2 veckor

Är på jobb. Strax klar med första rundan sen blir det "lunch". Vi äter ju inte kl 12 som de flesta andra eftersom vi då jobbar som mest. Går ner mina + kilon just nu och det går bra. Bara 3 kg och 1-2 är redan borta. Går rätt fort när jag bestämmer mig :) Efter det är klart ska jag börja styrketräna. Kortet köptes igår men idag kan jag inte träna, Micke har bytat kväll och ska jobba till 21.30. Då har jag redan lagt mig. Förhoppningsvis. Rutiner rutiner för oss nu med 1 barn i skolan och 2 på dagis. Mer pengar vilket är det bästa av allt. Fan vad det suger att VARJE månad behöva vända på varenda krona. Nu ska vi spara till utlandssemestern nästa sommar :) Längtar efter soool och värme vilket denna sommaren ju var snål med :( 2 v idag med plåster. Går bra. Ska köpa nya idag men lägre styrka. Annars rullar det på. Mest jobb och vardag med familjen. Ska bli skönt att ha träningen 3 dagar i veckan ca sen andra dagar tänkte jag ut och gå/jogga. Over and out.

På jobb

Är på jobb och har en lucka. Fiiiint väder och varmt. Så jävla typiskt när semestern är slut. Nova är hemma med Micke, hon hade 38 i temp igår så det blir vab idag sen imorgon är vi lediga båda men får se om Micke får ta igen lost time då. Igår hämtade jag kl 14.30 och det hade gått bra. Blev öf efter till kl 16 för lite fika, lek och pyssel :) Rökstoppet går bra, kör på med mina plåster och powerwalks för rastlösheten. Försöker att inte äta onyttigt och att äta regelbundet. Jag har alltid blivit ett mindre monster när jag blir hungrig så det gäller att undvika det. Snart lunchdags då mao ;) På fredag blir det att köpa gymkort och sen köra styrketräning 3 ggr i veckan ca. Ska varva det med kondition för den är i botten, hår dock rätt snabbt att träna upp.

Bak och kalas nr 1

Så var det kväll igen och barnen leker med bilbanan alla 3. Ska lägga Elliot nu halv åtta sen Nova strax därefter. Philip får kolla lite på tv/film i sitt rum innan han somnar. Är trött idag, dålig natt med en lite förkyld Elliot och vi har haft mkt att göra. Barnen har inte direkt varit så samarbetsvilliga heller. Inte alla dagar kan vara på topp, så är det ju. Haft kalas för Nova idag, Mickes familj och imorgon kommer min familj för att fira prinsessan. Bakat muffins och kanelbullar idag och Micke gjorde en smarrig tårta med rosa marzipanlock på :) Sen 3 rosa rosor och 4 ljus såklart. Jättefint! Min sista semesterdag imorgon men tycker det räcker nu ;) Micke åkte till jobbet vid 18.30 och kommer hem runt 00.30/01.00 inatt. Hoppas på att få sova hela natten!

Fredag

Nu är Elliot badad och klar, bara pyjamas, tandborstning och välling kvar. Lägger honom nog 19.30 idag, han vaknar ju ändå kl 6. Är ensam hemma med alla 3 + 2 kompisar, Micke jobbar till midnatt från kl 18. Idag började dagen kl 6 som vanligt, frukost och sånt sen dags att lämna Philip i skolan 8.15 sen Elliot 9.15, sista inskolningsdagen idag. Han var lite ledsen när jag lämnade honom sen hade han varit småledsen från och till. De ringde efter oss vid 13.20 typ men då var vi på Malmöfestivalen så vi var där runt 14 ändå. På måndag blir det allvar men mjukstart för jag slutar 14 sen ledig på onsdag. Skönt för dom. Dom kommer gå som mest 7 timmars dagar och bara 4 dagar i veckan tack vare att vi jobbar helger. Känns ok eller vad tycker ni? Hämtade Philip kl 15 och Micke tog med sig Nova till gymmet under tiden. Micke lagade mat och jag gick ut på powerwalk/bottin runda :) Skönt! Full rulle med andra ord!

Mitt nya liv har börjat

Känns bra att ha startat upp lite hälsosammare nu inför jobbstarten. På måndag är det dags för mig att återgå till jobbet efter exakt 30 dagar ledigt. Skönt med lite rutiner igen, astidiga morgnar, stress och sånt ;-) Ska köpa gymkort så fort det går. Inte fel att träna upp armar, ben, rumpa, rygg mm. Nu när jag fick klartecken från läkaren är det bara att sätta igång!

Började dagen idag kl 6 av att Elliot tyckte jag skulle gå upp. Lovat Micke sovmorgon (som jag genast ångrade ;-)) Lämnade Philip i skolan 8.15 sen lämnade Micke Elliot på dagis kl 9.15. Nu är jag hemma med en tuggummitjatandes 4 åring ;-) Hon har ett tuggummi men vill ha nytt och fler i munnen...

