Julklappar 😊

Precis beställt dessa från ur & penn. Philip har varit utan en klocka ett tag och det är inte alltid han har mobilen med. Nova vill såklart oxå ha och jag tror hon lär sig klockan på nolltid. Hon är redan på G 😊

Tränat och ska duscha sen kommer Evelina kl 16 💗


Back to training

Nu är det hårda tag igen. Det blev alldeles för mkt gott igår. Tårta, mc donalds, god mat, glass mm 😮

Det blev havregrynsgröt som vanligt till frukost och tagit med mina mackor och minileverpastejen.

Hoppas hinna gymmet idag. Det har inte blivit nu på 2 dagar. Bara att ta nya tag nu innan jul då det blir lite slappt igen. Man ska ju leva oxå 😊


Igår 💗


10 år 🎉🎁🎂

Hade skrivit ett långt inlägg som försvann 😔 Vi har haft en superfin dag. Det började med sång, tårta och presentöppning i sängen. Vidare till mc donalds för lunch och skattkammarön 😊 Philip valde sen maten: fläskfilé, stekt potatis, sås, vitlöksbröd och sallad.

Hämtade paket på Ica från morfar och Amelie 🇫🇷 Merci beaucoup!! Philip fick en Barcelona fotboll och fotbollsstrumpor. Alla barnen fick även jättefins kappor!!

Av oss fick Philip: ryggsäck, påslakan och örngott, papperskorg, skrivbok (real madrid) vattenflaska, skrivbordsunderlägg (allt i fc Barcelona) sen en fleecetröja, nyckelring med sitt namn, många fotbollskort och en ny pärm att ha dem i.

Älskade fina Philip 💗10 år har gått och jag kan inte förstå hur det gått så fort. Nyss kom du till mig den där väldigt kalla dagen för 10 år sedan. En liten kille på 3190 gram och 49 cm som kl 14.39 gjorde mig till mamma och mitt liv fick en helt annan mening 😊 Tack för att jag får vara din mamma och glöm aldrig: JAG ÄLSKAR DIG 💖💖


😄


Dagen med stort D!


Stora dagen 😀

Nu har Elli och Nova vaknat så vi ska gå upp och förbereda tårtan 😊


Före och efter 😊

Det gick att övertala honom 😊 Nu är han nyklippt, duschad och uppe på sitt rum och spelar. Inte för sent har han lovat.

Elli är fortfarande orolig och gnällig. Vaknar hela tiden och har ont. Jäkla skitblåsor. Det var nog varannan/var tredje timme inatt 💤 Så att jag sen fick sova till 7.30 var skönt. Imorgon lär jag inte ha tid till det dock. Då ska det förberedas tårta med TIO ljus i och frukost på sängen 🎂


Nya köksgardiner 😊

Nu håller Nova och Elli på att somna. Sitter här med Philip, snackar och käkar saffrans gifflar 😉

Har hittat i stort sett allt till Philip idag, slagit in nu på kvällen. Ska bara övertala honom nu om att jag ska få klippa honom. Han är svårövertalad 😉

Annars har det rullat på. Mamma stannade över på middag, moussaka och kladdkakemuffins 😊 Har disken kvar bara sen blir det lugnt.

Ordnat stjärnorna till Philips rum oxå, köpte en grej så jag kunde laga den som var sönder. Sen nere har vi bara ljusstakar, känns stabilast och billigast med en buse som Elli i farten!!

Klippning nästa! Kanske....



Fika 😊

Elli och jag har precis handlat lite på netto. Tänkte bjuda mamma på middag ikväll 😊 Hon ville komma hit idag eller imorgon och träffa Philip. Tänkte moussaka med sallad och kladdkaka eller mjuk saffranskaka till efterrätt.



Julpyntat

Nu håller jag på att lägga Nova och Elliot.

Ska bli SÅ skönt att vara ledig imorgon! Har mkt att göra och förbereda inför den stora dagen på onsdag :)

Ska slänga i tvätt nu ikväll så är det bara torkning kvar imorgon.

Satt upp ljusstakar här hemma nu, mysigt :) Lite tomtar oxå. Det saknas dock två ljusstakar i Philips rum så det ska jag inhandla imorgon. Första julen här och en stjärna på fot hade gått sönder. Tänkte han skulle ha dem annars eftersom hans rum går i vitt och svart.


Tidigare

Thanks schyssta kollegor som skickade hem mig redan runt kl 20. Jag var klar ca 19.50 och är känd för att jobba snabbt. Hinner oftast både mitt schema och halva någon annans. Kör på i 190 MEN tar mig såklart ändå tid att sitta ner/snacka lite om någon vill det.

Nu har jag käkat och gjort ändringar till dagis i veckan som kommer.

Ska diska och duscha sen SOVA. Elli kommer inte gå till dagis imorgon. Han hade feber inatt och lite under dagen. Frågan är vem som ska vara hemma. Om Micke sover ok är han det annars får jag vabba. Jag har ju bytt min kväll mot 7-15. Om allt är ok lämnar jag Nova 6.50. Sen på tisdag har vi hemmadag. Ska julpynta (om det inte hinns med imorgon) och PLANERAS inför onsdagen 😄 Sen hämtar vi Philip efter skolan så ska han vara här över sin födelsedag som ju är på just onsdag.

Kan ni tänka er att jag då varit mamma i ett decennium 😮💖


😊


💗


Blött

Inviger mitt nya Ikea paraply 😊


Knäppis 😉


💗💗💗


8-21

Min dag = jobb precis hela dagen :( Hur ser er dag ut?



Drygt

The oldies are not happy 😉De börjar ledsna rejält. 2 veckor nu liksom.



Jobb

Jobbar 7-13 idag men får se hur det blir då Micke inte sovit så bra alls... Stackaren har det jobbigt. Sen barnen på det. Men som sagt, jag har nära hem om det är ngt.

Imorgon jobbar jag 8-21, stort problem.

Philip blir hämtad vid 12 idag. Inte mkt lönt han är hos oss en sån helg när jag knappt träffar honom :(

Bestämt kalas till 16 och 17 dec iaf. Skönt att ha det bestämt så man kan börja planera.

Julpynt ska upp nu innan onsdag oxå. Kanske idag redan eller på tisd senast. Alltid innan Philips födelsedag :)


Mmmm...

... men nu blir det inget mer för mig!!


Bak

Idag slutade vi kl 15 på planeringsdagen vilket var riktigt skönt mot kl 17 igår.

Jag var den enda som inte sov över och det var ett slitet gäng jag mötte imorse kl 8.30. För mkt vin och för lite sömn kanske 😉 Glad jag åkte hem för det är inte min grej, tråkig som jag är haha MEN maten missade jag. Räktoast till förrätt och oxfilé med tillbehör sen skånsk äpplekaka till efterrätt.

Tror vi fick gjort vad vi skulle dessa två dagar iaf. Skönt.

Körde tre kollegor hem till Kävlinge och efter det blev det hämtning på dagis. Vi kom hem och Nova och jag kastade oss direkt in i bakartagen igen 😊 Ingen som missat att jag är en riktig periodare och det är verkligen allt eller inget, svart eller vitt 😉

Idag har det blivit chokladbollar som snart är slut (använder inte det andra namnet längre), en plåt grahamsbullar och två plåtar kanelbullar 😊

Vi har ju två kalas snart så det är alltid bra att ligga steget före och proppa frysen full med bullar! Micke jobbar helgen i fråga och jag vill förbereda vad jag kan för att underlätta. Eftersom kalaset är kl 12 kommer vi bjuda på mat. Philip vill bjuda på tacos på lördagen för sina kompisar så på söndagen blir det antagligen att jag slänger ihop några formar lasagne och nån god sallad + bröd. Det är lätt och funkar men ändå roligare än "bara" kaffe och tårta som vi oxå ska ha såklart.



Mer


😄


😊


Just nu

Vanliga idag. Tänkte ta med till planeringsdagen imorgon för idag fick vi inget till kaffet 😉


Framme

Anlände vid 8.20 och nu precis dök chefen upp! Nu får vi hoppas att vi håller oss vakna 😉


En plåt klar


Bak

Varit ledig idag och haft fullt upp hela dagen! Så som det brukar vara mao 😉

Ska skicka in två plåtar lussebullar (lite nyttigare) i ugnen strax. Tidigare var mamma här och det blev en äpplekaka, variant lite nyttigare även den 😊.

