2 v :)


Just nu


Ständigt hungrig 😉


Snart dags :)

Mickes låg inte bland de andra. Jag hoppas han inte tänker hoppa av 😉


Nytt nagellack

Nova och jag brukar alltid ha denna färgen hemma. Tycker den är då fin och somrig på bruna händer och fötter :) Köpte en ny igår på h&m.

Lagt i tvätt nu. Elli fick nånting han trånade efter igår :) Fast två har han redan lyckats tappa ner i pottan sa han...


Koja 😊


Förbereda

Micke är hos frissan (Teddy) och jag och barnen softar. Tänkte gå ner och tvätta (för sista gången på 2 v 😉) men tvättmedlet är slut så får handla först.

Nova har en akut-tid hos tandläkaren. Upptäckte detta i lördags. Vet inte om hon bitit av en bit eller om det är ett stort hål... Ser inte så bra ut tycker jag. Känns inte som vi vill uppsöka en spansk tandläkare.

Sola idag med så jag har lite färg iaf 😊 Är ju inte blek på armar och rygg och underbenen men resten är det inte mkt färg på haha.

Har det mesta klart annars. Inte packat mina saker än men det är inte så svårt.