Fredagskväll

Nu är det kväll och snart dags att lägga sig för min del. Var uppe tidigt känns det som, somnade inte riktigt om efter 5.30 när Nova ville in till oss.

Shoppingen gick bra, hittade både stövlarna och skorna jag ville ha =) Dock båda på skopunkten. De hade inga rosa stövlar på Din Sko, endast svarta och beige. Det jag inte gillade med deras svarta var att sömmen var vit, eller det vita luddet som är inuti syntes på utsidan. Men så gick vi över till Skopunkten och där hade de både svarta och lite mörkare beige. De svarta såg bättre ut där och 50 kr billigare, alltså 249 kr. Skorna kostade 199 kr. Helt ok pris =)

 Fast mina är mer glansiga liksom, fanns två olika i svart.


Warm lined high boot  Utan den vita sömmen då.



 Testade de här på Nova, jättesöta =) Men vi har bestämt att hon kan ha sina vinterfodrade gummistövlar denna vintern. Dessa verkade inte vara speciellt vatten- eller slittåliga ;-) Söta dock! 199 kr.


 De här provade Philip, kanske inte de snyggaste men han sa att de var sååå varma. 199 kr. Han ska ha sina Viking kängor någonstans, de var stora förra året (stl 29) så han kan nog ha dom detta med. Måste leta upp dom dock och testa.


 De här har Philip på idrotten i skolan =) 149 kr.

Ja, det var roligt att klistra in bilder ;-)

Kollade bara lite snabbt efter en vinterjacka. Det är gaaaanska svårt med Nova med sig. Philip var helt lugn, visst han har inte ärvt min shopping-gen men han orkar med mig ibland ändå =) På Cubus hade de ingenting. Jo en ganska cool skinnjacka men det fanns bara två stycken svarta kvar i stl 32. Nä, jag är inte så liten! På H&M testade jag en längre modell men den var inte tjockare än min höst/vår jacka och 399 kr kostade den. När jag provade den sa Philip: Men mamma, den jackan du har på dig nu är ju den snyggaste!" Haha, den är från H&M, inköpt kanske när han var ett år eller så ;-)

Vi handlade först en sak till Sammie sen ville Philip byta den (?) Så vi fick gå tillbaka, till Novas stora förfäran. Hon gillar INTE att sitta snällt i vagnen när vi handlar! Sen nöjde vi oss och sprang ut i regnet. Innan vi körde sa Philip plötsligt: "Mamma, jag älskar att vara storebror!" Jag smälte som vilken mamma som helst skulle gjort =) Min fina pojke!

Innan vi kom hem handlade vi saker till Lasagnen vi senare åt. Micke är sjuk, känner sig inte alls bra....Hoppas det inte är influensan =( Så jag vet inte om jag kan jobba imorgpn, än mindre gå på festen. Jag hoppas i vilket fall som helst att han snart blir bra. Det är asdrygt att vara sjuk när man har småbarn. Alla som varit där vet vad jag menar;-)

Vid 16.30 körde jag Philip till Oxie. Var inom bolaget på Jägers och handlade cider och Malibu till syrran sen hann jag hem för att lägga Nova vid 19.

Nä snart ska jag ta hunden på en runda innan sängen kallar!

Shopping=)

Idag är det då som tidigare skrivet dags för skojakt bl a. Var längesen jag köpte skor tror jag. Hittat dessa som jag är sjukt sugen på. De finns i svart och ljusbeige oxå. Supersköna =)Vad tycks?

DS_238637_A.tif 

Sen har jag funderingar på de här oxå som man kan ha till det mesta:



Vill ha de här med men de går på 1299 kr



Ja livet är inte lätt eller hur? ;-)

Vi ska ut och hitta en present till Sammie oxå, Philips bästa kompis i klassen som har 6 års kalas på söndag =) Philip tror att han gillar bygglego så vi får se vad vi hittar. Tycker det är roligare att handla till andra, kanske för att det är så svårt att hitta till sig själv...? Varje gång jag ska ut och handla till mig så kommer jag hem med saker till barnen ;-)

Philip åker till sin pappa i eftermiddag. Vi håller på med julplaneringen nu. Philip ska ju vara hos oss denna jul och nyår så det blir nog mellandagarna hos pappa. Han hade önskemål om att träffa sin son lite mer och såklart ska han det =) Philip behöver träffa sin pappa/hans familj oxå.