Var ute på powerwalk både igår och idag. Nova och jag har bestämt att vi ska cykla och hämta Elliot kl 14 sen tar vi bilen kl 15 när vi ska hämta Philip på fritids. Sparar pengar och lite extra motion. Micke jobbar till kl 22 ikväll.

Förbereder middagen redan, typ omöjligt att laga middag med en 15 månaders som klättar upp på fönsterkarmen hundrasjuttioelva gånger per dag ;-) Allt ska gå snabbt, lätt och okomplicerat när man är själv hemma med alla 3.
Öppnar paket från Frankrike! Merci beaucoup =)) The kids really loved their new toys! Thank you!


Återbesök på Citadellkliniken i Landskrona



Bokade ett spontanbesök på kliniken idag och de hade tid en timme senare så kl 11 var jag och Nova där. Dessa bilder fick jag + några före och efter bilder på brösten oxå. Ungefär samma skillnad, dvs enorm! Min kirurg sa även att nu är det fritt fram att träna magen, inte stenhårt såklart men det är inga övningar som är förbjudna. Jag trodde det var efter 6 mån, läst det någonstans. Så nu blir det att köpa gymkort och sätta igång!

Första dagen idag med nikotinplåster, tog sista ciggen igår eftermiddag. Hade inget plåster förrän runt kl 10 idag och tiden innan dess var....vi kan säga mindre rolig. Efter plåstret kickade in (högsta dosen...) var och är allt prima =) Tror mitt beroende är väldigt starkt tyvärr. Jag hoppas verkligen detta ska funka, vill så gärna. Vill inte bli sjuk och förkorta mitt liv. När jag sa till Philip att jag skulle sluta (tror det var för några dagar sedan) så sa han "Wow, ska du? Grattis!" Det säger ju allt...Och ja, det är ju verkligen grattis.



Dammsugarpåsarna kom idag som vi beställt på nätet! Har dammsugit nedervåningen och JÄVLAR vad skitt! Skönt nu när det inte fastnar massa grus, sand, smulor och skit under fötterna ;-) Ska ta övervåningen när Micke kommer hem, (ca kl 18.30) nu orkar jag bara inte.

Efter återbesöket i Landskrona satte jag Nova i vagnen med lite fika och tog en powerwalk ner i byn på en timme =) Najs! Sen blev det lite att äta och hämta lilleman på dagis kl 14. Allt hade gått bra, han hade varit lite trött bara och lite gnällig. Sovit en timme. Sen blev det öf till kl 15 när vi hämtade Philip på fritids. Första skoldagen för honom idag och ni kan ju tro han var lite nervös imorse ;-) Stora killen har börjat 3:an!

klippt kille

Vi har förresten klippt Elliot. Jag ville eg inte men måste ju erkänna att det blev bättre efteråt. Gillade hans crusty the clown lockar ;-)

Före:



Efter:



Han ser ut som en helt annan unge tycker jag! Och btw, inskolningen går jättebra! Hittills iaf, vi är beredda på ett bakslag. Problemet är att han är rätt trött, orkade inte hålla sig vaken tills lunch idag och då var han uppe kl 6 vilket ju inte är jättetidigt för att vara honom.

Nova 4 år



Lite bilder från 4 åringens födelsedagsmorgon =) Kalas x 2 blir det nu till helgen!

Magbilder, 3 mån efter full bukplastik



Som sagt, jag är jättenöjd! Önskar bara han kunde tagit lite på sidorna, det som vi kallar lovehandles men det blir att TRÄÄÄNA bort såvida han inte kan fettsuga det gratis men det tror jag ju inte. Vår ekonomi är inte så sugen på en ny sjukskrivning och jag är verkligen INTE sugen på en ny tid med gördel haha. Bilder på före och efter bröstlyft kan jag ju inte lägga upp i bloggen men även där är jag jättenöjd. Bara ärren som är under brösten är rätt så röda och bredare än. De runt bröstvårtorna och neråt är jättetunna och helt vita, syns knappt =) Men även på delar av de breda ärren ser man att de börjar ljusna. Tror fortfarande inte att det är sant ibland. Min dröm har blivit verklighet, vad ska man nu drömma om liksom ;-)

Tejpar magen fortfarande och tänkte göra så i 3 mån till, allt för att ärren ska bli så fina som möjligt. Dock slarvat med brösten (under då, de andra ärren är redan fina) men de sitter liksom under bröstvecket så syns inte och den enda som ser ärren förutom mig bryr sig inte ;-)

För er som glömt eller inte sett hur det såg ut innan:


Loppis i lödde

Kom till folkets park i lödde och fynda på loppisen, helst hos mig då ;) Skönt att det inte regnar som förra söndagen :) Mulet, lite kallt och blåsigt men helt ok för att stå på loppis. Fått sålt för några hundralappar än sålänge och det är ca 3 timmar kvar.