Började dagen med att handla mat på netto. Tvättade igår och torkade det idag.

Imorgon blir det planeringsdag 8.30-17 i Röstånga. Sen fredag 8.30-15. Jag slipper övernattningen och skönt är det 😊


Från cirkusen (ett tag sedan)


Kojan

Nu är den klar, barnens koja i hallen på övergången.

Micke har gjort det mesta + målat blommor 😊.



Kväll

Läst lite med Philip nu på kvällen. Sitter på hans rum och myser 😊. Alltid lika roligt när han är hemma 💗. Veckorna han är här går fort och de andra inte riktigt så snabbt.

Blev 330 kcal på gymmet idag. Imorgon jobb till 22. Tänkte hinna handla och få lite tvättat oxå. Sen onsdag är det övernattning med jobb på en gästgivaregård. Jag tar bilen och kör hem runt 17 istället och kommer tillbaka kl 8 morgonen efter. Känns som jag behövs bättre hemma. Tyvärr verkar "bara" 2 av 4 kvällar ordna sig men i mitt jobb är det svårt. Bättre än inget.

Philip kommer cykla nu tisd-fred så han kan skippa fritids. Skönt för honom. Bara han har mobil + nyckel på sig så känner jag mig tryggare 😊.


💗


Frost

Lämnat Elli på dagis 6.50 idag. Jäklar vad frosten satt på bilrutorna imorse! Hade bara en vanlig plastskrapa. -1 grad idag men det är väl dags. Det är ju trots allt 19:e november idag så vi har fått ha det milt länge.

Nova är hemma idag. Hon har hostat hela helgen och är småkass 😔.

Snart snart fyller en VÄLDIGT speciell kille 10 år 💗💗💗


Skulle publicerats igår vid lunch 😊

Håller på att lägga Elli så han kan sova sin middagslur. Jag är ju frestad att själv sova, så tidigt jag var uppe och sen jobba till kl 22 på det + 7-13 imorgon. Tänker dra gymmet imorgon innan jag hämtar kidsen och sen hämtar vi Philip efter det. Han skulle eg komma idag men stor mening när jag jobbar till 22 idag sen morgon direkt. Speciellt nu när Micke är sjukskriven. Blir aningen lugnare oxå med "bara" två barn.

Rensat ur vår garderob under trappan. Vad mkt skit där var då!

Nu har Elli somnat så ska fortsätta att dammsuga där inne och kanske lägga på nån matta. Novis bara hostar och hostar, stackaren.

Ska inte glömma att skriva nytt schema till dagis!


På gymmet

Planerar att gå bort 400 kcal. Kört lite maskiner oxå. Främst axlar och armar. Vältränade axlar är ju sjukt snyggt 😊

Elli pelli väckte mig 5.50 så jag har hunnit en del, bl a städa ur kylen. Lär fortsätta på det spåret när jag kommer hem. Ska jobba kväll sen, orka!!

Hittade osten igår eller en av dem. Wästgöta klosters 10%.


Drygt 800 kcal

Men det var det värt 😊. Man måste ju unna sig ibland. Jag har t o m kalorier över till kaffe lite senare 😊. Det blir rätt kalorisnålt med gröt till frukost sen nån macka med leverpastej och tomat eller typ lax med wokgrönsaker så jag har ju en del kalorier "över". Var på gymmet imorse och brände 400 kcal. Det famns tyvärr inte plats på kettlebellen så det fick bli löpbandet.


💗 Syskonkärlek 💗


Tidigare: på vår lokala pizzeria 😊🍕


Just nu 🎄


Tacos

Vi överlevde tågresan 😉. Skämt å sido men jag tycker det är jobbigt att göra sånt man inte är van vid haha. Vi hade packat matsäck och dricka, tur var det för vi blev hungriga. Verkstaden låg verkligen nära tågstation "Maria" (efter Helsingborg C) så det var perfekt.

Körde sen till Vellinge och vellingeblomman när vi ändå var där. Mysigt att kolla på tomtar och julsaker 😊. Målet var att handla till mormor som är sjuk så det gjorde vi på willys i vellinge. Det blev en lagom nap både för Nova och Elli som varit uppe sedan innan kl 6 idag. (Jag hade lyxen att få ligga till jag vaknade, dvs 7.45 😊)

Efter mormor hem, käkade en banan och iväg till gymmet och gjorde av med 300 kcal. Tacos ikväll ju 😉.

Annars bra hittills idag. Det går bättre när jag är ledig, på jobb finns för mkt kakor och annat skit 😉.



Väntar lite på verkstaden


Imorse 😊


😊


Tvätt

Slängt i tvätt nu efter jobb så är den klar att bara ta upp och hänga här uppe imorgon bitti.

Ska avboka min spinning imorgon bitti. Micke mår inte så bra. Får se om det blir löpbandet senare eller om jag tar en runda när kidsen lagt sig.

Nu ska jag oxå sova för vår påg är ju morgontrött. Tippar på sisådär 5.50 men hoppas på 7. Det vore skönt 😊


Våran Emil 😊


Drar till jobb


Imorgon...

... blir det nog att jag tar kidsen (Nova och Elli) på tåget till Helsingborg om bilen är klar. Verkstaden ska ligga nära en tågstation så det är ju perfekt för mig som är dålig på att åka tåg 😉

Duschat nu och ska hämta barnen 13.30. Äta lunch någon gång innan dess. Blir antingen lax med grönsaker eller leverpastejsmackor men det åt jag innan så tar nog med mig det till jobb istället.

Stackars mamma som är magsjuk 😷. Krya på dig 💗


400 kcal, check!


Meningslöst

Fan. Ser ut som min arbetsgivare kan tvinga in mig på självaste julafton. Jag har ansökt om föräldraledigt (semester kunde man ju glömma) 2 mån innan i vanlig ordning. Eftersom jag redan tagit ut 3 dgr eller mer (4 har jag tagit) hittills i år så har hon rätt att neka mig ledigt. Det känns piss! Speciellt som jag jobbar 25-26 dec och 30-31 samt 1 jan OCH ställer upp i tid och otid när ALLA ANDRA ska vara så jävla lediga och sjuka hit och dit.

Ja jag är pissed! Julafton vill jag fira med min familj. HELA dagen. 7-13.30 har jag på schemat. Tänker antingen bli sjuk (bara för att) eller gå senast 13 och sen hitta ett nytt jobb fort som fan. Jag söker ju hela tiden.

Jag vet varför de vill att jag jobbar och jag förstår att ett ställe inte kan styras av vikarier en hel dag men det hjälper ju knappast mig.

Piss. Fan. Skit. Helvete.

Ja sen en pissig sak till. De har hittat felet på bilen (som ff står på en verkstad i hbg) och det är vattenpumpen så nu ska den och kamremmen bytas. Kalaset går på drygt 5000 kr. Får ut närmre 20000 men ville ju ha de pengarna till annat. Typ.

Imorgon lovar jag att vara gladare 😉



Nytt spel till Xbox kinect 😉


Check

Idag har det blivit mkt gott och endast cykling till jobb, till dagis och hem. Frukosten var som vanligt fiberhavregrynsgröt sen mellis på jobb (skulle varit lunch men pgablad som hände sen blev det mellis) 2 rågform med mini leverpastej och tomat/gurka och ett ägg (alltid ägg på onsdagar på jobb). Det blev mat över så köttbullar och blomkål vid 12.30 sen fläskfilé, klyftpotatis, vitlöksbröd och 1 dl julmust på det 😊. Men jag har klarat målet och imorgon blir det gymmet på morgonen, mindre intag av kalorier. Jobbar 15-22 och ska ha med mig lax och wokgrönsaker.


Lax

Philip kom hem till oss en runda idag efter kl 15. Jag slutade 15 och hämtade Nova och Elliot strax där efter. Hem för lite kaffe och Philip fick lite mellis. Klä om till fotboll och iväg. Sen blir han hämtad där av sin pappa.