Ohh, jag ska spana efter vinterjacka oxå =) Ska kolla in på Cubus där de har 25% rabatt, står så på deras hemsida iaf. New Yorker kan ju ha en del. Vet inte alls vadjag vill ha när det gäller jackor så där är det inte lika lätt men jag tror jag vill ha en lite längre modell detta året. Som täcker rumpan typ, det är ju sååå kallt annars ;-)

Nä om man skulle sätta fart och bli iordning. Jag sitter i myskläder, Philip i pyamas och Nova är naken haha!


Trevlig dag

Nu är vi hemma igen efter en händelserik dag i Malmö. Där lät jag som en riktig bonde hahaha! Jag har fortfarande Malmö i blodet även om jag numera bor på landet ;-)

Var på Funhouse med Alex och hennes tre underbara kids. Det var full fart och hög ljudnivå, precis som det ska vara =) Efter 2½ timmar hade iallafall vi vuxna fått nog. Ute regnade det, tråkigt men det hör ju hösten till tyvärr.

Tänkte svänga inom Kireseberg och Mickes mamma och hämta en overall och lite andra kläder hon köpt till Nova, men det slutade med att vi stannade på fika i några timmar =) Nova är helt kär i fasterns katt. Philip gillar honom oxå =)

På vägen hem var det bilkö, på flera ställen *grrr* Jag gillar inte bilköer, det gör väl ingen men jag hatar det verkligen. Iallafall när man har en missnöjd ettåring som dessutom är övertrött och håller på att somna. Men Philip och jag hjälptes åt att hålla henne vaken. Inom NovaLund på H&M, behövde lite smink och brun-utan-sol gelé. Blek som ett lakan och jag som ska på fest på lördag. Den kominationen tyckte inte jag passade så bra. Hinner inte besöka solariet heller eftersom jag antingen har barnen eller jobbar enda fram tills festen börjar. * Tidspanik!*

Sen åt vi lite chili con carne rester och snart är det dags för Novas kvällsgröt och sen läggning efter det. Philip och jag är nog uppe ett tag till.

Här kommer bilder!

I förmiddags:




På Funhouse:


Andra dagar:



Imorgon MÅSTE jag ut på jakt efter nya skor! Jag har hål i de två paren jag använder och gummistövlar kan man ju inte gå i jämt ;-)


Funhouse

Idag planeras det Funhouse på min lediga dag =) Jag och Alex hade planer på Andys men Philip ville hellre till Funhouse eftersom han sa att det var längesen vi var där.

Nova lät mig sova till 7.30 ca men hon vaknade ju som vanligt mellan 5-5.30 och ville komma in i vår säng.

Later...med bilder =)

snart till jobb

Tänkte hoppa in och skriva ett par rader innan det är dags att sätta sig i bilen och köra in till Malmö för att jobba till 22 ikväll. Haft en soft morgon, sov till 8 då hela styrkan väckte mig ;-) Sovmorgon är najs även om det "bara" var till 8. Vi lyckades inte få Nova att somna om strax efter 6 så då gick Micke upp med henne. Philip hade en mardröm så han kunde inte heller somna om. Jag drömde oxå skumt, btw. Att Micke lämnade mig. Ångest! Har drömt det ett par gånger förr, hemska dröm. Undrar varför man drömme sådana saker, det är verkligen något av det värsta som kunde hänt mig! Nu när jag äntligen hittat den perfekte mannen...Jodå de finns ;-)

Lämnade barnen ca 11sen blev det en tur till ICA (igen, måste storhandla snart) för lite blandade saker. Bl a hårspray och rakhyvlar, mucho importanto ;-) På apoteket blev det nässpray och panodil, måste ta tag i det "problemet" med, jag är ju nässprays-addict för er som inte visste det. Jobbar ju bland läkare hela dagarna så någon borde kunna skriva ut något avvänjningspreparat till mig.

Vid 12.30 kom det ett par hantverkare hit och svor över vår altandörr. Men han lyckades fixa så det går att stänga den helt. Vi behöver bara en smal trälist alt. en tjockare gummilist så det blir helt tätt. Drog in kallt så som det var innan och det kostar ju!

Nä om man ska ta och köra till jobb och hoppas på att få en parkeringsplats på pildammsvägen. En kollega till mig blev överfallen precis där utanför jobb men närmare kan man inte ställa bilen utan att bli helt ruinerad. 5 kr/timme där går min gräns. Dagtid står jag gratis men går en bra bit oxå *gratismotion*

Min träningsvärk är nu borttränad sen igår btw =)




Hmm jag har fått besök...

...i min blogg! Min käre make har varit här och fifflat lite. Men det blev visst lite fel, samma bild två gånger. Rookie ;-) Haha! Fast ska jag vara ärlig lyckades inte jag heller rätta till det. Han skulle lägga upp bilder till en tjej som ska göra en tavla till oss =)

Jag bidrar gärna med några fler =)

Lite äldre bilder:



Pappa sedan 12 timmar:



Nu över till det vanliga. Jag skulle haft snitt-tur idag men det blev ändrat så jag fick ha "vanliga" patienter istället. Inte för jag vet om de var så väldigt vanliga men men. Dagen rullade på, jag och Gulaj hade massor att göra. Hem och hämta barnen sen och Ica på vägen. Blev Chili Con Carne till middag sen gymmet 18.00 för för en timmes styrketräning. Nu nattar Micke Nova. Jag och Philip kollar gamla bilder på datorn, bl a från när Nova föddes och när hon var nyfödd.

Mitt allt....Min Micke.


Mitt allt....Min Micke.


fy fan va snygg han är.....även trött!!!!


busy monday

Jobbat för fullt hela dagen sen direkt tvätt när jag kom hem. Alex kom förbi med sina barn =) Dom är så fina! Lekte lite med Nova och Philip. Sen var det dags för Novas gröt och läggdags. Hon somnade nästan direkt. När jag sen tittade in på Philips rum hade han somnat, lillgubben! Så vi hann inte kolla på tv tillsammans.

Imorgon har jag snitt-tur så slutar lite tidigare sen blir det träning kl 18.

senare samma söndag

Philip är hemma igen från ett lyckat kalas! Han var helt svettig när jag hämtade honom så de har nog haft skoj =) Ätit gott och haft det roligt med sina klasskompisar!

Jag var och tränade med Lotta i förmiddags! Tufft och svettigt men nu känns det riktigt najs! Silverschamponerade håret innan, vet ej om det blev någon skillnad. Nog mest jag som tycker att det ser gult ut så fort det inte är totalt vitt ;-) Lite färg (blont inte bara vitt) är ju snyggare egentligen.

Nu ska vi snart göra och ära sushi, gott! Micke är och handlar saker till det.

Sen blir det nog sängen tidigt ikväll, börjar 6.45 imorgon.


Bilder imorgon om jag hinner, har tvätt 15.00 och inte hemma förrän 16 om jag har tur (!)


träning & kalas

Nova ville inte sova så länge idag men så är det ju vintertid nu så eg har hon sovit ok. Men min sovmorgon gick åt helvete, till slut kan man liksom inte somna om. Jaja, det kommer ju fler helger.

Idag står träning på schemat, 10.15-11.15. Philip ska på kalas hos en klasskamrat kl 13.

Jag vill till babyringen och handla en brio race ;-) Men förutsättningarna för det var att den gamla vagnen är såld innan och det är den ju inte...Ingen som vill köpa en emmaljunga citycross för 2500 kr? *tjata* ;-)

Nu käkar vi frukost och snart kommer nog storebror oxå upp, trots sitt sena sänggående igår!

Läggdags!

Då var det dags att lägga oss nu. Philip är fortfarande upp men det är ju söndag imorgon och inga tider förutom ett kalas kl 13 att passa. Jag har sovmorgon till 9 sen ska jag och Lotta träna 10.15. Hoppas nu du kommer Lotta och inte sviker mig ;-) Lagom tid att gå upp men jag hade behövt sova mer men mår så jäkla dåligt om jag sover för länge. Inte van, småbarnsmamma som man är haha!

Vi har haft det mysigt med glass och choklad och lite skräckfilm!

Oj han har somnat i soffan, får borsta tänder och bära upp =)

See u!!


Lördag

Då var vi hemma från biobesöket! Wall.e var jätterolig =) Vi har haft det trevligt tillsammans, min son och jag! Satt och åt popcorn och drack läsk. Innan vi körde på motorvägen svängde vi in om Mc Donalds men de var helt yra där idag. Utan lök betyder ju utan lök, inte med! Och beställer man dippa vill man ha en dippa....suck. Men jaja!



Hemma igen:



Ska snart iväg och handla lite gott till Philips och min myskväll ikväll =)

scouterna & bio

Gick inte upp ur sängen förrän 8 med Nova (!) Och det var inte min sovmorgon, den är imorgon =) Hämtade in henne vid halv sju eller om det var halv sex, i vilket fall så somnade hon om igen. Ammade henne lite, så längesedan känns det som. Över ett dygn sedan iallafall. Får väl sluta med det snart, men den tiden den sorgen =)

Suttit här och tagit det lugnt, ätit frukost och kollat tv med barnen. Nu spelar Philip och jag har hängt på FL lite ;-) Får väl göra oss klara nu, det är scouterna om en timme.


Återkommer.


Friday!

Jobb idag 06.45-15.15 och jag säger bara BABYBOOM så fattar ni vad jag menar ;-) Vilken ruljans vi haft idag! Många går hem och andra står och stampar för att få komma in till oss. Städa, städa och fixa, fixa däremellan =) Men det är roligt och vi har hunnit med...till och med att äta både frukost och lunch i skaplig tid!

På vägen hem var jag tvungen att tanka annars hade jag bara kommit till Lund tippar jag på och jag gillar ju inte ens Lund så vad skulle jag där och göra ;-) Fan vad de bygger och bygger i HELA Malmö! Man blir så trött när man kör i det varje dag. Kommer inte fram här och inte där. Köra runt om här och där. Köer ska vi inte tala om. Okej jag vet att jag blir en tvättäkta bitch när jag sätter mig i bilen men ändå. Gör så man kommer fram bara så ska nog till och med jag hålla mig lugn =)

Min käre make var sliten när jag kom hem, han började 19 idag och hade varit hemma med Nova hela dagen och Philip halva. Stackaren ;-) Så han fick gå upp med datorn på övervåningen och slappa lite. Vi lekte här nere lite. Jag gav mig på ytterliggare ett försök att bli BLOND, jag menar hårfärgen då ;-) Det gick nog bra, need some silverschampoo bara. Har en del hemma så det borde rätta till sig imorgon.

Goa ungar jag har! Ibland flyter allt på så bra, andra dagar gör det inte det men detta var en bra dag. Inte så mycket gnäll och dom gör som man säger i tid =)

Nova somnade 20 ca och Philip är fortfarande uppe, gejmar lite spiderman som vanligt. Vi lägger nog oss samtidigt idag. Det är ju fredag. Jag är trött som ett as men en liten stund till orkar jag...tror jag.

Imorgon är det scouterna (hade glömt!) 10.30-12 sen har jag bokat bio till mig och Philip 13.00. Vi ska se Wall.e eller hur det stavas. Efter det tänkte vi äta nånstans om vädret är så man kan gå några steg utan att bli genomblöt. Det bådar inte gott. Jag är inget stort fan av regn direkt.

Fredagskväll



Koncentration!



Blondare



Barnmössor rockar


torsdag

Jobb 6.45-15.15 idag, vi hade att göra hela tiden! Helt fullt på alla platser sen gick folk hem och nya människor kom!

Hemma vid 16 och hämtade barnen, tog ut hunden direkt sen blev det middagsdags. Ca 19.30 la jag Nova, nu sitter Philip och jag här helt utslagna och kollar på "Du är vad du äter". Jag får inspiration av sådana program....

Blir läggdags strax efter 21 när disken mm är undanröjd här hemma. Micke jobbar till 22 ikväll.

Lämnat in semester- och föräldraledighetsansökan nu inför jul och nyår! Vill bl a inte jobba julaftonskväll eller nyårsdagen med start 6.45 ;-) Sen vill jag vara ledig dagen efter Tessis fest så jag kan vara bakis ifred haha!


kväll

Nu är vi mitt uppe i kvätt och matlagning här. Fikan med Alex var trevlig som vanligt. Blev lite shoppande till pappa Micke oxå till fars dag + lite annat =) Nova var inte jättesamarbetsvillig till en början men när hon somnade var det rena fröjden. Sen var hon på mycket bättre humör!

Här kommer bilder från idag:



Ikväll 19.15 ska jag träna step styrka =) Det är 75 minuter numera.

Fika mm

Snart blir Nova och jag hämtade av Alex för en tur ut till NovaLund. Like fika, lite shopping sådär ;-) Jag letar bl a efter nya hotpants typ till Halloweendräkten samt något att ha under, det är en magtopp som den är nu haha. Det går ju icke, inte så som jag ser ut ;-) Kanske nån ny bh om jag har tur.

Philip ska hämtas 12.15 sen ska han till tandläkaren 14.30 idag. Han har frågat en del om det nu på morgonen, men det går ju säkert bra. MÅSTE tvätta idag, det är tvätt överallt...

All for now!

Uppdatering: Blev inget tandläkarbesök för Philip, det bokades en ny tid.

Tisdag

Idag jobbade jag 6.45-15.15, en rätt lugn dag men ändå att göra hela tiden. Vi hade nästan fullt och en del förstagångsmammor så då har man att göra. Sen hade vi usk-möte på eftermiddagen. Hämtade Nova ca 16 på dagis och Micke kom hem med Philip vid 17, han hade lekt hos Sammie. Vi käkade middag sen drog jag till gymmet kl 18 för en timmes power, härligt. Vaknade med nackont från helvetet men nu känns det bättre. Ska träna på söndag förmiddag oxå, imorgon vet jag inte. Ska kolla upp tiden. Behöver verkligen komma igång igen!

Vad mer här då? Jag är ledig imorgon så då ska jag, Nova och Alex till Nova och fika och spana i affärer ;-) Hihi!




Fika och fotografering

Idag är min lediga dag. Först lämnade vi storebror i skolan sen kom Lotta med sin lilla Elma och lite senare även Isabelle. Det var trevligt och längesedan vi sågs! Vid 12.15 hämtade vi Philip igen sen var det dags för fotografering på Öppna Förskolan. Det gick bra trots att Nova var lite skeptisk till fotografen. Hoppas bilderna blir bra sen när vi får dem, jag fick en liten förhandstitt =)

Nu är vi hemma efter en liten runda med hunden. Nova springer naken, det bästa hon vet ;-)

Micke kommer hem 18.30 typ idag, sent och lång dag men ibland blir det så.

Söndag

Oj vad vi saknade Nova imorse men först efter en natts ostörd sömn =) Det var helt underbart att sova utan att bli väckt. Vi la oss rätt sent (väldigt sent för min del) ca 01 sen vaknade vi runt 9 och gick upp strax efter det. Vi fick dock inte komma ut förrän vid 14 så vi tog hunden med oss ut till Saxtorp och rastade honom lite. Övernattningen hos farmor hade gått jättebra =) Vi trodde inget annat men vet ju hur hon kan vara om nätterna, när hon inte får som hon vill osv ;-) Hon blev dock förvånad när vi kom innanför dörren. Typ "Där är ni ju, er känner jag!" Haha!

Sen firade vi födelsedagsgrisen Denice (Bubblan ;-)) och åt jättegod mat och en underbar cheesecake =)

När vi skulle hem kom Philip som varit hos sin pappa.

Bilder:



Imorgon blir det skola för Philip 8.30-12.15 sen syskonfotografering på ÖF 13.30. Nova och jag är lediga med pappa jobbar hela långa dagen. Tråkigt men nån måste jobba ju.

Slänger in en bild på mig, min pappa och min syster tillsammans hemma hos oss:


Lördagskväll

Då var vi ensamma hemma utan barn endast med en hund. En hund som för övrigt skötte sig väldigt bra i skogen! Han tyckte det var jätteskoj, svansen gick på honom hela tiden och han reagerade positivt på kedjorna. Först en uppvärmningsrunda som vanligt, sen själva weightpullingrundan och sen nedvarvningsrundan. Jag tror det var 5 kg Diesel drog och sen ytterliggare 5 kg en kort bit på parkeringen. Han kämpade knappt men man ska ju börja lugnt med ca 1/4 av hundens vikt för att sen komma upp i 1/3 i fortsättningen. Tog tyvärr inga bilder men det lovar jag tills nästa lördag då vi måste testa det igen innan vi beställer en egen sele till Diesel. Den går på runt 600 kr. Vi vill gärna ha hans namn broderat på den =) Tror detta i kombination med en lydnadskurs kommer göra hund av vår Diesel! Att Gunnel och Robban (min moster och kusin) oxå var med idag var en bonus, alltid skoj att ses. Synd det inte blir så ofta bara. Vi hade roligt, inte minst i bilen på väg dit haha. Bilen vi har är inte jättestor, inte baksätet iallafall ;-)

Nä nu blir det nog en film i lugn och ro sen väntar en dusch utan att man blir avbruten.

Imorgon blir det middag hemma hos Mickes mamma innan vi hämtar hem Nova. Mickes ena syster Denice fyllde år i onsdags! Grattis grattis =)


Skogen och barnvakt

Då ska vi till skogen idag. Tänkte köra hemifrån runt 10 för att hinna hämta upp moster och kusin lite efter halv. 11.30 ska vi vara i skogen iallafall. Efter det kör vi nog hem om och landar + packar väskan till Nova som ska övernatta hos farmor för första gången. Det är första gången hon övernattar någon annanstans än hemma. Men farmor är kanon så det kommer gå jättebra. Vi har längtat lite efter detta så vi kan SOOOOVA hur länge som helst imorgon bitti men det kommer ändå kännas väldigt konstigt ikväll när hon inte är här!

Vi kanske ska ut och äta ikväll eller bara vara hemma, kan vara skönt att bara vara oxå. Man måste ju inte göra någonting bara för att man har barn vakt =)

Älskar sina böcker:



Från vårt hus:


kväll

Nu är det kväll kan man väl säga och Nova och jag är hemma igen. Lämnat av Philip i Malmö. Både han och Nova somnade i bilen. Philip brukar det inte vara nån fara me för honom kan man lägga ändå med en film eller nåt men Nova brukar vara lite svårare. Kan kanske skjuta på det till 20 ikväll. Hon är lugn nu, kollar på favorit-programmet på tv och mumsar riskaka med choklad på (det är ju fredag) blandat med laxpasta...(!)

Kvällen blir nog väldigt lugn, inte planerat för någonting annat =)

Imorgon är det tänkt att vi ska ut till bokskogen med lille Diesel så han får testa weightpulling!

Lediga fredag =)

Då var det min lediga dag idag! Har inte lyckats få in några extra dagar så just nu jobbar jag bara 75%, alldeles lagom =) Men det är ju meningen jag ska jobba heltid så måste boka in lite. Vet inte vad vi ska göra med denna dagen, inte så mycket tror jag. Mest ta det lugnt och göra de vanliga sakerna här hemma som städ, tvätt och sånt. Ska hämta Philip 12.15 sen ska han till sin pappa i eftermiddag. Fått inbjudan till Sammies kalas den 2 nov så ska höra om Philips pappa kan lämna honom där så eftersom det är deras helg. Jag ska ju på fest hos Tessi 1 nov så jag kommer nog inte vara så mycket människa förrän framåt kvällen....Men kul ska vi ha =))

Igår var jag på utbildning genom jobbet, ambulatiorieföreläsning. Det handlade om graviditet, droger, alkohol och prostitution. Väldigt intressant och lärorikt eftersom det är viktigt att lära sig känna igen dessa barn om man får in någon som tagit droger etc under graviditeten. Alla kopplas ju inte till ambulatoriegruppen.


Day off!