Älskade Nova 4 år idag :)

Stort grattis till stora tjejen som blir 4 år idag, kl 22.23 närmare bestämt :) Sängen hon ska få kommer inte förrän v 36 men lite andra presenter och tårta blev det imorse såklart :) Bilder kommer! Nu är hon och badar med Micke. Jag och Elliot stannar hemma då Elliot redan lyckats få lite feber :( Hoppas det ger sig tills imorgon. Får se vad vi annars hittar på idag, Nova får bestämma :)

Loppis

Nu tror jag vi samlat ihop det mesta till loppisen imorgon. Det vi inte får sålt kommer skänkas bort till nån klädinsamling då det mest är kläder vi ska sälja. Lite ungdomsböcker och leksaker följer oxå med imorgon. Jag funderar lite på vad för pris man ska ta? Det är begagnade kläder men det mesta i bra skick. Det som oroar mig är vädret. Det ska bli regn...

Målning

Barnen ska byta rum då Nova behöver mer utrymme och ett rum närmre oss. Philip behöver i stort sett bara säng, skrivbord och tv sen antingen en byrå till kläder som tv:n kan stå på eller en garderob. Han använder knappt några leksaker, långt ifrån så mkt saker som han haft där inne nu så länge. David är här och hjälper till, verkligen JÄTTESNÄLLT då en hela tiden måste passa Elliot och man kommer ingenstans när bara en målar...I Philips nya rum (där det var ljusrosa) blir det ljus nougat och i Novas nya rum (där det var beige, enda rummet vi ej målade när vi flyttade in) blir det lila :) Novis fyller ju år på onsdag och då ska hon få en ny säng som jag säkert berättat om :)

Regn

Nu är det regnigt igen. Men det har varit några fina dagar nu. I tisdags och onsdags var vi i folkets park. Först själv på tisdagen och sen med Micke på onsdagen. Igår blev det stranden med Malin =) Micke stannade hemma med Elliot men kom ner en sväng sen när vi skulle hem. Sen på kvällen åt vi middag med Malin och familj, trevligt =)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag och Philip ska stå på loppis i Lund på söndag så vi har en del att förbereda med det. Ska mest sälja kläder och Philip har lite leksaker =) Ska bli kul. Aldrig stått på loppis förr. Man får ju hoppas på uppehåll.

Elliot har börjat vakna på nätterna igen....och Nova kommer in, tar upp halva sängen och SNARKAR! Jaja, inget ovanligt men det var så skönt när de sov bra och vi fick ha sängen för oss själva =) Sover bättre då.

Barsebäck

Idag var vi på Barsebäck och solade, Nova badade och vi byggde sandslott =) Sanna och Alfie var oxå med, jättekul =) Det gick överlag bra men såklart en del bråk mellan Nova och Philip. Det hör till och är vardag ;-) Vore EXTREMT konstigt om de inte bråkade på en hel timme typ haha. Ibland gör de inte det och man hinner tänka "jaha är de på väg att bli sjuka nu eller?" ;-)

Jag har bränt mig något (läs hela jävla ryggen och framsidan...Vore konstigt annars =) Ungarna har klarat sig, skönt! Elliot sov i vagne i en timme ungefär och sen lekte han fint. Rymde lite men annars gick det bra. Han t o m låter mig sitta här nu. Ibland går det inte alls. De andra barnen (mest Philip) tycker han är så himla rolig nu och jag håller med. Han "pratar" mycket och gör roliga gester. Härmar och vill göra som sina syskon. Nova är ju van vid honom på heltid men jag tror att Philip ser att det händer något nytt för varje gång han kommer hit. Han är ju varannan vecka hos sin pappa sedan juni för er som missat det =)

Imorgon får vi se vad vi hittar på. Allt beror ju på vädret. Hoppas hoppas det blir fint! Vi kanske besöker någon lekplats i Malmö. Den vid Stadsbiblioteket gillar jag (Sagolekplatsen)

Nova har inte sovit middag idag =) Två kvällar nu har hon somnat vis 22.30-23. LITE sent! Ikväll är det kl 20 som gäller för både henne och Elliot. Sen har jag lovat Philip lite myskväll eftersom det inte gick igår. Han satt in i det längsta och väntade på att hon skulle somna haha. Jag med.

Var hos sis och Jocke igår och firade honom. Mycket trevligt med gott grillat som vanligt =) Gick helt okej med alla barnen. Philip leker jättebra med Jockes systerson som är ett år yngre. Synd det är så långt att köra. En timme.

Nu är Elli trött och gnällig lillkillen ♥ Då springer han runt och slår sig hela tiden. Ska leka lite med honom.