Testade mina nya cykellampor ikväll. Kan rekommendera dem 😊. 29 kr på jula och de finns med fotbollsmotiv oxå. Jag och Nova har blommorna och Philip fotbollarna. Superenkla att fästa med en gummisnodd och de har blinkande eller fast sken.


💤

Nu är jag ganska trött! Ska lägga mig strax, håller på med min mobil. Den strejkar hela tiden och det går inte att uppdatera den eftersom den är så full. Kommer INTE göra klart det ikväll för jag vill sova 😉 Ska upp och duscha nu. Sökt två jobb inom region Skåne nyss. Joggade/gick till Furulund innan, det är 4 km och tog 30 min.


Min mobil är FULL...

... detta kommer ta tid!


Furulund och tillbaka = 4 km


Sova

Sovdags snart. Jobbar 7-16 imorgon varav möte 13-16 och det är ju lagom lätt att hålla sig vaken på eftermiddagen i TRE timmar!! På de 9 mån jag jobbat har vi haft möte var 3:e tisdag och jag har lyckats somna/nicka till på samtliga. Inte bra. Eller kul heller för den delen.

Duschat och fixat mat till jobb. Två dubbla rågform med mini leverpastej och sen tar jag grönsaker och lägger på från jobb och te till det. När de andra äter tårta/kakor kör jag mina mackor 😉 Sen har jag en banan och en klementin med mig. Viktigt att ändå äta men nyttigt. Räknat att jag kommer få i mig ca 700 kcal tills det att jag kommer hem. Sen ingen träning hinns med imorgon + att middagen är kvar. På onsdag slutar jag 15, tveksamt med träningen men torsd, fred, lörd och sönd hinner jag 😊. Bokat spinning på fredag t o m!

Nova var ju med mig idag och hon och jag börjar få en annan (mycket bättre) relation och det är jag jätteglad för 💗. Vi har inte haft det så lätt antagligen för att vi är rätt lika i sättet (ingen ger sig) och jag har alltid tyckt att hon och Micke haft en närmare och bättre relation. Jag har sett mig mer som en "pojkmamma" men nu vänder det nog. Ser fram emot att göra roliga saker bara hon och jag, t ex bio, ut och äta, bada mm 😊.

Slutbabblat. Over and out!



Skönt

Hemma igen och här ligger Elli och softar till art attack på Disney junior 😊

Skönt att ha dagens motion avklarad.

Ikväll ska jag söka (minst) två jobb, tömma och uppdatera min mobil för den är bara SÅ trög samt posta ett paket på Ica.


Hemåt!


På gymmet!


Bruised


Dagens


Blåmärken

Det har redan dykt upp små blåmärken på mina handleder 😉. Har nog kastat upp kloten lite väl hårt! Använde både 16 och 20 kg:s idag, mer eller mindre frivilligt 😊

Lagt mig nu efter en varm dusch. Behöver vila kroppen tills imorgon. Har en liten Elli här bredvid mig och Nova hade somnat i min säng 💗

Imorgon hoppas jag kunna fixa mina 300 kcal på löpbandet nån gång mellan jag slutar jobb 13.30 och 16.


Träning x 2

Nyss ätit supergod kålpudding gjord av Micke 😊. Diskat upp och snart ska barnen läggas.

Var på kettlebell i Lödde kl 16-17 med mamma och Unni 😊. Det var kul! Imorgon är vi nog riktigt möra 😉. Jag är det redan iaf! Philip följde med och efter träningen körde vi honom till fotbollen och sen blev han hämtad där av sin pappa.

Annars har dagen och helgen gått fort. Man vilar inte som man borde. På något sätt hinner man inte! Back to work imorgon 7-13.30.


Tillbaka på gymmet

Och här är det nog bara jag idag 😊 Fars dag idag! Fast det var jag som fick sovmorgon 😉 Ska fira pappan i huset lite senare oxå kommer Novas bästis N hit runt lunch. Att slippa laga mat, diska, städa och natta barn kan oxå vara skönt en dag tycker jag 😊




Fika


Lemurer


Hbg

Är i Helsingborg och lämnar Philip på kalas på Busfabriken. Vi ska vidare till tropikariet 😊. Längesen vi var där.

