Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Kväll

Då var det kväll på denna lediga dag. Tur att jag inte jobbar dag imorgon, hade känts mer stressigt att först jobba sen fixa allt istället för tvärtom.

Idag fick jag inhandlat alla julklappar och lite till. Fixat så Novas ljusstake lyser i fönstret och omorganiserat lite på hennes rum.

Hämtade Gunnel efter att jag handlat julklappar + en snabbis in till H&m. Vi fikade och pratade med henne lite ang Diesel som ju ska flytta dit i början på nästa år. Det gick bra och var trevligt! Hon är snäll min moster, jag är säker på att Diesel kommer få det jättebra där.

Mickes "bil" la av i Lomma så ca 19 när jag precis skulle göra Novas gröt ringde han och bad oss hämta honom. Så Nova kom inte i säng förrän ca 20.15.

Hela över- och undervåningen ska städas imorgon. Fattar inte hur vi ska hinna men det får gå. Vid 9 öppnar Netto så vi ska vara där då och handla lite mat mm. Sen på Center Syd när de öppnar 10. Kl 12-15 ska vi tvätta och jag jobbar 14.30-22 så Micke får slutföra tvätten. Oxå kommer Philip tillbaka oxå =) Så morgondagen blir fylld med saker att göra.

Nu spelar Micke live med Johan och jag ska kolla på prison break, slappt =)

Kommentarer
Postat av: jane

God Jul på er! kram

2008-12-24 @ 10:45:22
URL: http://gumpen.blogg.se.blogg se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback