Sommartid

Alltså när jag vaknade undrade jag varför Elli sov... Han är ju alltid vaken kl 6 eller strax innan. Men jag tänkte att det kanske är nu det händer! Att han börjar sova längre alltså :) Kom in i köket och gjorde kaffe, kollade på klockan på mikron. Den stod på 5.30. Hmm vänta nu, har jag gått upp en timme för tidigt?? Paaanik! Att försova sig är nästan (bara nästan) mer ok. Visst fan, sommartid... Hmm ok så jag har sovit en timme MINDRE! Kände mig plötsligt väldigt trött ;)

Varit ok ändå på jobb. Bättre än igår och det är positivt :)

Efter jobb cyklade jag hem och tog en snabb dusch. Väntade in kidsen som varit med Micke hos sin mormor på Nydala i Malmö. Körde bort till Maria och träffade Lotta m fl. Lottas kusin var oxå där med familj. Gick till lekan så barnen kunde rastas lite. Kul att träffa Lotta igen. Hoppas verkligen kunna åka till London snart och hälsa på :)

Hem och Philip gjorde sig klar för fotbollen... som visade sig vara inställd när vi kom dit. Typiskt! Körde honom direkt till oxie när vi ändå var på G.

Nu hamnade jag i soffan och snart är maten klar. Micke lagar och jag diskar. Så som jag föredrar det ;)




Idag 🌞


Busy day

Haft fullt upp från kl 6 imorse tills nu typ. Jobb 7-15. Tre stora och mycket tidskrävande incidenter varav ett dödsfall. Jag är dock bra på att inte stressa på jobb, det får ta den tiden det tar helt enkelt. Hemma är jag tyvärr inte lika duktig på det men det är något att jobba på.

Hemma strax innan kl 15 och satte igång med dukning och kaffekokning mm. Fick äta lite oxå för det hade knappt hunnits med.

Barnen har lekt fint och det är så kul att se dem tillsammans 💗

Börjat bli en del kids nu😊

Våra:
Philip 0211
Nova 0708
Elliot 1004

Min syster:
Xander 1202

Min kusins:
Jakob 1103
Sofia 1206

Mickes systers:
Adrian 0909
Benjamin 1207

Det är bara min syster som planerar fler, vi andra är nöjda 😉


Jakob och Ellan 💗


Idag 💗


TRX

Skulle på TRX imorse men det blev inställt. Som tur var skulle en av kettlebell tränarna vara med på passet så vi körde kettlebell istället. Inte mig emot för jag gillar det bättre + att jag ska jobba imorgon och på söndag så fått avboka mina pass då. Tänkte köra något annat kul på måndag + massa annat som ska hinnas med sen är det ju jobb igen tisd-fred. Skönt med lite extra cash, ca 2000-2500 kr efter skatt räknar jag med i runda slängar. Man skulle ju jobbar inom handel istället. Vi har inte ens 100% en storhelg som nu utan bara 96 kr extra i timmen typ. Jag får väl nån form av övertid oxå eftersom det är över mina 80%.

Inte gjort så mkt mer än träning och storhandling idag men skönt det :)

Nu lägger jag Elli sen blir det påskägg till Nova och Philip. Elliot får ha sitt imorgon. Idag har han hittat på hyss efter hyss så det blev inget!

Jobbar 7-15 imorgon sen kommer min sida av familjen kl 15. Blir snabba ryck hem på cykeln ;)


1800 kr

Såja tillbaka från Willys. Fyllt kyl, frys och skafferi. Vi har tänkt handla en gång i veckan och då för ca 1000 kr. Nu blev det drygt 1800 kr så det får räcka ett tag.

Ellan målar med äggfärger Nova köpte och jag fikar med kaffe och pekan wienerbröd 😉


Lunchdags

Man tager vad man haver. Stuvad spagetti med stekta räkor 😉 Vi ska storhandla om någon timme.


När jag kom hem...


💗


Duktiga 💗

Mys med kidsen nu efter middag och disk :) Vi åt samma som igår (spagetti med bacon- och ostsås) men jag överdrev lite med såsen. Öste i massa ost ;) Gott gott!

Nu kom Nova och Philip precis tillbaka från netto. Handlat choklad och cornflakes :) Duktiga!


Word


Här råder lugnet...

... håller på med maten. Philip är på rummet där han spenderat mesta delen av dagen antar jag (varit hemma själv ca 7.30-14.30), Micke och Nova är och tvättar och dammsuger bilen och Ellan kollar tv 💗


Måste skaffa träningshandskar...


Museet igår 😊

Det blev en tur till museet igår tillsammans med Novas kompis N. Det var kul och gick bra. Innan dess hanns det med sovmorgon till 9 och ett TRX pass på gymmet samt dusch innan kl var 13.

När vi kom hem ca 17.30 stack Micke till gymmet, vi hämtade Philip på fotbollen sen Micke på gymmet oxå hem och laga mat. När vi var klara var kl 19.45 (!) så det var dags att lägga barnen.

Idag var det jobb till kl 14.


Kalas & påskfirande 🐥🐣

Idag startade dagen tidigt med Elli. Kl 9.15 var det ett kettlebell teknikpass. Extra långt och jag fick därifrån med blåmärken som vanligt. Det är svårt ibland för mkt handlar om tekniken. Bara att träna på :)

Hem och duscha. Kl 12.30 var vi hos kusin och hans familj på segevång/Kirseberg för att fira Jakob som blev 2 år i torsdags :) Mkt gott och trevligt hade vi. Synd vi fick hasta iväg men ibland ska mkt hinnas med på en och samma dag. Kl 14.30 kom Mickes mamma, hennes väninna, mormor, systrar med familj och firade påsk med oss :) Mkt trevligt även det!! Så kul att se barnen leka och ha roligt tillsammans. Det skiljer bara ett halvår på Elli och Adrian som blir 4 i början av september. Elli fyller ju 3 om bara en månad!

Nu är vi trötta efter en händelserik dag! Och syskonen Pettersson avslöjade även sin överraskning till sin mamma som nollar till sommaren: en resa till Skottland!!


Sofia 💗


Jakob 2 år 🎁🎉


Upp 6.19 idag, helt ok :)


41 kanelbullar 😊


Mor & dotter 💗


Även bröd på G


Gissa vad?


Nya örhängen och "tofsar" :)


En typisk onsdag

(då jag är utan bil...)


Kväll :)

Bästa tiden på dagen :) Eller eg är bästa precis efter middagen när alla myser i soffan. Idag var vi inte färdigätna förrän 19.30 så det blev sängen direkt för Elli.

Nova pärlar armband och Micke har nog somnat inne hos Elli ;)

Har en smulpaj i ugnen :) körde Philip till hans pappa i eftermiddags och då somnade Nova (som vanligt) Annars ska hon oxå lägga sig snart. Jag med för den delen.


Blåsigt

Men inte som igår ändå tycker jag. Slutar ca 14 idag. Skönt med tidiga dagar :) Nu är det frukostdags och sen vidare till nästa uppdrag.


Mys

Snart dags att göra iordning Elli för natten. Börjar med honom, sen Nova och sist Philip men han gör ju det mesta själv. Men påminna om att packa väska, frukt, gympakläder mm.

Det blev ÖF 1,5 timme efter jobb idag. Hämtade Micke på stationen och sen Philip på skolan. Vidare mot dagis. Sen gick vi hem i stormen. Jäklar vad det blåser! Det ska tydligen bli 30 cm snö (!) Ja det tror jag när jag ser det haha. När vi kom hem blev det middag direkt och sen hamnade vi i soffan. Nu kom Micke nyss hem.


Smärta!

Vilken in i helvetes träningsvärk jag dragit på mig då!! Först ett tufft kettlebell pass i lördags. Inte så tungt viktmässigt men tungt pga många repetitioner. Typ 10 omgångar och varje övning i 20 sek med ca 5 sek vila mellan. Låter inte mkt men det var jobbigt :) Älskar när det är jobbigt!! Sen idag testade jag en ny grej: TRX och det är träning med hjälp av egen kroppsvikt och två "band" hängandes från taket. Googla det om ni är nyfikna. Sjukt effektivt. Ångrade mig imorse när jag knappt kom ur sängen men då var det för sent att avboka ;) Bara att köra på. Mkt balans, vilket jag INTE har!! Höll på att slå ihjäl mig oxå med foten/fötterna fast i det bandet! Ja ni hör ju ;) Roligt var det oxå och det är jätteviktigt för mig :) Ska fortsätta gå varje söndag.

Nu däremot blir det sängen. Intressant att se hur smärtsamt det blir att gå ur sängen imorgon haha. Aj!!

Elloll (som han kallar sig själv) idag:


Klänning om man ska dansa 😉


ÖF igår


Sovmorgon

Började dagen med att sova till 8.15, alldeles lagom :) Sen blev det gymmet 9.15 en timme. Tufft pass :) Hem och duscha och handla lite fika tills Sanna och Alfie skulle komma 11.30 :)

Efter fika och lek körde vi till stinsgårdens och fortsatte leken. Det var dock rätt kallt!

Nu blir det innemys :)


Lillen 💗

Tröttis har hoppat vilan idag så nu var han trött 💗 Inte sååå gnällig heller, mest när jag diskade undan som han tyckte jag skulle vara med honom istället. Micke badade honom innan så passade jag på att smörja in efteråt. Både Nova och Elliot (och jag) är jättetorra nu på vintern, speciellt händer och kinder. Utsatta områden ju.

Jag och Elli är i sovrummet och resten gick till Ica för lite gott. Spanat hela veckan på 2 st 100 g Marabou för 100 kr 😉 Så det beställde jag. Bokat gymmet imorgon haha. Usch inte alls skött mig så är lätt uppe i 65 kg igen...




Öf

Nyss käkat mellis/lunch (lunch för mig och mellis för barnen) Var en sväng till ÖF. Nu blir det lite lugnt :) TGIF...



😉

Nu blir det godnatt här. Elli somnade för mer än en timme sedan och sedan dess har vi vikt tvätt, handlat, diskat mm. FREDAG imorgon!! Jobbar till 12 knappt sen blir det ÖF och allmänt fredags/helgmys :)


Center syd


Center syd


Underbara fina 💗


Just nu


Pannkakor ikväll 😊


Kollar bågar...

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5140b975e087c3228364bf87.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_5140b975ddf2b36904064b2d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5140b975ddf2b3695acf336b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_5140b975ddf2b3695acf336c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5140b976e087c322dffe019c.jpg" class="image">


I lördags


Drömmar på G 😊


Extra

Hoppar in extra på jobb ikväll med men 16.30-22. Jobbade till 13.30 idag, hämtade på dagis och sen till tandläkaren med Elliot 14.30. Han var väldigt duktig och hans tänder är jättefina 😊 Nu ligger vi bara här i soffan efter mellis och ska sätta oss i bilen om 20 min för att hämta Micke på jobb kl 16.

Imorgon planering på jobb för jag får inte riktigt ihop mitt schema sen friskvård (gymmet) kl 15-16.


Duktig 💗


💤

Det gick ju bra ikväll... till kl 19.10 sen blev det STRESSIGT. Jag trodde jag skulle sluta strax efter åtta. Jomenvisst, satt inte på cykeln förrän 21.05. Nu: SOVA. Klockan ringer 5.45 och kids ska väckas och lämnas på dagis osv osv. Har iaf tjänat några extra slantar ikväll och det var ju kul oxå :)


Jobbar extra

Hade fler bilder från museet men appen vill inte samarbeta.

Jobbat 7.30-13.45 (fick hjälp av en kollega) och sen 15-21 i hemtjänsten. De behövde hjälp och vi behöver pengar :)


Idag


Från förr

https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_513b98fe9606ee3cafde9335.jpg" class="image">


Bilhallen har öppnat!


Besök på museet idag 😊


Nytt räcke


2 trötta barn...

... som somnade redan strax efter halv åtta 💤💤 Jag lägger mig oxå nu och kollar på TV4 play 😉 Kidsen lär vakna ganska exakt kl 6 imorgon bitti (!) Elli iaf.

Hoppas på barngympan på gymmet i Lödde imorgon men det är fullbokat. Den är inställd i Kävlinge så ingen kettlebell för mig...


4:e gången...

... på rätt kort tid. Börjar bli lite tröttsamt och man blir ju ledsen för Elliots skull. Jag skuldbelägger inte barnet för barn gör så ibland. Det var iaf samma barn alla gångerna och Elli är inte den enda drabbade. Elliot är då en kille som alltid varit bra på att ta för sig och kan säga till men han är väldigt snäll oxå och det kan ju hända vem som helst. Såg det först när vi kommit till ÖF efter dagis. Ringde Micke och skickade en bild. Han är bättre på att prata med dagis om sånt ;)

Vi hade en trevlig timme på ÖF :) De stänger ju 13.30 på fredagar. Lite målning hann vi med. Sen hem, käka och Philip hämtades. Åkte och lämnade Micke hos hand mormor, jag körde Phille till sin pappa och jag, Elli och Nova åkte inom ÖRS (min gamla ridklubb) och klappade lite hästar. Inga gamla godingar är ju kvar. Jo Folly Fox men hon var en nykomling på den tiden och såg nu att hon är född 1991 så inte jätteung. Tiden går skrämmande fort! Min Hubbe var ju född 1983 så long gone såklart (tyvärr) Vilken snäll häst 💗

Nova vill börja rida så vi får kolla upp det. Dyr historia (!) Efter stallet tittade vi oxå upp till barnens gamlamormor som snart fyller år :) Micke hade köpt med sig en blomma.

Hem och Micke stack till jobb. Vi har käkat plättar och ska ta disken om ungarna kan sluta slå ihjäl varandra. En fördel...

Har ni oxå fått brev från fk? Vi har 118 dagar kvar på Elli och Micke har 2,5 på Nova. Så i sommar kommer vi ha ledigt i 6 veckor tillsammans :) Om jobbet blir glada? Antagligen inte. Bryr jag mig? Svar nej ;)


Besök 💗

Igår hade vi jättetrevligt! Sanna och Alfie var här och det var år (!) och dar sen!!

Pratade mkt, åt och skrattade :) Vi konstaterade att barnen vuxit väldigt mkt ;)

Det får vi göra om OFTARE :)


Utslagna hjältar ikväll

Bäst jag oxå lägger mig 😉


😊


Soool 😊


Glasögon

Lilla Nova behöver glasögon kom läkaren fram till idag. Helt oförberedd på det beskedet då jag bara trodde Nova tyckte undersökningen på Bvc:s 4 års kontroll var tråkig... Men detta blir bra givetvis :)

Mc Donalds och hänga med till mammas jobb efter tyckte tjejen var kul :) Hämtade lillebror tidigt, 13.30.


På ögonkliniken med Nova


3 mars

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5133f5869606ee3327803d5d.jpg" class="image">


3 mars


Idag

Idag (igår) var det upp strax efter 6 igen. Haft en fin dag i strålande solsken! Riktigt varmt och skönt :) Spenderade 3 timmar på stinsgårdens förskola för de har så bra gård och det var längesedan vi var där. Åt lunch där med och barnen stormtrivdes :) Till middag blev det grönsakssoppa :)

Igår la jag mig sjukt tidigt, ca kl 20 ;) Var iväg 5,5 timmar med kidsen varav 2 timmar körning och upp kl 6 på det så rätt mör. Att lägga sig i tid är A och O verkligen.

Då undrar ni kanske vad jag gör uppe nu och nej jag la mig vid 20.30 men Philip hade sådan hemsk växtvärk så han väckte mig vid halv ett. Det blev massage och lite att äta.

Klockan ringer 5.45 så bäst jag sover lite till!


STORT GRATTIS min vän 💗💗


Från idag 💗

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_513230c49606ee32fce46e66.jpg" class="image">


På väg


Grattis lillasyster 💗


Uppe med tuppen

Punktligt kl 6 som vanligt. Vi har ätit frukost och kollar nu på Disney junior. Allt som vanligt mao. De andra 2/3 av barnen (Nova och Philip) sover ff.

Blir lite mys en stund sen strax innan 9 drar vi till gymmet.


💤💤

Nu blir det snart läggdags här. Ska ner och kolla till tvätten. Den jag började med ca 11.30 idag 😉 Två maskiner och det som skulle hängas har jag gjort uppe i lgh så det är torktumlaren jag väntar på.

Imorgon blir det kettlebell och gympa sen till sis som fyller år kl 13 🎁🎉

Söndag ska vi träffa Sanna och Alfie! Äntligen eller vad?? 💗

Annars inga planer, en lugn helg så som det ska vara 😊


💗

Elli somnade på vägen hem från ÖF men sen ville han inte sova mer och jag tror inte han behöver det heller.

Philip kom hem och vände. Han och klasskompisen A skulle hem till honom och leka. Eller leka heter det nog inte när man är 10/11 år 😉


Plätt-mellis

Kommit hem från ÖF och snart blir det plättar 😊

Härliga fredag, slutar ju tidigt då!

Micke ville ha bilen så jag cyklade till dagis sen gick vi hem.

https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5130ac5f9606ee332c10522a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/530028/6-3/pic_5130ac5f9606ee332c10522a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/530028/6-3/pic_5130ac5f9606ee332c10522a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/530028/6-3/pic_5130ac5f9606ee332c10522a.jpg" class="image">


Officiellt HELG!!


Soliga fredag 😊


Mars

Då var vi inne i mars månad! Veckor a går snabbt och det är redan fredag igen.

På måndag börjar vårt nya schema på jobb. Idag ska jag fortsätta ringa runt och informera :)

Sis fyller hela 29 år imorgon! 🎁😄 Blir lite kalas. Alltså, det gör INTE mig 3 år äldre. Bara så ni vet 😉