Passet idag var bra! Känns lite redan. En annan instruktör idag och han tipsade om ett teknikpass imorgon kl 16 i lödde som jag ska gå på. Sen bandet och 300 kcal som vanligt.


Dagens frukost

Fiberhavregrynsgröt och frysta blåbär, lite mjölk. Gjord på spisen idag när man har tid 😊 + kaffe såklart!

Upp 5.50 idag med Elli. Resten av la familia sover.


5 år 💗💒

Idag firar vi 5 årig bröllopsdag 😊 För 5 år sedan döpte vi även vår lilla tös som då var exakt 3 månader gammal.



Mina pass

Detta är vad jag kommer köra. Förhoppningsvis något av dem varje vecka varvat med minst 40 min på löpbandet. Sammanlagt 4-5 ggr i veckan.

Denna veckan t ex gick jag på bandet i måndags sen blev jag sjuk och kunde inte träna pga jobb tisd, onsd och torsd. Idag bandet sen kettlebell imorgon och bandet på söndag. Tror det blir bra 😊

Nu blir det läggdags!



Gymkläder 😊

Dagen började med sovmorgon till kl 7, skönt! Sen var det bara att ta tag i dagen med att få iväg Philip till skolan, äta frukost och ordna allt till Nova och Elliot. Deras hemmadag idag. Jag var på gymmet strax efter 9 och gick/joggade i 40 min.

Mamma kom hit en sväng idag. Det blev drygt 5 timmar 😊 Vi handlade först på netto sen en promenad till Ica. Ville hitta min 5% ost men ingen tur där heller.

Efter lunch blev det novalund och cubus. Hjälpte mamma så hon fick tag i två par jeans oxå köpte hon svarta hellånga gymbyxor och en rosa sport BH till mig 😊 Skitsnyggt! Supertack 😄 Sen fick barnen dela på ett Happy meal (skulle ju hem och äta middag)

Nu har Micke lagt Elli och det är dags att göra Nova och Philip klara oxå. Philip ska på kalas i Helsingborg imorgon fick vi nyss reda på så det blir att leta present imorgon.

Träna + barngympa imorgon kl 9.30 står oxå på schemat 😊


Just nu


Ledig fredag 😊


Rast

Hemma på rast. Vilar i soffan! Ska infinna mig kl 14 igen. Ätit lite med betoning på lite 😉 Blev fiberhavregrynsgröt igen, har dålig fantasi och allt jag vill äta är no no ändå så 😉 Tar med två mackor och en burk makrill till ikväll på jobb. Ca kl 17.30 äter vi men man vet ju aldrig vad som händer. Iofs jobbar jag själv så jag sköter mig själv. Lugn morgon och förmiddag men veckan har varit allmänt tuff med tanke på halsfluss och tidiga morgnar. Det som inte dödar...


Vikt

Vet att man inte ska väga sig hela tiden men jag har gjort det någon gång iaf :) Gått ner ca 3 kg sedan i måndags så nu fick jag extra motivation!!


Farligt med gratislunch på jobb!


Just nu 💗


Tidigare 💗


Det är en dag imorgon oxå 😉


Kväll

Nu lägger Micke barnen och jag har lagt mig på soffan. Ska ta köket om en stund. Samla kraft 😉

Det blev att jag körde till syrran istället och hämtade piller. Både billigare och smidigare. Vem vet när (om) jag fått tid i Lund ikväll och sen ska ett öppet apotek letas upp. Var hos syrran strax efter kl 17 och tog en tablett där. Hemma igen en timme senare. Vi fick ägg med oss hem värpta av deras egna hönor så det ska bli spännande att testa dem 😊

Pillren gick ut i mars. År 2010 😉 Ska hinna ta en till innan jag lägger mig vilket blir tidigt! Ska försöka sova mig frisk sen lämna kidsen 6.45 imorgon. Jobbar tyvärr till kl 15.


Plan B

Piller OCH ägg 😊 Thanks sis!