Idag har det varit min lediga dag. Först lämnades Philip i skolan 8.30 sen gick Nova och jag hem för att städa, tvätta och diska. Roligt va ;-)

Innan vi hämtade Philip i skolan igen var vi iväg med våra två inneboende på Konsum och Netto. Hem om efter vi hämtat Philip, Nova somnade så vi fick vänta tills hon vaknat och ätit. Sen begav vi oss ner till ån. Tog av Philips stödhjul, ja jag vet inte en dag för tidigt ;-) Det gick lite sådär i början men nu kan han cykla helt utan så han var ju redo. Efter rundan vid ån blev det ICA och sen cykelaffären där vi pumpade Philips cykel + att min pappa köpte ny slang till mitt bakhjul. Så nu kan jag använda min cykel igen, nice!!

Snart kommer min syster och Pontus hit med hunden Daddy.

Imorgon åker min pappa och hans flickvän Amélie hem.

Bilder från idag och andra dagar:




Playing Triominos:



Vid ån:



På väg hem gick vi inom ICA:



Mobilbilder:



Vid Saxtorp:



Philip boxas på Wii:



Philip fotar sin syster:



Söndag

Tiden går snabbt och min lilla gumma är nu 14 månader! Och snart är det dags för Philips 6 års kalas. Vet ej riktigt när vi ska ha det. 28 november som är hans födelsedag är han här och åker sen till sin pappa på eftermiddagen/kvällen. Så sina presenter från oss lär han få på morgonen den dagen.

Igår var jag och min pappa i bokskogen och kollade på weightpulling =) Det var skoj. Först en uppvärmingsrunda, sen den riktiga kedjerundan sen en nedvarvningsrunda. Tror vår lilla vovve med ska börja, vi ska testa iaf =)

Idag kommer Mickes mamma, mormor och systrar hit på fransk middag =) Runt 12 blir det så bäst att snart börja röja här. Har man en liten (eller 2 ibland men Philip stökar inte såå mkt) terrorist så är det inte så lätt att hålla det städat och fint.


Ville tränat idag men det är ju 10.15 så knappt klar tills alla kommer + att då hinner jag inte duscha, städa mm. Nästa vecka har ju våra gäster åkt tillbaka till Frankrike så då ska jag ta upp träningen på riktigt igen.

Hoppas kunna gå på Tessis Halloweenfest 1 nov! Jag jobbar till 15.15 den dagen så det är inga problem men jag vill inte börja 6.45 dagen efter ;-) Byta till annan söndag eller ta semester...igen haha! Dagarna är till för att användas när man behöver ju!

Lite bilder kan jag väl bjuda på

Min lille sjukling:





Svår att fånga på bild:



14 månader:



Pappas skor är roliga:



Blir säkerligen fler bilder idag efter middagen =)

Nu är det rökpaus och sen får jag väl ta och sminka mig, ser inte klok ut haha som vanligt ;-)

Bildinlägg


Besök från Frankrike mm

Nu har jag min pappa och hans flickvän här på besök. Det går bra med tanke på att vi ej setts på 17 år. I förrgår var även systern min här och det gick oxå bra. Lite spänt är det ju ändå. Man kan ju inte vara exakt som man är i vanliga fall. Här hemma är t ex sömnen HELIG! Och om de då går upp vid 6 t ex så hör man det. Men det är ju inte så många dagar så man överlever.

Novas feber är borta nu så det är skönt =) Jag ska jobba imorgon äntligen! Då får man lite distans typ. Att vara tillsammans 24 timmar om dygnet är ju påfrestande för vem som helst.

Diesel är hos min moster nu och det verkar gå jättebra. Ett test denna veckan för han är så jobbig runt folk sen har vi bestämt att göra ALLT vi kan för att få orning på honom. Lydnadskurs och det som min syster håller på med sin hund nämligen weightpulling =) www.weightpullmalmo.se Vår hund är ett riktigt energknippe så nu ska vi verkligen se vad han går för!!

Var och tog foto igår för mitt id-kort till jobb och idag ska jag ta för magnettavlan på jobb (där alla som jobbar har sin bild uppe) det var tydligen inte samma fotograf som gjorde det..?

Bilder kommer senare, nu har jag ej tid.

