Måsängen

Var nere och kollade på majbålet en stund. Rätt kallt men blev ju varmt när de tände på :) Sen hem och nu ska barnen snart läggas. Tänkte Ellan skulle sova liiite längre än till strax efter kl 6 imorgon ;) Sen jobbar jag 15-22. Micke jobbar till 02 inatt från typ 8/9 imorse så LÅNG dag!


Igår


Igår


På cykeltur igår


Match igår


Idag 😉


Idag firades han 😊


I fina nya tröjan från Robban med familj 😊


Stort tack alla...

... som var med och firade vår Elliot med oss idag 😊 Det har varit en jättefin dag och så mycket fint han fått! Kläder, bok, såpbubblor, bilar (Disney cars), cykel, lera, sandaler. Både vi och han tackar så mycket 😊 Det blev grillad korv och hamburgare med läsk och sallad sen tårta, kakor och kaffe efteråt.


Presenter 🎁


Kalas 🎉


Tårtorna 😊


Kalas x 2

Nova ska på kalas kl 12 sen hämtar vi henne kl 13 för Ellis kalas börjar ju 13.30.

Micke och Nova håller på med tårtorna. Jag har fixat det mesta med mitt. Skönt att ha det gjort. Det ska ju grillas men det görs på plats. Allt är inköpt och klart.

Jag la fram kläder till Philip igår kväll och han suckade lite men var påklädd imorse när jag kom upp efter min sovmorgon till 8.30. Han vill helst bo i mjukisbyxor och det är helt ok men inte på kalas, avslutning mm. Elli är lätt, bara att lägga fram och ta på. Inga diskussioner. Än 😉 Nova är svårast och det får förhandlas fram vad hon ska ha på sig, dvs inte så ofta för det är rätt jobbigt...Till fotografering mest annars får hon gå som hon är. Problemet är att hon använder kläder till de faller sönder, hål och fläckar bekommer inte henne 😉

Elli leker med lite av vad han fick igår. Han älskar små hus man kan öppna med massa saker i. Han fick lite kläder och en röd Bobby car oxå 😊 Sen från min pappa och Amelie i Frankrike fick han en radiostyrd blixten mc Queen bil och pennor med blixten och hans vänner att sätta uppe på pennorna 😊 Merci beaucoup 💗💗 Nova och Philip fick frön att plantera själv! Vi fick choklad 😊


💗

Haft en fin dag med vår nyblivna 3 åring. Han var nöjd med dagen och har haft kul :) De andra oxå :) Philip fick spelat rejält med fotboll inne på Leos med två killar i 7 års åldern :) Nova hittade oxå en kompis, som även hon fyllde år idag men inte 3 utan 9 :)

Nu är allt förberett inför imorgon. Tänkte faktiskt jag skulle handla all mat mm imorgon men ångrade mig och tog hjälp av Philip ikväll istället. Vi hann precis till kl 21! Sen blev det paketinslagning och dusch mm. Nova ska på sin dagiskompis J:s kalas imorgon, han är lika gammal som Nova så han fyller fyller 6 år :)

Surfa runt sen sova!


Jag och Philip var och handlade till kalaset ikväll 😊


Museet och Leos lekland 😊😊

Födelsedagar vill jag ska vara extra roliga dagar 😊 Därför har jag alltid tagit ledigt och även barnet och hittat på något roligt. Oftast blir det lekland vid dåligt väder eftersom de tycker det är kul. Lite extra gott oxå välja middag = pizza idag som Elli valde 😊

Medan Philip var i skolan var vi på museet och sen hämtades han och det blev en tur till in till Malmö för Leos lekland. Superkul! Träffade två fd kollegor från tiden på BB. Då hade de två nyfödda och nu var en gravid den andre hade 3 barn så mkt kan hända på 3 år 😊

Kalas imorgon!!


Vi kunde fått bättre födelsedagsväder...


GRATTIS ÄLSKADE ELLI 💗🎁🎉


3 år...

... så kort tid men ändå så lång.


Imorgon gäller det 🎁🎉


På måndag är det vår tur?


Kul :)


Så länge de har kul 😉


💗

Appen har legat nere igen...

Här kommer en update iaf :)

Match i söndags och Philip gjorde sitt första mål :))) Stolt mamma! Jag var där med min hejaklack Nova och Elli i slutet och sen gick vi hem tillsammans.

Senare tog vi en promenad furulund runt och Elli gick nästan hela rundan :)

Semester på fredag för då har vi en födelsedagsgris här hemma som fyller 3 år 🎁🎁🎉🎉

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_51766135e087c346e95166bd.jpg" class="image">


💗

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_517052d5ddf2b322de5162d6.jpg" class="image">


Bulgarien -09

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_517051b1ddf2b322da38574d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_517051b19606ee169481ee09.jpg" class="image">


I augusti är det Novas tur 😊


Nostalgi 💗


Penicillin x 2

Nu är det läggdags. Jag har varit sämst på att gå och lägga mig i tid de senaste veckorna. Tio är för sent för mig, jag är helt död när klockan ringer vid 6. Helst lägger jag mig innan kl 21 😊 Och jag VET, ska inte klaga för vi har haft fan så mkt mindre sömn de senaste åren. Detta är lyx på hög nivå med barn som sover hela nätter 😉

Nova hade klagat på ont i örat på dagis idag och när vi körde hem grät hon 😔 Tog en chansning och åkte ner utan att ringa och kom in. Mycket riktigt, öroninflammation igen... Så nu går både Nova och jag på penicillin. Jag t o m söndag och Nova 10 dagar från idag.

Någon som har en bobbycar till salu här nära oss? Elli ska få en sådan nästa fredag när han fyller år tänkte jag. Han fick en blixten mc Queen "gåbil" (eller vad de heter) när han fyllde 1 år och den används flitigt men tänkte att dessa är större. Sen har jag kollat på olika typer av de här ihopfällbara lekhusen, typ fifis vattenkannehus, svamphus (play2learn) osv. Han ÄLSKAR sånt och kan sitta länge och bara flytta runt sakerna 😊 Sen kanske något klädesplagg. Stor kille som drar 104 i storlek redan.

Fått omlagt mitt sår idag. Riktigt gojsigt och mysigt där under *blä*. Det ordnar sig nog men det kommer ta x antal veckor (månader?)

Dagis är stängt imorgon så Micke är hemma med dem (börjar kl 19).

Bild från Bulgarien -09.


Haha


💋


Fy fan vad stökigt!!


Ibland är man trött!


Skönt!


Just nu: balkonghäng :)


Slutar för dagen 🌞


Idag 😊

Riktigt skönt väder idag! Sommarvarmt (nästan) 😊 Sopat lite på balkongen som ff inte är klar... Fotograferingen gick bra.


Väntar på Philip...

... som haft gympa. Kl 14.45 ska barnen syskonfotograferas på ÖF så bilen är packad med ombyteskläder 😉


På jobb...


VÅR!!!


Igår var vi...

... ute på landet igen och hjälp till lite. Bytte ut Nova mot Elli och det var en bättre kombo. Nova och Philip är ärkefiender typ ;) Blev inte lika länge idag, hjälpte till att packa upp lite köksgrejer. Philip (mest) och Elliot kastade in lite ved oxå sen gick vi på en lång promenad innan det var dags att åka och lämna Philip till sin pappa och hem för Micke skulle ha bilen och åka till Malmö.

Redan måndag imorgon! Haft sån in i helvetes tandvärk sedan i torsdags. Helgen har dock räddats av citodon jag fick av Jockes bror :) Nu tog jag precis en 500 mg och en 500 mg panodil + min penicillin då.... Tror det börjar släppa för innan dessa tog jag 14.30 så det var eg dags 18.30 men behövdes inte. Hoppas sova bättre. De föregående två nätterna har jag vaknat, vänt och vridit mig hit och dit. Sen vid 6 har det inte blivit mer sömn.

Underbart väder idag :)) Mer av det tack!!



Igår


Flytt

Igår var jag, Nova och Philip borta precis hela dagen. Kom iväg vid 9, så lite senare än vi tänkt och kom hem strax efter kl 22 (!). Hjälpt syster/moster och Joakim att flytta. Mamma var oxå där och passade Xander. Första rundan till gamla huset var Nova och Philip oxå med mormor men de bråkade ihjäl varandra så Nova fick hänga med oss och lasta släp med höns och hönsgård mm ;)

Micke var med Elli och farmor i stan (Malmö) tror jag och han blev redigt bortskämd ;)


Igår


Igår

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_516a3b839606ee3122b75c9b.jpg" class="image">


Igår


Tandinfektion...


Fy fan alltså :((


Börjar bli blå...


Jag som nyss köpt blåbär!

Fast man får ta nyheter med en nypa salt tycker jag.

Lunch nu, havregrynsgröt eftersom jag knappt kan svälja. Tugga är uteslutet. Fått skiten spolad och detta av en mkt duktig tandläkare som lyckades utan bedövning och det kändes inte :) Cred till henne!

Ett städ kvar sen och lite pappersjobb.


Akuttid

Jävla visdomstand!! Hela käken är kass. Ska plågas kl 12 och hoppas det blir bättre...


Here we go again...


Religion...


Idag

Så kan det gå när man ska tvätta och inte ser att glasluckan är sönder utan slår i knogen på vasst glas... Har en äcklig bild (såklart ;)) men skonar er :)


Tejpad

Det räckte med tejpning trodde ssk och läkaren. Vi får se och avvakta lite. Ingen träning på en vecka typ :( Jaja...


På VC, ev sys...


Inte så lätt att göra på sig själv...


Här sitter vi...

... på Philips rum och gör matte. Vinklar och geometriska former ;)

Idag slutade jag tidigt. Hade friskvård efter jobb så stack till gymmet och gick bort lite kalorier sen maskiner för armar och ben samt lite mage. Hem, duscha och äta. Tog vagnen till dagis och sen vidare till en lekplats :) Den ligger i en håla och eftersom det var lite blåsigt tänkte jag att det vore en bra idé. Det blåste dock en hel del ändå. Jag hade packat med frukt, kex, saft och kaffe :)

Efter en timme typ gick vi mot mitt jobb (skulle lämna en sak) och sen hem. Fördelen med att bo i en by är att det är gångavstånd till allt :)

Igår tog jag en kvälls powerwalk/joggingtur på en timme. Furulund runt. Var inte meningen rundan skulle ta så lång tid men det är ju en bit. Bakom Ica sen över ån oxå förbi badet och ner för backen vid Furulund till Ica igen för er som vet hur jag menar :)

Nu övergår vi till några rader läsning innan vi stupar i säng :)


😉


Mattedags


Idag efter dagis 😊


Lördag kväll

Inte många knop har blivit gjorda för min del. Knappt varit ute. Tränat, tvättat, ätit och sovit. Så kan jag sammanfatta min dag 😉 Skönt med helg!

Nu sitter jag här med chips och ett glas cola... Ska ta tag i mig själv och göra upp en kostplan för veckan och ha EN dag då det är ok med rimliga mängder gott. Ica har nu fått in billig kvarg och det är både lätt att fixa och billigt. Två stora + i mitt jobb. Om det är gott kan diskuteras. Jag brukar ha sötningsmedel och kanel på.

Iaf dagen började 6.15 (det tog en vecka för Elli att ställa om sig så nu lät han vara min väckarklocka i veckan igen 😊). Ellan och jag käkade mannagrynsgröt och kollade tv. La in Nova i min säng så sov hon till 8.15 ca. Startade ovh hängde tvätt innan gymmet 9.15-10.15. Hem, äta, duscha. Micke tog med sig barnen till sin mamma i Svedala. Jag vek tvätt och kollade tv/TV4 play. Sov i säkert 2 timmar. Käkade och nu är det kväll... Hoppas komma ut med i det fina (förhoppningsvis) vädret imorgon. Bokat ett TRX pass kl 11 (45 min). Anmält mig till att jobba oxå men då vill jag ju veta det helst innan idag. Får in ob från påsken på april lönen så ska få in några dagar nu i april som kommer på maj lönen osv.

Kollat runt på presenter till Elli som ju fyller 3 år 26 april. Han gillar CARS och jake och piraterna mm. Jag tänkte få tag på en bobby car och små hus msn kan öppna. Såg att BR har Fifis vattenkannehus och blomsterfröstugan 😊 Han älskar sånt 💗

Sen har vi inga småbarn hemma mer 😳 Tycker gränsen går där runt 3 år. De blir blöjfria om de inte redan är det, sover bra, leker självständigt, pratar osv. Och vi vuxna kan pusta ut och fira att vi faktiskt kom ir småbarnstiden levande. Om än på gränsen många ggr. Små barn i all ära och det är mysigt osv MEN jag har tyckt det varit ASJOBBIGT stundtals och det står jag för. (Ingen hemlis ni som känner mig 😉) Jag tycker det är roligare när de blir större 😊

Nu ska jag försöka bli trött...




Imorse 💖


Just nu


Just nu 💗


Idag är det SOL!!


Skit

Vi bor på "landet" tycker jag eftersom vi är från Malmö. Det är inte ofta men idag luktar hela byn skit! Blir extra påmind att vi inte bor i stan 😉


Just nu 💗

Nu har Philip precis blivit hämtad efter fotbollen. Elli och Nova sitter här med mig i soffan. Röjt undan lite och kollar nu på "Djurakuten" på tv 3.

Nova hade värsta knutan i håret innan och enligt henne själv hade hon gjort knut på knut...


Öroninflammation

Igårkväll och inatt har Nova klagat på ont i öronen. Hon fick stanna hemma med Micke som kunde ta ut lite tid. Kl 11.30 fick hon tid på VC och visst var det öroninflammation. Så nu är det penicillin 3 ggr om dagen i 6 dagar. Jag hoppade över lunchen och hämtade Elli tidigt på dagis så Micke kunde sticka till jobb. Philip kom hem vid 14.30 sen körde jag honom till Oxie vid 16.30.

Nu är Elli nybadad och Nova har fått lite feber så det blir nog inte dagis för hennes del. Micke börjar eg kl 12 imorgon så han får kompa lite eftersom jag inte kan sluta förrän kl 16 eller strax innan.


Just nu


Mer från igår...

Var ledig igår som började med sovmorgon till 9.15 (härligt!) och sen gymmet en timme 10.30. Sen blev det lunch och Micke stack till gymmet.

När han kom hem tog jag Nova och körde till min syster med familj som blivit husägare 😊 Eller det är väl mer en gård! Jättefint och fritt läge. Körde väg 104 hela vägen. Nova tyckte vi skulle bo där ute i omgivningarna 😊

Sen blev det middag och läggdags när vi kom hem!




Just nu 💗


Igår när vi kom hem 😉


Igår 🌞

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_515ad273ddf2b379c892cb4d.jpg" class="image">


Igår 🌞


Igår 🌞