Halsfluss

Gissar starkt på det. Eftersom jag haft det typ miljontals ggr vet jag mkt väl hur det känns. Har en tid på VC imorgon kl 9 men kommer ringa jouren i Lund för jag vill försöka jobba imorgon. Det är för dyrt att vara hemma. Man blir ju snabbt bättre med penicillin. Plan B är att syrran har kåvepenin hemma men det är en timmes bilfärd dit.


💗

Nu blir det läggdags för mig. Sjukt trött och jag hoppas verkligen orka jobba imorgon.


Sjuk?

Ja det känns så tyvärr :( Tryckt panodil och c-vitamin och hoppas att det hjälper. Jobb till 13, hämtade barnen. Gick/joggade i 40 min (300 kcal)

Hämtade en vit malm byrå, 3 lådor i Asmundtorp tidigare. Jättefin, 300 kr.

Ska äta strax sen hämta paket samt tradera vinst i svedala. Inom novalund och slutligen hem och VILA! Upp 5.30 imorgon och på onsdag oxå.

Byrån i bakgrunden. Vet inte om vi ska ha den i köket, hallen nere eller hallen uppe.


3 min sen

Hann nästan :) Nova klyddade en del trots att jag väckte henne i god tid. Körde från dagis 6.58. Nu blir det "lugnt" ett tag på jobb med 2 personal som fattas. Alltid detta...


Bråttom


Träningsvärk

Ja det kan man ju säga att jag har 😉 Imorse var det svårare än vanligt att komma upp och då inte för att det var tidigt (eftersom kl var 9) utan för att jag hade ont. I varenda muskel i kroppen. Härligt! Testa kettlebell om ni får tillfälle. Det är inte speciellt jobbigt när man väl är där men efter kommer det 😊. Plankan var lätt det jobbigaste på passet!

Kom inte upp i mitt mål idag men sover man 3 timmar längre än vanligt så missar man ju en del. Kommer gå upp 5.30 imorgon och äta frukost tidigt sen ta med danskt rågbröd och kalkon till lunch (som vi äter ca kl 10) sen käka en banan eller nåt 3 timmar efter det. Ska lämna alla barnen imorgon bitti så bäst att lägga sig nu 😊.


300 kalorier bort!

Nyss ätit och gått på bandet i 40 minuter innan dess. Ska duscha och hämta Philip på fotbollen 18.20 ca.

Bild från kettlebell-salen. Och en från hur det ser ut hos oss just nu 😉


Fynd

Dagens fynd. Malm byrå med spegel + glasskiva 200 kr och soffbord 100 kr. Som hittat 😊. Ordnat med Ellis kläder i byrån så länge. En kasse till syrran och två kassar till insamlingen rensades ut sen fylldes byrån med hans kläder.

Sovmorgon till 9 idag sen hämtade Micke grejorna på blocket och nu är han och tränar. Jag och barnen ska ner till netto och handla mat sen ska jag hinna komma till gymmet innan kl 16 (dagkort).



💤

Måste sova, såå trött. Varit en lång men rolig dag. Gymmet gick kanon, kul och jobbigt 😊. Inte jättekul att det regnade eftersom vi cyklade men men. Elli fick vara med på gympan oxå och det hade gått bra så det kommer han fortsätta med!

Efter gymmet/gympan blev det hem och käka lunch, duscha mm. Sen kom Micke hem och var på shoppinghumör (?) Han ville ordna klart barnens "koja" där uppe så nu ligger där en stor madrass, massa kuddar och en hylla uppsatt på väggen samt ljus i taket. Bild kommer. Käkade på MAX och det kostade mig över 500 kalorier och då var det bara en maxbox med cheeseburgare, liten pommes och lightcola (usch). MEN jag har hållt mitt mål på 1315 kalorier per dag. Stannat på 1296. Igår var det 969, liiite lite.

Efter rundan på jysk novalund blev det jula och där hittade vi bl a cykellampor för 29 kr per par (vit och röd) som man snurrar fast med gummiband. Ett måste nu när det är mörkt på morgonen och så småningom på eftermiddagen oxå. Sen är det ju jävligt dyrt om farbror polis skulle stå och lura någonstans...