Träning mm

Var på Power idag 10.15. Var inte så jobbigt som jag trodde eftersom jag varit borta fyra månader men så körde jag inte så hårt heller. Måste öka sen så jag får nåt resultat. Vet inte om det går med enbart träning, funderar dagligen typ på plastikkirurgi....mest magen då men även tuttarna. Får se, har inte pegarna nu ändå.

Idag kommer min Philip hem =) Saknar honom fast han bara varit borta sen 17 i fredags.

Det är riktigt busväder ute och har nog varit så hela natten!

Inget planerat idag, bara förbereda lite inför min pappas besök. Inte träffat honom på 1 år (!) och på måndag eller tisdag kommer han hit och stannar ca 8 dagar.


Lediga helg!

Min älskade dotter och jag:



Jag har förresten sprungit och blivit blond igen:


 Orkade dock inte sminka mig mer än från imorse så detta får duga. Nu var det ju ändå håret det gällde. Känns som blond kommer vara roligt....ett tag ;-)

Vad har vi gjort idag då? Jag var uppe med Nova vid 7.30-8 nångång. Det var INTE min sovmorgon nääää. Vi käkade frukost, donade lite här hemma. Det finns ALLTID någonting att plocka och sysselsätta sig med känns det som. Städar man inte så är det tvätt som ska tvättas eller mat som ska lagas etc....

När Micke vaknade stack jag till Center Syd för att införskappa nya mysinnetofflor. Nova spillde fruktsoppa på mina gamla och de hade inte överlevt en tvätt ändå. Sen var de slitna med så dags för nya. Hittade ett par på Din Sko för 199 kr, svarta och tjocka. Såna man trär på, inte bara slip-in. Myyyys! Vi har inte kallt eller nåt hemma men jag gillar när det är VARMT, speciellt om fötterna! Sen kunde jag inte låta bli att gå in om Lindex som vanligt, köpte en rosa-vit randig pyamas till Nova, stl 86. Med hängde ett litet kramdjur! Hon älskar såna små mjuka djur att krama =)

Sen hem och umgås med La Familia. Ut till lekplatsen en vända innan Micke skulle iväg till jobb. Nu sover Nova och jag med snart!

Imorgon blir det faktiskt gymmet 10.15! Efter min sovmorgon då ;-) Ska sova gott till 9 har jag bestämt hehehe! Var ju år och dag sen, nä men fyra månader sedan! Så får se hur mycket jag orkar. Gymmet har ju flyttat till ny lokal jättenära oss så jag kan gå dit på typ två minuter =)

See u!

Ledig fredag!

Idag är jag ledig så Nova och jag ska ner till Öppna Förskolan efter att vi lämnat storebror i skolan 8.30. Där ska vi träffa Unni och hennes lille Bastian =) Det är idrott för Philip idag direkt på morgonen så det är ju bra om han är där lite innan så han hinner byta om. Vi stannar till 11.30 ca sen ska jag hämta Philip igen oxå följer Sammie med oss hem och leker. I tisdags var Philip hemma hos honom och lekte ett par timmar. Det är roligt att han får lite kompisar, speciellt som det funkar så bra med =)

Micke ska börja lite tidigare idag, ca 16.30. Sen åker Philip till sin pappa som vanligt så det blir bara jag och Nova hemma ikväll. Mysigt ska vi ha det!

Det var helt galet igår, Nova sov inte alls middag och var dessutom uppe enda till ca 20.30. Men så somnade hon JÄTTELÄTT.

See you!

Föräldragruppsträff =)

Det var så otroligt längesedan vi träffades men idag äntligen kunde alla på en och samma dag =)

Det var jätteroligt att se alla barnen igen och hur stora de blirvit och förändrats! Så mycket på bara ett år. Men sen är det ju första året som de förändras mest tycker jag. Iallafall när det gäller på så kort tid.

Annars har jag jobbat i förmiddags sen blev det snabbt hem och förbereda, handla mm. 13.40 hämtade jag Philip i skolan.

Nova har inte varit på dagis idag. Jag var hemma 13 och Micke började eg då men kunde komma 14 så hon slapp. Annars skulle hon varit där två timmar idag. Inte sovit middag idag!

Håller nu på och maila över bilder till alla som var här, 44 st blev det...bilder asså haha!