Semester 😎😎


Vår egenbyggda soffa 😊IgårIdag
Vi har byggt en soffa av lastpallar till vår uteplats, idag blev den "klar". Imorgon ska mamma hjälpa oss sy överdrag till sittdelarna och sen ska en matta på plats och lite småfix. Idag blev det Ribban från kl 11 med svärmor, Jane med kids och min mamma. Barnen testade på lite Parkour och jag, mamma och Nova badade. Svinkallt verkligen. Ett dopp, inte mer 😉 Efter det blev det visit hos svägerskan Denice för att kolla på hennes nya lägenhet och kattungen Gunnar 😊 Så söt! Slutdestination barnens gammelmormor för fika 😋

Nu är vi hemma och nya soffan är redan favoritplatsen. Vi har fler planer för sommaren. 3/6 veckor har gått så vi lär hinna med mer och ändå ta det lugnt. Vi planerar att bygga trädäck över hela vår baksida. Framsidan med och sätta staket istället för häcken. Blir mer användbart då. På baksidan är det ett träd och två höga "granar" som ska bort. Det lär bli ett jäkla jobb men värt det.

Igår blev det Skattkammarön som jag lovat barnen och de hade superkul. Skönt nu när även Elliot blivit så stor att han kan springa själv. Sen är Skattkammarön inte så stor som t ex Busfabriken och Leos lekland så vi har bättre uppsikt. 

3/6 veckor har gått av vår semester. Känns helt ok. Mer av vädret idag tack eller varmare 😉😎

Idag åker vi hem till Kävlinge igen 😊

Igår


I förrgår gjorde jag slingor + klipp för ca 450 kr 😉

Idag


En väska med bara smutskläder. Lite tvätt att ta hand om när vi kommer hem.

Idag kommer vi bada och sola det sista. Har lagt 30 euro på att ha rummet till 17 ist för 12 som den vanliga check-out tiden är. Skönt. Sen kommer bussen vid 19.15.