Sen fick Micke ett infall att åka till Ikea (!) Ja hans ide förra gången oxå, vet inte vad det är som händer 😉. Blev lite smått där. Hemåt med trötta barn. Kört lite tvätt och plockat en hel del här hemma.

Imorgon blir det gymmet igen men mest för att gå/jogga och lite styrketräning.


Tidig morgon

Elliot vaknade 5.50 idag. Tidigt tidigt men jag hoppas få sova någon timme längre imorgon. Varje gång klockan ställs bakåt gör han så. Inte hjälper det att ha honom uppe längre på kvällen heller. Igår somnade han ca 20.15 och vanligtvis är det 19.30.

Ungarna är SJÖVILDA! Så svårt att hålla dem lugna och tysta. Micke ska sova eftersom han jobbat till 02.


Just nu

Både Nova och Elli har däckat på soffan. De kollade nyss på Rattatoulli (stavning?) Var nere på Konsum och handlade lite fredagsgott till barnen. Nova hann knappt börja förrän hon somnade 💗 Jag handlade keso, mjölk, kesella, yoghurt och frysta blåbär 😊 Ätit mitt "godis" nu på 90 kcal. 2 dl yoghurt 0,1% och 50 gram frysta blåbär. Var gott och mättande 😊

Anmält mig till kettlebell imorgon. Det står att den är avancerad (hjälp!). Aldrig testat förr. De har två andra grupper med "vanlig" men det har inte passat med mina tider. Ja man kan ju inte mer än att göra bort sig, eller hur haha 😉 Micke jobbar nu till 02 inatt sen ska han hjälpa Johan flytta. Egentligen från morgonen men då hinner han inte sova så det blir runt 10. Jag och barnen hyllar till gymmet. Barnpassning är bokad till Elli och de har gympa för barn 3-6 år (gratis) som Nova är uppbokad på.


I onsdags på löpbandet 😊


Hittills idag


TGIF

Just nu har vi rast och jag sitter här med te och två danskt rågbröds mackor. Pålägg är rökt kalkon och tomat och gurka. Imorse åt jag fiberhavregrynsgröt, en halv banan, lite honung och minimjölk. Snabbkaffe i vanlig ordning med suketter och minimjölk istället för mellanmjölk. Sen har jag keso och ett äpple som jag kommer äta när jag kommer hem. Det är svårt här för vi har bara EN rast och det mellan 10 och 10.30.

Hämtar barnen efter jobb sen drar jag och tränar. Micke jobbar 18-02 idag.


Igårkväll 💗


November

Då var vi inne i november nu! Snabbt det gått. Min store son blir hela 10 år i slutet av denna månaden och det ska firas kan ni tro 😉 Hur och var är inte bestämt än. Sen blir det kompiskalas och släktkalas i december. Svårt med lediga helgdagar men kollat lite.

Andra dagen på projekt viktminskning och det går bra. Använder mig av en app som heter kaloriräknaren shape up. Jag ska gå ner ca 10 kg och det kommer ta ungefär 10 veckor (1 kg/vecka) så räknar appen ut hur många kalorier jag ska äta per dag. Sen lägger man till träning så dras det bort kalorier.

Var ute och gick i 45 min innan trots regn. Imorgon blir det gymmet efter kl 13 då jag slutar jobbet. Idag var det jobb till 15 sen cykla till dagis i regnet, usch. Men men :)

På lördag har jag bokat gruppträning till mig barnpassning på gymmet till Elli och funky kidz gympa till Nova. Micke ska hjälpa Johan flytta. Jag har min helt lediga helg på 4 veckor och det är SKÖNT!

Kan redan se att jag kommer få ut ca 5000 kr extra på november lönen för de ca 35 extra timmarna jag jobbat.

Det gick bra igår eftermiddag när Philip var med på jobb i två timmar. Sen gick (joggade) han själv till träningen, ca 5 min från mitt jobb. Duktig kille som vågar mer och mer 💗

Nu blir det strax att sova. Ska upp lite innan 6 för att hinna packa mat och träningsläger. Planering planering!!